Pelaajacast -palauteketju / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Pelaajacast -palauteketju

Kaikki risut ja ruusut kätevästi yhdessä paikassa. Uutiset häviävät nopeasti, joten jos joku kuuntelee jakson iTunesista viikon myöhemmin niin voi kirjoittaa tänne sitten palautteen.

Jakson 75 palautteeni:

Odotettavaa hyvää peruslaatua, teette edelleen mielestäni parasta suomalaista pelipodcastia, Pelaajaboardcastia ei ole missään nimessä luotu kilpailemaan kenenkään kanssa, joten tottakai olette parempia. Teillä puhujat myös tuntevat toisensa, ja istuvat saman pöydän ääressä jolloin juttua tulee myös huomattavasti paremmin. Tulevista peleistä ja pelimaailman tapahtumista on aina mielenkiintoista kuulla teiltä.

Musiikki oli taas hyvää! Pysyttäytykää vain peliaiheisessa musiikissa. Aina positiivista jos on peliaiheinen podcast että musiikit pysyisivät samalla linjalla.

Mitä siihen kiroiluun tulee, niin ainoa joka sitä vittua viljelee taitaa olla herra Rekunen. Mielestäni sana kuulostaa aina tökeröltä, käytti sitä missä tilanteessa hyvänsä kun nauhoitatte podcastia, on niitä muitakin voimasanoja. Ei se silti niin kamalaa tosissaan ole kuin jotkut sanovat. Mutta hyvä siis jos käytettäisi vähemmän, kuten nyt.

Lopun haastatteluosio oli hyvä idea. Vaikka se olikin lyhyt ja ytimekäs, niin avautuu toimituksen persoonallisuudet hieman niilläkin vastauksilla.

Heti alkuun täytyy sanoa, että Pelaajacastien taso on tippunut hurjasti Thomaksen lähdön jälkeen. Ensimmäiset jaksot lähdön jälkeen, olivat ihan OK kun edes Rautalahti piti keskustelua innostavana ja viihdyttävänä kuuntelijalle. Vakioporukka on omalla tavallaan tosi hyviä asialinjaisia-tyyppejä, mutta ilman yhtä kunnolla ekstroverttiä-persoonaa, joka nostattaa koko jengin adrenaliinitasoa, on meininki kaikinpuolin vähän väkinäisen kuuloista.

Keskustelijoiden yleisestä asenteesta castien aikana paistaa semmonen "blaablaa, vittukun pääsis jo vaan oikeiden töiden pariin" yhä kasvavissa määrin, ja jos tämän kuulee läpi, tulee kuuntelijallekkin erittäin epämiellyttävä fiilis.

Tähän nyt sitten ne pakolliset defenssit siitä, kuinka on resurssiton, ilmainen, fanservice, omasta ilosta yms. Mutta silti! Harmittaa vaan henk.koht niin paljon koska ennen uusi pelaajacast oli todellakin jotain odottamisen arvoista keskelle arkea. Nykyään joku puolivillainen Eemelin 30min monologi peliuutisista (anteeksi kärjistys), on maksimissaan "meh" arvoinen suoritus.

Nämä voi toki olla täysin väärin tulkittuja asioita, mutta näin se on mulle viimeaikoina syystä tai toiseta välittynyt. Toivon, että taso saataisiin keinolla tai toisella nousemaan. Tekemisen ilo ja hyvä meininki takaisin.

Niin pahaa, ettei jotain hyvääkin. Viime jaksossa sitä ns. hyvää shittiä oli castin kohdassa jossa Eemeli ja Huttunen väänsivät Nintendon kilpailusuhteesta, konsolien myynneistä yms. (Tuloksella Eemeli 1 - Huttunen 0)

Kaipaan uusimpiin casteihin enemmän keskustelua ajankohtaisista peleistä. Pelikokemuksia olisi kiva kuulla enemmän ja olisi kiva kuulla hauskoja/mielenkiintoisia tarinoita peleistä. Viime vuoden Red Dead Redemption keskustelu eräässä castissä oli tosi mielenkiintoinen ja hauskaa kuuneltavaa ja se sai minut jopa ostamaan pelin.

tänään se tulee, tänään se tulee! Tätä odottanut koko viikon. Kiitän toimitusta hienosta vuodesta!

