Pelaaja 10v eli 121 lokakuu -palauteketju / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Pelaaja 10v eli 121 lokakuu -palauteketju

No niin, suuren kymmenvuotisjuhlanumeromme pitäisi tänään olla kaupoissa ja toivon mukaan myös onnekkaimmilla tilaajilla. Lopuilla sen pitäisi tulla huomisen aikana. Kuten jo aiemmin olemme kertoneet, jouduimme hieman lykkäämään lehden ilmestymistä muutaman arvostelun vuoksi, jotka olivat Dishonored ja etenkin XCOM: Enemy Unknown, jonka Pyykkönen lehteä varten testasi. Toivon, että muutaman päivän lisäodotus näiden vuoksi ei harmita tilaajia, ja onhan mukana heille myös oma Pelaaja 10v -juliste, joka on tehty vartavasten lehteä varten.

Juhlanumero sisältää niitä pieniä ja suurempia muutoksia, joita olemme viimeisen vuoden aikana suunnitelleet. Merkittävin on tietenkin ulkoasun muutos, josta suuri kiitos AD-velhollemme Lasselle. Toinen suuri muutos on pc-pelien paluu lehden sivulle, josta pääkirjoituksessa kerron.

Kaikki mahdollinen palaute lehdestä on uudistusten myötä nyt tervetullutta. Mikä miellyttää, mikä ei, sana on vapaa tässä ketjussa.

EDIT: Pelaaja+ -materiaalia on nyt lisätty sivuille. Jos ei lehdestä saanut tarpeekseen Tokyo Game Show -asiaa, kannattaa suunnata Plussan puolelle, sieltä löytyy mm. Daniel Robsonin messujen jälkisanat, katuhaastatteluita messuilla sekä tietenkin cosplay-galleria.

Minulle ei tuo lehti ole tänään eikä eilen postista kolahtanut, kannattaakos odotella huomiseen tai ylihuomiseen ja laittaa sitten viestiä Aspalle??

Lainaus käyttäjältä Hellsinki+

Minulle ei tuo lehti ole tänään eikä eilen postista kolahtanut, kannattaakos odotella huomiseen tai ylihuomiseen ja laittaa sitten viestiä Aspalle??

Lainaus Miika Huttunen

No niin, suuren kymmenvuotisjuhlanumeromme pitäisi tänään olla kaupoissa ja toivon mukaan myös onnekkaimmilla tilaajilla. [b]Lopuilla sen pitäisi tulla huomisen aikana.[/b]

Ei nyt vielä kannata panikoida siis. Tämäkin tekstipätkä tosiaan löytyy aloitusviestin alusta, että kannattaa lukea nuo aina läpi ennen kysymystä.

Sain juuri lehden käsiini ja selasin sen läpi. Pakko sanoa että uusi ulkoasu on ainakin suurimmin osin aivan järkyttävän hieno ja toimiva. Artikkelitkin olivat erittäin kiinnostavan näköisiä. Enempää en kirjoita kun pitäisi päästä lukemaan. Ehkä paras lehti koskaan. Kiitos tästä ihanuudesta!

Kävin juuri kattomassa postin ja ei siellä muuta ollut kuin mainoksia. Harmi kun huomenna mennäänkin jo perheen kera lontooseen ja vasta sunnuntaina ollaan kotona että olisi ollut kivaa matkalukemista lentsikassa... karvas pettymys!

Juu täytyy kyllä sanoa, että hyvältä tuo lehti näytti. + päivän naurut sai tuosta Näin syntyy pelaaja artikkelista varsinkin sen kuvista :D

Täytyy nyt ensisilmäykseltä lehdestä sanoa, että huhhuh. Helvetin upea kansi, todella futuristisen hieno taitto ja kaikinpuolin paksu ja mukavan näköinen lehti. Sivutkin tuntuvat hyvin mukavilta. Aina olen Pelaajan taittotyylistä tykännyt, todella selvä ja mukava, mutta lehti näyttää vieläkin paremmalta! Olette todella ylittäneet itsenne ja Pelaaja-lehti on parempi kuin koskaan. Kiitos myös PC-sisällöstä, kun oma konsolipelaaminen jäänyt. Täytyy vielä sisältöön painautua tarkemmin ja laittaa siitäkin kommenttia.

Edit. Juliste helvetin hieno! Hyvää ja kiinnostavaa sisältöä oli lehti pullollaan

Pikavilkaisulla 10++ kamaa, mutta tuon kamalan keltaisen on lähdettävä.

Enempi kommenttia kunhan lehti luettu.

Pelien loppupisteet vaikea hahmottaa, valkoinen numero mustassa ympyrässä. Mieluummin mustaa valkoisella niin ei tarvitse tihrustaa. Muuten hyvä uudistus.

