Pelaaja-lehden asiakaspalvelu / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Pelaaja-lehden asiakaspalvelu

iO Kustantajapalvelut
Puuvillakatu 4 C 4
30100 Forssa
puh. 09 4369 3757 (ma-pe klo 9-16)
email: asiakaspalvelu@pelaajalehti.com

Laskussa jotain epäselvää, lehti saapui rikkinäisenä, olet muuttanut toiseen osoitteeseen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, soita tai meilaa. Mikäli lehtesi on saapumatta, älä kirjoita siitä lehden palauteketjuun, vaan ota aina ensin yhteyttä aspaan.

Mikäli mikä tahansa viestisi on jostain syystä jäänyt vailla vastausta yli kahden vuorokauden ajaksi, kirjoita uusi viesti, jossa on cc:nä janne.kaitila@h-town.fi.

TIEDOTE: Asiakaspalvelumme on vaihtunut. Pahoittelut mikäli siirron aikana apu on ollut vaikeammin saatavilla, nyt asioiden pitäisi olla hyvällä tolalla.

Edellisen asiakaspalvelumme puutteet olivat ilmeisiä, mutta asiat kohentuvat nyt. Jälkeen jätetty sotku oli kuitenkin sitä luokkaa, että lehden toimituksessa tai laskutuksessa saattaa ilmetä korjattavaa vielä yrityksen vaihdon jälkeenkin. Ottakaa kaikissa ongelmatilanteissa siis yhteyttä nykyiseen aspaamme, he auttavat. Kiitos kärsivällisyydestänne.

Tietenkin edelleen voi tapahtua jotain odottamatonta, mutta kaikkiin epäkohtiin tullaan tarttumaan entistä painokkaammin jo heti alusta. Mikäli koet ettei ilmoittamasi asia ole riittävässä ajassa korjaantunut asiakaspalvelumme kautta, laita viestiä osoitteeseen janne.kaitila@h-town.fi.

Topic locked