Pelaaja 111 joulukuu -palauteketju / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Pelaaja 111 joulukuu -palauteketju

Joulukuun Pelaaja ilmestyy huomenna kauppoihin ja pitäisi olla suurimmalla osalla tilaajista viimeistään tänään. Kansikuvapoikana (miksei koskaan tyttöä?) komeilee tällä kertaa charmantisti vanhentunut Ezio Auditore eli Assassin's Creed: Revelations, jonka arvostelu löytyy sisäsivuilta. Palaute lehdestä normaaliin tapaan tähän ketjuun.

Myös Pelaaja+ -osio on tilaajien luettavissa. Sieltä löytyy mm. roolipelilegenda Ken Rolstonin haastattelu ja Pyykkösen Skyrim-matkakertomus.

Laitoin tämän jo Zelda-ketjuun mutta koska kiinnostaa todella kuulla vastaus tähän niin postaampa tännekin:

En haluaisi liittyä niihin nutipäihin jotka valittavat Skyward Swordin vähemmän ylistävistä arvosteluista koska vähimmilläänkin peli on saanut hyvät pisteet mutta miksi Arvekari sai tämänkin Zeldan arvosteltavakseen? Mies antoi erinomaiselle Spirit Tracksille jota yleisestikin pidetään paljon Phantom Hourglassia parempana 7/10 joka on suorastaan ala-arvoista Zelda-pelille, ja nyt Edgeltä, Famitsulta ja lukuisilta muilta arvostetuilta pelimedioilta täysiä pisteitä keränneelle Skyward Swordille 8/10. Olen kuitenkin ymmärtänyt että Ville on kaikesta huolimatta Zelda-diggari joten haluaisinkin tietää mitä hän sarjalta oikein haluaa kun nämä uusimmat osat eivät tunnu miestä miellyttävän millään? Tosiaan, totean taas että 8/10 ei ole huono arvosana ja arvostelussa esiin nostetut heikkoudet olivat perusteltuja ja allekirjoitan itsekin niistä useimmat mutta onkin aivan eri asia kuinka paljon painoarvoa noille asioille antaa. Skyward Swordissa on kuitenkin niin paljon hyvää, ja vieläpä juuri sitä aitoa Nintendo-hyvää jota niin harvoin loppujen lopuksi tarjoillaan.

Erittäin hyvä lehti oli. Pikaisesti selasin, ja jäin ihmettelemään, että eikö Dragon Ball Z: Ultimate Tenkaichia arvostella kiireiltä ollenkaan? Olisi ollut kiva tietää miten toimituksen hyypät tykkäsi siitä. Nimittäin itselleni se on 9/10.
Marraskuun myyntilistasta ihmettelin, että miten Need for Speed Hot pursuit pääsi Pohjoismaiden listalle??

Kaikin puolin erittäin hyvä lehti, jälleen kerran. Kansikuva oli yllättä! Kuten uusimmassa castissa puhuttiin, että arvosanat aiheuttavat keskustelua. Tässä minun mielipide: Skyward sword ja MW3 arvosanat saisivat vaihtaa paikkaa + yllättävä "kuukauden pelaaja" valinta. :)

@avregary mistäs niitä huppareita siis saa? Yritin mennä siihen osoitteeseen ja sieltä löyty kaikenlaista muuta sälää ja t-paitoja ja 90$ huppareita muttei neljälläkymmenellä dollarilla..

E: hitto, news feediin vilkaisin ja siellähän se luki sold out items...."Are they coming back? When? Well the answers basically are “yes” and “not this year”. " Kiitti vaan ville : (

Hyvä lehti, sopii ollakkin maagisen 111-numeron johdosta. Thomaksen Batman-haastattelu ja Huttusen Spec Ops-juttu olivat mukavaa luettavaa. Juttu Zeldasta iski myös, vaikka en kyseistä sarjaa ole koskaan pelannutkaan. Arvostelut Revelationsista ja MW3:sta täyttä rautaa myöskin. Tämä lehti on myös sinänsä mielenkiintoinen, koska sain ensimmäistä kertaa koskaan kymmenestä kysymyksestä kaikki oikein. : ) Huttunen on onnistunut täyttämään Thomaksen saappaat päätoimittajan roolissa hyvin, ainakin tähän mennessä.