Helvetti sentään, tämähän tulee olemaan herra Eemeli Rekusen viimeinen Pelaajacast! Olisi pitänyt muistaa kysyä että joko on seuraaja tiedossa. Huh. Saa nähdä mikä on Pelaajan verkkotoiminnan tulevaisuus...

Ja jotta en riko täydellisesti aloittamani ketjun tarkoitusta, sanottakoon vielä että viime castin Rekunen vs. Huttunen väittely oli hienoa, kun on tunnetta mukana niin huomattavasti paranee jakson laatu.

Vuoden viimeinen casti kehissä, pahoittelut myöhästymisestä pienten aikataulusäätöjen takia. Huttunen on matkoilla ja Eemelikin valitettavasti sairaslomalla, joten saatte tyytyä Janneihin ja allekirjoittaneeseen. Sekä erääseen rautaisaan vakiovieraaseen.

Pelaajacast #078

Joko pelaajacast palaa tauolta?

Ehkä olen vain tyhmä tai jotakin, mutta mistäpäin sivuja mahtaa löytyä pelaajan vanhat castit vai löytyykö ollenkaan? + Milloin Puha castiin? mielellään kuulisi hänenkin aatteensa viimevuoden peleistä sekä tämän tulevan vuoden tarjonnasta.

Pelaajacast 79 toi mieleen kaikki parhaat castit, joissa useampi henkilö oli pelannut kunnolla samaa peliä. Vaikka peli ei kiinnostaisikaan, teidän keskustelua on hauska kuunnella.

Vaikka yleensä käyttekin asiat tyhjentävästi läpi, Pelaajacastit toimisivat hyvinä keskustelun herättäjinä. Apuna voisi olla uutisen lopussa oleva, jonkin castissa puhuttaneen aiheen tiimoilta laadittu kysymys, johon voisi ottaa kantaa castin kuunneltuaan. Aikaisemmallakin boardilla syntyi harmittavan vähän keskustelua castin pohjalta. Pientä "virallista" avausta se mielestäni vaatisi.

Mutta joo, ajattelin kommentoida Huttusen kyllästymistä fantasia MMO-peleihin. Vai koskeeko se kaikkia fantasiapelejä? Jos ei niin en ymmärrä, miksi Guild Wars 2 kannattaisi jättää kokematta. Castissa tuli esille SWTORin tarinavetoisuus – GW2 on myös täysin ääninäytelty ja sitä voi pelata yksinpelinä omaan tahtiin edeten. En siis ymmärrä aika-argumenttia, varsinkaan kun pelissä ei ole kuukausimaksua. Tämä kortti kannattaa vielä katsoa vaikka vain yleissivistyksen takia. Nimenomaan Huttusen analyysi GW2:sta aiempiin MMO-peleihin verrattuna minua kiinnostaa. Olisi herkullista kuulla konkarin suusta, kestääkö esimerkiksi tarina vertailun mihin tahansa peliin. Open betaa ja julkaisua odotellessa.

Valtaisat kiitokset casteista.

Olen tässä nyt pari viikkoa kärsinyt ilmeisesti silmien ylirasitustilasta (10 vuotta näyttöpäätetyötä takana ja joku raja taisi tulla hetkellisesti vastaan), joten ei oikein suju tietokoneen käyttö, ei tv:n katsominen eikä lukeminen, joten voitte kuvitella, että välillä on vähän ihmeissään, että miten saisi aikansa kulumaan.

Tähän huutoon nuo podcastit vastasivat kauniisti ja uusimmasta vanhempaan päin olen niitä kuunnellut. Ja ne ovat olleet oikein viihdyttävää ja mieluista kuunneltavaa, vaikkakin äänenlaatu ajoittain ollut vähän heikkoa.

Nyt valitettavasti, kun historiassa olen edennyt jonnekin castiin numero 64 tai 65 niin sitä ei enää löydykään (linkki vie nrj osoitteeseen)? Onko noita vanhempia casteja missään enää kuunneltavissa?

