Pelaaja-lehti 157 lokakuu -palauteketju / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Pelaaja-lehti 157 lokakuu -palauteketju

Lokakuun Pelaajan pitäisi putoilla tilaajien postiluukuista tänään ja huomenna ja kaupoissa se on perjantaina. Palautetta lehdestä, sen sisällöstä sekä tilaajille tulleesta Halo-liitteestä saa jättää tähän ketjuun. Erikoiskiitokset Halo-liitteen päätoimittaneelle Paaville aka Paavo Niskalalle!

ihan siistä oli halo liite

Halo liite oli tosiaan loistava tiivistelmä juonesta tähän asti. Vaikka sarjan fani olenkin niin jo vähän itsekin pudonnut kelkasta juonen osalta. Ja Tomb raider juttu kyllä herätti itsellä mielenkiinnon peliin.

Pelaajan Instagramiin ei ole meikällä asiaa jos nuo lehden profiilikuvat eivät oikeasti vaihdu. Poikkeuksena tietenkin Lasse ja Minna. Taas tuli vaikutelma että deadline oli meinannut kuristaa jäbät kun lehti kauheata sentään ilmestyi vieläpä saman kuun puolella kuin edellinen numero.
Rise of the Tomb Raider -juttu oli oma suosikkini, mutta olen puolueellinen kun en muutenkaan voisi jättää peliä hankkimatta. Myös artikkeli Skylanders-hahmoista oli hieno ajatus.

Opiskelu kiireiden takia en ole lehteen päässyt kunnolla käsiksi, mutta Tomb Raider juttu oli pakko päästä lukemaan. Kyllä oli mainio Arvnkarilta jälleen mainio juttu, ja peliä odotan entistä suurella innolla. Ainoa pikku asia mikä hieman tekstissä häiritisi, oli se että Laraa kutsuttiin neitokaiseski.
Mutta joo, loppu peleissä tuo on aika pieni murheen aihe. Tänään lehteen kunnolla käsiksi, ja sitten paremmin palautetta.
Vielä kun on uusi casti huomisen bussimatkalle, niin ei voi paremmin viikonloppu alkaa! :)