Moro vaan kaikille. Kokeilin katella tuolta netin uumenista, että voiko lehteä tilata ulkomaille ja ainakin yksi saitti sanoi ettei ole mahdollista. Asun itse Maltalla ja olen kuunnellut kaikki castit ja pidän pelaajan läpästä ja teidän meiningeistä ja tiedustelisin vaan, että onko tosiaan näin ettei lehteä ole ollenkaan mahdollista tilata ulkomaille?

Lunta ei ole näkynyt, mutta uusin Pelaaja saapui jo ennen joulukuun 1.:stä päivää, joten se on tullut taas luettua useaan kertaan.

Kansi oli hitusen yllättävä veto, mutta silti oikein toimiva. Ezion parta/viikset toimivat näin Movemberin jälkeen mainiosti ja vihreät tekstit tuovat kivasti väriä. Vaikka olis siihen varmaan saatu jotain paljon mielenkiintoisempaakin kuin kulahtanut AC-sarja.

Sisällöltään kärkeen täytyy nostaa ennakot KoA: Reckoningista ja SO: The Linesta. Molemmat pelit vaikuttavat oikein mielenkiintoisilta ja ennakot oli kirjoitettu napakasti. Myös Batmanin Jälkipeli oli mielenkiintoinen, samoin Zeldan historiakatsaus. Kolumnit olivat tällä kertaa myös aivan erikoisen herkullisia herutuksia erinomaisista peleistä. Erityispisteet myös TOP 5-listalle, kerrassaan hauskaa settiä.
Arvosteluista pisteet sinkoutuvat Pyykkösen suunnalle, kiitos mainion Skyrim arvion. SM3DL:sta olisi mielellään lukenut enemmänkin, mutta hyvä näinkin. MK7:n arvostelu olisi ollut myös mukavaa luettavaa, mutta ehtiihän sen sitten ensi vuonnakin.

Sitten pääsemmekin siihen seikkaan mikä sai (melkein) glögit lentämään nenän kautta kaaressa lehdelle ja kodin irtaimistolle. Arvaatteko jo? Oikein. LoZ: SS:n arvostelu ja etenkin se siellä lopussa möllöttänyt pistelukema. Nyt seuraakin se negatiivinen palaute.
Niin niin, kahdeksan on loistava arvosana tiedetään, mutta vaikka luin arvion useaan kertaan en silti löytänyt syytä miksi arvosana ei ollut yhdeksikkö tai kymppi, ainakaan kun katsoo muiden lehtien antamia arvosanoja. Myöskään kyljessä ollut Vaihtopelaaja ei antanut tukea tälle arvosanalle, siinä kun annettiin kuva aivan erilaisesta pelistä. Eikö sitä oltu huomioitu ollenkaan arvosanassa? Muutenkin olin yllättynyt siitä miten kovakouraisesti Zeldaa oli käsitelty verrattuna vaikkapa AC: R:n. Luin arvion ennen kuin näin arvosanan ja uumoilin sille kuutosen tyylistä arvosanaa, mutta kiltisti se oli saanut 7:n, vaikka itse teksti ei antanut sellaiseen perusteluja.

Hyvä lehti tästä "pienestä" kummallisuudesta huolimatta.

Hyvää joulua toimitukselle!

Tietäiskö joku että jos rupean nyt joulukuun alussa tilaajaksi niin onko ensimmäinen lehti joka mulle tulee tämä joulukuun lehti vai vasta tammikuun lehti ?

Lainaus käyttäjältä Neekerin silmä

Tietäiskö joku että jos rupean nyt joulukuun alussa tilaajaksi niin onko ensimmäinen lehti joka mulle tulee tämä joulukuun lehti vai vasta tammikuun lehti ?

