Pelaaja 115 huhtikuu -palauteketju / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Pelaaja 115 huhtikuu -palauteketju

Huhtikuun Pelaajan piti ilmestyä tänään kauppoihin ja olla tilaajilla myös tällä viikolla, mutta kiitos painomme aikataulumokan ja pääsiäisen, lehti ilmestyy nyt kaikille vasta pääsiäisen jälkeen. Suuret pahoittelut aiheesta etenkin kaikille tilaajille. Emme voi asialle mitään eikä tämä meitäkään ilahduta.

Tilaajat voivat joka tapauksessa lukea lehden arvostelut suoraan verkosta ja niihin kuuluu kantta koristava The Witcher 2:n Xbox 360 -versio. Lisäksi Pelaaja+ -materiaali on nyt tilaajien luettavissa.

Kunhan ihmiset saavat lehden käsiinsä, palautetta voi jättää tänne. Arvosteluista ja Pelaaja+ -palautetta voi jättää tietenkin jo nyt.

Arvesteluita tuli luettua tässä ennen lehden saapumista. Pyykkösen hienon hienoon Journey-arvioon oli kyllä eksynyt ikävä typo tekijöiden kohdalle. Annetaan se kunnia pelistä kuitenkin ThatGameCompanylle, eikä suinkaan Studiolle. Plussaakin voisi vielä selaille ennen tiistaita, jos lehti jo silloin postista tippusi. Propsit ainakin siellä esitetystä "kansikuvasta". Ei niin vakavalla naamalla, niin hyvä tulee. Kiitos siitä. Lehden tultua lisää mietteitä.

Ihmettelinkin, että eikös sen lehtosen pitäisi jo kohta luukusta tipahtaa, mutta hyvä tietää tiedostettu tieto.

Parempi myöhään kuin ei milloinkaa, ajatteli Muksu kun alkoi riipustaa huhtikuun lehdestä palautetta.

Lehden Noituri 2-aiheinen kansi toimii oikein mallikkaasti, kansi ei ole liian tumma ja tekstit sopivat siihen hyvin. Oikein taiteellista, hienon artsya.
Sisältökin oli maittavaa. MP3:n, GR: Future Soldierin ja kolikkopelien omat jutut olivat oikein mielenkiintoisia. Vakiosisältö, kolumnit, pääkirjoitus, TOP 5 ja kaikki muukin normaalisetti oli kohdillaan.
Arvosteluissakin mentiin toimivalla linjalla. Paljon kovia nimikkeitä saatiin arvosteluun. Varsin kattavaa oli, vaikka TM olisikin ansainnut ehkä hitusen lisää tilaa. Papukaijamerkki Pyykkösen todella hyvälle ME3-arviolle.

Myös Pelaaja+:n sisältö oli oikein hyvin urissaan, joten ei muuta kuin sama kova linja toukokuussa.