Pelaaja-lehti 158 marraskuu -palauteketju / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Pelaaja-lehti 158 marraskuu -palauteketju

Marraskuun Pelaaja-lehti alkaa tipahdella tilaajien postiluukuista tänään ja ilmestyy Lehtipisteisiin kautta maan perjantaina. Tilaajille mukana Guitar Hero -liite soitinpelien paluun kunniaksi ja mukana tietenkin sekä Guitar Hero Liven että Rock Band 4:n arvostelu + paljon muuta. Palautetta sekä kysymyksiä sisällöstä ja liitteestä voi jättää tähän ketjuun.

Kiitän lehdestä, nauratti tajuttomasti kun olitte ytimekkäästi laittaneet PayDay 2 mikromaksu hässäkän esille :D Kiitän päivän nauruista.

Kiitos lehdestä, taattua laatua jälleen! GH -liite jäi itselle hieman turhakkeeksi. Pidän kyllä aihepiiristä, mutta kun katsoo noita muita liitteitä, niin niissä avataan pelin maailmaa ja juonta, mitä taas GH:ssa ei ole. Liite tuntuikin olevan enemmän sellainen katsaus pelisarjan historiaan, mikä on niin tuttua etten saanut tuosta juurikaan mitään irti. En ehkä sitten ole liitteen parasta kohderyhmää, kun on tuo muovikitara historia vielä hyvin mielessä. Bonuksenahan tuo liite tulee, enkä muuten tästä palautetta välttämättä laittaisikaan, mutta kun on ollut niin kova tasoisia noi muut liitteet niin tämä tuntui jotenkin vain turhalta.

Itse tykkäsin GH-liitteestä, vaikka en mikään musiikkipelien suuri fani olekaan.

Hyvä läpileikkaus kitarapelien historiasta nykyhetkeen, mielenkiintoista faktaa ja nippeliä, sekä sopivasti juttua myös aiheen ympäriltä. Hyvä paketti. 5/5. Lukisin uudelleen.