Kaiketi tammikuun. Itselleni käynyt aina näin. Ja uskon etteivät lähettele yksittäisiä lehtiä.

laitoin marraskuun alussa postiin tilaus lomakkeen, jonka oli napannut mukaani digiexpoilta. Lehti ei ole vieläkään tullu, joten voiko tätä tiedostella jostakin?

Kansi oli lehden paras anti. Revelationsin huonon arvostelun tiesin jo etukäteen pelaajalehti.comin uutisoinnin perusteella, joten siinä ei yllätystä. Sinänsä en ala asiasta kinaamaan, mielipide kun tunnetusti on meillä kaikilla. ;)
Minulle revelationsin ainut oikea pettymys on sen lyhyt kesto. Moititut harhahypyt jäivät tässä osassa minulta täysin pois, joten lukiessani niistä moitetta ihmettelin kyllä oikeasti miten kokemus voi olla niin erilainen.

Oikeastaan kuukauden peliwhatnot aiheutti oikean facepalm-hetken. Joo huumori on kaivattua pelimaailmassa ja jada jada, mutta jos suurimmat gigglet & kicksit irtoaa jumalattomalla purppuraisella dildolla huitomisesta niin ei hyvin mene.

Lainaus käyttäjältä Moromopo

laitoin marraskuun alussa postiin tilaus lomakkeen, jonka oli napannut mukaani digiexpoilta. Lehti ei ole vieläkään tullu, joten voiko tätä tiedostella jostakin?

Tämä paikka on vain lehden palautteelle. Joten täällä ei kysytä tulemattomista lehdistä. Mutta tässä tilanteessa kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluun jonka yhteystiedot löytyy mm. tämän sivun alalaidasta.

Hyvä lehti oli jälleen kerran, vaikkakin Assasins Creed kansikuvaksi ihmetyttää, arvosanan vuoksi plus sen takia että kyseessä ei ollut millä muotoa kuukauden peli-spektaakkeli. Muuten lehti oli käypää kamaa, ja Saints Row kolmosen arvostelu sai pelin menemään ostoslistalle. Tähän voisi ehdottaa että voisiko joskus johonkin lehteen työntää kattavan retro-artikkelin, kun en muista sellaista lukeeneeni Pelaajasta lukuun ottamatta lopussa olevaa klassikko-pätkää.Pelit on ruvennut harrastamaan tälläisia ja ne ovat olleet aina maukasta luettavaa.

asiakaspalvelu@h-town.fi täältä kannatas ekaks

sasukeluffy: Dragon Ball Z: Ultimate Tenkaichia tulemme tuskin arvostelemaan Pelaajassa. Jätimme ajat sitten kaikki Dragon Ball ja Digimon -pelit pois arvioista, koska näitä pelejä puski ulos kovalla tahdilla ja vaihtelevalla tasolla. Lisäksi toimituksessa ei ole yhtään aiheiden tietäjää. Tosin tämä peli on käsittääkseni saanut varsin hyvää palautetta, joten katsotaan nyt.

kribmeister: Lehteä ei toistaiseksi voi tilata ulkomaille, koska sen hinta nousisi postikulujen vuoksi aika kovaksi. Pelaaja on ns. painavaa sanaa eli ei kovin kevyt lähettää. Et kuitenkaan ole ainoa kysyjä, joten ehkäpä tilanne muuttuu ensi vuoden puolella.

Tilauksesta kysyjille: ongelmissa tai ihmettelyissä yhteyttä asiakaspalveluun, tiedot löytyvän sivuston alaosasta. Tilaus alkaa yleensä tilauksen jättämistä seuraavasta kuukaudesta.

Saints Row on paljon, paljon enemmän kuin purppurainen dildo, joten jos se on pelaamatta paras argumentti sille, miksemme saisi antaa sille erityismainintaa, kannattanee ensin testata itse.

