Pelaaja 122 marraskuu -palauteketju / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Pelaaja 122 marraskuu -palauteketju

Marraskuun Pelaajan pitäisi olla tänään ja viimeistään huomenna tilaajilla. Kauppoihin lehti ilmestyy huomenna. Tilaajien ei pidä ihmetellä erilaista kantta, sillä he saivat tällä kertaa oman tilaajakannen, joka on eri kuin irtonumerokansi.

Kyseessä on ensimmäinen "tavallinen" uudistunut Pelaajan viimekuun juhlanumeron jälkeen, joten antakaa ihmeessä palautetta tähän ketjuun!

Lisäksi pieni korjaus lehden Neljä faktaa: Mechwarrior Online -juttuun: painoon mennessä pelin avoimen betan alkamispäivä ei ollut vielä tiedossa, mutta se avattiin pari päivää sitten. Jos juttu siis herättää mielenkiintoa peliin, sitä voi vapaasti testata itsekin suuntaamalla osoitteeseen http://mwomercs.com/.

Onko lehti myynissä lauantaina digiexpoilla?
Joskus ei ollut, nimittäin.

Ite olisin ottanut mielummin tilaajille tulleeseen numeroon tuon AC III kannen ja Halo 4 kannen irtonumeroon muuten tosi jees numero.

Nyt kun vielä muistan niin voisin sen verran vielä ulista väreistä että se muuten erinomaisen Indieskenen kermanvärinen tausta on kamala. Se edellisessä versiossa ollut Limbo-fiiliksiä herättänyt tausta oli noin 100x parempi. Onko kukaan samaa mieltä kanssani?!?

[spoiler]Keltaisesta pidän nyt turpani kiinni...eiköhän se tullut jo selväksi mitä mieltä siitä olen. Loppuosan sininen toimii paremmin.[/spoiler]

Hyvä numero! Kansi oli seksikäs ilmestys, ja arvosteluja riitti loppuvuodelle tyypilliseen tapaan huimasti.

Heti ensimmäisenä tuli luettua tuo monen sivun artikkeli rakkaasta Raresta. Juttu oli hyvin kirjoitettu, laaja ja monipuolinen. Olisin tietenkin toivonut kattavia esittelyjä KAIKISTA Raren merkittävistä peleistä, kuten Diddy Kong Racingistä, Jet Force Geministä, Perfect Darkista, Star Fox Adventuresista jne... Mutta sellaisen tekeminen vaatisi tietenkin tolkuttomasti vaivaa. Tällaisenaankin artikkeli tarjosi todella mainiota infoa Raren historiasta.

Rare pohjalla -osion viisi peliä oli kylläkin kummallisesti valittu. Perfect Dark Zero on kieltämättä aika hirveä, mutta muut ovat oikeastaan hyviä pelejä. Kameo ja Viva Pinata nappasivat aikoinaan Pelaajalta arvosanan 8, Banjo Kazooie Nuts & Bolts peräti erinomaisen yhdeksikön. Rarelta löytyy paljon kamalampiakin luomuksia, kuten mikä tahansa Kinect-peli tai Grabbed by the Ghoulies.

Uudistuneen Pelaajan ensimmäinen "perusnumero" ei pettänyt. Jatkakaa samaan malliin!

Uusimman numeron kansi oli hemmetin upea. Tilaajien Halo-kansi helposti komeampi, mutta eipä ole valittamista tuossa myyntikannessakaan.

Sisältökin ihan kunnollista. Normaalit aiheet saatu kivasti täyteen hienoja juttuja, kuten arvostelut, Tokion Syky, HPR ja kolumnit. Erikoisjutut Miyamoton synttärijuttu lämmitti kovasti mieltä, kun taas Raresta kertovalla artikkelilla oli hieno sivistävä vaikutus. Arvioista nyt voisi tietenkin nostaa esille AC3:n ja Halo 4:n.

Hyvälaatuinen numero. Uudistukset edelleen raikkaita.

Marraskuun numero oli todella hyvä varsinkin AC III Juttu joka itseä kiinnosti paljon oikeastaan ainut rutinan aihe on tuo tilaajien kansi Itse olisin laittanut ne toisinpäin eli tilaajille AC III kansi ja irtonumeron ostajille Halo 4 koska tuo Halo kansi oli omasta mielestäni tylsähkö ei muuta. Jatkakaa samaan malliin! :)

Voi helvetti taas, tajusin juuri ettei tätä ole pamahtanut postilaatikkooni!
Sama kävi viime numeron kanssa, noh, ilmeisesti pitää taas ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Palautetta tulossa, hieman ehkä myöhässä.

Tilaajien kansi oli ihan kiva, tosin jouduin katsomaan kuvaa monta pitkää sekuntia, tajutakseni mitä siinä oikein seisoi. Hieno se loppujen lopuksi oli.

Parhaimmat artikkelit olivat (yllätyys!) Halo 4:n ja Assassin's Creed 3:n arvostelut. Arvosanaa en kommentoi, koska peleihin ei ole tehty tuttavuutta muuten lainkaan. Myös juttu Netflixeistä sun muista netti-tv-härpäkkeistä oli valaiseva, vaikka noita palveluja olen jo tutkinut.

Rare-pläjäys karkotti minut hieman aluksi (enkä ole sitä vieläkän loppuun lukenut) kun aukeamat näyttivät hieman tylsiltä, vaikka kuvia ja muitakin värejä olikin tarpeeksi. Kyllä minä sen vielä luen.
Pikselipöly tuli tarpeeseen, mikäli jossain vaiheessa elämää tarvitaan yleistietoja Mega Manista.

Täytyypi lukea loputkin jutut ainakin pölyistä pois, ennen marras- joulukuun vaihteessa olevaa pariviikkoista työelämään tutustumista. Eihän sitä työkiireiltä ehdi mitään lukea. :)