Lainaus käyttäjältä Demppa+

Pikavilkaisulla 10++ kamaa, mutta tuon kamalan keltaisen on lähdettävä.

Hehhehee. Arvasin että joku tuosta keltaisesta parahtaa. Ihailen vain niin suuresti 7 päivää -lehteä, että oli aivan pakko plöräyttää sitä hyvää Pelaajaankin :)

Mä kyllä pidän tästä teidän lehtenne uudesta tyylistä todella paljon. En osaa selittää mikä siinä iskee, mut jotenkin se vaan miellyttää meikäläisen näköelimiä. Muutenhan toi juttujen taso oli sitä samaa laatua kuin ennenkin, joten jatkatte vaan samaan malliin niin hyvä tulee. Oli muuten mukava huomata että ette murjonut Resident Evil 6:sta ihan maanrakoon. Se on oikeesti ihan hyvä peli.

Se lehden mukana tullut juliste oli ihan helvetin hieno. Nyt vaan pitäis keksiä sille joku paikka, koska tuota ei voi kyllä mihinkään kaappiin jättää lojumaan.

Onnittelut vielä kerran Pelaajan porukalle tästä ensimmäisestä kymmenestä vuodesta. Kattellaan sitten kymmenen vuoden päästä että millä levelillä hommat silloin on.

Kyllä postiluukusta kolahti tänään mustalla kannella varustettu pelaaja.
Aiai mitä matskua mahtavan näköinen "sisustus" lehdellä KIITOS ERKOLA JA MUUT TOIMITTAJAT!

Ps: Juliste oli gomee ;)

Lehden uusi ulkoasu on todella piristävän näköinen vanhaan verrattuna. Suuret kiitokset Lasselle tästä onnistuneesta ulkoasun vaihdoksesta!

Pelaajalehti.com-aukeama on nyt paljon mielenkiintoisemman näköinen nyt kun kaikkien äänestyksien tulokset on koottu samalle sivulle. Laittakaa myös noita parhaimpia käyttäblogeja aukeamalle sitten kun niitä ilmestyy enemmän.

Pelkäsin aluksi että Tokion syke poistettaisiin kokonaan lehdestä mutta eihän se ole onneksi mihinkään kadonnut. Klassikot muistissa -osiolle kävi taas toisin. Voisitteko selittää miten paljon uusi Pikselipölyä eroaa Klassikot muistista?

Nyt voisin puhua jostain muustakin kuin itse uudistuksista. Näin syntyy Pelaaja -artikkeli oli hauskaa luettavaa etenkin viimeinen kuva aiheutti pientä repeilyä :D. Pelimaailman myytit -artikkeli oli hyvin mielenkiintoista luettavaa ja haluaisinkin nähdä enemmän tälläisiä kirjoituksia. Assassin's Creed III -artikkeli auttoi minua ymmärtämään miksi AC: Revelations on laadultaan heikompi kuin 2 & Brotherhood.

Lehti oli kokonaisuudessaan 6/5 kamaa! Taidanpa raahata oman lehteni Digiexpoille että saisin toimitukselta allekirjoitukset lehteen.

Lainaus käyttäjältä Andzerx+

Klassikot muistissa -osiolle kävi taas toisin. Voisitteko selittää miten paljon uusi Pikselipölyä eroaa Klassikot muistista?

Kiitokset kommenteista. Klassikko muistissa oli hieman rajoittunut aihepiiriltään, sillä siinä piti käsitellä yhtä vanhaa peliä, joka tavalla tai toisella olisi klassikko. Jonkinlaista retropalstaa on toivottu sekä lukijoiden että kirjoittajien toimesta, joten oli helpompi laajentaa palstaa käsittelemään kaikkea vanhaa pelaamiseen liittyvää, jossa voi kirjoittaa kokonaisista sarjoista jne. yhden pelin sijaan. Nyt toki kirjoitettiin lähinnä yhdestä pelistä, joka vieläpä on todellinen klassikko, mutta joka tapauksessa palstalla voidaan nyt käsitellä asioita paljon laajemmin jatkossa.

Annan nyt risuja parista aiheesta, ettette ylpisty.

Taittojälkeä on viilattu sopivasti. Pääasiassa muutokset piristävät jo hienoa lehteä, mutta uudistettu "Hyvät, pahat, rumat" -osio oli yleisilmeeltään sekava. Pidin vanhasta, minimaalisesta tyylistä. Kaipaan myös tarkempaa rajausta Vaihtopelaaja-tekstien ympärille - tai vähintään eri pohjaväriä. Nyt kirjoitus hukkuu nopeasti (pää)arvostelun joukkoon. Ja viimeisenä: Pelaajaboardilta kerättyä -osiossa (tms) fonttikoko on turhan pieni. Vanhat silmät eivät jaksa enää lukea pientä valkoista pränttiä sysimustalla pohjalla.

