PBC - Pelaajaboardilaisten Podcast / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
PBC - Pelaajaboardilaisten Podcast

http://www.pelaajaboardcast.fi Pelaaja-lehden yhteisön jäsenten podcast kaikille peleistä kiinnostuneille. Uusien jaksojen rakenne: Kuulumiset - Pelimaailman tapahtumat - Boardikatsaus (Satunnaisesti yksi tietty pääaihe, kuten pelisarja tms.) Avoin kaikille Pelaajalehti.comin jäsenille, tervetuloa mukaan puhumaan! Palautteet ja toiveet osoitteeseen pelaajaboardcast@gmail.com, jos ei uskalla tässä ketjussa puhua. RSS: http://feeds.feedburner.com/PBC-Pelaajaboardcast iTunesista löytyy hakusanalla Pelaajaboardcast, muistakaa pistää palautetta. https://itunes.apple.com/fi/podcast/pelaajaboardcast/id563276394 Tarkoitus olisi myös saada kaikki jaksot YouTubeen. http://www.youtube.com/pelaajaboard http://www.youtube.com/playlist?list=PL09DBE0CBC1B172AA -------

Episodi 1: Pessimisti ei pety
[spoiler]Julkaistu 23.10.2011

Tervetuloa Pelaajaboardcastin pariin.

Olemme uusi suomalainen peliaiheinen podcast, jonka puhujina toimivat Pelaaja-lehden keskustelualueen vanhat ja uudemmatkin käyttäjät.

Podcast on suunnattu enemmän muille Pelaaja-lehden yhteisön jäsenille, mutta jos pelit kiinnostavat niin muutkin ovat tervetulleita kuuntelemaan.

Puhujina toimivat Demppa, Norsukampa, Drifu, Moromopo, LordZalor, Mixon

Aiheet saattavat vähän heitellä koska ei ollut kunnollista käsikirjoitusta. Podcast syntyi ideatasolla 4 päivää ennen nauhoitusta, joten äkkiä on alettu tätä tekemään.

Jakson sisältö:

- Puhujien esittely (käyttäjän boardihistoria jne.)

- Mitä olemme pelanneet viime aikoina

- Mass Effect 3 demo tulossa. Mielipiteet moninpelistä

- Tämän vuoden kovimmat

- Digiexpo

- Uusi sukupolvi, Grand Theft Auto Musiikit:

OverClocked ReMix (http://www.ocremix.org)

'Voodoo, Roots 'n Grog' By: Alex Jones & Diggi Dis http://ocremix.org/remix/OCR02180/

'RiverofTime AmIEviL' By: AmIEvil http://ocremix.org/remix/OCR00150/

'Prelude' By: Zas http://ocremix.org/remix/OCR01438/

'Project X 2 (TitleScreen)' By: Project X http://ocremix.org/remix/OCR00625/[/spoiler]

Episodi 2: Roolit ja pelit
[spoiler]Julkaistu 28.10.2011

Tällä kertaa puhujina boardeilta Demppa, Arkkimaagi, Moromopo, Drifu, LordZalor, Sasukeluffy, Oselot ja Mikke95.

Puhujat kertovat hieman roolipelihistoriastaan.

Uutisissa tuoreena ja isona tapauksena GTAV varmistus, josta irtoaa ainakin muutama lause.

Viikon aiheena roolipelit. Mikä on roolipeli? Voisiko Modern Warfare olla toimintaroolipeli? Onko Final Fantasyt roolipelejä vai ei? Entä tarvitaanko roolipeleissä inventoryä?

Puhujat kertovat myös lempiroolipelinsä, ja ennakkofiiliksiä Skyrimistä.

Elder Scrolls: Arena & Daggerfall ladattavissa ilmaiseksi täältä: http://www.elderscrolls.com/daggerfall/ http://www.elderscrolls.com/arena/

Musiikit:

Paljon eräästä pelistä josta ei kuitenkaan puhuttu mitään; Star Control 2. Peli kun on nykyään freewarea niin musiikkejakin voi tarjoilla kuunneltavaksi. Yay! It's great!

Ocremix (http://ocremix.org/)

'Darkworld Jazz' By: Gux http://ocremix.org/remix/OCR00156/

'A World of Piano' By: kLuTz http://ocremix.org/remix/OCR00811/[/spoiler]

Episodi 3: Digiexpo 2011
[spoiler]Julkaistu 9.11.2011

Puhujina toimivat Demppa, Drifu, Mixon, Ton-Ton, Andzerx ja Moromopo. Toisessa osassa mukaan tulivat Balnazzard ja CM761. Erikoisvieraina Pelaaja-lehden Janne Pykkönen ja Ville Arvekari!

Äänenlaatu on surkea, tiedämme. Olemme amatöörejä, ja sen tasoiset ovat nauhoituslaitteemmekin. Ilmeisesti olisi sittenkin pitänyt seisoa kauempana läppäristä. Jos siellä internetseissä on osaavaa editoijaa joka tahtoisi auttaa ilmaiseksi, niin lähetä viestiä demppa@gmail.comiin.

Jaksossa koitetaan puhua Digiexpoista Digiexpoilla, mutta aiheet vähän menee laidasta toiseen. Demppa jäätyilee ja puhuu sekavia, muutkin hieman ujostelee. Äänenlaatu tipahtaa vielä asteen toisessa osassa, kun on taustamelua. Sorry.

Kuunnelkaa siis ainakin ensimmäinen osio, joka on täynnä supertähtiä. Jos skippaatte toisen osion, niin ette menetä mitään.

Musiikit:

More SC2! Yay!

'Project X 2 (TitleScreen)' By: Project X http://ocremix.org/remix/OCR00625/[/spoiler]

Episodi 4: IDDQD
[spoiler]Julkaistu 12.11.2011

Pelaajaboardcast Episodi 4: IDDQD Laiskasta editoinnista saa sitten syyttää Demppaa. Musiikit tökkäsi alkuun ja loppuun, eikä kummia sen lisäksi. Ei jaksanut. Kyllä se noinkin on hyvä, vaikka siellä oli vissiin jokin esittely vähän myöhemmin, joka olisi muka pitänyt editoida alkuun. Pyh semmosia. Jakso itse on kuitenkin täyttä rautaa.

Puhujina Moromopo, Norsukampa, Oselot, Mixon, MasterOfMagikarps, LordZalor, Balnazzard ja Drifu. Demppa yrittää ninjahyökkäystä mutta epäonnistuu ja jatkaa perheellisiä aktiviteettejaan.

Puheenaiheina käyvät Digiexpot, Skyrim ja GTA V. Mainittavia lisäaiheita oli myös uusi Spyro-peli AR-figuureineen, Highlander, NES:n Batman, Shenmue sekä Goldeneye: Rogue Agent. Norsukammalla on musta vyö nintendossa.

Jakson pääaiheena ovat FPS-pelit, Modern Warfaresta ja Battlefieldista puhutaan. Myös yhteisöpalveliusta, Call of Duty Elitestä, Battlefieldin Battlelogista ja Halo Waypointista.

Puhujat kertovat myös fps-muisteloita, mikä oli ensimmäinen pelaamasi FPS jne.

Musiikit:

http://www.youtube.com/watch?v=QJmjWRycUB4&feature=related

http://ocremix.org/remix/OCR01385/[/spoiler]

Episodi 5: Zeldacast
[spoiler]Julkaistu 20.11.2011

Puhujina tällä kertaa Norsukampa, Oselot, Jolle95, MasterOfMagikarps, Turjake ja Demppa.

Ensin kerrotaan hieman kuulumisia, mitä ollaan puuhailtu tahi pelailtu jne.

Jakson polttavina (ei tulen lailla vaan pikemminkin ärsyttävästi nokkosen lailla polttavan) puheenaiheina 60-luvun Batman, Blinx The Time Sweeper, Dreamcastin jakelu suomessa, Gyarados sekä sisarukset jotka olivatkin epäonnekseen yksi ja sama henkilö. Voiko tästä huonommaksi mennä? Kuuntele ja ota selvää.

Muita aiheita ovat mm. Xbox 10 vuotta, remaket, HD kokoelmat ja yllättäen Batman (NES).

Hieman pintaa syvemmälle mennään tuoreiden julkaisujen kanssa, Skyrim ja Skyward Sword käyvät puhujien suussa.

Viikon pääaiheena on Zelda-pelit, käyttäjät kertovat mm. ensimmäisistä Zelda kokemuksistaan ja omat suosikit ja inhokit sarjasta. Ja kumpi onkaan parempi, 2D vai 3D Zeldat?

Musiikit:

'Fragments of Gold' By: Beej http://ocremix.org/remix/OCR00791/

'Darkworld Jazz' By: Gux http://ocremix.org/remix/OCR00156/

'Legend of Zelda Overture' By: Evan Arnett http://ocremix.org/remix/OCR01628/

'RiverofTime AmIEviL' By: AmIEviL http://ocremix.org/remix/OCR00150/[/spoiler]

Episodi 6: Goombat on ruskeita sieniä
[spoiler]Julkaistu 26.11.2011

Mukana on tälläkin kertaa uusia asiantuntijoita. Puhujina Demppa, Norsukampa, Jolle95, LordZalor, appa-king, Muksu, Drifu ja Dynamithix. Oselot ei päässyt paikalle (suuresta kysynnästä huolimatta) koska hän oli työmatkalla Siperiassa keräämässä karhuntaljoja talvea varten.

Viikon pääaiheena tasoloikat, joskin aiheeseen paneudutaan vasta vajaan tunnin juttelun jälkeen. 2D vai 3D? Mikä sarja pitäisi tuoda takaisin? Tasoloikkien historiaa käydään myös hieman läpi, joskin hyvin konsolipainoitteisesti. Jazz Jackrabbitit ja Commader Keenit jäivät seuraaviin jaksoihin. Myöskään Kid Icarusta tai Mega Mania (kyllä se on tasoloikka) ei mainittu, joten Demppaa hieman harmittaa että ei päässyt osallistumaan kuin alkupuolella.

Muina aiheina tällä kertaa ovat mm. Rayman, Twilight, Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood, Leijonakuningas blu-ray, Beyond Good&Evil 2:n löytyminen jo nyt latauspalveluista yms. Eikä sovi unohtaa myös sitä että jaksossa kuullaan kaiken kamalan lisäksi kaunista musisointia josta ei tekijänoikeusrikkomuksia puutu. Kuuntele itse ja järkyty!

http://ocremix.org/remix/OCR02286/ 'Fill Me Up with Snacky Happiness' PROTO·DOME[/spoiler]

Episodi 7: Sateenkaaritie
[spoiler]Julkaistu 6.12.2011

Pelaajaboardcast Episodi 7: Sateenkaaritie

Puhujina tässä jaksossa Norsukampa, Dynamithix, LordZalor, Drifu, Andzerx, Tapza, Moromopo ja yhteisön ylläpidosta sekä Pelaajalehti.comin uutisoinneista tuttu Riepu on myös menossa mukana.

