Pelaaja 128 toukokuu -palauteketju / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Pelaaja 128 toukokuu -palauteketju

Hyvää vapun jälkeistä aikaa kaikille!

Toukokuun Pelaaja on huomenna kaupoissa ja pitäisi olla jo tänään kaikilla tilaajilla, joskin vappu on saattanut sekoittaa postin liikennettä. Tilaajilla oma erikoiskansi Lucasartsin muistolle, irtonumerossa Dead Island: Riptide.

Palautetta sisällöstä ja muusta lehden sisältöön liittyvästä tähän ketjuun, kiitos!

Tänne ei ainakaan lehti vielä tullut, mutta Kahtellaan huomenna! :)

Muovituksen poistuttua on lehti ollut joka kerta revennyt perille tullessaan... Motivaatio keittiön pöydällä olevan laskun maksamiseen ei todellakaan nouse näin :/

Sisältö toki tuttua vähintäänkin hyvää laatua!

Nyt täytyy antaa pisteitä tilaajakannesta! Huikea kunnianosoitus legendaariselle Lucas Arts:lle. Myöhemmin luettuani lehden ehkä palautetta sisällöstä.

Helvetin siisti tilaajakansi, ei siinä mitään. En muista milloin olisi viimeksi ollut näin siistiä kantta!

En ole koko lehteä vielä lukenut, mutta se vähä mitä kerkesin niin oli tuttua laatua. Sivun 60 kuulijapalaute sai kyllä pepsit purskahtamaan pöydälle.... :D

Äärettömän laadukas lehti sieltä postiluukusta jälleen kolahti. Itsellä oli myös lehti moitteettomassa kunnossa, joten ihan joka paikassa ei Pate ole päästänyt työmoraaliaan laskemaan liian alas. Pääkirjoitus ja molemmat kolumnit olivat hyvin kirjoitettuja, etenkin pääkirjoitus sai pohtimaan tuota LucasArtsia hieman uudesta näkökulmasta. LucasArtsin historiikki ja Metron "ennakko" olivat myös todella hauskoja juttuja. Trialsin ja Dark Souls 2:n ympärillä pyörivät jutut olivat myös taattua laatua.

Arvioissa kuitenkin tällä kertaa ne omalla kohdalla mielenkiintoisimmat jutut. Injusticen, Fire Emblemin ja Luigi's Mansion 2:n arvostelut jäivät nyt päällimmäisenä mieleen, mutta oli siellä muutakin mielenkiintoista. Kauttaaltaan laadukas lehti kerrassaan.

Niin, tilaajille tehty erikoihyperspeciaalimahti kansi oli aivan jumalaisen upea! Lasse selvästi pistänyt peliin parastaan. Kiitos tästä.

Itselle ei ole vieläkään lehti kolahtanut postiluukusta alas

Lainaus käyttäjältä TheUglyBeard+

Muovituksen poistuttua on lehti ollut joka kerta revennyt perille tullessaan... Motivaatio keittiön pöydällä olevan laskun maksamiseen ei todellakaan nouse näin :/

Sisältö toki tuttua vähintäänkin hyvää laatua!

Itelläkin lehden ollut muovituksen poiston jälkeen lehdet enemmän tai vähemmän rikki mikä ärsyttää aika paljon!

Myös itselläni oli koko lehti aivan vääntynyt ja etukansi hieman revennyt. Ensimmäinen tilaamani lehti ja ei oikeen nostanut fiilistä siitä, että jatkaisin viiden kuukauden jälkeen tilaustani.