Lainaus käyttäjältä Spectre+

Annan nyt risuja parista aiheesta, ettette ylpisty.

Kiitoksia palautteesta. Ihan hyvä että tulee välillä risujakin. Mikään lehti ei ole täydellinen.

Tässä on ollut omalta osaltani hijaiseloa foorumien ja pelien suhteen muutenkin, mutta juhlanumero oli kyllä niin vakuuttava ilmestys, että oli pakko pyyhkiä pois pölyt pois käyttäjätunnuksen päältä ja tulla kertomaan isot kehut. Lehti näyttää ja tuntuu mahtavalta sekä arvokkaalta ja jutut olivat tutun laadukkaita aina myytinmurtajista toimiston rutiineihin. Hienoa työtä, toimituksella on homma hanskassa eikä hanskat ole suinkaan hukassa.

PC-pelien comeback oli paras mahdollinen – arvostelussa elämääni eniten vaikuttaneen pelin jatko-osa! Kuva selkäteksteistä on loistava. Muutenkin timanttinen lehti, mutta Jälkipelin soisi joskus palaavan.

Mahtava uusittu lookki oli paljon hienomma näköne esim. Pelaajalehti.com aukeama oli hieno uudistus

Eipä taas kerran onnistanut tai mennyt kuten strömsössä (mikä tämä juttu on!?) ja lehti jäi viikonlopuksi saapumatta. Harmi sinänsä, sillä viikko menee intissä temmeltäessä, joten on käytännössä se ja sama, tuleeko lehti postiluukusta jo maanantaina vai sitten perjantaina, kunhan vaan tulisi ennen viikonloppua ja nyt kävi näin. Ei tosiaan ollut ensimmäinen kerta, kun myöhästyy, mutta onneksi lehti on yhtä lukuunottamatta aina saapunut kotiovelle. Pitänee siis yrittää viihdyttää itseään kipeänä uusilla Pelaaja+ -osion matskuilla. Mielipiteet lehdestä sitten joku kaunis päivä, kun sen käsiini saan. Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta..

Nyt kun on lehti luettu nin sanotusti pohjamudista pois, niin pientä palautetta tulisi:

Kansi on upea! Tilaajat ainakin arvostavat sitä, mutta mietin vain, että tunnistaako ohikulkija sitä Pelaajan kanneksi kaupassa, kun Pelaaja-logo näkyy/ei näy, jos ymmärrätte mitä rarkoitan. Jääkö Asiakas Assilta Pelaajat lukematta?

Uudistunut ulkonäkö on ainakin minun "verkkokalvolleni" onnistunut, kuten Lasse halusi ilmaista. (Hyvä muuten ettet muuttanut fonttia, olisi mennyt pasmat sekaisin pahemman kerran, ainakin minulla.) Rakenne muuttui selkeämmäksi ja jutut saivat uutta visuaalista piristystä pintaansa. Joku huomautti ylempänä uudenlaisista arvosanapallukoista. Taisi olla muutama lehti taaksepäin, kun kolumnissanne joku kirjoitti, että arvosanan kuuluisi olla lukijan päässä tekstin perusteella, mutta kyllähän arvosanasta saa aina jonkinlaisen tiivistelmän pelin annista. Ei kuitenkaan missään nimessä ruma/huono tuo uudenlainen systeemi. Hyvä, että Vaihtopelaajakin antaa nykyisin arvosanan.

Itse lehden sisällöstä pari sanaa: Tälläiselle tavikselle, jonka sanavarastoon ei kuulu DayZ tuo kyseinen artikkeli oli hyvää yleistietoa pelimaailman menosta. Pelimaailman myyttejä- ja Näin syntyy Pelaaja-juttuja naureskelin hiljaa mielessäni. Herrat näköjäänaivan elementeissään sivun 22-23 kuvissa. Bra!

Yksi asia kummastuttaa. Miksi ihmeessä 1000 sanaa -kuva on tungettu lehden loppuu?? Joissain keräilyteoksissa kyllä joo on takana jonkinlainen kuvakollaasi kirjan takana (esim. Don Rosan kootut), mutta kerran kuussa ilmestyvään lehteen se ei oikein sovi.Lieneeko syy ollut tällä kertaa tilan puute?
Toinen juttu on arviosteluissa se perustietoboksi. En tiedä käytättekö arvosteluversion mukana tulleita screenshotteja, mutta esimerkiksi Resident Evil 6:n arviossa lukee testiversioksi PS3, mutta yhdessä kuvassa on Xboxin LT ja RT nappuloita. Jotenkin hämäävää.