Norsukampa selostaa: Kohta sitä saa, nimittäin PelaajaBoardCastin seitsemättä episodia! Jutustelu on tälläkin kertaa kivuliasta kuultavaa ja jokaisen joulumieli katoaa varmasti tämän uusimman mestariteoksen äärellä. Paneelin joulukinkun sinappihunnun lailla polttavina puheenaiheina tällä kertaa mm. fysiikan opiskelu, meneillään ollut AIDS-päivä, keskieurooppalainen sympaattisuus, World of Modern Warfare, NES:n Batman (ihan oikeasti tällä kertaa) sekä ehkä jotain pientä myös kart-peleistä Mario Kart 7:n julkaisun kunniaksi. Kuuntele ja saat syyn käydä jouluna kirkossa!

Lyhyempi kuvaus:

Viikon aiheena Kart-pelit, joihin paneudutaan tunnin puhumisen jälkeen. Sitä ennen vähän asiaa mm. Rayman Originsista, Famitsusta, Skyrimistä ja videopelien arvosanoista. Mistä puhujat etsivät pelinsä, ja mikä olikaan se ensimmäinen Kart-kokemus.

Musiikit:

http://www.youtube.com/watch?v=FuX5_OWObA0

http://ocremix.org/remix/OCR01671/

http://ocremix.org/remix/OCR01476/

http://ocremix.org/remix/OCR02165/

http://ocremix.org/remix/OCR02032/

http://ocremix.org/remix/OCR01706/[/spoiler]

Episodi 8: Kohta meillä on joulu
[spoiler]Julkaistu 11.12.2011

Keskustelijoina tällä kertaa Norsukampa, Drifu, Oselot, Dynamithix, Moromopo, LordZalor, Balnazzard ja Mixon.

Uusin jakso on kääritty joululahjapaperiin ja se odottaa nyt vain auki repimistä. Joulunalustunnelmissa ovat tonttumme tällä kertaa rupatellen mm. Die Hard-leffoista, meille kaikille annetusta yhdestä elämästä, joulumusiikista, nettikaupoista sekä teini-iän angstailusta. Myös jouluaiheisista peleistä ja muuhun peleihin sekä jouluun liittyvästä puhutaan jollain tasolla.

Jotta hype olisi täydellinen, mainitaan vielä että jaksossa kuullaan musiikkia NES:n Batmanista ja Drifun yhteys ei katkennut kertaakaan nauhoitusten aikana!!

Kuuntele ja järkyty.

Editointi: Drifu

Musiikit:

http://ocremix.org/remix/OCR00964/

http://ocremix.org/remix/OCR01539/

http://ocremix.org/remix/OCR00888/

http://ocremix.org/remix/OCR01270/[/spoiler]

Episodi 9: GOTY
[spoiler]Julkaistu 16.12.2011

Puhujina Andzerx, Balnazzard, Norsukampa, Oselot, Mixon, Drifu, Mikke95, LordZalor, Dynamithix, Moromopo ja Muksu

Uusin episodi on purnukassa ja meno oli pituusennätyksiä rikkovaa. Korvakäytävät kivuliaalla tavalla avaavassa jutustelussa keskustelijoiden suusta kuultiin juttua mm. He-Manista, kesän erinomaisista lisenssipeleistä, nykypäivän musiikin tilasta, Miami Vicestä ja pari sanaa ehkä vaihdetaan myös menneen vuoden pelitarjonnasta.

Pelaajaboardcastin Facebook-sivustolla on myös pienehkö teaser-video jakson sisällöstä. Käy katsomassa ja tykkäilemässä!!

Musiikit:
Miami Vice C64
http://ocremix.org/remix/OCR00076/
http://ocremix.org/remix/OCR00210/
http://ocremix.org/remix/OCR02196/[/spoiler]

Episodi 10: Käärmejohtaja
[spoiler]Julkaistu 3.1.2012

Tulevista peleistä keskustelevat Snakeleader, Norsukampa, Oselot, Balnazzard, Drifu, Andzerx, Turjake ja Dynamithix.

Hienon pelivuoden päättäjäisiksi erikoispitkä istunto luvassa!! Luvassa mm. Last Action Heroa, keskustelijoiden välistä veristä konsolisotaa, keltanokkaisäntää, South Park-pelejä sekä tuleva kotimainen suuren luokan peli josta kuullaan ensimmäistä kertaa vasta tämän castin myötä. Mikä peli on kyseessä?

Editointi: Drifu

Musiikit:

http://www.youtube.com/watch?v=Tww93DVSX8U

http://ocremix.org/remix/OCR02194/

http://www.youtube.com/watch?v=BQhKibpZuA0

http://www.youtube.com/watch?v=mObouU6xacs[/spoiler]

Episodi 11: Pelaajan 2011
[spoiler]Julkaistu 10.1.2012

Norsukamman johdolla taisteluareenalle astuu Demppa, Drifu, Dynamithix, Moromopo ja LordZalor. Valmistautukaa.

Ex-temporecast nauhoitettu hyisenä talvi-iltana. Perjantaitunnelmissa selkeästi olevat puhujat yrittävät tällä kertaa puhua jopa vakavissaan mutta kaikkihan me tiedämme mitä siinä käy... Puheissa pyörivät tällä kertaa mm. naisen asema nyky-yhteiskunnassa, perjantai, organisoitu rikollisuus pienellä paikkakunnalla sekä rakettien osto paikasta josta sen ei olisi ikinä uskonut olevan mahdollista. Sivussa myös puhutaan ihan pikkuisen Pelaajan vuoden parhaita pelejä koskeneesta artikkelista.

Muista digata Pelaajaboardcastin omaa Facebook-kanavaa ja pistä arviota iTunesissa. Kiitos.

Edited by: Demppa

Musat:

http://ocremix.org/remix/OCR01195/ 'The Belmont Chill' By: Blak_Omen

http://ocremix.org/remix/OCR00222/ 'MusicofFunk' By: Stephen Kennedy

Syndicate By: Skrillex[/spoiler]

Episodi 12: Pelielokuvat
[spoiler]Julkaistu 18.1.2012

Norsukampa, Oselot, Andzerx ja Dynamithix keskustelevat vaikka mistä. Pääaiheena pelielokuvat, ja Demppakin käy pikaisesti kääntymässä.

Norsukamman selostukset ovat aina parhaimpia: Uusin Oscar-patsaita takuuvarmasti voittava episodi on nyt nauhoitettu. Voimalla neljän miehen käyvät panelistit tällä kertaa kuumottavien aiheiden kimppuun. Puheenaiheina mm. Robocop 2, Video Game Awardsien huonous, maksullisten naistenioxs käyttö elokuvabisneksessä unohtamatta tietenkään kiinalaisväestön lokaaminen. Huomionarvoista on myös se että jaksossa ei mainita sanallakaan NES:n Batmania tai Skyrimiä.

Pienten teknisten ongelmien takia jakso alkaa esittelyjen jälkeen, ja puheena on Assassins Creed: Revelations.

Muista käydä laittamassa arvio iTunesiin! Arvon yhden tietyn 5€ arvoisen pelin niiden kesken ketkä ovat käyneet arvion laittamassa. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi eikä siitä voi valittaa. D:

Edited by: Demppa

Musiikit:

Ainakin http://ocremix.org/remix/OCR00625/ 'Project X 2 (Title Screen)' By: Project X[/spoiler]

Episodi 13: Äm Gee Äs
[spoiler]Julkaistu 26.1.2012

Riepu Mantis, Vulcan Norsukampa, Liquid Drifu, Crying Oselot sekä Decoy Andzerx pureutuvat tällä kertaa MGS-peleihin sekä muutamaan muuhunkin aiheeseen joihin lukeutuvat mm. hyvä käytös Lontoolaisessa hotellissa, 3DS;n hyödylliset lisätarvikkeet, Timo Soini sekä Eevokki-aiheiset tatuoinnit siellä mihin aurinko ei paista. Mainittakoon vielä jaksosta löytyvä uskomaton lauluesitys sekä Drifun totaalinen liekeissä oleminen.[/spoiler]

Episodi 14: HD-kokoelmat, rahastusta vai sivistystä?
[spoiler]Julkaistu 4.2.2012

Teräväpiirtoon päivitetty työryhmämme Norsukampa, Moromopo ja Dynamithix saavat seurakseen myös uuden tulokkaan TimoNator85 pelaajaboardeilta joka vastoin kaikkia leffakliseitä, EI kuole heti alussa. Puheenaiheina on tällä kertaa yliopistotason matematiikka, Unchartedin PS2-versio sekä Moromopon kummilapsen seikkailut Afrikassa. Niin ja porukat puhuvat välillä joistakin HD-kokoelmista. Kuuntele uusin jakso tai osta sitten HD-collection kymmenen vuoden päästä.

Koska palaute on meille tärkeää, niin siihen 2 viikkoa sitten ilmoitettuun arvontaan voi nyt osallistua myös perinteisen sähköpostin avulla. Jos vihaat iTunesia tai Applea, mutta tahdot silti kertoa mielipiteesi ja osallistua arvontaan, niin lähetä palautteesi osoitteeseen pelaajaboardcast@gmail.com. Arvonta suoritetaan kaikkien palautetta antaneiden kesken, oli se sitten negatiivista tai positiivista.

Muistakaa käydä tykkäämässä Pelaajaboardcastin facebook sivusta. Joka 50 tykkääjän välein arvomme yhdelle onnekkaalle Microsoft-pisteitä / Nintendo-pisteitä / PSN-valuuttaa. Vihjaa asiasta myös kaverille...

Eikä siinä vielä kaikki. Pelaajaboardcast on nyt myös twitterissä: https://twitter.com/#!/Pelaajaboard

Star Wars jakson nauhoitukset 11.2 btw, mikäli joku meni sanomaan väärän päivän.[/spoiler]

Episodi 15: Star Wars
[spoiler]Julkaistu 12.2.2012

Kauan sitten kaukaisessa galaksissa...

Pelaajaboardcast Episodi 15 STAR WARS

Demppa johtaa Pelaajalehti.comin Tähtien Sota faneja (Guybrush, Snakeleader, Angel of Death, Balnazzard, TimoNator85. On Moromopokin mukana.) jaksossa jossa puhutaan juuri siitä mistä sinä haluat. Mikä on hyvää Star Warsissa, ja mitkä olikaan niitä parhaimpia SW -pelejä.

Noin puolet jaksosta on omistettu Star Wars: The Old Republic -pelille, ja lopussa käydään läpi palautteita yms.[/spoiler]

Episodi 16: Taskukonsolit
[spoiler]Julkaistu 19.2.2012

Dynamithix, Norsukampa sekä Oselot yrittävät paneutua käsikonsolien historiaan ja nykypäivään mutta jutut siirtyvät tuttuun tapaan sivupoluille. Näillä sivupoluilla kohdataan mm. Renny Harlinin Driven-elokuva, FIGMA-gaalan arvostus, Oselotin eeppinen kuva Pelaajaboardin Kuvat-osiossa ja monta muuta varsin vakavaa aihetta.

