Pelaaja 123 joulukuu -palauteketju / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Pelaaja 123 joulukuu -palauteketju

Hyvää joulua! Tai no ei eihän vielä, mutta melkein! Sen kunniaksi joulukuun Pelaajan pitäisi olla tänään tilaajilla ja kaupoissa perjantaina. Joulukuun lehdessä kuuminta hottia ovat Wii U, uusi Hitman, Far Cry 3, Hotline Miami ja Farming Simulator 2013!

Tuttuun tapaan palautetta tänne, kiitos!

Lisäksi, osallistukaa Pelaajan lukijakyselyyn, jonka osoitteen löydätte lehden takakannen sisäsivulta. Sitä kautta pääsette vaikuttamaan lehden tulevaisuuteen, joten joukolla vastailemaan, hop hop!

EDIT: Joulukuun Pelaaja+ -materiaali on viimein lisätty tilaajielle, pahoittelut viivästyksestä. Myös marraskuun Pelaaja+:n puuttuva Halo 4 -vaihtopelaaja on lisätty.

Lehti vaikuttaa erinomaiselta.

Pikku juttu kuitenkin tuossa Star Wars artikkelissa. Lehden mukaan Ford on 68v ja Fisher 54v. Oikeat iäthän ovat Ford 70v ja Fisher 56v. :) Hamill oli oikein. Pikku juttu, mutta ajattelimpa korjata.

Missä ipad lehti? Perhana kun tympäsi tulla kotiin kun töissä katsoin, että jes! lehti on ilmestynyt. Alkon kautta himaan ja viinitonkka auki... siitä sohvalle köllötteleen ja padi tulille ja MITÄ!? Ei näy lehteä lehtikioskissa!

Lainaus käyttäjältä KFinnberg

Missä ipad lehti? Perhana kun tympäsi tulla kotiin kun töissä katsoin, että jes! lehti on ilmestynyt. Alkon kautta himaan ja viinitonkka auki... siitä sohvalle köllötteleen ja padi tulille ja MITÄ!? Ei näy lehteä lehtikioskissa!

Syy on tässä tapauksessa todennäköisesti Applen arviointiprosessien ajankäytön ilmiöissä. Tuppaa Pelaajan väen mukaan ne vähän venymään, jolloin lehti myöhästyy digijakelussa.

Hmm.. pettymys. Juuri sen takia hankin tuon lehden ipadille, jotta pääsee lukemaan välittömästi. Noh.. pitää tilata paperilehti sitten ja sademetsät kaatuu.

Jee! Lehti löytyy pelaaja-appista! Olen mieltynyt ja viikoloppu on pelastettu! Kiitos!

Pitäisikö tässä huolestua, kun omaa lehteä ole vielä tullut? Tilaus on uusi, mutta eikö lehden pitäisi kuitenkin tulla siitä huolimatta ajallaan?

Hyvä lehti, pakko se on taas sanoa. Vaikka uudistunutta ulkonäköä ei voi enää varmaankaan pitää enää sikasuperuutena, niin silti ainakin minä koen sen jotenkin "uudestisyntymisen" merkkinä, koska lehti on vain pahuksen komea joka kerta!

Arvosteluja oli mukava määrä, ja arvostellut pelit osuivat suureksi osaksi minun makuun sopiviksi, joten ei ole montaa niistäkään lukematta. Hyvää tekstiä.

Tulipa sanottua -sitaatti nauratti kovasti! Meni muutama sekunti ennen kuin tajusin mitä herra ajaa takaa. Star Wars -kauppa-artikkeliä en ole vielä lukenut, mutta korjaan sillä ne menetykset mitä netistä ei löydä (eli jaksa lukea).

Jos jotain pitää kritisoida, niin pelien ennakkokatsauksiin (tässä lehdessä Fuse, Dead Space 3...) voisi laittaa jonnekkin näkyvään paikkaan hieman muuta tekstiä isommalla testatun pelin nimen, jotta sen sitten näkee nopeasti, kun plaraa lehteä läpi. Kuvista on pikalukuvauhdissa hankala arvailla, mikä peli on kyseessä.

Hieno numero jälleen. Kansi oli ehkä hitusen mielikuvitukseton, ukko ja pyssy ja sillee, mutta oli se silti ihan hieno. Diggailen kovaa nuista valkoisista reunoista ja keltaisesta.
Arvosteluissa selvästi eniten lihaa tässä kuussa ja olihan siellä sisältö monenlaista. Varmasti jokaiselle jotakin ja vieläpä hyvin kirjoitettuna, kiitosta vaan. Star Warsin myynnistä kertova juttu ja GameCenter-artikkeli olivat myös mielenkiintoisia. Muutenkin juhlanumeron tuomat uudistukset toimivat todella hyvin näin normaaleissakin numeroissa. Joululahja-vinkit aina yhtä hauskoja.

Muutamassa arviossa oli tosin pieniä vikoja. Uusin MoH ei ainakaan tietääkseni ole tulossa Wii U:lle eikä Mark of the Ninja taida olla Vita-peli.

Hyvä numero ja hyviä jouluja vaan sinne päin.

TheCpp0 (ei varmistettu)
Käyttäjän Anonymous kuva
Lainaus käyttäjältä Jonppe+

Hyvä lehti, pakko se on taas sanoa. Vaikka uudistunutta ulkonäköä ei voi enää varmaankaan pitää enää sikasuperuutena, niin silti ainakin minä koen sen jotenkin "uudestisyntymisen" merkkinä, koska lehti on vain pahuksen komea joka kerta!

Tätä olinkin tulossa sanomaan, koska ulkonäkö on ainakin kohdillaan! Selkeä ja helposti luettava.

Kiva kun laitoitte pienen merkinnän julisteestani lehteen, mukavaa kun piditte! :)

Tulipa eilen saatua lehti vihdoin käsiin ja päivän sitä luettuani voin olla tyytyväinen vuoden viimeiseen numeroon. Arvostelujen puolesta muhkea paketti ja etenkin haluan nostaa esiin Tokion Sykkeen. Tässä numerossa oli hyvin kirjoitettu tuo ja mielellään luki viime vuodesta Japanin pelimarkkinoilta. Tästä tulikin mieleeni, että onko mahdollisuutta saada Yakuza 5 -revikkaa ennen, kuin se joskus vuoden päästä ehkä eurooppaan tulee? Vaikka Tokion Sykkeessä herra arvioisi tuon pelin tai ainakin heittäisi muutamalla kappaleella omat mietteensä. Kiinnostaa todella paljon tämä peli!

Paavin kanssa ei voi olla samaa mieltä Far Cryn arviosta. Enemmän olisi saanut mies kirjoittaa pelin tarinasta, johon oikeasti panostettu enemmän, kuin "geneerinen", mitä arviossa todettiin. Ensi kuussa toivottavasti taas tulee katsaus vuoden 2012 peleihin ja siihen päälle uusi pelaajakalenteri ei olisi ollenkaan heikompi paketti. Harmillisesti tuo katsauksessa esiteltävien pelien määrä on huventunut vuosi vuodelta. Mutta eipä tässä muuta, kuin mukavaa joulua toimitukselle!