Ja tuohon jonkun kommenttiin, että Puhan jälkeen taso laskenut niin olen eri mieltä. Kun itse aloin kuuntelemaan uudemmista vanhempiin päin melkein sanoisin päin vastoin, joten kyseessä lienee lähinnä tottumiskysymys.

Toivottavasti podcastit jatkuvat tulevaisuudessakin.

Pelaajacast 81 on eetterissä. Palautetta otetaan mieluusti vastaan.

Pelaajacastin 81 uutisointi on myöhässä, sillä se on jo ilmestynyt iTunesiin. Pelaajacastin 80 uutista en löydä ollenkaan. Tallennan Pelaajalehden ja KonsoliFIN:n podcastien uutisoinnit Delicious-kirjanmerkkipalveluun, joten huomaan tällaiset seikat. ;)

Lainaus käyttäjältä Max Limitz+

Pelaajacastin 81 uutisointi on myöhässä, sillä se on jo ilmestynyt iTunesiin. Pelaajacastin 80 uutista en löydä ollenkaan. Tallennan Pelaajalehden ja KonsoliFIN:n podcastien uutisoinnit Delicious-kirjanmerkkipalveluun, joten huomaan tällaiset seikat. ;)

http://www.pelaajalehti.com/pelaajacast/pelaajacast-81-missa-naispelaajat-luuraavat-ja-millainen-peli-syntyisi-jos-toimitus-sais

Casteille on etusivuilla oma osio, jonne nuo saapuvat. Ymmärtääkseni myöskin iTunesiin nuo castit päivittyvät nimenomaan Pelaajan oman saitin kautta.

Lainaus käyttäjältä Riepu+

Casteille on etusivuilla oma osio, jonne nuo saapuvat. Ymmärtääkseni myöskin iTunesiin nuo castit päivittyvät nimenomaan Pelaajan oman saitin kautta.

Käytän Google Readeriä, jolla seuraan myöskin Pelaajalehden uutisfeediä ja sieltä ei löydy pelaajacastin 80 uutisointia. Näemmä sivuston rakenne on muuttunut sen verran, että pitää katsella tarkemmin etusivua.

Cast-päivitykset eivät ole nyt toviin tulleet samaa kautta kuin uutiset, mikä vaikuttanee feediisi. Nykyisessä muodossa podcastien näkyvyys ei näin ainakaan meikäläisen mielestä olekaan ihan siitä parhaimmasta päästä.

Oe voe. Mitähän tässä nyt sanoisi. Kiinnostava vierailija ja kiinnostava aihe, mutta se oli äkkiä ohi. Tuntuu että tämä jakso oli enemmän omien tuotteiden mainontaa ja "Kysy Pelaajalta". Ymmärrän kyllä että täytyy saada lehtiä myytyä ja muuta kivaa, mutta podcastissa ei nyt tuntunut olevan mitään kunnollista puheenaihetta, tai että kaikki käytiin hyvin äkkiä läpi. Kai siitä kuuntelija voi olla pettynyt?

Toki se on mukavaa että vastailette meidän kysymyksiin, mutta silti kaipaisi enemmän kunnon sisältöä kuin tietoja siitä että mitä teillä on päällä kun pelaatte. Tämän takia voisikin vähän karsia niitä heikompia kysymyksiä ja miettiä hieman etukäteen että mistä puhutte.

Kiitos kuitenkin! Ilo että jaksatte vielä jatkaa podcastin tekemistä, ja toivon että sitä tulee vielä paljon lisää. Harmitti myös että Huttunen ei ollut paikalla, toivottavasti ehtii seuraavaan.

Hei, ei se tunnuslause turhaan ole "kohtalaista läppää peleistä" ;) Tosin välillä tuo viimeinenkin sana tuntuu olevan aika hataralla pohjalla. Pelaajacast on ns. vakiosetti, eli toki sen tekemistä jatketaan tasaiseen tahtiin. Kysymysten suhteen taas emme juurikaan karsi, vaan vastaamme kaikkiin joihin ehdimme/kykenemme. Ehkä tuon kysymysketjun voisi pistää pystyyn päivän tai kaksi aiemmin, mutta toistaalta tässä vaiheessa voisi olettaa, että kuuntelijat tietävät sen ilmestyvän about pari päivää ennen casrin ilmestymistä. Voi myös olla, että kaikki järkevät kysymykset on jo kysytty...