Musiikit:

http://www.youtube.com/watch?v=PBM-m82Za_0

http://www.youtube.com/watch?v=NmCCQxVBfyM&list=PLD50AED9B2320D4AE&index=3&feature=plpp_video

http://www.youtube.com/watch?v=dlwxrdpuGtI

http://www.youtube.com/watch?v=9_-HvB3zbC4

http://www.youtube.com/watch?v=FTrumdi55tA

http://www.youtube.com/watch?v=CHLsolltIJ8[/spoiler]

Episodi 17: Taskuhirviöt
[spoiler]Julkaistu 27.2.2012

Pokémon-cast saatiin kuin saatiinkiin nauhoitettua ja nyt tarvitaan enää Master Ball sen kaappamiseen (get it? Capture...). Kiihkeään ja jälleen kerran täysin raiteilta suistuvaan keskusteluun osallistuvat Pokémon-asiantuntijat Mixon ja Drifu sekä kauan kaivatun comebackinsa tekevä LordZalor!!! Myös joku Norsukampa yrittää pysyä vauhdissa mukana ja Moromopokin vilahtaa jakson alussa. Juttukupletti pitää tällä kertaa sisällään mm. Euroviisuja, prinsessoja, Clint Eastwoodin leffoja sekä Assemblyjen ihmettelyä. Kuuntele lisää, kunhan se ensin valmistuu...

MUISTUTUSASIAA!!!!

Olemme saavuttaneet Pelaajaboardcastin facebook-sivustolla viiden-fucking-kymmenen (50!!) tykkääjän maagisen rajan ja ensi viikolla arvon palkinnon voittajan. Arvonta tapahtuu videoteitse ja se julkaistaan ko. kanavalla ensi viikon aikana. Stay tuned sillä sadan tykkääjän kohdalla panokset kohoavat ja palkintona on jo ihan oikea videopeli tyyliin Mass Effect 3, Last Story, SSX tjms...

Palaute on kaivattua ja sitä saa kirjoittaa joko tähän ketjuun (kiitos siitä kaikille sitä antaneille) tai edellä mainittuun facebook-ryhmään tai twitteriin (@pelaajaboard) tai s-postiin (pelaajaboardcast[at]gmail.com). Risuja ja ruusuja, sinä päätät![/spoiler]

Episodi 18: Massiivinen...efekti
[spoiler]Julkaistu 7.3.2012

Mukana Andzerx, Timonator85, LordZalor, Dynamithix ja ensimmäistä kertaa Gohe. Koko fiaskon juonsi Oselot. Pelottavaa, hyvin pelottavaa. Castike sisältää mm. kaiken mitä ikinä tahdot Mass Effectistä tietää tai et tahtonut tietää!

Muistakaa tykkäillä Facebook -sivustamme, seuraa meitä Twitterissä @pelaajaboard ja ennen kaikkea lähetä meille palautetta pelaajaboardcast@gmail.com![/spoiler]

Episodi 19: Turpakäräjät
[spoiler]Julkaistu 11.3.2012

Norsukampa, Demppa, LordZalor, Andzerx, Oselot sekä ensimmäistä kertaa castiin osallistuva Zetger jauhavat ummet ja lammet tappelupelien lisäksi mm. Flow-festivaalista, Norsukamman ja Peter Molyneux'n syvästä ystävyydestä, kuolevasta Pelaajaboardcastin jäsenestä sekä Jigglypuffista.

Uusi kilpailu on nyt käynnissä ja tällä kertaa kuvakilpailun muodossa. Piirrä Darth Vader ja Luke Skywalker -aiheinen miekkailu kuva ja lähetä se osoitteeseen pelaajaboardcast@gmail.com. Paras kuva palkitaan![/spoiler]

Episodi 20: Veeti hiljaa!
[spoiler]Julkaistu 22.3.2012

Eri alustojen latauspalveluista täysin vakavalla naamalla puhuvat tällä kertaa Dynamithix, Mikke95, Oselot, Norsukampa sekä Drifu. Myös muista ajankohtaisista asioista puhutaan kuten mm. Andzerxin kuolinhuhuista, FIFA Streetistä, Twilightista (taas), SSX:n "no hands"-moodista sekä Dynamithixin leffaprojektin seuraavasta elokuvasta. ********************************************************************************************************************************************* *********************************************************************************************************************************************

Muistakaa myös tukea yksinkertaisilla teoilla Pelaajaboardcast-tuotebrändin toimintaa.

- Anna tänne palautetta jaksoista ja ehdota jaksojen aiheita ja fiilistele muuten vaan. - Mene facebookin pelaajaboardcast-sivulle (http://www.facebook.com/pelaajaboardcast) ja anna siellä palautetta, kommentoi jaksoja, anna ehdotuksia jaksoille tai fiilistele muuten vaan. Siellä näet myös ala-arvoista peliaiheista huumoria sekä tietoa viimeisimmistä kilpailuista (viime viikolla arvottiin Mass Effect 3, sitä ennen Live-pisteitä ja ensi viikolla lähtee jälleen peli uudelle omistajalle). - Twitterissä (@pelaajaboard) voit myös antaa palautetta, ehdottaa jaksojen aiheita, kommentoida jaksoja tai fiilistellä muuten vaan. - Myös s-postiin (pelaajaboardcast@gmail.com) voi lähettää palautetta jaksoista, ehdottaa aiheita tuleviin jaksoihin, kommentoida yleisesti tai fiilistellä muuten vaan.[/spoiler]

Episodi 21: Samus on 5/5
[spoiler]Julkaistu 1.4.2012

Äänitaajuuksilla törttöilevät Drifu, Muksu, Norsukampa sekä Oselot. Vaikka jakso on Metroid-painotteinen, karkaavat jutut silti jälleen kerran mitä harmaammille alueille. Puheenaiheista löytyy tällä kertaa mm. parhaimmat miespuoliset pornonäyttelijät, Twilightin seuraaja, Norsukamman synkkä ja traumaattinen lapsuus sekä lapsiorjien käyttö kotimaisessa peliteollisuudessa. Jakson kirkkainta antia on kuitenkin kovan luokan youtube-julkkiksen läsnäolo... tavallaan.

*********************************************************************************************************************************************

Ensi kerralla vuorossa on hiippailupeliaiheinen casti ja sen nauhoitukset (Splinter Cellit, Tenchut jne.) ovat vuorossa seuraavaksi. Nauhoitusajankohta olisi ensi viikolla ja osallistujia kaivataan. Tule rohkeasti mukaan jos aihe kiinnostaa!!

*********************************************************************************************************************************************

Kilpailut saavat myös jatkoa. Facebook-kanavalla on yhä käynnissä tykkäämiskilpailu jossa sadan (100) tykkääjän napsahtaessa rikki arvotaan kaikkien tykkääjien kesken uutuuspeli!!! Luvassa on myös pääsiäisen kunniaksi kilpailua josta lisää juurikin tuolla Facebook-kanavalla joten korvat hörölle siihen suuntaan...

Muistakaa myös antaa palautetta joko edellä mainittuun portaaliin, sähköpostiin (pelaajaboardcast@gmail.com), twitteriin (@pelaajaboard) tai ihan vaikka tähän ketjuun. Palaute on tärkeää sillä vain sillä tavoin paskastakin tulee maailman paras... tai ainakin toiseksi paras.[/spoiler]

Episodi 22: Enemies killed: Zero
[spoiler]Julkaistu 7.4.2012

Pääsiäispyhinä panelistit kärsivät Jeesuksen lailla ja tämän vapahtajamme kärsimyksiä ovat jakamassa pääsiäispuput Drifu, Norsukampa, Moromopo, Oselot, Dynamithix sekä ensimmäiseen castiinsa osallistunut moottoriturpa Hemmoheikkinen. Aiheina ovat hiippailupelit mutta totuttuun tapaan aiheesta lipsutaan kuin Juudas konsanaan. Synteihin lisätään puhetta mm. maailman kaksi paskinta elokuvaa, pakastettu PS3, Norsukamman "niinku"-sanat ja niiden lukumäärä sekä 60-luvun Batman. Lisäksi castissa kuullaan uudesta kilpailusta.[/spoiler]

Episodi 23: Isot miekat ja piikkitukat
[spoiler]Julkaistu 13.4.2012

Piikkitukissaan angstailevat Drifu, Riepu, Hemmoheikkinen, Demppa, Norsukampa sekä LordZalor. JRPG on aiheena täyttä paperia kun puheisiin eksyy mm. sellaista tavaraa kuin Salkkari-Sepon koettelemukset, pelaaminen Hutt-rodulla TOR:issa, Michael Jacksonin mahdollinen esiintyminen tulevassa Call of Duty-pelissä, Dempan menneisyyden parisuhdetasapainoilut sekä yli tuhannen euron nahkatakki.[/spoiler]

Episodi 24: Pelit + Musiikki = Muovijätettä?
[spoiler]Julkaistu 22.4.2012

Pelaajaboardcast episodi 24, aiheenaan musiikkipelit oli masterointivaiheessa maailman johtavilla musiikkituottajilla (oikeasti Dempalla). Filharmonista orkesteria johtaa kapellimestarinne Norsukampa ja orkesterin muut jäsenet ovat Hemmoheikkinen (patarummut), Riepu (alttoviulu), Timonator85 (kontrabasso) sekä Oselot (fagotti). Myös Mixon ja Moromopo vilahtavat jaksossa. Musapelit ovat pääaiheena mutta koska Soundi-lehdessäkin on leffa-arvosteluja, antavat panelistitkin itselleen vapauden poiketa "hieman" aiheesta. Lyriikoissa mainitaan mm. traagisia syntymäpäivätarinoita, Elastomania, Kratosin seuraavat jumalavastustajat, Norsukamman sysipaska matikkapää sekä Lips-pelin oikeanlainen pelaamistapa.

Jaksossa selviää myös PS Vitan ja RR: Unbounded-pelin voittaja ja lisäksi uusi kilpailu alkaa. Kuuntele.[/spoiler]

Episodi 25: SuHo
[spoiler]28.4.2012

Pelaajaboardcastin juhlajakso numero 25 on nyt täällä. Kovin juhlavaa menoa ei jaksossa ole ja siitä todisteena ovat panelistit Drifu, Dynamithix, Norsukampa sekä Hemmoheikkinen. Myös Demppaa ja tämän jälkeläistä kuullaan lähetyksessä joten kaikki vauvojen ystävät... ... ...(!!?) korvat kuulolle. Tulevan vapun kunniaksi jaksossa kuullaan juttua mm. maamme kauneimmasta kaupungista eli Turusta, pelaamisen aiheuttamista fyysisistä vammoista, Rayman-pelien kauhuelementeistä sekä Call Of Duty-sarjan ja MGS-sarjan tulevasta crossover-pelistä. Ja onhan siellä jaksossa myös puhetta siitä pääaiheesta, selviytymiskauhupeleistä. Kuuntele jos uskallat…

Jakson loppupuolella luetaan paljon palautetta.[/spoiler]

Episodi 26: Kendo, muumit ja kolikkopelit
[spoiler]Julkaistu 8.5.2012

Andzerx, Norsukampa, Oselot, LordZalor sekä cast-debyyttinsä tehnyt Vulpes Arctos käyvät kolikkopelien maailmaan innolla ja tarmolla. Kolikkopelit jäävät kuitenkin kakkoseksi mielenkiintoisempien puheenaiheiden (kuten esim. Muumit, tissit, etelänmatka Ouluun sekä vielä paljastamottmat hahmot Sonyn Smash Bros-kopiossa. Myös palauteosiossa jaetaan jälleen palkintoja. Kuuntele casti tai itket ja kuuntelet... tulet itkemään kuitenkin joten whatever.

