Pelaaja-lehti 170 marraskuu -palauteketju / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Pelaaja-lehti 170 marraskuu -palauteketju

Palautetta marraskuun numerosta sekä sen mukana tulleesta Gears of War -liitteestä tähän ketjuun, kiitos!

Vaikea antaa palautetta kun lehteä ei ole näkynyt, en tiedä onko postilla taas ns. "ruuhka" aika..

Dishonored 2 ennakossa vähän mietitytti että onko jossain muka varmaa tietoa isä-tytär-suhteesta. Näkisin itse että se on mahdollista ja jätetty tulkinnan varaiseksi. Netissäkin pikaisen googletuksen perusteella asiasta ollaan montaa mieltä, joten faktaa ei taida olla olemassa. Ja ei kai ennakkodemossa tuollaista varmistusta tulisi ilmi?

Pieni juttu mutta jos asia ei ole fakta niin väärää tietoahan tuossa annetaan.

Yleensä ottaen näin nopealla selailulla selvästi kiinnostavampi lehti kuin aiempi urheilupelien vuosipäivitys-numero. Tosin nämä on näitä mielipideasioita, itseäni ei urheilu kiinnosta ja uudessa lehdessä taas on Gears-liitteineen, joka jo yksinään nostaa kivasti pisteitä.

Hyvä lehti kaikenkaikkiaan, nauroin liki ääneen kun luin Battlefield 1942 jutun koska olin näkemässä myös sen hienon laivan keinumassa vuorella :P se näky iski takaisin verkkokalvolle kiitoksia aiheen.

Olipas mukava lukea ihan lehdestä asti jonkun olevan samaa mieltä tuosta Bioshock 2:sta. En ikinä ole ymmärtänyt sen mollausta tai väheksymistä, sillä onhan se selvästi parempi peli kuin ensimmäinen. Oikeastaan se on vähän samaa kuin Assassin's Creed II oli ensimmäiselle osalleen, sillä erolla että Bioshock tosin oli ihan hyvä peli jo ensimmäisessä osassaan tuon AC:n ollessa vähän vielä raakile.

Ehkä ihmiset sitten eivät vain olleet pelanneet noita pelejä lähellä toisiaan kuten itse tein kun noiden pariin joskus palailin ja tuon toisen osan hienouden huomasin. Ja minusta jo se valittu pelihahmo oli siisti juttu. Infinitestäkin olen samaa mieltä, ei se yllä oikein samalle tasolle vaikka hieno maailma siitäkin löytyy.

Lainaus käyttäjältä zappah

Dishonored 2 ennakossa vähän mietitytti että onko jossain muka varmaa tietoa isä-tytär-suhteesta. Näkisin itse että se on mahdollista ja jätetty tulkinnan varaiseksi. Netissäkin pikaisen googletuksen perusteella asiasta ollaan montaa mieltä, joten faktaa ei taida olla olemassa. [b]Ja ei kai ennakkodemossa tuollaista varmistusta tulisi ilmi?[/b]

Huvittavasti nimenomaan heti pelin latausruuduissa sanotaan tuo asia aika suoraan, joten näköjään tuo epäilyni osoittautui täysin vääräksi. Kyllä varmistus siis näköjään aika nopeasti on pelissä tullut :D

Nyt jäi sitten vaivaamaan, että jäikö itsellä lukematta jotain ratkaisevaa ensimmäisessä pelissä vai enkö vain muista sitä tai sitten olen suoran vihjeen tulkinnut vain huhuksi tai vastaavaksi? No, tosiaan googletuksen perusteella en ollut ainoa, joka tuota ei pitänyt 100% varmana. Ehkä se sitten oli tähän jatko-osaan heitetty osaksi tarinaa, jolloin siitä tuli samalla myös se totuus. Vaikka toisaalta ei vieläkään missään ole mitään 100% varmuutta ollut tuossa jatko-osassakaan, ehkä tyttö vain kutsuu häntä isäkseen kun on kuitenkin isähahmo jne.

No, ei sillä nyt isoa merkitystä lopulta ole, kunhan jäi mieleen.