Ja itse olen paikalla jokaisessa castissa joka tehdään, ellei ole painava syy olla poissa. Nyt asiaan vaikutti se, että olin edellisenä iltana palannut USA:sta ja jetlagin, flunssan ja muiden kiireiden painama.

82 oli helvetin hyvä jakso. Senkin takia että sain hyvät naurut siitä kun tyypit alkoi analysoimaan että mikä on kakku ja mikä on keksi.

Harmi vain että skippasitte tuoreimmat TOR kuulumiset, mutta aina ei voi voittaa.

Älkää muuten missään tapauksessa kuunnelko sitä tyyppiä joka pyysi pysymään konsolipainotteisissa asioissa podcasteissa. Yksi suurimmista syistä miksi Pelaajacastia kuuntelen on Huttusen ja varsinkin Pyykkösen PC-jorinat.

Ja nyt vielä viimeiset sanat siitä omien tuotteiden mainostamisesta: Tottakai sitä voi tehdä! Hyvä kanavahan tuo on mainostamiselle. Kunhan jaksossa on muutakin sisältöä.

Niin, ja kun puhutte ajasta ja päivämääristä niin älkää turhaan vaivatko päätänne sillä että milloin valmista jaksoa kuunnellaan, Huttunen tästä yleensä innostuu spekuloimaan että mikä on huominen jne.

Casti numero 82:n tuli kuunneltua ja ihan hyvää settiähän siellä oli. Lopussa kuitenkin iski aika pahasti korvaan, kun Huttunen väitti, että 3DS ei tuo DS:n pelejä mikä ei pidä ollenkaan paikkaansa. Muuta valitettavaa ei löytynyt.

Lainaus käyttäjältä Muksu+

Casti numero 82:n tuli kuunneltua ja ihan hyvää settiähän siellä oli. Lopussa kuitenkin iski aika pahasti korvaan, kun Huttunen väitti, että 3DS ei tuo DS:n pelejä mikä ei pidä ollenkaan paikkaansa. Muuta valitettavaa ei löytynyt.

Joo, eikä kukaan muukaan 'studiossa' korjannut puheitani! Moka johtui siitä, että pelaan itse DS:n pelit edelleen XL-mallilla enkä 3DS:llä, ja sain jotenkin päähäni tuossa keskustelussa että se johtuu siitä, ettei 3DS tue DS:n pelejä...

Pyykkösen arvostus saavutettu, my life is complete. Liittyy siis niihin vanhoihin casteihin. Onko Valtteri jo löytänyt ne vanhatkin koneiden syövereistä vai pistänkö paketin jakoon?

Viimeisin oli sen verran hyvää settiä, että kuuntelin töiden jatkoksi aamulla ennen nukkumaan menoa. Tarkoitus oli vain vähän, sen verran että nukahtaa, mutta pari tuntiahan siinä meni ja herätessä 18.30 kirosin teidät helvettiin :D

Lainaus käyttäjältä MKO.o+

Onko Valtteri jo löytänyt ne vanhatkin koneiden syövereistä vai pistänkö paketin jakoon?

Kaikki vanhat Castit ovat tallessa. Julkaisemme niihin liittyvän uuden ominaisuuden when it's readyTM -aikataululla.

Pitkällisen harkinnan jälkeen olemme toimituksessa päättäneet julkaista PelaajaCastit jatkossa vasta torstaina. Keskiviikkojulkaisu on aiheuttanut todella paljon lisäsäätöä ja stressiä työviikkoon, sillä maanantait ja tiistait, jolloin kastike on nauhoitettu, ovat monesti normaalia kiireisempiä päiviä paino-deadlinejen kanssa.

Toivottavasti rauhallisempi keskiviikko edesauttaa myös toimituksen jäsenten osallistumisprosenttiin, ja johtaa vaihtelevimpiin kokoonpanoihin ja parantaa vieraiden mahdollisuuksia päästä paikalle.