Musat:

http://www.youtube.com/watch?v=A7UdknA-Gwg (Donkey Kong Junior intro)
http://www.youtube.com/watch?v=SOCq5XJghnA&feature=relmfu (Donkey Kong Junior level 1)
http://www.youtube.com/watch?v=SVxciqXdliQ (Tekken 2 Devil's theme)
http://www.youtube.com/watch?v=LUnwRFMo6D0&feature=relmfu (Blaster Master Theme)
http://www.youtube.com/watch?v=r-E9E1FIyFk (Predator Title Music)
http://www.youtube.com/watch?v=h7lk6RsQwtE&feature=relmfu (World of Illusion Wonderland theme)
http://www.youtube.com/watch?v=P94U_llSKS8 (Blades of Steel Ending Theme)
http://www.youtube.com/watch?v=7VstZ09BFgc (Michael Jackson's Moonwalker Smooth Criminal)
http://www.youtube.com/watch?v=j89GDcp9H2k&feature=relmfu (SMW Forest of Illusion)
http://www.youtube.com/watch?v=txe5UbkbqK0 (Mario Kart 64 Endindg Theme)[/spoiler]

Episodi 27: Loli, LoL sekä League of Legends
[spoiler]Julkaistu 15.5.2012

LordZalorin johdolla tästä nykypäivän valtaisasta peli-ilmiöstä ovat puhumassa Dynamithix sekä ensimmäistä kertaa mukana olleet boardilaiset Kaze88, Gigoffi sekä LordSipuli. LoL on herrojen pääpuheenaihe mutta... ... mutta... niin... aiheessa jopa pysyttiin tällä kertaa joten mikäpä siinä. Jos LoL on sinulle tuttu, tulet varmasti nauttimaan. Jos LoL ei ole tuttu niin kuuntele silti![/spoiler]

Episodi 28: NES on vanha ja harmaa
[spoiler]Julkaistu 21.5.2012

Pelaajaboardcastin ensimmäinen konsoli-special on nyt täällä ja aiheena on mikäpä muukaan kuin se "ensimmäinen" pelikonsoli eli NES. Vanha kunnon "kasibittinen" saa puhujajoukkomme (Riepu, LordSipuli, Norsukampa, Hemmoheikkinen ja Guybrush) innostumaan niin että tällä kertaa pysytään jopa aiheessa... suhteellisen hyvin. Mikä on NES:n paras peli? Mitkä ovat keskustelijoiden lämpöisimmät NES-aiheiset muistot? Millaista roolia Nintendo-lehti näytteli keskustelijoiden elämässä? Kuka voitti palautekilpailusta Max Payne 3:n? Kuuntele jakso niin saat vastauksen kaikkiin näihin kysymyksiin.

Musiikit: http://www.youtube.com/playlist?list=PL58D17F7DEE88D928.

Muista kuunnella hieno hypebiisi.[/spoiler]

Episodi 29: E3 2012 Hypejuna
[spoiler]Julkaistu 2.6.2012

Andzerx, Dynamithix, Oselot & LordZalor puhuvat mm. lateksiin pukeutuneista nunnista, lietealtaista sekä koirasta ulos tulevista alieneista. Myös E3:sta on jotain mainintaa..[/spoiler]

Episodi 30: PE3TTYMYS
[spoiler]Julkaistu 14.6.2012

On kulunut viikko E3-messuista joten podcast viisikko Andzerx, Dynamithix, Riepu, Demppa ja LordZalor puhuvat ummet ja lammet tämän vuoden E3-messujen tarjonnasta.[/spoiler]

Episodi 31: Kratos vs. Väinämöinen
[spoiler]Julkaistu 20.6.2012

Kautta Kratoksen! God of War-castike on purkissa vaikkakin puhe pääasiassa keskittyy videopeleissä esiintyviin eläimiin, Troman elokuviin sekä Väinämöisen tappamiseen. Mukana puhumassa oli Mixon, kokoajan äänessä ollut Andzerx jonka ainaisesta pälätyksestä saivat kaikki tarpeekseen ja Norsukampa joka ulkomailta saakka tekee cumbackin. Niin ja Oselot juonsi koko eeppisen setin.[/spoiler]

Episodi 32: Bronychievement Stunlocked
[spoiler]Julkaistu 27.6.2012

Uusin Pelaajaboardcast on nyt tarjolla. Puhetta oli paljon niin poneista kuin sukulaisten välisestä rakkaudesta! Myös Achievementeistä ja trophyistä jotain mainittiin. Puhujina olivat LordZalorin lisäksi hemmoheikkinen, ulkomaan lähettiläämme Norsukampa, bannaaja-Riepu sekä Oselot. Myös Moromopo teki perinteisen cameonsa. Alussa taas Dempan erittäin hieno lauluesitys johon hän antoi kaikkensa. (Suosittelen äänenvoimakkuuden vähentämistä)

Kesto 148min.

Alex Jones, Diggi Dis
Secret of Monkey Island 'Voodoo, Roots 'n Grog'
http://www.youtube.com/watch?v=PQhtR-yoObs

Bloody Tears
http://www.youtube.com/watch?v=EjazC45Qkww

Monster Dance
http://www.youtube.com/watch?v=zxIhT_kFDcE

Project X
Mega Man 2 Project X2 - Title Screen OC ReMix
http://www.youtube.com/watch?v=FgiJMJ9ezjs

Alussa taas btw lauluesitys johon annoin kaikkeni ^_^[/spoiler]

Episodi 33: Does what Nintendon't
[spoiler]Julkaistu 3.7.2012

Holy smokes! PBC Goes Retro pt.2 on purkissa ja kyseinen castihan käsittelee vain ja ainoastaan Mega Drivea. Genesiksen (ei sen bändin) pauloissa lumoutuneena puheskelivat Norsukampa, Riepu, Guybrush, Hemmoheikkinen sekä uusi tulokas Heppu. Myös Demppa teki castin loppupäässä cameon. Kuuntele teknisten ongelmien riivaaman retrospektaakkeli...[/spoiler]

Episodi 34: Ryyppyrahat Kickstarterista
[spoiler]Julkaistu 14.7.2012

Peliasiantuntijat Dynamithix, Andzerx, Oselot, Norsukampa ja Drifu käyvät läpi kulunutta pelivuotta 2012 mutta kuten näillä veijareilla on yleensä tapana, myös muut puheenaiheet kuuluvat asiaan. Tällä kertaa hyvän maun rajat alitetaan puhumalla mm. uuden Spider Man-leffan huonoudesta, kickstarter-ryyppäämisestä, rekkakuskiaiheisista peleistä sekä spoilataan vielä siinä välissä kesän megaleffa Dark Knight Risesin loppuratkaisu. Kuuntele ja ota selvää voiko maailmasta löytyä mitään huonompaa...

Musiikit[/spoiler]

Episodi 35: Saksalainen paperihattu
[spoiler]Julkaistu 20.7.2012

Jakson pääaiheena oli luvatun lailla lisenssipelit ja niihin liittyvät muistot mutta jo ennen kuin kukaan edes alkoi lukemaan tätä tekstiä, oli tiedossa että aiheessa ei aivan pysytty. Oselot, Demppa, Norsukampa, Mikke95 ja LordZalor päästelivät tällä kertaa suustaan sammakoita jotka muodostuivat mm. Pikku Kakkosen nykytilaksi, Justin Bieberin tulevaksi suomen keikaksi, bikineitä yllään pitäviksi karhuiksi sekä saksalaisten lomaturistien rantamuodiksi. Voiko tätä kuunnella ilman punaviiniä? Ota selvää heti kun casti julkaistaan..[/spoiler]

Episodi 36: Tony Halme's Pro Skater
[spoiler]Julkaistu 4.8.2012

Norsukampa, Oselot, Dynamithix ja LordZalor muodostavat tämänkertaisen peleistä puhumisen olympiajoukkueen jonka kisatavoitteena on puhua peleistä joita tähdittävät erilaiset julkisuuden henkilöt. Koska puhujat ovat kuitenkin dopingin vaikutuksen alaisina, siirtyy keskustelu jälleen sivuraiteille ja puhetta kuullaan mm. Tony Halmeen skeittipelistä, uuden Batman-leffan eroottisesta loppuratkaisusta, showpainin ympärillä pyörivästä draamasta sekä koulujen alkuun liittyvästä masennuksesta.

P.S. Tässä castissa et tule kuulemaan sanaakaan hesen ja mäkkärin ketsuppikupeista... vai kuuletko sittenkin?!?

Musiikit:
Nobuo Uematsu - The Trials
Michael Hoenig - Helm's Temple
F-Zero - Mute City
Wild Arms - Elw Village
DKC - Aquatic Ambience
TMNT Turtles In Time - Big Apple 3 A.M.
Yoshi's Island - Flower Garden
Street Fighter II - Ken's Theme
SMB3 - Ending theme
[/spoiler]

Episodi 37: Super Pelaajaboardcast
[spoiler]Pelaajaboardcastin uusin retrojakso on purkissa. NES:n ja Mega Driven jälkeen alttarille nostetaan KAIKKIEN AIKOJEN PARAS PELIKONSOLI™ (Norsukamman mielipide) SNES. Mikke95, LordZalor, Norsukampa ja Riepu juttelevat mukavia ja muistelevat tuota vallan hienoa konsolia ja sen pelejä,

Musiikit:

Super Ghost’n'Goblins – Haunted Graveyard
Super Mario Kart – Koopa Beach
Mega Man X3 – Opening Stage
Super R-Type – Stage 3
What Is Love done by Mario Paint Composer
FF VI – Opera Scene
Lion King (SNES) – Can’t Wait To Be King
Secret of Mana – What the Forest Taught Me
Link to The Past – Credits[/spoiler]

Episodi 38: Oselotin Laskeuma
[spoiler]Hieman väsyneinä porukka puhuu mm. koiran lopettamisesta ja syömisestä, Tony Halme Pro Skaterista (taas) sekä Norsukampa nolasi itsensä hyppäämällä pois juuri ennen pääaihetta. Niin ja sehän oli siis Fallout tällä kertaa. Odottakaa siis pitkiä monologeja Oselotilta, Demppa "veti" showta ja mukana myös Mikke95 sekä ensimmäistä kertaa Cerker.[/spoiler]

Episodi 39: Pelimakasiinit
[spoiler]Uusimmassa jaksossa pääaiheena oli Pelilehdet, niin vanhat kuin uudet! Tietenkin aiheesta taasen hypittiin suuntaan jos toiseen, anteeksi. Mukana olivat Riepu, Mikke95, Drifu, Oselot sekä jopa koko castin ajan mukana ollut Norsukampa vetämässä pulkkaa.

