Pelaaja-lehti 164 toukokuu -palauteketju / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Pelaaja-lehti 164 toukokuu -palauteketju

Helatorstai sekoittaa tällä viikolla pakkaa, mutta suurimmalle osalle tilaajista toukokuun Pelaajan pitäisi putoilla tänään postiluukuista ja lopuille perjantaina, jolloin se ilmestyy myös Lehtipisteisiin kautta maan. Kaikille mukana Uncharted-liite. Palautetta ja muita kommentteja lehdestä tähän ketjuun, kiitos!

Meikäläinen jo lehden saikin kera Uncharted liitteen! Parempaa viestiä saa kun lehteä paremmin lukenu :)

Mainiota luettavaa kaikinpuolin, olin tohkeissani kun saavutin Doom osion, luulin että kyseinen peli oli mahdollisesti käsitelty jo ennenkuin aloin lehteä tilaamaan joten suurkiitos siitä, meninkin samantien pelaamaan originaalia muitta mutkitta.
Arvosteluistakin sain jonkin verran lisäpontta ainakin kokeilla joitakin pelejä, pidin myös suuresti Pelifysiikka artikkelistä, ilahduin kun olitte napanneet Trespasserinkin siihen mukaan, sitä tuli aikanaan pelattua ja läpikin muutaman kerran, aiheutitte hauskan nostalgiatripin :D

Mirrors Edge jutusta jäi kaivelemaan se etten ole koskaan sitä pelannut ja päätin että pakkohan sekin on jostakin hankkia.

Kiitokset hyvästä lehdestä ja extraliitteestä, tulee kahlattua se sitten läpi kun otan ensiaskeleet Nathan Draken kanssa PS4:lla, koskaan en ole sarjan pelejä pelannut vaikka collectors edition löytyykin.

Videopelien fysiikka -juttu oli mielenkiintoinen. Olisi voinut pureutua syvemmällekin asiaan, mutta ymmärrän että tila ei riitä. Pelien tekoon keskittyneitä juttuja voisi olla enemmänkin. Vaikka ihan kokonaisua juttu sarjoja. Jos yhdelle vuodelle laittaisi 6-4 juttusarjaa pelien teosta idea tasolta tuotteeksi ja/tai pelien rakenteesta. Lukisin.