Luin myös vaihtopelaajan Saints Rowsta tänään ja täytyy todeta, että peli ei tyypiltään muutenkaan kertakaikkiaan vaan kolahda. :D En ole ollut ikinä myöskään löytänyt sitä hauskaa GTAsta, joten täytyy varmaan vaan todeta ettei kyseinen genre vaan kolahda tämmöiseen PvECarebeariin.

Ehkä jonain päivänä on niin onnellisessa tilanteessa, että on varaa ostaa konsolille myös pelejä, jotka saattavat olla huteja. Konsolipelien hinta on kuitenkin sen verran suolainen etten ole edes voinut antaa mahdollisuutta kaikelle, joka saattaisi kiinnostaa. :s

Lainaus käyttäjältä MasqueradEve+

Luin myös vaihtopelaajan Saints Rowsta tänään ja täytyy todeta, että peli ei tyypiltään muutenkaan kertakaikkiaan vaan kolahda. :D En ole ollut ikinä myöskään löytänyt sitä hauskaa GTAsta, joten täytyy varmaan vaan todeta ettei kyseinen genre vaan kolahda tämmöiseen PvECarebeariin.

Ehkä jonain päivänä on niin onnellisessa tilanteessa, että on varaa ostaa konsolille myös pelejä, jotka saattavat olla huteja. Konsolipelien hinta on kuitenkin sen verran suolainen etten ole edes voinut antaa mahdollisuutta kaikelle, joka saattaisi kiinnostaa. :s

Kaikki ei kolahda kaikille. En itsekään ole aiemmin kuulunut SR-sarjan faneihin, mutta tällä kertaa pöljyily iski. Peli on kevyttä ja ajoittain oikeasti hauskaa viihdettä, jossa ei ole hyvän maun häivääkään, eli sitä mitä moni varmasti toivoi Duke Nukem Foreveriltä.

Heipä hei! Anteeksi etten ole ehtinyt vastailla aiemmin palautteeseen, mutta here goes.

Ymmärrän kyllä, että Skyward Swordin kahdeksikko saattoi olla omalla tavallaan shokki monelle lukijalle. Jos kuitenkin rehellisiä ollaan, arvostelijan tehtävänä ei ole veikata lukijoiden toivomaa arvosanaa vaan kertoa oma mielipide pelistä. Arvostelusta näkee, mistä pidän ja mistä en, joten jokainen voi arvosanaa katsoessaan pohtia, miten paljon annan tietyille asioille painoarvoa. Hieman kuten SmeeHooked totesikin palautteessaan.

Itselläni ne painoivat sen verran, että 8 napsahti. Jokainen voi mielessään puntaroida arvosanaa sen mukaisesti, miten itse kokee tekstissä mainitut heikkoudet ja vahvuudet. Sama pätee Muksun mainitsemaan Assassin's Creed Revelations -arvosteluun. Ja mitä tuon arvostelun kovakouraisuuteen tulee, niin kahden numeron pudotus Brotherhoodista oli omissa kirjoissani passeli rokotus.

Täytyy myös muistaa, että vaikka pyrimme aina pysyä linjassa arvosanojen suhteen, ei se aina onnistu, koska luonnollisesti jokaisella arvostelijalla on omat näkemyksensä. Vastataksenne kysymykseen, että miksi minä "Zelda-vihaajana" arvostelin Skyward Swordin, niin on vain todettava, etten minä vihhaaja ole. Onhan kahdeksan Pelaajan arvosana-asteikolla vielä erinomainen arvosana, ja hyväksi numeroksi luokiteltava seitsemänkin on vielä kahden numeron päässä keskinkertaisesta (eli kyseessä on niin sanottu "perushyvä" peli).