Musiikit:

Matt Uelmen – Tristram Village
Nobuo Uematsu – Dancing Mad
Martin O’Donnell & Michael Salvatori – Rock Anthem for Saving the World
Martin O’Donnell & Michael Salvatori – Covenant Dance
Anti-Syne – Night City Funk (http://ocremix.org/remix/OCR02248/)[/spoiler]

Episodi 40: Salamurhaajan Vakaumus
[spoiler]Aiheina ovat jo vakioiksi osottautuneet Tauski ja kehitysvammaiset (vai eikö ne kuulu jo samaan ryhmään?) sekä myös jotain Assassin’s Creed peleistä myös puhuttiin parin tunnin ajan.
Paikalla olivat Mixonia kiusaamassa: Norsukampa, Riepu, Drifu ja juontajan hommissa Oselotti. Niin ja Mixonkin tietenkin myös jotain kiljui.

Jakson lopun jälkeen täysin offtopic meiningeissä sellaiset 40 minuttia. Älä kuuntele.

Musiikit:

Super Mario Land Intro
Michiru Yamane – Lost Painting
Chip ’n’ Dale Intro
Nobuo Uematsu – Opressed People
Jesper Kyd – Animus 2.0
Jesper Kyd – Ezios Family[/spoiler]

Episodi 41: Pultteja keräävä kissa
[spoiler]Drifu, Norsukampa, LordZalor sekä tuuraushommissa olleet Oselot ja Mixon, pureutuvat pääaiheeseen piraijan lailla mutta yllätys yllätys, keskustelu menee helposti sivuraiteille. Mm. Jersey Shoren lihaskimput, Pelaajan uusi toimittaja Janne Hyppönen, pilliksi muuttunut fagotti sekä Nalle Puh-lautapeli ovat tarinoita, jotka on kielletty pieniltä lapsilta mutta silti niitä tässä castissa kuullaan. Pääaiheena oli jos joku ei sinne asti jaksa kuunnella, kissapelien kiistaton ykkönen eli Ratchet&Clank. Ja jos jaksossa kuullaan erityisen paljon haukkuja Half Life 2:ta kohtaan, niin ne eivät sitten pidä paikkaansa.[/spoiler]

Episodi 42: BIOVAARA
[spoiler]T-Viruksen kourissa jakson läpi örisevät boardeilta tutut zombiet Demppa, Norsukampa, Dynamithix sekä Oselot. Valitettavasti tartunta on jo niin pitkällä että jutut vähän karkailevat nelikoltamme ja Resident Evil-keskustelun sekaan eksyy myös juttua Arnoldin uudesta kirjasta, kickstarter-pelien mahdollisesta tulevaisuudesta sekä Resident Evil 4:n ja Oulun yhtäläisyyksistä. Onko jakson kuunteleminen yhtä selviytymiskauhua? Kuuntele jakso tai olet Jill-voileipä![/spoiler]

Episodi 43: Optimisti ei opi – PBC 1v.!
[spoiler]Pelaajaboardcastin juhlatunnelmissa tutkittiin Pelaaja-lehden juhlanumeroa, Dempan alkoholisoitumista, Norsukamman mystistä menneisyyttä, Rievun bannihistoriaa, Oselotin inceptionia, Drifun Pokemon -hulluutta, LordZalorin kengänkokoa ja Andzerxin kuolemaa.

Episodissa kuullaan myös kaikkien Pelaajaboardcastiin osallistuneiden ääniä menneisyydestä, sekä jokainen hieno lauluesitys joita olemme kuulleet matkan aikana.

Puhuimme siis pelkkää asiaa emmekä vahingossakaan maininneet kovinkaan paljoa mistään ihmeen videopeleistä. Lämpimiä ja hauskoja muistoja, kieroutuneita kysymyksiä sekä totaalisen päräyttäviä palautteita, näitä tulet kuulemaan tässä spektaakkelijaksossa jota ei kannata julkisella paikalla kuunnella.

Kesto 3h23min.

’Voodoo, Roots ’n Grog’
ReMixer(s): Alex Jones, Diggi Dis
http://ocremix.org/remix/OCR02180/

’Night City Funk’
ReMixer(s): Anti-Syne
http://ocremix.org/remix/OCR02248/

’Project X2 – Title Screen’
ReMixer(s): Project X
http://ocremix.org/remix/OCR00625/

’Lost Woods South Central’
ReMixer(s): BenCousins
http://ocremix.org/remix/OCR00716/

Nobuo Uematsu – Fanfare
http://www.youtube.com/watch?v=-2sK3BcaCgU

Michael Hoenig – Exploring the plains
http://www.youtube.com/watch?v=RUsauDHN0SQ[/spoiler]

Episodi 44: Sotasuunnitelma
[spoiler]Vakavammalla otteella strategiapeleistä puhumassa Moromopo, Snakeleader ja Balnazzard. Koska Demppa ei ehtinyt mukaan, hän valitsi musiikkeja omista vanhoista suosikeista.

Ensimmäiset C&C pelit julkaistiin aikoinaan ilmaiseksi:

http://news.bigdownload.com/2010/02/13/download-command-and-conquer-classic-games-full-free-games/

Musiikit:

Frank Klepacki – act on instinct
Frank Klepacki – radio
Frank Klepacki – Warfare (Full Stop)
Frank Klepacki – mechanical man
Civilization III Music – IndECFull[/spoiler]

Episodi 45: Digiexpo 2012
[spoiler]Jälleen aika erikoisjakson. Normaalia huonommalla äänenlaadulla tottakai. Homma tulee myös videona Youtubeen. Pahoittelen ajoittaisia sekoiluja, en jaksanut editoida jaksoa.

Puhumassa Demppa, Oselot, Riepu, Andzerx, LordZalor, Ton-Ton, Valkoinenleijona, appa-king, Moromopo, Janne Pyykkönen, Ville Arvekari ja Miika Huttunen!

Bonuksena lopussa Dempan, Oselotin ja Andzerxin lyhyt elokuvakeskustelu tuopillisten ääressä.[/spoiler]

Episodi 46: Halon hakkaajat
[spoiler]Hurraa! Halocast on JÄLLEEN nauhoitettu ja tällä kertaa jopa saatiin puhumiset nauhoitettua onnistuneesti. Mukana olivat muistelemassa Vulpes Arctos, Andzerx, Balnazzard sekä juontajana Oselot.[/spoiler]

Episodi 47: Iwata-setä antaa piiskaa!
[spoiler]Tärykalvojenne ja hermojenne kestävyyttä koettelevat boardeilta tutut Oselot, jolle95, Norsukampa, Riepu sekä Vulpes Arctos.

Jakson pääaiheena on Wii U:n julkaisun kunniaksi suuri ja mahtava Nintendo mutta arvaatte varmaan että puheet eivät liity pelkästään tähän konsolijättiin. Jostain syystä ääniaalloille eksyy myös puhetta Tauski-aiheisesta flash-pelistä, Oselotin vanhojentansseista, Mario-pelien hieman toisenlaisesta making of-materiaalista sekä parista muusta erittäin hämärästä aiheesta.

Soundtrack[/spoiler]

Episodi 48: Videopeligaala
[spoiler]VGA-kaapeli-gaalan innoittamana joukko lahjomattomia pelaajia kokoontui keskustelemaan kaapeleiden nykytilasta. Mukana Dynamithix, Norsukampa, LordZalor sekä hostina Oselot. Kielen päällä käy myös mm. Salkkari-elokuva, peligaalojen liian nykyaikaiset musiikkiesiintyjät sekä Einhänder, tuo SHMUP-peleistä yksi mahtavimmista.

Soundtrack[/spoiler]

Episodi 49: Peliasema
[spoiler]Pelkoa ja inhoa on todellakin ilmassa kun Pelaajaboardcastin uusin retrojakso on purkitettu. Puhetta riittää retroasiantuntijoidemme Riepun, Norsukamman ja Guybrushin suusta pilvinj pimein ja jopa pääaihe, Playstation, pääsee keskustelun keskiöön. Xbox-fanipojat olkaa kuulolla ja oppikaa historiaa. Sony-fanboyt ottakaa mieluisa asento ja nauttikaa…

Soundtrack[/spoiler]

Episodi 50: GOTY 2012
[spoiler]Jaksossa käydään kategorioittain läpi vuoden parhaita pelejä. Spesiaalina myös Kysy PBC:ltä numero Kaksi! Vastaamme siis mielenkiintoisiin kysymyksiin sekä myös Insesmipalautteita luettiin…pelottavaa tavaraa. Mukana vastailemassa olivat LordZalor, Norsukampa, Riepu, Mixon ja Oselot. Juontohommissa häärii Demppa, aina kysymyksiin asti kunnes muut velvoitteet kutsuivat miestä.

Muistakaahan laittaa iTunesiinkin palautetta!!

Musiikkia peleistä:

Mega Man 2
Baldur’s Gate
Journey
Fez
Mark of the Ninja
Diablo 2

Ja viime jakson vastapainoksi hieman erilaista musiikkia loppuun.

’Heavy Mako’
ReMixer(s): Knight of the Round

http://ocremix.org/remix/OCR02247/[/spoiler]

Episodi 51: The Fastest, Most Powerful Games Console on Earth!
[spoiler]Joululahjaksi kaikille tuhmille kuuntelijoillemme, emme suinkaan anna risuja ja hiiliä, vaan uuden PBC Goes Retro-jakson (exxxxx-plosion!!!!).

Konsolit on käyty läpi pleikkariin asti joten jatkumossa seuraavana on N64 ja tästä konsolista pyöreän pöydän ääreen istuvat puhumaan Oselot, Norsukampa, Riepu, LordZalor sekä N64-noviisi finngamer!

Soundtrack[/spoiler]

Episodi 52: GOTY 2013
[spoiler]Vuoden tähänastisista jaksoista ehdottomasti paras on nyt purkissa ja äänet ovat käheinä puhumisesta.

Puhetta riitti Drifun, Norsukamman, Mixonin, mikke95:n, Dempan, LordZalorin ja Dynamithixin toimesta vuoden 2013 kuumimmista pelinimikkeistä mutta pääosaan nousivat jälleen kerran täysin muut aiheet. Uuden sukupolven Uuno-peli, Elder Scrolls: Compton, Mixonin ja Drifun romanttinen uudenvuodenaatto kellarissa sekä PC:n ja konsolien väliset erot ovat aiheita, jotka kannattaa jättää kuuntelematta jos on vähänkään herkkäsieluinen persoona.