Tästä alkaa tulla melkein klisee, mutta sanon nyt kuitenkin, että paras lehti tähän asti!

Pelaajan kymmenettä vuotta juhlistava megalomaaninen juhlahumua aiheuttava ja shampanjalta tuoksuva numero on nyt koluttu lähes puhki, joten tuomiollehan se on asetettava.

Ennen kuin pureudun itse lehden sisältöön, niin voisi heittää palautetta uudistuksista ja muutoksista. Ensimmäisenä silmille hyppää tietenkin uusi ulkoasu. Lievästi ilmaistuna uudistunut ulkoasu on aivan helvetin loistava. Missään ei olla menty ulkoisesti huonompaan suuntaan, vaan kaikki tuntuu ihanan tuoreelta ja uudelta. Silti kaikki on samalla jotenkin tuttua. Toimituksen kuulumiset ja Pelaajalehti.comissa tapahtuu näyttävät nykyään huomattavasi paremmilta kuin ennen. Myös arvosteluissa numerot ovat nykyään jotenkin pienemmässä osassa ja itse teksti pääsee paremmin esille. Myös kirjoittajan nimen lisääminen kaikkien tekstien loppuun on hyvä juttu. Tuollaisilla pienillä jutuilla on pidemmän päälle isoja vaikutuksia. Menee melkein jo ylistämiseksi, mutta kun se lehti on vain niin komeaa katsottavaa. Lasselle todella isot propsit. Toisen ihmisen ammattitaitoa on aina mukava ihailla. Se keltainenkin on oikeastaan aika pirteä :3.

Mitenkäs sitten sisältöuudistukset. PC-pelien mukaan hyppääminen tuntuu tosiaan luontevalta. Tietonkonepelien arvoteleminen tuskin on keneltäkään pois ja onhan kotikonepuolella mielenkiintoisia ilmiöitäkin. Toivottavasti ne eivät vain valtaa liikaa alaa konsoleilta ja arvostelut voisi hoitaa IMO aina konsoleilla. Itse en myöskään kaipaa joka lehteen mitään neljän sivun rautavertailuja. Hyvä muutos siis tuokin.

Muista muutoksista mieleen tulee ainakin Kari Salmisen kolumnin poisjääminen. Aluksi tuo tuntui jotenkin pahalta, mutta kyllä nuo uudistetut kolumnit tuntuivat toimivan enemmän kuin hyvin. "Toisen Pelaajan" kohdalle voisi tosin merkitä, että kuka kirjoittaja oikein on. Itse en ainakaan tunnistanut "Juuso Janhusta". Hienoa tekstiä hän kyllä kirjoitti.

Pienemmistä uudistuksista kaikki tuntuivat myös hyviltä. Uudistetut nimet tutuille osioille toimivat hyvin. On myös mielenkiintoista, että Vaihtopelaajatkin antavat nykyään arvosanan. Varmasti fiksu ratkaisu pidemmän päälle. Konsolien nettikauppojen uudet sisällöt listaava sivu jäi myös pois, mikä on täysin ymmärrettävää. Olihan se sivu hitusen turha.

Mitenkäs sitten juhlanumeron sisältö. Hienolla tolallahan se oli. Arvosteluissa oli ainakin kaikkea todella ihkua mukana. Dishonoredista ja XCOM:sta ainakin lähtee isoja papukaijamerkkejä. Katsaukset AC3:n ja Wii U:n Trine 2:n olivat myös oikein mukavaa luettavaa. Myytinmurtaja-artikkelista sai revittyä melkoisen kovia nauruja. Muutenkin se oli hyvin keksitty juttu, en itse ainakaan osannut odottaa semmoista. Lehden syntymisestä kertova juttu oli varmaankin parasta antia lehdessä, tai ainakin se sai aikaan melkoisen kovaa hekotusta. Erityispisteet kuvista.

Onhan se selvää, että uusin numero on paras pitkään aikaan. Kaikki uudistukset ovat hyviä, mutta myöskin sisältö on loistavaa. Siihen vielä mukaan se, että kansi on upea ja mukana tullut juliste on hieno, niin eipä tuossa oikein voi mennä metsään.

Juhlanumero on oikeastaan vähän kuin vanha ystävä. Ystävä ketä näkee ehkä hieman harvemmin (tässä tapauksessa kerran kuukaudessa), mutta aina kun hänet tapaa on se aina iloinen tapahtuma. Etenkin kun ystävä on saanut elämäänsä jotain uutta ja hienoa.

Kiitos. Tästä on hyvä jatkaa vähintään toiset kymmenen vuotta.