Pahoittelut heille, jotka keskiviikkoisin ovat tottuneet castia odottamaan.

Pelaajacast 86 nauhoitettiin onnistuneesti eilen ja julkaisun piti tapahtua suunnitelmien mukaan tänään. Törmäsimme kuitenkin ongelmaan editoinnissa, ja näyttää siltä, että cast saapuu kuunneltavaksi vasta huomenna. Pahoittelut Pelaajan toimituksen puolesta.

Miksi helvetissä nämä uudrt kästit piilotetaan niin ovelasti sivustolle? Nytkään en pääse mistään tutkimaan, koska känny ei suostu avaamaan pääsivua...

Lainaus käyttäjältä Moromopo+

Miksi helvetissä nämä uudrt kästit piilotetaan niin ovelasti sivustolle? Nytkään en pääse mistään tutkimaan, koska känny ei suostu avaamaan pääsivua...

Ihan simppelisti itse olen ainakin aina ne löytänyt. En oikein ymmärrä miten ne muka piilotetaan.

Viimeisin casti tuli tosiaan kuunneltua ja oikein hyvinhän se meni. Pyykkösen DD-hypetykset olivat mielenkiintoista kuultavaa, samoin Avengersnippelitiedot olivat jollain oudolla tavalla nerokasta kuultavaa. Ehdottomasti lisää tälläistä.

Kysyin castissa ovatko herran tutustuneet tähän kappaleeseen. Siinä se video nyt on, veikkaisin, että ainakin toimituksen vanhat parrat Huttunen ja Pyykkönen tykästyvät kappaleeseen.

Keep up the good work!

Lainaus käyttäjältä Moromopo+

Miksi helvetissä nämä uudrt kästit piilotetaan niin ovelasti sivustolle? Nytkään en pääse mistään tutkimaan, koska känny ei suostu avaamaan pääsivua...

Casteille ei tosiaan ole olemassa vielä omaa alasivuaan, joka löytyisi suoraan tuolta ylänavigaatiosta. Sivusto toimii artikkelityyppien perusteella ja Pelaajacastit löytyvät tällä hetkellä vain pääsivun alaosasta omasta laatikostaan.

Jatkossa castit ja HD:t tulevat nousemaan paremmin esille ylänavigaatioon asti, tuoden mukanaan myös täydelliset arkistot.

Itse olen pitänyt casteista, välillä yhdestä aiheesta puhuminen voi kestää päälle 10 min. Mutta kyllä joka casti 75 ylöspäin on kuunneltu, kun aiemmin en tajunnut niitä.

Pelaajacast 87 on yksi parhaista casteista leffakeskustelujen takia. Hauskaa settiä muutenkin! Toivottavasti Thomas ehtii osallistua E3-messuilla. :)

Heiii kaikki castiläiset. Aina kun olette lähdössä tangentille... niin älkää missään nimessä lopettako! Juuri tuollaiset täysin asiaan epäolennaiset jutut piristävät päivää huomattavasti!

Casti numero 87 tuli kuunneltua ja hyvää settiä, hyvää settiä. Aiheita oltiin saatu laidasta laitaan ja myös kaikki paikalla olijat pääsivät mukavasti ääneen. Ei kannata ollenkaan pahastua siitä, että kesksutelu lähtee karkailemaan minne sattuu, se on nimittäin usein melkoisen viihdyttävää. Antaa palaa siis vain!

Kehittämisidea: Olisiko parempi jos valitsisitte kysymysosion kyssärit etukäteen? Tällöin niiden lukemiseen ei menisi aikaa, eikä tulisi näitä "Puhuttiin jo tosta"-tapauksia. Think about it.

Sanotaanko niin, että tangentti on keskustelun rikkautta ja palatkaa sieltä vasta, kun aihe loppuu ikään kuin kesken. Yleensä nimittäin ne keskustelut johtavat mielenkiintoisiin aiheisiin ja ainakaan minulla ei kuuntelijana ole ikinä ollut tylsää tangentilla matkatessa.