Soundtrack

P.S. Jos haluat voittaa ensi kuun alussa itsellesi vapaavalintaisen uutuuspelin, kuuntele jakso tai lue Pelaajaboardcastin ketjua pelaajalehti.comissa.[/spoiler]

Episodi 53: Blue Blur
[spoiler]Oselot, Norsukampa, Riepu ja… (drumroll) VUODEN BOARDILAISEKSI VALITTU Vulpes Arctos keskustelevat pääaiheenaan maailman nopein neulahiiri eli Sonic mutta liekö liiallisilla liuottimien haisteluilla ollut ikävämpiä seurauksia sillä puhe eksyy taas aivan sivupoluille. Activisionin oma Melee-kopio, Billy Idolin Cyberpunk-albumi sekä rasistiset Pokémon-pelit ovat aiheita josta käräjäkutsua voidaan tällä kertaa odottaa. Kuulet tämän kaiken kunhan jakso valmistuu…huomaa myös Vulpesin reaktiot kun mies saa selville että hänet on valittu vuoden 2012 boardilaiseksi ;)

Kesto: 3h 14min

Musiikit:
Ocarina of Time – Intro
FF VI – Locke’s Theme
Pokémon-tunnari
World of Illusion – Stage 3
Sonic The Hedgehog – Marble Zone
Sonic The Hedgehog – Spring Yard Zone
Sonic Boom
Sonic The Hedhehog 2006 – His World
Sonic 3 – Ending Theme[/spoiler]

Episodi 54: Shitception
[spoiler]PBC 54 on julkaistu kaikkien kuuntelijoiden iloksi ja kauhuksi. Pääaiheena oli ”Kesken jääneet pelit” joista puhuessa etenkin mikke95 paljasti niin pahoja salaisuuksia että jopa Demppaa hirvittäisi.

Tämän lisäksi puhuttiin mm. pelien paskuuden tasoista, Norsukamman seksitaudeista sekä tietenkin Resistancen parhaudesta. Turisemassa olivat Norsukampa, mikke95, ”Vuoden Boardilainen” Vulpes Arctos sekä uusi tulokas Hifisti. Koko fiaskon juonsi Oselot.

Kesto: 2h 50min

Soundtrack: http://www.youtube.com/playlist?list=PLpF2KrhpO3YZXJXgp0VC0B9fLCo05kagC&feature=edit_ok[/spoiler]

Episodi 55: Buried N’ Rebooted
[spoiler]Aiheena jaksossa oli pelien ja pelisarjojen uudelleenkäynnistelyt eli ammattitermein; rebootit. Ammattimaisuudesta ei voida kuitenkaan puhua kun Norsukampa, Oselot, Andzerx ja Hifisti puhuvat ihan omiaan mm. kuolleista kissoista, Rovion tulevasta Metro-sarjan pelistä, konsolisotakirjeenvaihtajan ammatista sekä useasta muusta aiheesta jotka saavat kukkahattutädit punastelemaan.

Kesto 2h 24min

Soundtrack: http://www.youtube.com/playlist?list=PLpF2KrhpO3Ya48l0dDU2iOlKqrTO3S_Ay&feature=edit_ok

Muista myös osallistua palautekilpailuun jossa palkintona uutuuspeli vapaavalintaiselle alustalle. Kuuntele jakso niin tiedät miten voit voittaa…[/spoiler]

Episodi 56: The Walking Debate
[spoiler]Oh my! Uusin casti, päätähtinään Drifu, Demppa, LordZalord ja Norsukampa, on purkissa ja nyt marinoinnin jälkeen se on vihdoin valmis tarjoiltavaksi.

Jakso on yllättävänkin vakavahenkinen ja asiantunteva kun seurue käsittelee Pelaaja-lehden vuoden 2012 parhaita pelivalintoja sanoja säästelemättä. Onneksi mukana on myös sitä perinteistä offtopiccia vai miltäpä kuulostaa jutut mm. äidin ja lapsen yhteisestä baarituokiosta, hiekan syöttämisestä omalle pojalle tai 90-luvun surkeat leffoihin pohjautuvat animaatiosarjat. Kuuntele jos uskallat.

Musiikit:

Simon’s Theme – Super Castlevania IV
Ocarina of Time – Shadow Temple
Ocarina of Time – Gerudo Valley
Ocarina of Time – Forest Temple
Rbino – The Wobbling Dead
Ocarina of Time – Dodongo’s Cavern
Symphony of the Night – Marble Gallery[/spoiler]

---

WTF #1: Demppa, Oselot ja LordZalor
[spoiler]Pelaajaboardcastin ensimmäinen osa uudesta ”WTF” sarjasta. Sisältää random puhelun joka sisältää ainakin seuraavanlaisia aiheita:

James Bond
Coenin Veljekset
Avatar
Quentin Tarantino
Tim Burton
ES
LordZalor käräjillä
WiiU
Digiexpo
Seuraava konsolisukupolvi
Pelaajalehti.com käyttäjäblogit
Steam alennukset
Bastion
Icewind Dale
Neverwinter Nights
Plague inc
Curiosity
Halo
PS3 ohjain pc:llä
Witcher
Magicka
PC-pelaamisen ihanuudet..
Mount and Blade: Napoleonic Wars
Barack Obama & Mitt Romney
maksalaatikkoripuli[/spoiler]

---

Alla lokakuun 2011 viestejä kun podcastia suunniteltiin

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kirjoitukseni Offtopic -ketjusta, hieman muokattuna.

Olisiko kenelläkään boardilaisella kiinnostusta aloittaa eräänlaista "Pelaajaboardcastia"? Tunnen välillä tarvetta puhua peleistä, mutta näen kavereitani hyvin harvoin (nyyh), enkä koe että onnistun aina kirjoittamaan haluamaani määrää tänne, joten asioista voisi ehkä hieman keskustella. En kylläkään koe olevani kovin hyvä puhuja, ja ei oikeanlaista kemiaakaan välttämättä synny puhujien välillä, mutta ehkä jos saataisiin tarpeeksi kiinnostuneita niin ehkä hiljaisia hetkiä ei tulisi. Ehkä ja ehkä.

Konsepti olisi enemmän sellainen "push rec and start talking", ilman siis kummempia käsikirjoituksia, ellei kiinnostusta ammattimaisempaan podcastiin löytyisi. Ei siis millään tavalla vakavasti otettava podcast, just for the giggles. Ei niinkään pelaajilta pelaajille, vaan pelaajaboardilaisilta pelaajaboardilaisille. Toisaalta käsikirjoituksen tapainen voisi olla hyvä että tietäisi edes jotenkin mistä puhuu...muuten puolet ajasta olisi tyyliin "Mitäs sit?", ellei me saada hyviä puhujia.

Tehdään edes joku testi että miten se onnistuu? Ei kaikkea aina kuitenkaan jaksa tai muista vain kirjoittaa, ja keskustelu on kuitenkin erilaista kuin vain viestien lukeminen boardeilla.

Jos kiinnostaa testata niin lisää Praemorior Skype listoille.

Lainaus käyttäjältä LordZalor+

Erittäin mielenkiintoinen idea! Mukana olen jos huolitaan ja porukkaa saadaan kasaan.

Cool. En ole siis ihan väärillä raiteilla.

Hommaan ei myöskään tarvitsisi sitoutua, eli jos kaikkea todennäköisyyttä vastaan saataisi aikaan tasaisesti ilmestyvä podcast, voisi henkilö tulla kerran vaikka kokeilemaan miltä puhuminen tuntuu, ja sitten voi skipata seuraavat kerrat jos ei ollut kivaa. Näin saataisi myös vaihtuvia puhujia.

Tässä ketjussa voimme sitten ilmoitella kun uusi jakso on saatavilla (tai edes se ensimmäinen, toivottavasti ei viimeinen), ja jos kansa haluaa niin järjestetään "Kysy Pelaajaboardilta" -osio ;D

hauska idea, itse voisin mainiosti osallistua keskusteluun. Yksi mahdollisuus olisi nauhoittaa skype-keskustelu, jolloin kaikkien ei tarvitsisi olla läsnä, ja luultavasti nauhoitus tapahtuii silloin useammin, joten olen itse ainakin alustavasti mielenkiintoinen
ps. Tiedän peleistä yhtä sun toista

Lainaus käyttäjältä Moromopo+

ps. Tiedän peleistä yhtä sun toista

Ei tässä varsinaisesti tarvitse tietää paljon. Katotaan vaan jos saadaan jotain keskustelua aikaiseksi. Aikamoinen sillisalaattihan tästä varmaan tulee...mutta ei se haittaa! Onpahan jotain mille nauraa.

Katotaan nyt että saatais vaan vähän enemmän puhujia.

LordZalor, tulehan to teh skype! Lisää Praemorior.

Hei, hyvä idea ! Mukana ollaan jos huolitte tälläisen 15-vuotiaan pojanklopin peleistä kanssanne höpöttelemään. Pitäisi vaan tuo tietokoneen mikki etsiä jostain...

Minuakin kiinnostaisi, mutta en omista headsettiä PClle :(
Ainoastaan PS3lle, mutta tietäskö kukaan saisiko tuota sonyn härpäkettä toimimaan PCssä?

Lainaus käyttäjältä viivakoodi+

Hei, hyvä idea ! Mukana ollaan jos huolitte tälläisen 15-vuotiaan pojanklopin peleistä kanssanne höpöttelemään. Pitäisi vaan tuo tietokoneen mikki etsiä jostain...

Sama juttu täällä, paitsi että minulla on jo headsetti löydyksissä =p

Tosiaan aika hyvä idea vain tällainen ****jauhanta peleistä. Uskon, että jos osallistuu tarpeeksi porukkaa (eikä siis liikaakaan... 50 hengen keskustelu D=) niin siitä saattaisi tulla jotain aika mahtavaa (tai todella hirveää) =) Hienoa olisi jos olisi mahdollista nauhoittaa näitä keskusteluita, mutta kyllähän vain se puhuminenkin riittää näin alkuun.

Lainaus käyttäjältä viivakoodi+

Hei, hyvä idea ! Mukana ollaan jos huolitte tälläisen 15-vuotiaan pojanklopin peleistä kanssanne höpöttelemään. Pitäisi vaan tuo tietokoneen mikki etsiä jostain...

Lainaus käyttäjältä sasukeluffy+

Minuakin kiinnostaisi, mutta en omista headsettiä PClle :(
Ainoastaan PS3lle, mutta tietäskö kukaan saisiko tuota sonyn härpäkettä toimimaan PCssä?

Noh, tulkaa nyt Skypeen ainakin että saadaan katsottua tarkemmin hommia. Siellä kun voi kirjoitella myös viestein. Nimimerkin löydätte yltä.

Todennäköisesti siis kaikki keskustelijat hyväksytään, ikää katsomatta. Mutta mikäli koen että homma ei toimi, niin pidätän oikeuden poistaa keskustelijoita tästä hommasta.