Lainaus käyttäjältä Muksu+

"Toisen Pelaajan" kohdalle voisi tosin merkitä, että kuka kirjoittaja oikein on. Itse en ainakaan tunnistanut "Juuso Janhusta". Hienoa tekstiä hän kyllä kirjoitti.

Kiitos kommenteista. Ja seuraavasta numerosta lähtien kolumnisteille tulee myös pieni henkilökohtainen kuvausteksti.

Isot kehut täältäkin. Ulkoasu on todella hieno, "modernin futuristinen". :) Sisällössä mielenkiintoisia palstoja ja juttuja, pc-pelaamisen palaaminen iso juttu, samoin muutoinkin kokonaiskuvan laajentaminen. Yksittäisenä numerona varmaan paras kotimainen pelilehti jonka olen lukenut (yhdessä Pelaajan 100 numeron kanssa), huomioiden mm. kaikki Pelit-lehdetkin.

Lähinnä kiinnostaa nyt jatkossa nähdä millaisia ns. "norminumeroista" tulee, tähän numeroon kun luonnollisesti oi todella panostettu. Eli kun juhlahumu laskeutuu, sivumäärä pienenee yms, mikä on sitten lehden taso. Uskon ja toivon että taso pysyy erinomaisena edelleen!

Tosiaan en tiedä onko Itellan vai kenen syy mutta ei vielä ole lehti tänne asti päässyt, eikä odotusta helpota kaikkien hehkutus ;__;

Lainaus käyttäjältä nurmihe+

Tosiaan en tiedä onko Itellan vai kenen syy mutta ei vielä ole lehti tänne asti päässyt, eikä odotusta helpota kaikkien hehkutus ;__;

No jo nyt on perkele. Kyllä tämä taitaa mennä Itellan piikkiin, meillä täällä toimituksessa ei ole oikeastaan mitään muuta vaihtoehtoa auttaa, kuin ohjata asiakaspalveluumme.

Rand Customer Service Oy
Merikotkanpolku 2
01450 VANTAA

puh. 09 3540 1774 (ma-pe klo 9-16)
email: asiakaspalvelu@pelaajalehti.com

Mahtava lehti loistavia uudistuksia ja onko kaitilan lapsella jo tommonen zelda puku

Lainaus käyttäjältä XzerXes

Onko kaitilan lapsella jo tommonen zelda puku

Zeldan lapsella on semmonen Kaitila-puku. On se kova.

Ilo nähdä Lassen kirjoittavan enemmän boardeilla. Saisi muut ottaa mallia!

Lehti luettu.

Eli, uudistettu ulkoasu on todella hyvän näköinen, joskin itseäni tuo keltainen häiritse kovasti. Erityisesti DayZ aukeamalla se näyttää kamalalta. Ehkä se on nuo taustapalkit Clone Warz jne. taustalla..

Ace Attorney -elokuvan arvostelu oli hauska, olisi mukava nähdä muitakin pelielokuvia arvostelussa, vaikka vähän vanhempiakin.

Uudet HPR ikonit olivat hyviä, mutta itselleni kuvat jutuissa eivät tuoneet mitään lisäarvoa. Joku satunnainen Skyrim screenshot? Iso HBO sai minun aivoni luulemaan ensin että HPR on muuttanut nimeä.

"Pelaajan synty" oli hieno kuvasarja. Hienoja yksityiskohtia. Taisi olla Gangnam styleä taululla?! 10 vuoden kannet meinasin ensin ohittaa mainoksena, mutta sieltä löytyikin kivaa nippelitietoa. Nippelitiedot on aina pro.

Ripauksen isompi fontti tosiaan Pelaajalehti.com aukeamalle. Hukkuu tuo valkoinen. Täytyy todella läheltä lukea että tuntuu miellyttävältä.

Tokion syke...harvemmin tulee luettua, ja nyt täytyy sanoa että näyttää sen verran sekavalta kuvien sillisalaatilta että en tiedä mistä edes alkaisin lukea ja miten päin. Ensimmäinen aukeama ok, mutta seuraavat aiheuttavat päänsärkyä. Jotenkin ei ole sellaista selvää kiintopistettä mihin katse menisi, vaan pienten tekstinpätkien takia katse hyppii paikasta toiseen.

Ja sitten vielä ne mielenkiintoisimmat jutut ilman mitään kummempia kommentteja:

Totta vai tarua +++
DayZ +
Toinen pelaaja +
Lataustauko ++
HPR +
Valve haistelee +

Kiitoksia myös pc arvosteluista. FTL alkoi kovasti kiinnostaa.

