Pelaaja 137 -helmikuu palauteketju / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Pelaaja 137 -helmikuu palauteketju

Helmikuun Pelaaja on tunkeutunut tänään onnekkaimpien tilaajien postiluukuista ja loppujen pitäisi saada se huomenna. Perjantaina sitä saa myös Lehtipisteistä. Mukana tällä kertaa hc-juttua niin idästä kuin lännestä ja homman kruunaa Pyykkösen huikea tunnelmointi Dark Souls II:n parissa...

Mikä lehdessä ihastutti, mikä vihastutti ja muuta sellaista saa kertoa tässä ketjussa!

antpm (ei varmistettu)
Käyttäjän Anonymous kuva

Miten saitte vasta helmikuun lopulla ilmestyvät Castelevania: Lords of Shadow 2:n ja Donkey Kong Country: Tropical Freezen arvosteluun jo nyt? Verkosta en löytänyt lainkaan arvioita.
Onko teillä lehtenä yksilöllinen "review embargo"?

Printillä oli molempien suhteen etuoikeus arvosteluiden julkaisussa, kuten on yleisenä tapana. Verkossa ei kai haluta arvosteluita kuin lähempänä julkaisua. Ei siis koske vain Pelaajaa vaan myös muita pelilehtiä...

Itse pidin kovasti Helmikuun numerosta, vaikka en ole ensinmäistäkään Dark Soulsia aloittanut niin tekstistä paistoi läpi se riemu jolla kakkosta odotetaan.
Muutoinkin hienoa että kävitte läpi myös Yakuza kehityskaarta vaikkei peli näillä näkymin tänne Länteen tule.

Seuraavaa numeroa odotellessa hyvillä mielin

PS. aiotteko Xbox One pelejä arvioida jahka kone on Suomessa virallisesti vai jo aiemmin, olisi hienoa lukea kuinka teihin kolahtaa Microsoftin haaste sonylle, pelien muodossa.

Miksi muuten lehden Playstation plus osiossa lukee "PS3:lla myös - Dragon's Dogma". Kun katsoin tuolta Storesta niin ei löytyny mitään? Onko siihen joku jippo vai miksi ei näy. Ei näkyny kuun alussakaan. :S

Lainaus käyttäjältä Lordo

Miksi muuten lehden Playstation plus osiossa lukee "PS3:lla myös - Dragon's Dogma". Kun katsoin tuolta Storesta niin ei löytyny mitään? Onko siihen joku jippo vai miksi ei näy. Ei näkyny kuun alussakaan.

Pelihän oli jo ladattavissa mutta on jo poistunut, sen saa ladattua jos sen on jo aikaisemmin ladannut.

Helmikuun lehti oli yllättävän tuhti lukupaketti kun ottaa huomioon hiljaisen ajankohdan. Dark Soulsista luki mielellään vaikka peli ei varsinaisesti kiinnostakkaan. Shinjin ja Keijin haastikset olivat myös laadukasta kamaa, kiitos näistä.

Arvosteluissakin oli vaikka ja mitä mielenkiintoista, eikä kansikaan ollut hassumpi. Näillä eväillä maaliskuuhun.

Lainaus käyttäjältä SamTheFurious82+

PS. aiotteko Xbox One pelejä arvioida jahka kone on Suomessa virallisesti vai jo aiemmin, olisi hienoa lukea kuinka teihin kolahtaa Microsoftin haaste sonylle, pelien muodossa.

Tätä on toimituksessa pohdittu. Periaatteessa nuo Mikkiksen omat julkaisupelit olisi voinut arvostella jo viime vuoden lopulla, kun Xbox One julkaistiin muualla, mutta toisaalta kone ei ole täällä myynnissä. Noiden suhteen ollaan ehkä hieman myöhässä, kun laite täällä viimein julkaistaan.