Pelaaja 124 tammikuu -palauteketju / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Pelaaja 124 tammikuu -palauteketju

Vuoden 2013 ensimmäinen Pelaaja-lehti on jo tilaajilla ja kaupoissa. Kannessa komeilee erikoisartikkelin kunniaksi Bioshock Infinite. Muita herkullisia artikkeleja ovat Level-5 -kehittäjän haastattelu, Ni no Kunin arvostelu, sekä katsaus VGA - Video Game Awards -gaalaan, sekä Nintendo Wii U:n verkko-ominaisuuksiin ja monialustapeleihin.

Tuttuun tapaan palautetta tänne, kiitos!

EDIT 8.1.
Pelaaja+ -materiaali lisätty. Sieltä löytyy lehden Aliens: Colonial Marines -ennakkoon liittyvä haastattelu pelin tuottajan kanssa, sekä Tomb Raider -ennakkoon liittyvä haastattelu Crystal Dynamicsin luovan johtajan kanssa.

Tammikuun numero on luonnollisen kaunis. Kiitos siitä SimCity-artikkelin taittotyölle ja Daniela Wnukille.

Juuh koska itsekin nyt olen lukenut tammikuun lehden aikalailla kannesta kanteen, niin ajattelinpa itsekin jotain juttua veistellä tästä. Lehti oli ensinnäkin jälleen varsin mainio, mutta ei mitenkään erikoinen. Ensinnäkin, täällä on jossain muussakin ketjussa taidettu valittaa asiasta, ja minäkin yhdyn nyt siihen; kansivalinta on hyvin meh. Joo onhan se ihan perusnätti, mutta en ainakaan itse pidä siitä, että ennakkopelejä laitetaan kanteen eikä arvostelupelien sijaan. Varsinkin, kun arvostelussa on varmasti monille peliharrastajille tärkeä julkaisu Ni No Kuni. Olisi kansikin erottunut niistä kymmenistä muista iloisella animeteemallaan iänikuiseen mies ja pyssy-teemaan verrattuna.

Ennakot, haastattelut ynnä muut SimCityyn ja Bioshock Infiniteen liittyen olivat erittäin miellyttäviä ja mukavan massiivisia, vaikka Infiniten ennakkoa en voinut lukeakaan spoilereiden pelossa, sorq Puha. Näin muuten lehti oli tuttua kauraa, kolumnit oli jees, ja pidän siitä miten entiset kolumnit heivattiin veke ja korvattiin uusilla jotka mahdollistavat laaja-alaisemman pohdinnan. Arvosteluissa ei ollut mitenkään erityisempää kehuttavaa tai haukuttavaa, kiitän vain siitä että pc-pelit ovat saaneet kiitettävästi palstatilaa. Crysis 3:n ennakosta pitää mainita että aika ööh ilkeää julkaista sama teksti kuin Peliplaneetta.fi:ssä, me not like. Jos jaksaisitte edes hiukan muokata tekstiä ennen kuin julkaisette uudelleen, pliis? Edelleenkin uudistetussa lehdessä parasta on iki-ihana Pikselipölyä, olin kaivannut sitä jo pidempään ja taisinkin sen puuttumisesta valittaakin, hyvä että lisäsitte sen lokakuun lehden mukana. (y)

Näin muutenkin kaipaisin enemmän erikoissisältöä lehteen, juuri pelintekijöiden haastatteluja, retroilua, vierailevia kolumnisteja jne. koska ne ovat nykyään sitä mikä jaksaa itseäni eniten kiinnostaa, ei enää niinkään arvostelut sun muut vaikka nekin tulee luettua suht mielenkiinnolla. Ne jotka avaavat pelaajien maailmaa ja ilmiöitä pelien ympärillä (Kickstarter juttusarja oli kiinnostava), ne ovat niitä tärkeimpiä. Ja ainiin, Uutiset-osion ja Hyvät Pahat Rumat voisi heittää veke, samat jutut saa luettua saitilta, mutta syvempiä artikkeleita ei, vaikka HPR:n kai pitäisi olla humoristinen, mutta itse en ainakaan ole ikinä nauranut, ehkä sen pitäisi olla vielä rohkeampi?. Mutta valituksen aihe oli se, että itse ainakin kaipaan sisältöä mitä en saa mistään muualta. Mutta, juuh, ei tässä muuta, ihan hyvä lehti kaiken kaikkiaan, onnea tulevaan vuoteen ja pitäkää lehden taso yhtä korkealla kuin tähän mennessä niin jatkan aivan varmasti vielä lukemista. Ja ehkäpä jos yritätte vielä nostaa hiukan rimaa vaikka se onkin varmasti vaikeaa ultrakivan 10wee-erikoisnumeron jälkeen. ;)

Helou! Tammikuussa hieno numero niinkuin aina. Erityisesti SimCity-artikkeli miellytti. Jos jotain ehdotuksia saisi esittää; niin top kohtaan voisi olla mielenkiintoista saada pelaajalehden historian parhaiten arvostellut pelit. Sitäkin mielenkiintoisempaa olisi, jos tekisitte listan kaikkien aikojen huonoimmat arvioinnit saaneista peleistä.
Kiitos ja kumarrus!

Lainaus käyttäjältä Survo+

top kohtaan voisi olla mielenkiintoista saada pelaajalehden historian parhaiten arvostellut pelit. Sitäkin mielenkiintoisempaa olisi, jos tekisitte listan kaikkien aikojen huonoimmat arvioinnit saaneista peleistä.
Kiitos ja kumarrus!

Ei huono idea ollenkaa! Tälle peukku.

Hemmetin kova tammikuun numero. Lehteä ei nyt vieressä ole, joten ihan kaikkea en muista, mutta Bioshockin ennakko, Wii U-katsaus ja arvioiden runsaus herätti melkoisen positiivisen tunteen. Muutenkin kivasti olitte saaneet sisältöä myös vuoden alkuun, vaikka mitenkään vilkastahan tämä aika ei ole. Hyvä numero siis.

Kansi oli ihan tyylikäs, mutta nuo mies+pyssy-kannet alkavat menettää tehoaan aika pahasti.

Oishan se mukava kun lehti vaan tulisi tännekin perille. Viime perjantaina soitin asiakaspalveluun ja lupasivat lähettää uuden mutta ei vaan näy lehteä... Miksei kusti polje tänne?

Lainaus käyttäjältä janneus+

Lainaus käyttäjältä Survo+top kohtaan voisi olla mielenkiintoista saada pelaajalehden historian parhaiten arvostellut pelit. Sitäkin mielenkiintoisempaa olisi, jos tekisitte listan kaikkien aikojen huonoimmat arvioinnit saaneista peleistä.
Kiitos ja kumarrus!

Ei huono idea ollenkaa! Tälle peukku.

Tarkoitatte varmaan huonoimmat ja parhaimmat arvosanat saaneita pelejä, ei suinkaan huonoimpia ja parhaimpia arvosteluita? Niiden suhteen olisimme itse hieman jäävejä...

Sinänsä ajatuksen arvoinen idea, joskin alkupään Pelaajien 1-5 arvosteluasteikko hieman vaikeuttaa asiaa. Mutta katsotaan ensin täällä toimituksessa, miltä lista näyttäisi...

Lainaus käyttäjältä Miika Huttunen+

Lainaus käyttäjältä
Tarkoitatte varmaan huonoimmat ja parhaimmat arvosanat saaneita pelejä, ei suinkaan huonoimpia ja parhaimpia arvosteluita?

Itse siis ainakin juuri tuota tarkoitin. Arvosteluja joo vähän turha listata...