Pelaaja 113 helmikuu -palauteketju / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Pelaaja 113 helmikuu -palauteketju

Helmikuun Pelaaja saapuu huomenna kauppoihin ja olisi pitänyt olla kaikilla tilaajilla viime viikon lopulla. Kannessa komeilee tällä kertaa Prototype 2 ja sen päähenkilöt. Sisäsivuilta löytyy laaja artikkeli tästä tulevasta jatko-osasta. Luomme myös katsauksen 25:een vuoden tulevaan peliin, joista tietenkin heti painoon menon jälkeen ainakin yksi siirtyi ensi vuoteen (Metro: Last Light). Arvosteluissa muun muassa Soulcalibur V, Final Fantasy XIII-2 ja Resident Evil: Revelations. Kotimaisuutta lehdessä edustavat Bugbearin kehittämän Ridge Racer: Unboundedin ennakko sekä Trine 2:n Jälkipeli.

Edit: Pelaaja+ -materiaali nyt luettavissa.
Edit 2: Kingdoms of Amalur: Reckoning Vaihtopelaaja lisätty viimein Pelaaja+:aan.

Kommentit ja palaute lehdestä tänne, kiitos.

hyvä lehti, mutta twisted metalista olisi saanut olla jotain...

Saikkupäivänä annetaan palautetta. Kansi olisi toiminut huomattavasti paremmin karsimalla teksteistä osa poies. Hitusen ehkä tylsä, mutta ei sinänsä huono. Kolumnit olivat mukavasti kohdillaan ja samoin kaikki vakiot. Prototype 2:n ennakko oli mukavan kattava, samoin vuoden 2012 pelikatsaus kattoi mukavasti erilaisia nimikkeitä. Arvosteluista silmille hyppäsi KoA: Reckoningin arvio, joka oli mukavasti mahdutettu jo tähän numeroon. Hieno numero ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Pelaaja+:n materiaalit ovat myös mukavaa luettavaa, kunhan ne ovat ensin valmiita :).

Laitoin viestiä sekä pelaajan että H-Town:in asiakaspalveluun, mutta laitetaan vielä tännekin. Ei ole saapunut lehti vielä postissa. Onkohan kellään muulla sama ongelma vai onkohan postimies nussinut lehden itselleen :)

Lehti oli tällä kertaa tilaajilla varsin hyvissä ajoin, mutta eikö muita kommentteja ole? Twisted Metalin suhteen olemme odottaneet eurojulkaisua, joka näyttää aina vain siirtyvän. Jenkeissähän se on nyt pihalla, Euroopassa pitää odottaa ensi kuun alkuun.

Juttu Ridge Racer Unboundedista oli hyvä,ja nosti kyllä oman mielenkiintoni peliä kohtaan pohjamudista,mielenkiinnolla odotan demoa pelistä,sekä tietenkin pelaaja-lehden arvostelua. Maittava Resident Evil: Revelations arvostelu nosti himon peliä kohtaan,sekä pisti haaveilemaan Nintendo 3DS:stä. Kiusaus alkaa olemaan liian suuri jopa minulle hurskaalle miehelle,ehkäpä vielä päädyn ostamaan tuon Nintendon ihmelaitteen. Plussaa heruu täältä Kari Salmiselle,toivon hartaasti kuomaseni että paremmat ajat ovat edessäpäin. Katsaus vuoden tuleviin peleihin oli ihan kiva,löysin siitä yhden pelin(Dishonored) lisää odotuslistalleni,joskin yhdelle peleistä(Binary Domain) pidin jo pikaiset hautajaiset,muistolaisuus jäi pitämättä,sillä en halua muistella,vaan unohtaa.