Pelaaja 109 lokakuu -palauteketju / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Pelaaja 109 lokakuu -palauteketju

Jahas, onnistuimme kadottamaan edellisen palauteketjun, suuret pahoittelut siihen vastanneille.

Eli palautetta lokakuun lehdestä eli numerosta 109 sekä sen Plus-sisällöstä voi jättää tänne.

Pari kommenttia vielä ulkomuistista kadonneesta ketjusta:

Eli miksi latauspelit ovat muiden arvosteluiden joukossa eikä Verkkorintamassa? Koska toimituksessa katsomme, että latauspelit ansaitsevat sen. Pelit kuten From Dust, Renegade Ops, Bastion, Super Meatboy, Trials HS ja monet, monet muut ovat kevesti laadukkaampia pelejä, kuin monet ns. täysihintaiset pelit. Emme siis näe mitään syytä erotella niitä laadun vuoksi erilliseen palstaan. Latauspelien laatu on tällä hetkellä jopa hätkähdyttävän korkea eivätkä ne ole enää mitään yksinkertaisia tunnissa läpipelattavia pelejä. Verkkorintamassa käsitellään jatkossa puhtaasti ladattavaa lisäsisältöä, isoimpien pelien moninpelibetoja ja katsotaan miten joidenkin pelien verkkopeli jaksaa julkaisun jälkeen.

Mitä taas tulee iOS-peleihin, myös niitä koskee pitkälti sama, joskin pyrimme lähes aina poimimaan sitä parhaimmistoa tai eniten pelaajia kiinnostavimpia pelejä ja näiden palstatila pidetään kuitenkin varsin tiiviinä. Kaikki eivät toki niitä kaipaa, mutta eivät monet halua lukea ylipäänsä yhdestäkään pelistä, joka ei ole heidän omalla konsolillaan.

FIFA ja PES saivat joistakin liian vähän palstatilaa, joka johtui siitä että niitä ei ehtinyt kunnolla testata kuin yksi arvostelija. Siksi kummastakin tehtiin Vaihtopelaaja Pelaaja Plussan puolella. Kumpikaan ei lisäksi edustanut erityisen suurta edistysakselta sarjoilleen, joten sanottava mahtui hyvin sivuun. Samaa voi toki sanoa myös NHL:stä, mutta koska se ei ehtinyt edelliseen numeroon mutta on ollut ulkona jo pitkään, siihen saatiin mukaan myös toinen mielipide hyvissä ajoin.

Sitten joku taisi vielä ihmetellä King of Dragin Pass -artikkelia, että eikö sen olisi voinut tiivistää aukeamaan. Vastaus on ei, sillä halusimme tehdä siitä laajemman jutun, sillä kyseessä on varsin erikoislaatuinen julkaisu: vanha klassikko, joka kahden suomalaisen intohimoisen fanin vapaaehtoistyön ansiosta palaa takaisin. Kyseessä on juuri sitä rakkautta peleihin joka toimii lehden mottona, joten oli ilmiselvää että siitä haluttiin tehdä isompi juttu ja sitä auttoi vielä se, että sekä suomalaiset että pelin tehnyt mies suostuivat haastateltavaksi. Ja jos luki jutun niin pitäisi tajuta, että ensimmäisellä aukamalla nähty pelitaidekuva tuon kokoisena lehdessä painetuna on varsin harvinainen tapaus, sillä se oli mahdollista vain koska saimme kyseisen taulun lainaan toimitukseen. Joten totta kai halusimme tehdä vielä senkin.

Voisiko nuo esittelyt (tämän lehden dice hhastattelu) laittaa tuonne pelaaja+ osioon? Tällä hetkellä siellä kun ei ole mitään kiinostavaa. Muuten hyvä lehti, taas.