Pelaaja 118 heinäkuu -palauteketju / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Pelaaja 118 heinäkuu -palauteketju

Heinäkuun mega-E3-spesiaali-Pelaaja pitäisi viimeistään tänään olla tilaajilla ja huomenna kaupoissa. Tuttuun tapaan palautteet lehdestä tähän ketjuun! Muistakaa myös käydä katsomassa toimituksen E3-messuilta tehtyjä videoita PelaajaHD:n puolelta.

Eipä tullut Pelaaja tänne tänään... Joutuuko taas odottamaan 2 viikkoa vaikka olen tilaaja?

Heinäkuun E3-extravaganca (eli viimeinen Pelaaja ennen inttiä :P) on tullut tukittua ja millaisia aarteita sieltä löytyikään.

Kannessa ei tässä kuussa onneksi komeillut mies ja pyssy, vaan nainen ja ilme. Vähän liian tumma, ehkä hieman tylsä, mutta menetteli. Olisi sieltä E3:sta varmaan joku värikkäämpikin peli löytynyt. Pikminin olisitte esim voineet laittaa kanteen ihan hyvällä mielellä, mutta ei tuo nykyinenkään kansi mitenkään huono ole.

Sisältö oli oikein hyvin kasassa. Paljon oltiin saatu messujen peleistä esittelyyn. Kolumnit olivat mielenkiintoisia, samoin Tokion Syke. Arvosteluissakin oli useampia mielenkiintoisia nimikkeitä, myös nettipuolella. Yhden pelin tosin keksin mikä lehdestä puuttui: Luigi's Mansion 2. New Super Mario Bros. U:n tekstiin oli myös eksynyt yksi pieni virhe. Peli on pelattavissa viiden, ei neljän hengen voimin.

Kuukauden papukaijamerkki menee kuitenkin Pyykkösen XCOM-ennakolle. Aivan sairaan mielenkiintoisen kuuloinen peli kyseessä, vaikka en olekkaan sarjaan aikaisemmin tutustunut.

Lyhyestä virsi kaunis. Vuoden paras lehti, so far...

Itella on Pelaaja tullut aina ajoissa (tosin olen ollut vasta kahden numeron ajan tilaaja) ja nämä Heinä sekä Kesäkuun lehdet ovat oltteet taattua Pelaaja laatua.

TheCpp0 (ei varmistettu)
Käyttäjän Anonymous kuva

Kansipalautetta. Kansi oli yllättävän tylsä muihin verrattuna; koska kyseessä on kuitenkin legendaarinen Tomb Raider ja pelitkin ovat kauniita, niin se olisi varmasti ansainnut paremman kannen.

Toistaiseksi ei muuta, mutta iso kiitos kuvani laittamisesta lehteen! Arvostan.

Olen harvinaisesti lukenut jo koko lehden arvosteluineen, joten uskaltaudun palauttamaan muutaman mietteen. (Yleensä arvostelujen lukeminen kestää sen loppukuun.)

Eikös tuon Gears of Warin uusin ole Judgment ilman e:tä judge:ssa? Sivulla 40, siis siinä Gearsin E3:jutussa oli tuo ylimääräinen e ja pelaajan maailmassa (s. 11) ei ollut. Lienee ollut kiirettä E3 juttujen kanssa ;)

Mieluisana yllätyksenä kolumnistiksi oli valikoitunut Graig Lupienski! Minä tykkään(!), että kolumnistit vaihtelevat. On mukava lukea monien ihmisten tekstejä, sillä näkökulmat ja aiheet vaihtelevat kivasti. Kirjoitustyylin vaihtelu on aina plussaa ja vaikkei aina aihe olisikaan se minua koskettava, niin silti piristää kummasti lukea uusia kirjoittajia (edes se pari palstaa). Kiitos tästä!

Pyykkösen ennakko Xcomista ei lieventänyt odotuksen tuskaa ollenkaan, vaan väänti ruuvia pari kierrosta kireämmälle (että kiitos vaan). Tarpeellista tavaraa synnytti jälleen tarpeen ostoksille ja arvostelut vahvistivat ennakkokäsitykset spec opsista ja inversionista. Lollipopin arvostelu oli yllättävän positiivinen verrattuna muihin joita olen tutkaillut ja valoi uskoa Sudan tuotokseen. Pitää viimeistään alelaarista napata tikkarit matkaan. Kiitoksia jälleen mahtavasta paketista!

Muksulle hyvää matkaa kohti intin fps-touhuja ja koitetaanhan muutkin nauttia kesästä pelaillen sekä ulkoillen (Muksulle jälkimmäinen ei tuottane ongelmia)!