Miksi ihmeessä muuten 1000 sanaa on viimeisellä aukeamalla?! Meinasi jäädä huomaamatta, mutta kiitos tuosta. Leikkasin irti ja laitoin seinälle. Mikähän firma tuo "Burdtech" on...tämähän oli muuten varmaan se hieno juliste mitä lupailtiin, sillä se joku isompi paperi missä oli joku nörtti näytti aika...kamalalta.

Pakko laittaa itsekkin palautetta, lehtihän ilmestyi tässä eilen, 16.10.2012 ja ironista kyllä, olen itse töissä Itellalla, joten pistää miettimään että viekö Kollega lehteni vai...

Mutta, mielestäni uusi tyyli on loistava, ja artikkelit kuten Myytinmurtajat oli todella hauskaa luettavaa, toivon lisää tälläistä.
Ja kiitoksia Wii U selviöstä sekä Frozenbyten haastattelusta.

Pidän Pelaaja lehdessä erityisesti siitä että missään kohtaa arvosteluissa ei loista silmään "Vertaan tätä tiedät-kyllä-mihin-ja-siksi-on-huonompi-kuin" arvostan sitä että tosiaan arvostelette pelit ikäänkuin yksilöinä, iso plussa siitä.

Ihailtavaa on myös se etteivät mainoksetkaan hypi silmille joka aukeamalla, ikäänkuin sopivat valmiiseen lehteen.

Olen ollut aktiivipelaaja jo 80 luvulta saakka ja täytyy myöntää että Pelaaja on ensinmäinen pelejä koskeva lehti jota oikeasti arvostan, kiitokset siitä.

PS. Jos mahdollista, nyt kun toitte PC pelitkin mukaan niin onko tulossa artikkelia esimerkiksi Eve Onlinesta joka tulee olemaan kytköksissä Dust 514:n kanssa ? Itse pelannut Eevaa jo 4 vuotta niin olisi hienoa kuulla mielipiteitä tästäkin.

Hyvää syksyä kaikille

Olipa muuten harmi ettei ei shippaa Suomeen noita Link-asuja :)
Olin jo semmosta muksulle tilaamassa..

TheCpp0 (ei varmistettu)
Käyttäjän Anonymous kuva

Paljon plussaa ulkonäöstä. Tosiaan sitä keltaista on ihan pikkuisen liikaa mutta eipä paljoa haitannut, kansikin yksinkertaisuudessaan upea! Varmasti kaikki ovat jo tämänkin sanoneet mutta 'Näin syntyy Pelaaja' oli todella hauska juttu ja hymy huulilla luin sen. Enemmän tällaisia huumoripätkiä!

Pieni miinus, en löytänyt kuukauden kuvaa? Luin lehden useampaan kertaan enkä löytänyt, missasinko sen vain vai oliko se jätetty pois? Jos kyllä niin miksi? : I

Lainaus käyttäjältä TheCpp0+

Paljon plussaa ulkonäöstä. Tosiaan sitä keltaista on ihan pikkuisen liikaa mutta eipä paljoa haitannut, kansikin yksinkertaisuudessaan upea! Varmasti kaikki ovat jo tämänkin sanoneet mutta 'Näin syntyy Pelaaja' oli todella hauska juttu ja hymy huulilla luin sen. Enemmän tällaisia huumoripätkiä!

Pieni miinus, en löytänyt kuukauden kuvaa? Luin lehden useampaan kertaan enkä löytänyt, missasinko sen vain vai oliko se jätetty pois? Jos kyllä niin miksi? : I

Jos tarkoitat 1000 sanaa -sivua, niin se löytyy aivan lehden lopusta.

Kuukauden käyttäjäkuvasta taisi olla kyse. Pois on kai jätetty, luultavasti sen takia että 95% meidän laittamista kuvista on tylsiä pelikokoelmia, ja kuvia myös tulee nykyään harvemmin. Pari helmeä siellä on kyllä ollut.

TheCpp0 (ei varmistettu)
Käyttäjän Anonymous kuva

Kuukauden käyttäjäkuvaa tarkoitin juu. Ja harmi..... Ihan mielelläni kyllä piirtäisin vaikka ihan vaan sen takia että saisitte kivoja kuvia lehteen, jos se on siitä puutteesta kiinni!

Nyt kun on juhlanumero oikein kunnolla koluttu läpi niin ei voi kuin sanoa, että lehden uusi ulkoasu on kyllä aivan älyttömän upea vaikkakin vanhaa ulko-osua tuleekin jo nyt hieman ikävä lähinnä nostalgisista syistä. Vieläkin tulee hyvin mieleen kuinka aikanaan lehden ensimmäinen iso ulkoasun muutos oli se lopullinen syy, jonka takia Pelaajan tilaaminen tuli aloitettua Pelit-lehden sijaan (siitäkin jo niin monta vuotta aikaa, time sure flies).

