Pelaaja 131 elokuu -palauteketju / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Pelaaja 131 elokuu -palauteketju

Elokuun Pelaajan pitäisi olla tilaajilla tämän ja huomisen aikana ja kaupoissa perjantaina. Palautetta numerosta ja sen sisällöstä otetaan vastaan tässä ketjussa. Huomatkaa, että tilaajilla on tällä kertaa taas oma erikoiskansi, joka ei ole sama kuin irtonumerokansi.

Kait se on Huttusen luoma? Jookos, jookos???!!! Entä ens kuun?

Katsotaan ensi kuussa ;)

Pikmin-kansi nousi heti yhdeksi kaikkien aikojen suosikeitani! Erinomaisen sopiva myös kesäiseen ajankohtaan nähden. Toivottavasti irtonumerossa on sama kansi, johon on vain lätkäisty pikmineille aseet kouraan, höh höh höö!

Kauhupelijuttu oli pitkän hypensä arvoinen lukukokemus, hyvää työtä. Arvostelurintamalla alkoi olla kiinnostavai teoksia. Deadpoolin korkeahko arvosana yllätti minut, arvio oli selvästi tehty fanipohjalta. Toinen mielipide olisi tietenkin ollut paikallaan, koska sarjakuvista tietämättömälle Deadpool on käsittääkseni jäätävää mörönpaskaa... Mutta ymmärrän kyllä, ettei tällaista pienempää julkaisua kannata useamman miehen voimin arvioimaan.

Kokonaisuutena loppukesän numero oli mukava lukupaketti. Pääkirjoituksesta oli myös ilo lukea, että lehden lukijakanta on kääntynyt jälleen nousuun. Täysin ansaitusti. :)

Itselleni tuli lehti tänään ja muuta en kerinnyt vielä katsomaan kuin kannen ja muun sisällön tässä iltasella lukaisen. Heti pisti silmään että kannessa oli taas pieni repeämä sivussa viime kuun lehti oli ainut tänä vuonna tullut lehteni joka oli priima kunnossa.

EDIT: Lehden sisältö oli todella hyvää mielestäni, mieleen pomppasi erityisesti juttu tulevista konsoleista ja kauhupeli juttukin oli erittäin hyvä, vaikka en sellaisia itse hirveästi pelailekkaan. Keep On Good Work! :) ja Huttusen kansi ensikuun lehteen ehdottomasti! :)

Lainaus käyttäjältä Vulpes Arctos+

Toinen mielipide olisi tietenkin ollut paikallaan, koska sarjakuvista tietämättömälle Deadpool on käsittääkseni jäätävää mörönpaskaa... Mutta ymmärrän kyllä, ettei tällaista pienempää julkaisua kannata useamman miehen voimin arvioimaan.

Mua se sarjakuvasta tietämättömyys ei ainakaan haitannu, vaan se sai kiinnostumaan sarjakuvasta. Lähinnä harmitti ettei tätä löytyny silloin pikkupoikana lehtihyllystä. Hauska peli ja hyvin arvioitu, vähintäänkin seiskan arvoinen, tosin vaikeusaste piikki nousi lopussa ihan syö kakkaa tasolle.

Erittäin hyvä lehti huolimatta kesän "hiljaisuudesta". Kauhupelijuttu oli erinomainen, mukavia artikkeleita ja hyviä haastatteluja. Muutama mielenkiintoinen artikkelikin, sisältöä riittävästi. Ulkoasukin kohdallaan, kuten yleensäkin. Hyvää työtä!

Tilaajakannesta iso plussa. Katsoin aluksi, että aika pienellä oli teksti siellä alhalla. Ajattelin sen kyllä sitten olevan tilaajaherkkua. Periaatteesa itselle riittäisi pelkkä kuva, sellaista on ilo katsella. Ja komppaan kyllä, ehdottomasti Huttusen kansi seuraavaan numeroon :D
Sisältökin vakuutti, joten jäi todella hyvä vaikutelma lopulta. Lehtikin oli hyvässä kunnossa tällä kertaa.

Tilaajakansi oli tosi siisti ja kauhupeli arttikeli nannaa ja kojiman haasttatelu kruunasi lehden.

kauhupelijutusta puuttui tämä peli http://store.steampowered.com/app/223710/?snr=1_7_15__13

Lainaus

Pikmin-kansi nousi heti yhdeksi kaikkien aikojen suosikeitani! Erinomaisen sopiva myös kesäiseen ajankohtaan nähden.

Yhdyn toverini mielipiteisiin. Upea kansi, katsoi sitten mistä kulmasta tahansa.

Huttusen pääkirjoitus oli kovaa kamaa, mutta myös Fräntilän kolumni teki kovan vaikutuksen. Hyvää tekstiä kumpainenkin. XCOM:sta ja MGS:stä kirjoitetut jutut luki mielellään, samoin pari lehteen eksynyttä ennakkoa. Pyykkösen kauhupelijuttu oli hemmetin hyvin kirjoitettu ja siitä pystyi nauttimaan, vaikka ei kyseisestä genrestä pitäisi sitten ensinnäkään.

Arvosteluissakin oli useampia mielenkiintoisia pelejä, joten kovan numeron olitte saaneet aikaan vaikka kesä tuppaakin olemaan hiljaista aikaa.

Propsit kasvavista tilaajamääristä. Laadusta on mukava maksaa.

Koskaan ennen lehteni ei ole ollut pahoinpidelty, kuten monella muulla, mutta nyt lehteni selkä oli kärsinyt. Toivottavasti jää yksittäistapaukseksi. Hyvää juttua ja kauhupelijuttu oli todella kiinnostava.

Lainaus käyttäjältä Paronipekugram+

kauhupelijutusta puuttui tämä peli http://store.steampowered.com/app/223710/?snr=1_7_15__13

Tahallisesti. Yritin saada mukaan vain pelejä, jossa pyssyt eivät pauka. Lone Survivor on sen verran erikoinen tapaus, että tein poikkeuksen. :)

Pääkirjoitus oli jälleen kultaa, kiitos Huttunen! Daniel Robsonin kirjoitus oli mielenkiintoinen ja Iwatan puhe työntekijöiden puolesta oli esimerkillinen, josta suomalaiset yrittäjät saisivat ottaa mallia, +1.

Lainaus käyttäjältä Vulpes Arctos+

Deadpoolin korkeahko arvosana yllätti minut, arvio oli selvästi tehty fanipohjalta. Toinen mielipide olisi tietenkin ollut paikallaan, koska sarjakuvista tietämättömälle Deadpool on käsittääkseni jäätävää mörönpaskaa... Mutta ymmärrän kyllä, ettei tällaista pienempää julkaisua kannata useamman miehen voimin arvioimaan.

Oltaisiin itse asiassa otettu toinen mielipide, jos olisi ollut aikaa saada se, juurikin siksi että itse olen hahmon fani ja olisi ollut hyvä saada toista mielipidettä ihmiseltä joka ei ole. Tuo pisteytys on tällaisen pelin kohdalla hankalaa, koska fanille kokonaisuus on 8-9 luokkkaa, mutta muille joku 5. Lähdin siitä, että teksti antaa ymmärtää sen olevan fanin kirjoittama, mikä näkyy myös pisteissä ja väänsin sen vielä loppukaneetissa rautalangasta: "Takuuvarmaa viihdettä hahmon faneille, muille kaoottinen ja keskinkertainen toimintapeli."