Lainaus käyttäjältä CM761+

Hienoa olisi jos olisi mahdollista nauhoittaa näitä keskusteluita, mutta kyllähän vain se puhuminenkin riittää näin alkuun.

Toki homma nauhoitetaan heti vain kun onnistuu.

Hieno idea. Itselläni ainakin ilmenisi extra mycket kiinnostusta sikälimikäli homma ei mene 683624:n internetpersoonan huutokilpailuksi eikä liian väkinäiseksi. Yksi ns. puheenjohtaja/aihemestari koko touhulle, podcastin perusrakenne kuntoon ja fiksun kokoinen sekä ennen kaikkea oloinen yhteisö tuota pakertamaan niin voilá, klassikko on valmis!

Kyllä kiitos! Olisi varmasti todella mukavaa kuunneltavaa jos saadaan hyvä porukka tekemään. Voisin ehkä itsekin uskaltautua osallistumaan.

Lainaus käyttäjältä Norsukampa+

Hieno idea. Itselläni ainakin ilmenisi extra mycket kiinnostusta sikälimikäli homma ei mene 683624:n internetpersoonan huutokilpailuksi eikä liian väkinäiseksi. Yksi ns. puheenjohtaja/aihemestari koko touhulle, podcastin perusrakenne kuntoon ja fiksun kokoinen sekä ennen kaikkea oloinen yhteisö tuota pakertamaan niin voilá, klassikko on valmis!

Olin jo lähes varma että tulee jokin sarkastinen kommentti, mutta yllättäen oletkin tosissasi! I'm amazed. Tällä hetkellä näyttää siltä että kiinnostusta löytyy hämmästyttävän paljon. Koitan tässä nyt itse toimia pienenä puheenjohtajana, vaikka voin toki luovuttaa tittelin myös teille, Hra. Kampa.

Väkinäistä saattaa ehkä alkuun ollakin, ken tietää, mutta täytyy lähteä hyvin pienin odotuksin liikkelle. En nimittäin odota mitään mullistavaa tästä, mutta kenties ajan myötä jotain järkevää saadaan aikaiseksi.

Jos joku haluaa tosiaan sitten kokeilla skypetystä niin I'm in. Tuossa jo moromopon ja mikke95:n kanssa ehdin hieman kokeilla mikrofonin toimintaa, ja (yllättävän) mukavilta hepuilta vaikuttivat. Tulee persoona eri tavalla esiin noin puhumalla kuin boardien kautta.

Miksi kuuntelen edelleen hyvin paljon Henrikin podcasteja? Koska hän on ennen kaikkea hyvä puhumaan, vaikka ei tiedä peleistä juuri mitään. Elikkä siis pointti on se, että Castilla olisi todella hyvä olla joku perustaso, johon pyrittäisiin. Ei tietty mitään PelaajaCastin tai Konsolifinin tasoista. Kuitenkin niin, että juuri sellaisia "mistäs nyt puhuttais.." kohtia ei tulisi. ja tähän juuri auttaa löyhä kässäri ja/tai hosti, joka castia vetäisi. Jos jollain riittää uskallusta ja ennen kaikkea aikaa sellaiseen hommaan, niin hyvä. Konsolifiniltä voisi muutenkin lainata vähän rungosta. Esimerkiksi aiheina mitä kaikki ovat pelanneet, uusin pelaaja, uusin casti (casti, jossa puhutaan toisesta castista. :D), viikon peliuutiset, spekulointia, palautetta. Vaihtuvat puhujat ovat myös konsolifinillä toimineen loistavasti.

Ja kyllähän ne pitäisi nauhoittaa. Pilottia myöten. Ihan millä vain foorumilla tällainen sitoutuminen tuskin onnistuisi, mutta boardeilla... ehkäpä. Itsekin voisin johonkin jaksoon osallistua, jos aikaa on vapaana. Mutta mitään en lupaa. Tsempataan kuitenkin itse kukin, niin ehkä tästä joitan tuleekin. Laadukas headset löytyy, mutta ei oikein tietoa, osaanko puhua mikissä kuinka hyvin. Ei ole oma mikki ja tuskin koskaan olen headsettiä peleissä yms. käyttänyt. Osalla täällä on myös striimaamisesta kokemusta. Digis ja kumppanit, me tarvitsemme teitä mukaan. :)

Hmm, jos idean toteuttamiseen käytetään skypeä, niin eikö boardilaiset voisi kertoa täällä Skype-nimimerkkinsä? Omani on eeeMule.

Skypen perusasioita tässä harjoittelen käyttämään, mutta eiköhän tämä tästä.

E: Ohopsista, Demppa olikin jo tästä pistänyt viestiä kaikille castista kiinnostuneille. Ei muuta, jatkakaa.

Kiinnostusta löytyy täältäkin. Alustavasti ilmoittaudun, jos tälläinen parikymppinen peruspelaaja huolitaan mukaan. Vielä en kuitenkaan mene mitään vannomaan (ja sitä tuskin ketään vaatii), kun en ole varma onko loppupeleissä sittenkään mahdollisuutta/halua osallistua näihin Casteihin.

Ps. Demppa voisi, jos kiireiltään ehtii, vääntää jonkillaiset säännöt/ohjeistukset näitä Casteja varten

Edit. Luon tässä vielä pikaisesti Skype-osoitteen

Hä, zeuzvaari toimii jo jonkun käyttäjätunnuksena (:. Luulin olevani ainut.

No niin, Skype tuli luotua ja käyttäjätunnuksena toimii: milkshake6669 (LOL)

Itse olen varsin kiinnostunut kanssa, peliaiheeseen podcastiin olen aina halunnut mutta ei ole ollut mahdollisuutta päästä sellaiseen lähinnä siitä syystä ettei koskaan ole saanut samasta asiasta kiinnostunutta porukkaa kasaan. Luultavasti tosin en olisi aluksi niin mukaan tunkemassa, ehkä sitten jos casti antaa tarpeeksi hyvän kuvan ja aihe kiinnostaa mutta sen näkee sitten. Mielestäni castin alussa olisi ainakin hyvä olla se perinteinen osio jossa käytäisiin läpi mitä kaikki castiin osallistuvat henkilöt ovat viime aikoina tehneet tai pelanneet. Kyseinen osio nimittäin kertoo ehkä parhaiten pelistä kertovan omia mietteitä ja mieltymyksiä ja se onkin yleensä castien parasta ja mielenkiintoisinta antia.

Lainaus käyttäjältä Airus+

Asiaa kässäristä

Kässäri pitää ilman muuta olla ja sellainen pieni tapahtuma kuin DigiExpo on tulossa joten eiköhän esim siitä juttua riitä yhen episodin verran ;)

Mielenkiinnolla odottelen pilottijaksoa. En taida jaksaa osallistua, porukkaa tuntuu olevan jo sen verran paljon, että puhujia riittää vuoden podcasteihin. Puhelut kun tapaavat mennä huutokilpailuksi jo viiden hengen porukassa. Olen muutenkin Skypessä varattuna ihan liikaa. Odottelen kuitenkin tuloksia.

Lainaus käyttäjältä Norsukampa+

Hieno idea. Itselläni ainakin ilmenisi extra mycket kiinnostusta sikälimikäli homma ei mene 683624:n internetpersoonan huutokilpailuksi eikä liian väkinäiseksi. Yksi ns. puheenjohtaja/aihemestari koko touhulle, podcastin perusrakenne kuntoon ja fiksun kokoinen sekä ennen kaikkea oloinen yhteisö tuota pakertamaan niin voilá, klassikko on valmis!

Eli ilman esittelyäkin tietäisi samantien milloin Ronsu on äänessä kun kesken kommenttien ja keskustelun väliin kajahtaa huuto Reaktio...

Nojoo. Ihan mielenkiinnolla odottelen ensimmäistä jaksoa kun tämä nyt saikin näin paljon suosiota osakseen. Hieno idea Dempalta.

Testaillaan ryhmäkeskustelua 14.30 aikoihin, tai olisi ideana. Mietityttää hieman puhelimen toiminta jos on enemmän porukkaa. Saas nähdä onko kukaan paikalla.

Lainaus käyttäjältä Demppa+

Testaillaan ryhmäkeskustelua 14.30 aikoihin, tai olisi ideana. Mietityttää hieman puhelimen toiminta jos on enemmän porukkaa. Saas nähdä onko kukaan paikalla.

Itse en ainakaan tuohon aikaan pääse. Skype on tässä muutenkin aiheuttanut päänsärkyä, sillä aina kun sen avaan koneeni jumittuu tai muuten vain sekoaa. Ongelmaan olen tässä parisen tuntia yrittänyt löytää ratkaisua, mutta mikään ei tunnu tehoavan. On se PC-miehen elämä niin rankkaa...

Lainaus käyttäjältä Demppa+

Testaillaan ryhmäkeskustelua 14.30 aikoihin, tai olisi ideana. Mietityttää hieman puhelimen toiminta jos on enemmän porukkaa. Saas nähdä onko kukaan paikalla.

kuinka monelle sopisi klo 19:30-20:00 tai 21:30-22:00?

Nyt olisi keskustelu käynissä vapaa ehtoiset voivat liityä lisäämällä "moromopo" tai "praemorior" skypessä

Huimat 3 henkilöä, joista yksi, eli minä, ei voi edes puhua erinäisistä syistä. Täytyy sopia viikon päähän joku aika joka sopisi kaikille niin saataisi oikeasti enemmän porukkaa kasaan.

Lisäsäilen joitakin pelaajaboardilaisia täältä skypeen :) "kalifornia_jani" on nimeni skypessäkin :3

Lainaus käyttäjältä Demppa+

Huimat 3 henkilöä, joista yksi, eli minä, ei voi edes puhua erinäisistä syistä. Täytyy sopia viikon päähän joku aika joka sopisi kaikille niin saataisi oikeasti enemmän porukkaa kasaan.

Joo asiasta voisi sitten pistää vaikka paria päivää ennen jo ilmoituksen. meikältä meni ihan ohi tuo edellinen. Tai no enpä tuohon olisi ehtinytkään. Jos joku haluaa ensi viikon loppupuolella (to-pe) aamupäivällä testailla, niin olen vapaa auttamaan. Skype on Airus_ En lupaa sitten olla ikinä sisällä, ellei jotain sovita, kun en tuota skypeä oikein ikinä käytä. Hienoa, että innostusta löytyy näinkin paljon.

Lainaus käyttäjältä Demppa+

Huimat 3 henkilöä, joista yksi, eli minä, ei voi edes puhua erinäisistä syistä. Täytyy sopia viikon päähän joku aika joka sopisi kaikille niin saataisi oikeasti enemmän porukkaa kasaan.

Eikös tuo kolme henkilöä ole aika sopiva määrä? Eihän esimerkiksi KonsoliFINin podcästeissä ole kuin 3-5 henkilöä. Mielestäni tuo riittää mainiosti - ei tule sitä ylimääräistä hälinää taustalle.