Lehden sisällöstä pitää kyllä nostaa esille Pelimyytit ja Näin syntyy Pelaaja osiot, molemmat nostivat itselleni oikein ison hymyn niitä lukiessa. Muutenkin molemmat ovat hyvä esimerkki siitä rennosta meiningistä, jolla Pelaajaa tehdään ja joka on aina iskenyt allekirjoitaneeseen.

Ainut asia, josta en niinkään pitänyt oli arvostelujen arvosanojen uudet kuvioinnit. Vanha design oli huomattavasti parempi. Onneksi se ei sentään arvostelujen tasoa muuta mihinkään, joten aika pieni valittamisen aihe.

Mutta eipä tässä voi muuta sanoa kuin, että kiitos Pelaaja kaikista näistä vuosista ja jatkakaa samaan malliin seuraavatkin 10 vuotta.

Nyt olisi sitten lehti koluttu läpi, vaikka lehteä saikin odotella ensimmäistä kertaa lähes kolmen vuoden tilaushistoriani aikana aivan liian kauan. Eli lehtihän ei saapunut ollenkaan ennen kuin tämän viikon maanantaina soitin asiakaspalveluun. Täytyy kyllä antaa sinne siitä täydet pisteet, että heti seuraavana päivänä lokerasta pamahti lehti oikein kirjekuoressa. Toivottavasti ei kuitenkaan tule tavaksi olla saapumatta, sillä eihän tuo odottelu kovin mukavaa ollut mutta se siitä ja sitten itse asiaan.

Kansihan oli jo kaikessa yksinkertaisuudessaan aivan huikea mutta toivottavasti irtonumeron ostajatkin tajuavat kyseisen mestariteoksen lehtihyllyssä pelaajaksi, sillä eihän tuo kovin silmiin pistävä ole. Mutta tilaajallehan tuolla ei mitään vaikutusta ole, kannesta täydet pointsit!

Itse sisältöhän oli tuttua Pelaaja-laatua ja uusi ulkoasukin sopii ainakin omaan silmääni oikein hyvin. Miinukset tuossa on kyllä pakko antaa siitä keltaisesta väristä, joka paistoi silmään aika pahasti etenkin ensimmäiset parikymmentä sivua mutta sen jälkeen kyllä siihenkin alkoi tottua. Ehkä jokin muu väri toimisi kuitenkin paremmin. Toinen miinus pitää antaa arvostelujen uudesta numerosta, joka on jotenkin mitättömän näköinen ja ehkä jopa hieman vaikeaselkoinen. Onneksi se numero ei kuitenkaan ole se tärkein osa siitä arvostelusta, joten ei tuokaan maailmaa kaada. PC-pelien mukaantulo puolestaan ei itseäni haittaa kyllä yhtään mutta eipä noita PC-juttuja ainakaan tällä hetkellä paljoa tule luettua, katsellaan ehkä myöhemmin kunhan saa uuden myllyn alle. Jos sitten alkaisi niihinkin juttuihin löytyä enemmän mielenkiintoa.

Jutuista täytyy kyllä antaa iso plussa monien muidenkin hehkuttamalle "Näin syntyy Pelaaja":lle, joka nosti kyllä hymyn huulille aika monta kertaa. Tällaisia piristysruiskeita voisi lehteen laitella useamminkin. Muista jutuista voisi nostaa esiin Pyykkösen DayZ-artikkelin sekä Agent 47 aka "Huttunen" -ennakon, joka nosti mielenkiintoa uutta Hitmania kohtaan entisestään. Suurimmat kehut lähtevät kuitenkin Arvekarin kirjoittamalle Assassin's Creed 3 ennakolle, joka sai AC-odotuksen vieläkin suurempiin lukemiin. Arvekarille on kyllä pakko antaa muutenkin kehut, sillä herran juttuja on aina todella mukava lukea. Jotenkin se kirjoitustyyli on vain niin "helposti luettavaa", että jutut suorastaan ahmii läpi. Keep up the good work!

"Totta vai tarua" aiheutti myöskin niin hymyä kuin nostalgisia muistojakin kun kahlattiin läpi niitä niin legendaarisia myyttejä, joista osaa itsekin joskus yritti saada toimimaan. Arvosteluissa puolestaan oli pitkästä aikaa jälleen kunnon ilotulitusta, kun samassa paketissa arvosteltiin niin Dishoneredia, XComia kuin Borderlandsiakin. Huikeaa settiä!

Kokonaisuutena todella hyvä lehti ja siihen luotetaan, että taso senkun kovenee mitä enemmän vuosia Pelaajan vuosirengas kerää! Mutta nyt onnea 10-vuotiaalle, 10 kovaa vuotta takana ja toivottavasti monta vielä parempaa edessä!