Uudessa castissa porukka oli jälleen kerran liekeissä useammankin kerran ja Arvekaria kuuli myös tavallista enemmän. Taukomusiikkeja Valtteri kehui, mutta aika paljon olen kuullut niistä kritiikkiä. Ainakin tällä kertaa tauoilla sitä musiikkia olisi voinut soittaa pidempään ja valita jotain vähän persoonallisempaa. Pääosin kuitenkin castien musiikki on ollut hyvää, kun ottaa huomioon että lisensoimatonta musiikkia soitatte.

Lainaus

Kehittämisidea: Olisiko parempi jos valitsisitte kysymysosion kyssärit etukäteen?

Jos kuuntelee jotain vanhoja jaksoja, sanoo Puha usein, että "kerätyt" kysymykset ja välillä ne oli jopa tulostettuna lapuille. Eli johtopäätös on että ennen näin tehtiin, mutta nykyään näemmä ei. Ja kyllä sen vähän ikävästi huomaa, ettei niitä kysymyksiä ole aikaisemmin läpi luettu. Edellisessä jaksossa esim. se alkupään kyssäri "ps3", jonka olisi voinut helposti deletoida hyvien kysymyksien tieltä. Myös samat kysymykset voisi karsia. Pieni vaiva kyllä, mutta vain joka toinen viikko ja ei niitä kysymyksiä lopulta niin hirveästi tule.

Tuo kysymysten ennaltalukemattominen on tietoinen valinta. Tai siis kyllä kysymykset luetaan ensin, mutta niihin ei vastata kesken ensimmäisen puoliskon suoraan, sillä muuten ei välttämättä jäisi kysymyksiä luettavaksi Kysy Pelaajalta -osioon. Tästä keskusteltiin jo / tähän vastattiin jo ilmenesi vain eri puoliskolla castia. Lisäksi haluamme antaa puoliskoille selkeät omat tilat, jos vain jompi kumpi kiinnostaa kuulijaa. Nykymuodossaan on toinen helppo skipata kokonaan ja siirtyä suoraan kysymysosioon.

Kiitos palautteesta.

Valtteri, ymmärsitkö nyt ihan oikein? Muskun ehdotus:
Olisiko parempi jos valitsisitte kysymysosion kyssärit etukäteen?

Eli totta kai Kysy Pelaajalta olisi oma kokonaisuutensa Castissa, mutta miksi kysymyksiä ei voisi kerätä ennen nauhoituksia esimerkiksi juuri paperilapulle joku toimituksesta niin että vastailu sujuisi sulavammin. Vai onko tietoinen valinta, että joidenkin kysymysten kohdalla vain tulee niitä "tähän vastattiin jo" ja "kuunnelkaa ensimmäinen osio"? Eli ei kysymyksiä siellä alkupuoliskolla tietenkään luettaisi. Ne vaan voitaisiin oikolukea ennen nauhoituksia.

Airus tuossa selvensikin jo pointtiani, eli ne kysymykset vaikka tulostettaisiin, katsottaisiin etukäteen ja eliminoitaisiin kysymykset mihin ei voida vastava/aihe ollaan käsitelty jo/kysymykset mitkä ovat vain paskoja.

Palautetta toivottiin, joten palautetta annetaan. Toivoisin casteihin lisää 'käsikirjoitusta' ja suunnitelmallisuutta. Olisi huomattavasti mukavampi kuunnella, jos casteissa olisi yksi selvä johtaja ja suunnannäyttäjä. Toki tangentille karkaavat ja rönsyilevät keskustelut ovat hauskaa kuunneltavaa, mutta jonkin näköinen sekaisuus osaa Pelaajacasteista vaivaa. Myös kysymysten läpikäynti ennen castia helpottaisi ja antaisi aikaa oikeille aiheille, Muksun ja Airuksen ehdotusten mukaan. Joku (==Valtteri) kävisi kysymykset läpi ja karsisi turhat "Cod vai MoH vai BF" -kysymykset.

Toki olette luvanneet kohtalaista läppää ja olette sen lupauksen ylittäneet. Silti on aina parannettavaa.

