Pelaaja 116 toukokuu -palauteketju / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Pelaaja 116 toukokuu -palauteketju

Toukokuun Pelaaja on nyt kaupoissa ja pitäisi olla myös kaikilla tilaajilla. Toukokuun kansikuvapeli on Call of Duty: Black Ops 2, johon kävimme tutustumassa Treyarchin studioilla. Vastaava laajempi esittely löytyy myös Aliens: Colonial Marinesista. Arvosteluista esille voi nostaa Pyykkösen paljon hehkuttaman Dragon's Dogman.

Palautetta numerosta tänne kiitos, cod suxxor -viestit Pelikeskusteluun...

Sivulla 66 on 1 sivu Ridge Racer arvostelua, sen jälkeen hyppää sivulle 82 missä on klassikot muistissa. Uupuu jokunen sivu välistä.

Aurinkoinen ilma ja pelaaja, mikä voisi olla paremmin?

Lainaus käyttäjältä akitus+

Sivulla 66 on 1 sivu Ridge Racer arvostelua, sen jälkeen hyppää sivulle 82 missä on klassikot muistissa. Uupuu jokunen sivu välistä.

Kuulostaa todella oudolta. Ainakaan toimituksessa ei ole tullut vastaan yhtään lehteä, josta sivuja puuttuisi. Ole yhteydessä asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@pelaajalehti.com, 09 3540 1774) ja pyydä uutta tilalle.

Lainaus käyttäjältä Miika Huttunen+

Lainaus käyttäjältä akitus+Sivulla 66 on 1 sivu Ridge Racer arvostelua, sen jälkeen hyppää sivulle 82 missä on klassikot muistissa. Uupuu jokunen sivu välistä.

Kuulostaa todella oudolta. Ainakaan toimituksessa ei ole tullut vastaan yhtään lehteä, josta sivuja puuttuisi. Ole yhteydessä asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@pelaajalehti.com, 09 3540 1774) ja pyydä uutta tilalle.

Asiakaspalveluun on oltu yhteydessä, eipä sieltä mitään vastausta oo tullut. Voin lähettää teille vaikka tuon koko lehden, Jos voitte lähettää palautuskuoren, näettepä itekkin että sivuja upuu.

Hyvä lehti, pakko sanoa ja kaiken lisäksi hyviä juttuja esim. Black Ops 2, Dragon´s Dogma, yksi vuoden parhaista lehdistä.

Parasta tässä lehdessä on Guild Wars 2 ja Diablo 3 ensimmäisellä sivulla! Ei vaan, onhan lehdessä paljon kaikkea mielenkiintoista. Eniten kiinnosti lukea Trialsista, pitäisikin käydä kaverilla testaamassa "Evoa". Xbox 360:n voisi ostaa pelkästään hyvän ohjaimen (paljon parempi kuin PS3:n) ja suomalaisten pelien takia, mutta odottelen Nextboxia. Jos joskus teette top 5 parhaat ohjaimet, älkää unohtako Gamecuben ohjainta!

Ei tånäänkään tullut tuo läpyskä. Missäs vaiheessa kannattaisi olla huolissaan tästä toimitusajasta. Ensiviikolla vai jo nyt?

Toukokuun tuhti lukupaketti tuli postissa ja sieltähän tuli, ei enemäpää eikä vähempää, kuin vuoden paras lehti (tähän asti).

Kantta pidän onnistuneena. Sinisen sävy toimii hyvin tumman BO2:n kanssa ja myös tekstit istuvat siihen hyvin. Mega Manin retronaama osuu myös kivasti silmään.
Sisältökin oli mallillaan, melkoisen hyvin vieläpä. Vakoista esille voisi nostaa hyvät kolumnit ja mainion pääkirjoituksen, mutta myös mielenkiintoisen Japanin Sykkeen. Vakkari sisältö siis kohdillaan, kuten aina.

Ennakot uudesta Aliensista, Far Crysta ja Borderlandsista olivat kaikki mieluista luettavaa, samoin juttu tulevasta Sleeping Dogsista. BO2:n ennakko oli sen sijaan aivan omaa luokkaansa, go Huttunen go! Mukavasti nosti hypeä ja kiinnostusta peliin. Mielellään luin myös Keijin haastattelun. Kiitosta vaan.

Arvosteluissakin oli hyvää settiä. Pyykkösen Dragon's Dogma, Pandora's Tower ja monet muut. Myös KoA:n DLC:n arvio oli hyvin hoidettu.

Hyvän lehden olitte taas väsänneet, samoin plussan sisältö on ollut koko vuoden kohdillaan. Sama linja koko vuoden niin hyvä tulee.

