Pelaaja-lehti 151 huhtikuu -palauteketju / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Pelaaja-lehti 151 huhtikuu -palauteketju

Huhtikuun Pelaaja alkaa tipahdella tilaajien postiluukuista tänään eikä tämä ole aprillipila! Palautetta lehdestä ja sen sisällöstä voi jättää tähän ketjuun. Mikä juttu kiinnosti eniten, mitä jäit kaipaamaan jne. Sana on vapaa.

Nyt kun lehti on luettu, niin pitääpä heittää palautetta. Oli kyllä hemmetin hyvä paketti! Mielenkiintoisia arvosteluja, ja kirsikkana kakun päällä FFXV ennakko. Kirjoittiko Arvenkari muuten ennakon sen Type-0 kanssa tulleesta demosta? Jos homma on näin, niin kiitoksia ettei tullut mitään spoilereita sen lopusta. Demon loppuvaiheella on vissiin jonkin sortin tarina traikku, ja sitä olen yrittänyt vältellä kuin ruttoa. Muutenkin kaiken kaikkiaan hyvää tekstiä. Jos vielä kysymyksen saa heittää, niin sanoisitko että kumpaa FFXV:n taistelusysteemi enemän muistutaa: Kingdom Heartsia vai Type-0:ta?

Oli myös mukava lukea FF-sarjan historiasta. Hieman ehkä olisin toivonut että oltaisiin menty vielä vähän syvemmälle, mutta eipä tuo nyt haittaa.

Blooldborne arvostelusta tättyy kyllä nostaa hattua. Oli todella hieno juttu, että Pyykkösen hehkutuksen viereällä olisi se Huttusen toinen mielipide. Todella uniikki arvostelu, ja se varmasti jää pitkäksi aikaa mieleen.

Pyykköseltä tuli todella hyvä kolummi. Pisti taas ajatellemaan, että millaisia me ihmiset oikein ollaan. Se puukotus juttu on kyllä niin absurdi, että ei voi muuta kuin hymyillä kyynisesti.

Lehti oli jälleen kerran hyvän näköinen, ja kyllä se kannessa komeileva Noctis sopi tähän lehteen mainiosti. Oiken hyvää työtä jälleen kerran. Kiitoksia!

Hienoa settiä kuten aina. Varsinkin kattava FF-paketti oli sarjaan perehtymättömälle mielenkiintoinen ja paikkasi aukkoa sivistyksessä. Keep it up ja niin edelleen.

Mihinköhän meikäläisen lehti on jäänyt, kun vieläkään ole tullut perille? :(

Lainaus käyttäjältä Armaceptor+

Mihinköhän meikäläisen lehti on jäänyt, kun vieläkään ole tullut perille?

Tässä asiassa parhaiten kykenee auttamaan asiakaspalvelumme: http://www.pelaajalehti.com/yhteiso/pelaajaboard/pelaaja-lehden-asiakaspalvelu