Olin hyvin huolissani itselleni hyvin rakkaan pelaajacastin tilasta Thomaksen lähdön jälkeen.
(jota olen ekasta jaksosta asti kuunnellut)
Mutta täytyy sanoa, että nykyinen toimitus on kyllä selvinnyt ns. haasteesta ja saanut pidettyä castien tason pääosin korkeana.
Jossakin vaiheessa oli pientä lipsumista havaittavissa kun jäsenet tuntuivat olevan ns. pakotettuina castissa ja osallistumis katoa oli havaittavissa. Tässä on omasta mielestä hyvän ja huonon castin suurin ero.
Studiossa tai huoneessa on joukko innostuneita ja hyväntuulisia toimituksen jäseniä = Hyvä casti.
Huoneessa on porukka asenteella hälläväliä millon pääsee pois tyyliin = Huono casti.

Rautalahdelle erityiset plussat hänen innostumisestaan pelaajacastia kohtaan, josta huomaa aina, Huom aina, että hän on ns. sydämellä mukana ja on oikesti mielellään puhumassa peleistä ja ajankohtaisista asioista castissa.
Tämän takia Thomas oli myös niin tärkeä osa pelaajacastia omalla innostuneella asenteellaan ja toivon vielä hiljaa mielessäni, että joskus tulevissa casteissa kuulemme myös Thomasta.

Samalla haluan vielä kiittää yleisesti pelaajacastista, joka muutti minut irtonumeroiden ostajasta pelaajalehden tilaajaksi.

T: 1985 luvulla syntynyt pelaaja, jolle Puha ja Huttunen on toiminut pelaamisen esikuvina moon-tv ajoista lähtien.

Lainaus käyttäjältä Spectre+

Palautetta toivottiin, joten palautetta annetaan. Toivoisin casteihin lisää 'käsikirjoitusta' ja suunnitelmallisuutta. Olisi huomattavasti mukavampi kuunnella, jos casteissa olisi yksi selvä johtaja ja suunnannäyttäjä. Toki tangentille karkaavat ja rönsyilevät keskustelut ovat hauskaa kuunneltavaa, mutta jonkin näköinen sekaisuus osaa Pelaajacasteista vaivaa. Myös kysymysten läpikäynti ennen castia helpottaisi ja antaisi aikaa oikeille aiheille, Muksun ja Airuksen ehdotusten mukaan. Joku (==Valtteri) kävisi kysymykset läpi ja karsisi turhat "Cod vai MoH vai BF" -kysymykset.

Toki olette luvanneet kohtalaista läppää ja olette sen lupauksen ylittäneet. Silti on aina parannettavaa.

Sinänsä jännä, että itse pidän tästä ns. ei käsikirjoitus meiningistä. Jotenkin jutut on vapaampia, joo ehkä käsikirjoitus selventäisi juttuja, mutta mielestäni niitä ei tarvita.
Itse olen tehnyt nelisen vuotta vähän vastaavia juttuja täysin ilman käsikirjoituksia. Silloin haastaa itsensä ja on ns. alttiimpi viemään ohjelmaa siihen suuntaan mihin mm. omat jutut/toisen jutut/kysymykset vievät sitä.

Mitä tohon kysymysten läpikäymiseen ja ennalta valitsemiseen niin mielestäni se olisi aika turhaa lisähommaa. Ensinnäkin menisi kivasti työaikaa tuohon kun käytäisiin kysymyksiä läpi ennakkoon.
Itse olen tyytyväinen tähän castiin eikä sitä mielestäni tarvitse viedä ns. ammattimaisempaan suuntaan.

Lainaus käyttäjältä Wyyrlok+

Mitä tohon kysymysten läpikäymiseen ja ennalta valitsemiseen niin mielestäni se olisi aika turhaa lisähommaa. Ensinnäkin menisi kivasti työaikaa tuohon kun käytäisiin kysymyksiä läpi ennakkoon.
Itse olen tyytyväinen tähän castiin eikä sitä mielestäni tarvitse viedä ns. ammattimaisempaan suuntaan.

Eipä siinä montaa minuuttia menisi, jos kysymykset lukisi läpi ja poistaisi sellaiset mihin ei ole esim. embargon takia mahdollista vielä vastata. En tarkoita että koko toimisto osallistuisi läpikäyntiin, muuten spontaaninen keskustelu häviäisi, mutta joku toimituksen vahvuudesta tekisi ennakkokarsintaa parantaakseen itse Pelaajacastin antia.