No, huomenna ilmeisesti nauhoitetaan pilottiepisodi. Ilmeisesti 6 puhujaa. Kyllä siitä hyvä saadaan.

Pahoitteluni siitä etten eilen päässyt mukaan, mutta en ole rakkaassa kotikaupungissani nyt, joten huomenna vasta mahdollista tulla mukaan, mutta silloinkin vasta viiden jälkeen.

Katos kun en ollut pitkään aikaan lukenut tätä aluetta täällä boardeilla ja jengi tekee omaa podcastia...mahtavaa!!! :D. Mukava yllätys.
Kuinkas pitkä sitten tämän pelaajaboardcast tulee olemaan?

Ei hullumpi ajatus, uskaltaudun mukaan. Kurkku on vähän kipeä ja sitä rataa, mutta ei se mitään :}
Jos tän verran on jo porukkaa ja viel mahtuis, nii lähen mielelläni mukaan.

Mun puolesta saa nauhottaa koko skype puhelun ja postaa kans. YouTubee tai tänne forkille.
Tai jonku omille sivuille, jos sitten sais linkin täältä foorumeilt jostai topikista ;]

Quickedit: Lisäilkää siis skypessä "mikkko_"

Lainaus käyttäjältä haamupoika+

Kuinkas pitkä sitten tämän pelaajaboardcast tulee olemaan?

Riippuu vähän miten onnistutaan puhumaan, puolesta tunnista tuntiin on oma arvio.

Lainaus käyttäjältä Mixon

Lisäilkää siis skypessä "mikkko_"

Ajattelitkos tänään osallistua?

Jos on ketään hereillä niin voi tulla skypeen, mun pitäis testata vähän tuota nauhoitushommaa.

Tässä olisi pientä testin maistiaista.

http://dl.dropbox.com/u/22150838/podcast1test.mp3

Tällä lähdetään.

nauhoitus käynissä

Lainaus käyttäjältä Moromopo+

nauhoitus käynissä

Näitä ja jokaista muuta tapahtuvaa yksityiskohtaa ei sitten tarvitse ilmoitella erikseen. Jos etenemisestä tekee mieli puhua, niin jaetaan useampi asia sitten myöhemmin kerralla.

Ensimmäinen pelaajaboardcast on nyt purkissa! Mielenkiintoinen kokeilu ja jatkoakin toivottavasti on tulossa :) Itse en liiemmin tainut puhua kun hiukkasen menin lukkoon mutta muilla onneksi riitti asiaa. Ehkä sitten ensikerralla itselläkin luistaa juttu vähän paremmin :/

Luvassa muunmuassa DigiExpo fiilistelyjä, käyttäjien historiaa, tulevia pelejä ja Norsukamman kryptisiä viestejä!

Dodii. Nyt ois saatavilla. En ehtinyt tätä nyt kuunnella kokonaan, joten ilmottakaa kaikista erheistä ja virheistä.

Laitan vielä paremmin jonnekin feediin ja kunnolliset notet kun on aikaa eikä täällä kotona ole tilannetta päällä, mutta tässä tämä nyt:

http://pelaajaboardcast.podomatic.com

Musiikit:

OverClocked ReMix (http://www.ocremix.org)

The Secret of Monkey Island 'Voodoo, Roots 'n Grog'
Alex Jones & Diggi Dis
http://ocremix.org/remix/OCR02180/

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 'RiverofTime AmIEviL'
AmIEvil
http://ocremix.org/remix/OCR00150/

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 'Prelude'
Zas
http://ocremix.org/remix/OCR01438/

Mega Man 2 'Project X 2 (TitleScreen)'
Project X
http://ocremix.org/remix/OCR00625/

Pistin lataukseen. Kyllä huomaa omista puheista, että jännitti aika paljon. :D

Puhujinahan toimivat sitten minä, Norsukampa, Drifu, LordZalor, moromopo ja Mixon.

Laatu ei sitten ole välttämättä päätä huimaava, en ole pro editoimaan.

Minulla on myös yhtä hyvä muisti kuin kalalla, joten unohdin kertoa castin ideoinnin taustoista, siitä kuinka sain idean tähän torstaina joten jos podcast tuntuu kiireellisesti roiskastulta, niin sitä se vähän on. SWTORista piti myös jotain läppää heittää mutta unohdin. Olisi pitänyt tehdä paremmat muistiinpanot. Ehkä sitten ensi kerralla, jos omalta osalta seuraavaa kertaa tulee...

Nopeaa toimintaa. Torstaina perustettiin boardille tämä ketju ja ensimmäinen jakso on jo julkaistu tänään. Tehkää vielä logo jossain vaiheessa.

Tähän menneessä ihan hyvää kuuneltavaa. Voisin uhrata kännykän muistia näille casteille niin voin kuunella niitä koulumatkoilla.

Kiva kyllä kuunnella kerrankin näin boardilaisten castia vaihteen vuoksi. Mitä nyt yli puoleenväliin kuunnellut tuota pilottijaksoa, niin ihan mielenkiintosta settiä. Ja täytyy kyllä myöntää, että ois ihan kivaa osallistua tuohon..Harmi vaan, että en tule sinuiksi oman puheääneni ja (-tyylini) kanssa ja en myöskään muutenkaan omista minkäänlaista mikkiä.

juu, ja kirjottakaas mietteitä tänne, niin tiedetään että kuunteleeko/kannattaako näitä tehdä lisää? Itseltäni kyllä löytyy intoa ja aikaa tehdä.

Ihan mainio podcasti, vielä on reilusti kankeutta mukana mutta eiköhän se lähde ajan kanssa pois. Demppa veti hyvin showta eteenpäin ja NK toi sen "ammattimaisen" mielipiteensä aina kaikkeen jota tarvitaankin. Ei muiltakaan osallistujilta huonosti ollenkaan. Mielenkiinnolla odottelen seuraavaa castia, jos uskallan niin itsekin voisin joskus pistäytyä pälisemässä. NK:n kanssa voisimme keskustella kaikesta syvällisestä ja vakavasta. Kuten pornosta.

Ihan mallikkaasti meni, yllättävänkin hyvin kun ottaa huomioon että tämä oli vasta ensimmäinen podcast. Kankeus kyllä häviää kun hommaan tulee rutiinia ja sää viilenee. Mielenkiintoista oli myös kuulla miltä kuulostavat henkilöt tunnustensa takana. Good job, jatkakaa samaan malliin.

Hyvää settiä jätkät. Ei yhtään niin jäistä, kuin mitä olisin voinut kuvitella. Pilotiksi tuo oli oikein mainio casti. Dempan ja Norsun läsnäolo tosin toi castiin aika suuren osan. Keskustelu pysyi todella hyvin aiheessa tai aiheen vieressä, eikä harhaillut siellä täällä. Ja tosiaan kiinnostavaa kuulla, millainen ääni siellä nimimerkin takana asusteleekaan. Samaan malliin vaan viikon kahden välein. Jos porukka haluaisi ensi lauantaina nauhoitella, niin voisin osallistua. Mutta siitä sitten tuonnempana. Olisi kyllä hyvä tehdä vielä yksi casti ennen expoja, jotta rutiinia olisi vähän enemmän.

Mitä helvettiä tää nyt pojat oli..... sehän oli kovaa settiä alusta loppuun :D Jotenki kuvittelen että saan naamapalmuttaa tätä kuunnellessani, mutta ei. Moromopokin veti edukseen, (toisin kuin ajattelin) ja eka jaksokin vielä niin jösses :D Näitä jos lisää aiotte tehä niin itse ainakin aion kuunnella! Sääli etten mikkiä itse omista, olisi voinut olla ihan kivaa tulla turisemaan :/

Ja tosissaan vielä niin oli hauska saada ääni nimimerkin taakse >_>

Täähän oli todella hyvä! Ennakkoluulot olivat huonot, mutta tehän veditte sen todella hyvin alusta loppuun. Jatkakaa samaan malliin, minä ainakin tulen myös jatkossa kuuntelemaan. Kuten monet ovat jo aikaisemmin sanoneet oli hauska kuulla minkälainen ääni siellä nimimerkin takana on. ^^

Vähän ku saatte rajotettua sitä aiheesta toiseen hyppimistä, niin eiköhän tosta hyvä tule. Taustameluakin vois vähän yrittää vähentää. Välillä kuulosti siltä kuin joku yrittäis niistää aivonsa pihalle. Muuten oli kyllä ihan mukavaa jutustelua ja toi pituus oli just sopiva. Tunti on just siinä kipurajoilla et jaksanko kuunnella vai en.

Hieno homma!

Hauskaa kuunneltavaa alusta loppuun, voisin itsekkin tulla turisemaan peleistä, kunhan vain uskallan. Millos seuraavaa castia nauhotellaan?

Kiitoksia kaikille palautteista! Hyvä että on kelvannut. Liittyen tuohon aiheiden hyppimiseen niin en ole ihan varma päästäänkö siitä eroon ainakaan niissä jaksoissa kun minä toimitan puheenjohtajan virkaa, sillä mieleeni saattaa tulla hyvinkin randomisti asioita ja sitten pölötän mitä sattuu. Paha tapa. Kunnollinen käsikirjoitus voi auttaa toki, ja kokemus tässä puhumishommassa.

Onkohan tossa lukukertojen numerossa jokin bugi, kun se näyttää 1118.....

YLLättävän jees paketti, suoraansanoen odotin vähän heikompaa laatua. Jatkakaa samaan malliin.

Mitään sanomista peleistä ei juuri ole, enkä koneelle omista edes mikkiä mutta hetkellinen innostus iski tulla mukaan jutustelemaan joskus...

Melko hyvä casti. Alun jäätymisien jälkeen, ihan hauskojakin kommentteja ja asiaakin siellä taisi tulla. Pikkasen hutiloitu joo ja vähän sekava, mutta tuskin pystyisin itse parempaan. Rohkea veto ennen kaikkea. Osallistuisin mielelläni seuraavaan castiin jos vain mahdollista? Tuskin Skypeä koskaan käytän, mutta sovitulla aikataululla voin sitä kyllä käyttää.

Lainaus käyttäjältä Demppa+

Minulla on myös yhtä hyvä muisti kuin kalalla, joten unohdin kertoa castin ideoinnin taustoista, siitä kuinka sain idean tähän torstaina joten jos podcast tuntuu kiireellisesti roiskastulta, niin sitä se vähän on. SWTORista piti myös jotain läppää heittää mutta unohdin. Olisi pitänyt tehdä paremmat muistiinpanot. Ehkä sitten ensi kerralla, jos omalta osalta seuraavaa kertaa tulee...

Vähän aiheita vaan paperille, eikä siinä muuta rakennetta sitten tarvitakkaan. Ens kerralla kuulisin mielelläni lisää The Old Republicista.

Musiikista pakko antaa 10/10. Lopun Megaman 2 biisi oli loistoveto. Itseaisassa kaikki olivat. Jään mielenkiinnolla seuraamaan...

Mahtavaa aloitekykyä jätkillä. :)

Kohtalaista läppää!