Sen verran kuitenkin myönnettäköön, että vaikka Zeldan suuri ystävä olenkin (vain muutama osa pelaamatta), en ole fanaattinen sarjan suhteen ja näen sarjassa kaikkien vuosien jälkeen kehittämisen varaakin, sillä potentiaalia on runsaasti enempäänkin (minkä Aonuma itsekin totesi hiljattain). Näkemykseni on ehkä sen takia hieman kriittisempi, minkä takia mukaan haluttiin Valkolan vaihtopelaaja, joka edustaa enemmän pelin yleisesti saamaa täydet pisteet -linjaa. Muksulle haluaisinkin mainita, ettei vaihtopelaaja kuitenkaan vaikuta lainkaan päätekstin arvosanaan. Sen tarkoituksena on puhtaasti antaa vaihtoehtoinen näkemys toisen rinnalle, eikä suinkaan muokata sitä.

Seison edelleen myös SmeeHookedin mainitseman Spirit Tracksin 7/10:n takana, sillä se on omissa kirjoissani huonoin Zelda vuosikausiin, mutta vikoineenkin perushyvä peli.

Toivottavasti tämä selkeyttää hieman asioita.

Lainaus käyttäjältä heppu+

E: hitto, news feediin vilkaisin ja siellähän se luki sold out items...."Are they coming back? When? Well the answers basically are “yes” and “not this year”. " Kiitti vaan ville : (

Sorry, pal, oli vielä saatavilla kirjoitushetkellä! :(

Lainaus käyttäjältä Ville Arvekari+

Ymmärrän kyllä, että Skyward Swordin kahdeksikko saattoi olla omalla tavallaan shokki monelle lukijalle. Jos kuitenkin rehellisiä ollaan, arvostelijan tehtävänä ei ole veikata lukijoiden toivomaa arvosanaa vaan kertoa oma mielipide pelistä. Arvostelusta näkee, mistä pidän ja mistä en, joten jokainen voi arvosanaa katsoessaan pohtia, miten paljon annan tietyille asioille painoarvoa. Hieman kuten SmeeHooked totesikin palautteessaan.

Ensinnäkin kiitos vastauksesta ja toiseksi pelattuani peliä nyt reilusti pidemmälle (mutten vieläkään läpi asti) alan itsekin kallistua sille kannalle että noilla "vioilla" on enemmän painoarvoa kuin mitä aluksi ajattelin. Aivan liian usein etenemistä pitkitetään vain pitkittämisen vuoksi ja tästä syystä pelin rytmitys kärsii dramaattisesti. Ja jossain olisi pitänyt varoittaa ettei Fi:tä kannata koskaan kuunnella silloin kun kuvake vilkkuu että sillä olisi asiaa. Mikäli asia on juonen kannalta oleellista, Fi kertoo sen jokatapauksessa ja tämä on ok. Mutta silloin kun kuvake alkaa vilkkumaan, se pirulainen aikoo paljastaa ongelman ratkaisun vaikket välttämättä ole ehtinyt koko ongelmaa vielä huomaamaan! Pari todella hienoa puzzlea meni omalta osaltani täysin pilalle sillä että ratkaisu paljastettiin ilman että sitä halusin. Eli varoituksen sana kaikille jotka tätä aloittelevat pelaamaan: Älkää koskaan kuunnelko Fi:tä paitsi jos oikeasti tarvitsette apua ongelmaan. Sen asia ei koskaan ole juonen kannalta oleellista silloin kun saat valita kuunteletko vaiko et.

Kaikesta huolimatta Skyward Sword on maaginen kokemus siinä missä muutkin Zeldat ja annan ilomielin pelille itse arvosanan 9/10 mutta se on fakta että kympin peli kyseessä ei ole.

Huttunen. Etkös edes seittemää tappoa ole saanut putkeen? :D Sillä specialistillä saa kaikki perkit seittemässä killissä..

Lainaus käyttäjältä heppu+

Huttunen. Etkös edes seittemää tappoa ole saanut putkeen? :D Sillä specialistillä saa kaikki perkit seittemässä killissä..

Wut? En itse asiassa ole varma olenko saanut ikinä seitsemää tappoa putkeen, mutta olenkin käsi codittaja. Onneksi Lasse, Thomas ja muut sotilaat sitten tykittävät putkia senkin edestä...