Joo-o itsellä kävi niin, että ajallaan maksettu lehden lasku ei ollut pankin tai vastaavan taholta mennytkään ajoissa saajalle ja olivat laittaneet tilauksen kylmästi jäihin, vaikka rahat olivatkin tulleet perille. Harmi, ettei tuosta ollut tullut minkäänlaista viestiä ja totta kai siinä luulee, että lehti on vaan myöhässä tai unohdettu postittaa. Nyt sitten viimeviikolla laittoivat heti lehden tulemaan, mutta toisin kuin Lezellä, itsellä ei lehti edes vielä perjantaiksi ehtinyt postiluukusta ja tämä tarkoittaakin melko pitkää odottelua. Ensi viikonloppuna en ole samoissa maisemissa, minne lehti toivonmukaan kolahtaa ja sitä seuraava viikonloppu vietetäänkin puolustusvoimien täyshoitolassa, joten pääsen kymppivee-lehteen käsiksi aikaisintaan marraskuun 9. päivä. Taitaapi tulla jo seuraava lehti silloin painosta, joten erikoisnumero jää nyt aika vähänlle huomiolle. Hype lehteä kohtaan on myös lopahtanut tämän episodin myötä. No ehkä ensi kerralla ne nallekarkit jaetaan sitten tasan. Ja jos palautetta vielä silloin haluatte, niin ilmanmuuta sellaista tulee kirjoitettua.

Lainaus käyttäjältä Valtteri Hyttinen+

No jo nyt on perkele. Kyllä tämä taitaa mennä Itellan piikkiin, meillä täällä toimituksessa ei ole oikeastaan mitään muuta vaihtoehtoa auttaa, kuin ohjata asiakaspalveluumme.

Rand Customer Service Oy
Merikotkanpolku 2
01450 VANTAA

Olin asiakaspalveluun yhteydessä viikolla ja pistivät torstaina sen tulemaan. Parempi myöhään kun ei milloinkaan, etenkin kuin näin kova paketti (kuulemma) kyseessä!

uusi lehti oli tosi hyvä. Tykkäsin varsinkin ulkonäöstä,jutuista ja siitä että pc pelit palasivat pelaajaan.
Mahtava lehti.

Olin todella positiivisesti yllättynyt tästä 10v-lehdestä ja redesignistä. En siksi ettenkö epäilisi porukan kykyjä vaan kun tiedän, miten vähän aikaa ja resursseja toimituksella ja taittajilla asioita on tehdä, niin pidän mestarillisena suorituksena sitä miten paljon lehteä kyettiin uudistamaan. Nykypäivänä ei enää kannata tai pidä edes tehdä kokonaisvaltaista uudistusta, mutta Pelaajahan on koko ajan muuttunut melkein, joka kuukausi. Sieltä täältä on viilattu asioita. Kaikin puolin uusi taitto on todella onnistunut.

"Näin syntyy Pelaaja" lämmitti etenkin kun huomasin Pyykkösen nukkuvan siinä lattialla :p Loistava kuva ja kaikin puolin tosi hyvä kuvasarja/artikkeli.

Pelaajan maailma oli tosiaan mennyt jo aika sekavan oloiseksi vuosia sitten, niin senkin uudistaminen/virtaviivaistaminen oli ajankohtaista ja todella onnistunut. Pidän erityisesti tuosta tavasta kuinka lainaukset näkyvät sivuilla ja keltaisesta väristä.

"10-vuoden kannet numeroina" oli myös erittäin hyvin ideoitu juttu.

Nyt vaan pitää pystyä ylläpitämään sama taso kuukaudesta toiseen!

Thomas

Tänään saapui H-Townin kuoressa myöhässä oleva Pelaaja-lehti, ja juuri äsken sain sen pääosin luettua. Erittäin tyytyväinen olen lehteen, ulkoasu on tyylikäs ja mukana oli paljon mielenkiintoisia kirjotuksia. Kaiken lisäksi mukana vielä mahtava juliste, joka pääsee piakkoin seinälle.

Kiitos kommenteista Thomas ja muut! Tsekatkaa tuo PelaajaHD:hen ilmestynyt tunnin mittainen megatyls...supereepos eli kommenttiraita Pelaaja 10v -numerosta, mukana myös AD:mme Lasse!

EDIT: Vielä nyt ei näy saitilla, mutta PelaajaHD-kanavalta löytyy...

Varmasti hieno lehti, vielä kun sen itse saisin. Kuukauden pia odotellu ja asiakaspalveluun koko ajan yhteydessä, mutta ei niin ei. PelaajaHD:takaan ei kiinnosta katsoa nyt kun alkaa lähinnä vituttamaan. Jos sitten ensi viikolla..