Pelaaja 120 syyskuu -palauteketju / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Pelaaja 120 syyskuu -palauteketju

Syyskuun Pelaajan pitäisi olla tänään suurimmalla osalla tilaajista ja ilmestyy kauppohin huomenna. Palautetta tai muuta lehteen liittyvää kommentointia tuttuun tapaan tähän ketjuun.

Tilaajien kannattaa myös tsekata tämän kuun Pelaaja+ -materiaali, josta löytyy mm. PlayStationin Euroopan johtajan Jim Ryanin haastattelu, Dishonored ja Doom 3 BFG -pelitestit sekä Pyykkösen Transformers: Fall of Cybertron Vaihtopelaaja.

Lehteä on tullut selailtua tarpeeksi pientä palautetta varten.

Mikäli olen tämän vuoden puolella väittänyt, että joku numero on ollut ylivoimaisesti paras, niin so what sanon minä. Taas se meinaan tulee, että syyskuun numero on ehdottomasti paras tämän vuoden numeroista :) Ei niinkään arvostelujen puolella, mutta sellaiset artikkelit kuten Gamescom 2012 esittelyt (erityismaininta Puhan Black Ops 2 -jutulle), Tokion syke (sopiva aihe -> luin loppuun asti), Tokio Jungle (mielenkiintonen, tein tuttavuutta) ja Injusticen ennakko, josta en ole kuullut paljoa mitään (itsekseniko itkeskelen). Huttusen pääkirjoitus oli sekin tunteikas tapaus. Edelleen voin ihmetellä miksi näin kävi! Ainoa pikkuriikkinen huomautus on mainos Pelaajan kalenteri aukeamalla. Kun sen kerran oli tottunut näkemään koko aukeaman kerrallaan, niin nyt en nähnyt koko kalenteria ensimmäisellä lehden selauskerralla ollenkaan. Mainos pisti niin vahvasti silmään.
Mutta kuitenkin parannusta viimekuun lehteen, joka jäi minusta hieman vaisuksi.

Mihinpä päin tulikaan ottaa yhteyttä, kun on (taas) jäänyt pelaajalehti tulematta.. Päätin odottaa vielä tähän päivään asti jos sattuisi vielä postiluukusta tippumaan mutta ei näy.. Kysymys kuuluunkin "mistä päin tulisi asian tiimoilta kysellä?".. Riepu tai joku auttakaa kanssa pelaajaa!

Lainaus käyttäjältä Densemble+

Mihinpä päin tulikaan ottaa yhteyttä, kun on (taas) jäänyt pelaajalehti tulematta.. Päätin odottaa vielä tähän päivään asti jos sattuisi vielä postiluukusta tippumaan mutta ei näy.. Kysymys kuuluunkin "mistä päin tulisi asian tiimoilta kysellä?".. Riepu tai joku auttakaa kanssa pelaajaa!

Asiakaspalvelu voisi olla aika hyvä mesta alkaa kyselemään. Numerot löytyvät sivun alalaidasta.

Hahahahaa - thänks.. Jäänytkin alareuna huomioimatta

En tiedä onko asiakaspalvelussa vika vai missä, mutta osoitteenmuutos ei ole tuntunut menevän perille vaikka olen sen kolme kertaa tehnyt (pari sähköpostilla ja yksi netissä). Uusin lehti on mennyt ties mihin ja edellinenkin oli menossa vanhaan osoitteeseen mutta posti sen vielä onneksi käänsi oikeaksi.

Olen nyt ilmoittanut uuden osoitteen neljännen kerran joten saas nähdä tulisiko syyskuun lehti vielä jonakin kauniina päivänä perille asti. Ei kyllä luottamusta herätä tuo asiakaspalvelun toiminta, vaikka ilmeisesti sen piti olla edellistä parempi.

Lainaus käyttäjältä curlycare+

En tiedä onko asiakaspalvelussa vika vai missä, mutta osoitteenmuutos ei ole tuntunut menevän perille vaikka olen sen kolme kertaa tehnyt (pari sähköpostilla ja yksi netissä)..

Jospa vaan koittaisit ottaa puhelimen kouraasi ja soitat sinne. Itse muutin vuoden alussa ja osoitteenmuutos hoitui ongelmitta kun soitin asiakaspalveluun.

Lainaus käyttäjältä Ravenwood+

Jospa vaan koittaisit ottaa puhelimen kouraasi ja soitat sinne. Itse muutin vuoden alussa ja osoitteenmuutos hoitui ongelmitta kun soitin asiakaspalveluun.

No juu, mutta viestejä vaihtaessa sieltä kyllä vakuuttelivat asian olevan kunnossa. Varmaan joku tekninen vika tms.