Akitus: onko asia nyt hoidettu asiakaspalvelun osalta?

Moromopo: lehden olisi pitänyt jo tulla, ota ensin yhteyttä asiakaspalveluun ja kysy onko kaikki kunnossa tilauksen suhteen. He hoitavat homman.

Lähettivät uuden lehden.

Kiitoksia hyvästä lehdestä.

Lainaus käyttäjältä Muksu+

Toukokuun tuhti lukupaketti tuli postissa ja sieltähän tuli, ei enemäpää eikä vähempää, kuin vuoden paras lehti (tähän asti).

Komppaan Muksua. Kyseinen numero on ehdottamasti tämän vuoden paras.

Tykkäsin erityisesti Aliens: Colonial Marines ja Black Ops 2 jutuista. Mielenkiinto heräsi. Itse olen heittänyt kirveen kaivoon CoD-sarjan suhteen, mutta kyseinen juttu palautti vähän uskoa kyseistä sarjaa kohtaan. Lisäksi lehdessä olleet Trials, Fez ja Dragon's Dogma arvostelut vahvistavat sen, että pakkohan ne on hankkia.

Laitetaas sitä palautetta, kun pyysittekin. Kiitos myös, että korjasitte Journeyn kehittäjätiimin, vaikka kuukauden päivät siihen kuluikin. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
Mennään selkeällä linjalla.

Mikä toimi?

+ Black Ops, Sleeping Dogs, Far Cry 3 -ennakot
Black Ops 2 oli aika paukku jo heti julkistuksen jälkeiseen lehteen. Vielä kun näitä juuri paljastetuista peleistä kertovia mega-artikkeleita tulee melko harvoin, oli tämä todella iso plussa lehdessä. Ihan sama kiinnostiko peli itseä ennen lehden lukemista pennin vertaa (ei muuten kiinnostanut), mutta nyt odotan peliltä jo jotain muutosta sarjaan sa teksti oli muutenkin noin syvällisemmäksi ennakoksi loistava. Myös kovasti odottamastani Sleeping Dogs-pelistä oli hyvää settiä ja Far Cry:n moninpelistä faktoja, joita en ollut ennen netistä lukenut. Jokainen peli ainakin hätyyttelee paikkaa ostoslistalla. Muut ennakot eivät itseä kiinnostaneet, mutta luin ne toki läpi. Borderlands 2:sta ja Aliensista varmaan moni muu tykkääkin ja osaa arvostaa niitä enemmän.

+ Juttu selkäkivuista ja Top 5 ohjaimet
Tuo lääkärinurkka oli hauskaa luettavaa ja varmasti monelle pelaajalle ihan tärkeää faktaa. Samanlaisia vähän kieli poskella, mutta asiasta puhuvia tekstejä vaan jatkossa lisää. Kuva oli myös vekkuli. Top 5 -osio on myös pysynyt kuukaudesta toiseen tuoreena ja etenkin ne ideat ovat olleet hyviä. En muista että yksikään top 5 -lista olisi ollut tylsästä aiheesta.

+ Keijo
Näistä pelinkehittäjistä ja heidän projekteistaan on aina mukava lukea vähän pidempääkin kirjoitusta ja Inafunen uudet kuviot olivatkin jääneet aika pimentoon itseltä. Kiva että valaisitte miekkosen mietteitä, vaikka pelkkä haastattelu on välillä vähän nihkeä. Tällä kertaa se kuitenkin toimi.

Mikä ei toiminut?(tätä on aina vaikeampi keksiä)

- Pelaaja +
Vain viisi juttua ja niistäkin yksi vaihtoehtoinen kansi, kun niitä on välillä ollut yli kymmenen. Okei, teette paljon mielenkiintoisempiakin juttuja ja tuo Pelaaja+ ei pahemmin itseä enää jaksa kiinnostaa, mutta silti lisää matskua jatkossa. Tai ainakin niin ettei se puoli ala näyttää hyytymisen merkkejä. Ja toivottavasti myös niin, että kaikki juttu siellä ei näytä vain ylijäämältä mitä lehteen ei mahtunut, vaan tilaajille myös todella tehdään uniikkia matskua. Treyarchin haastattelun tapaista matsku toimii todella hyvin.

- Karin ja Sonjan kolumnit
Meikä ei saa noista ikinä mitään irti, mutta tästä on ennenkin kiistelty. Jotkut pitävät niitä lehden parhaana antina, joten kai niillä on lehdessä paikka ansaittuna.

Palautetta olisi muuten voinut toivoa jossain muuallakin, kuin Pelaajacastin viimeisillä minuuteilla.