Pelaaja-lehti 153 kesäkuu -palauteketju / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Pelaaja-lehti 153 kesäkuu -palauteketju

Se on kesä nyt, ainakin sydämessä jos ei ihan vielä ulkona! Tilaajien iloksi kesäkuun Pelaaja alkaa tipahdella tänään heidän postiluukuistaan ja kaupoissa se on perjantaina. Palautetta (hyvää tai huonoa) ja kysymyksiä tästä mielestämme varsin mainiosta paketista saa jättää tähän ketjuun, kiitos!

Dodiin! Nyt on lehti luettuna, ja oli kyllä hyvä pakkaus jälleen kerran. Kyllä täytyy Huttusen castissa esittämään mielipiteeseen yhtyä. Arvenkarin Deus Ex juttu oli kyllä aivan loistava. Oli kiintoisaa päästä pelintekijöiden ajatusmaailmaan kiinni niiden haastatteluiden avulla. Jos en väärin muista niin olikos sieltä Deus Ex tiimiltä tulossa lisää haastattelujan pelaajalehti.comiin?

Arkham Knight juttu oli kanssa hyvä. Jotenkin ei Batmania kohtaan ole ollut suurata hypeä, mutta kun tuon jutun luki, niin odotukset nousi. Jotenki unohdin kanssa, että Lepakkomiehen seikkailu tulee jo tässä kuussa.
Rekuselta oli kanssa mukava lukea juttu pitkästä aikaa, ja Splatoon vaikutta todella hauskalle tekeleelle. Rehtorin innostuneisuus houkui tekstistä hyvin läpi.

Eipä mulla mitään kritisoitavaa oikeastaan ole.

Lehden tilausta ja digitilausta koskevat kysymykset ja vastaukset siirretty niille kuuluvaan ketjuun täällä. Tähän ketjuun vain uusimman numeron palautetta, kiitos.