Pyykkösen ja Huttusen uudet kuvat olivat mainiot. Kun lähdin selaamaan reilu viikko sitten lehteä, meinasivat aamukahvit läikkyä nähdessäni Jannen kuvan. Olin vieläpä kuunnellut Pelaajacast 92:n kahtena edellisenä iltana (siis kahdessa osassa, en sentään kahta kertaa), joten en voinut olla naurahtamatta "Close enough..!" Huttusen kohdalla pystyi sanomaan saman nauramatta, onhan Miika ihan ilmetty hitman.

Lehti oli perinteiseen tapaan hyvä. Puhan Black Ops 2 -juttu oli hupaisan mielipideväritteinen. Tiesin jo ennestään Puhan tunteet MW:tä ja Black Opsia kohtaan, joten se oli ihan hauskaa luettavaa. Eipä siinä, mielipiteemme Thomaksen kanssa ovat käytännössä täysin samat, joten lauseet kuten "Tässä pelissä asiat ovat hyvin, toisin kuin ärsyttävässä MW3:ssa" ja jatkuva vertailu (BO2 > MW3) eivät häirinneet. Ajattelin ennemminkin että "hellzzz yeah, sounds good bro!"

Erittäin suuri kiitos Critical Path -sivun esittelystä!! Katselin videoista puolet eräänä iltana, vielä olisi puolet katsottavana. Huikeaa settiä!

Olikos se Pyykkösen kirjoittama naispelaajien kohtelua koskeva juttu tässä vai edellisessä numerossa..? Anyways, se oli kyllä todella loistava teksti.

PItää yrittää laittaa tätä palautetta enemmän jatkossa. Ensi kuussa pitäisi ainakin olla sanottavaa - joko hyvää tai pahaa - kun tulee niitä muutoksia. Odotan mielenkiinnolla!

Pitkästä aikaa voisin kommentoida uusinta lehteä. Kaikkiaan aika perushyvä numero, ei mitään huikean hienoa muttei mitään vikaakaan. Ainoa isompi heikkous oli tämän kuun Tokion Syke-osio joka oli hieman.... huonosti kirjoitettu. En tiedä paljonko tuo oli muuttunut kääntäessä mutta aika tökeröä tekstiä oli ajoittain. Kyseisen osion luen aina lehdestä ja toivon ettei sitä oteta koskaan pois. Nyt vaan tuossa ei sinäänsä kerrottu mitään vaan melko turhaa spekulaatiota ja aina vielä "ja ehkä jopa WiiU versiotakin" lisäyksiä virkkeiden lopussa. Alkoi pahasti toistaan itseään.

Plushat ja minus.

+ Two guys from Andromeda

Hienoa että saadaan PC asiaa näin erikoisartikkeleiden mukana! Näiden takia itse lehteä luen, en niinkään arvosteluiden. Olin hyvin yllättynyt tilasta mitä jutulle annettiin, ja normaalisti vihaamani asia kun kuva menee sivulta toiselle ei näyttänyt tässä niin tökeröltä.

+ Pelaajan Maailma

Taattua laatua. "Kuukauden Kickstarterit" tuntuu olevan sellainen aihe että siitä voisi saadakin kuukausittaisen jutun.

+ Mediavahti

Tällä kertaa jopa sellainen teksti että kaltaiseni palikkakin sen ymmärtää!

- Injustice

Tämä on vain oma mielipiteeni, sillä en pelistä välitä. Kamalan paljon oli tilaa annettu. Juttu kyllä näytti hyvältä. Sori Ville. Haastattelu Ed Boonin kanssa menee kyllä plussan puolelle.

- Verkkorintama

Pidän osiosta, mutta nyt oli aika heikko tarjonta.

Paha ihminen olisin, jos en palautetta antaisi.

Paljon hyväähän tässä syyskuun numerossa oli. Injusticesta luki mielellään, vaikka en osaa oikein pelistä innostuakkaan. BO2:n moninpelistä tehty pieni ennakko nostatti hypeä entisestään. Huomasi että Thomas asialla, koska teksti oli niin selvästi sellaisen ihmisen kynästä, kuka on aiemmin sarjaan tutustunut. Tuo oli sitten positiivinen palaute. Arvosteluissa oli hemmetisti mielenkiintoisia pelejä: Darksiders 2, Transformers: FoC, NSMB2 ja Sleeping Dogs tulevat ensimmäisenä mieleen.

Hyvää duunia ja niin edelleen.

Kansi oli hieno tekstit oli hyvin sommiteltu. Itse olen kiinnostunut tästä Injustice pelistä ja Villen juttu ja haastis oli hyvä ja koko lehti kokonaisuudessaan oli hyvää luettavaa . En malta odottaa Pelaaja 10 v. lehteä :)