Uusin casti, eli 88, oli mainiota settiä. Läppää lensi sopivissa määrin, eikä mielenkiintoisista aiheista ollut todellakaan pulaa, melkein päinvastoin. Kaikki paikalla olleet vetivät oikein hyvin ja oli mukavaa kun Kaitilakin oli messissä pidemmän tovin. Paljastuneet E3-suunnitelmat saivat veden kielelle, samoin saittiuudistukset.

Nyt kun joku jaksaa aina ulista, että teidän casteissa ei soiteta sitä ikivanhaa oikeaa videopelimusaa ala Metroidin tunnari, niin voin sanoa, että älkää Luojan tähden koskaan aloittakokkaan. Noita remixejä kuuntelee enemmän kuin mielellään, sillä eipä ole aina sitä samaa vanhaa. En myöskään ymmärrä miten joku ei voi huomata uusia casteja kun ne tulevat? Kannattaa avata silmät kun selaa nettiä.

Keep it up!

Julkaistaanko E3-casti vielä tämän viikon aikana vai venyykö julkaisu ensi viikkoon? Tänään torstainahan sen olisi pitänyt ilmestyä, mutta ymmärrän hyvin miksi sitä ei ole vielä näkynyt.

Luulisin että taitaa johtua tuosta aikavyöhykkeestä, tuo castin tulo.

Noh missäs se podcast viipyy? :O

Taitaa tulla ulos vasta sitten kun pääsevät Suomeen.

Pelaajacast 89 E3-erikoisjakso latautuu serverille juuri nyt. Pitäisi olla kuunneltavissa tuossa tuokiossa. iTunesiin ilmestyy kun Applen masiinat sen sinne meiltä automaattisesti myllyttävät. Hyviä kuunteluhetkiä!

Lainaus käyttäjältä Valtteri Hyttinen+

Pelaajacast 89 E3-erikoisjakso latautuu serverille juuri nyt. Pitäisi olla kuunneltavissa tuossa tuokiossa. iTunesiin ilmestyy kun Applen masiinat sen sinne meiltä automaattisesti myllyttävät. Hyviä kuunteluhetkiä!

Noniin nyt tuli, kiitos!

Heitin jo Valtteri sinulle viestiä, mutta laitetaan tähänkin. Casteja 8,9,12,14,15,17,18,19,24,25,26,27,28,29 ei pysty lataamaan sivuilta. Tiedostoa ei löydy

Kyllä Pelaajacastit ovat päiväni pelastus. Päivä ilman Pelaajacastia on kuin jäätelö ilman kirsikkaa. Se on aivan totta, koska jos ulkona sataa ja ei ole Pelaajacastia kuunneltavana niin on tosi yksinäistä ja tylsää. Siksi on mahtavaa, että on olemassa Pelaajacast ja heidän hauskat juttunsa.

Alkuvuoden viimeinen Pelaajacast 90 on julkistettu. Palaamme kesälomien takia eetteriin vasta elokuussa. Kiitos teille kaikille kuuntelijoille ja kysymyksiä lähettäneille. Oikein hyvää kesää kaikille!

Vastasitte uudessa Pelaajacastissa rehellisesti esittämääni kysymykseen kilpailujen ja suoramarkkinoinnin suhteesta. Kiitos tästä. Kysyin asiaa, koska Kuluttajavirasto on mielestäni määritellyt asiasta omat ohjeistuksensa. Nopean haun mukaan näyttäisin olevani oikeassa.

Kuluttajavirasto sanoo asiasta näin:

Lupaa suoramarkkinointiin ei saa edellyttää

Arpajaisiin osallistuminen ei saa edellyttää omien yhteystietojen antamista sähköiseen suoramarkkinointiin. Kuluttajan pitää voida itse valita, antaako tietojensa käyttöoikeuden vai ei. Hänellä on aina myös oikeus kieltää suoramarkkinointi jälkikäteen.

Alkuperäinen lähde:
http://www.kuluttajavirasto.fi/fi-FI/yritykselle/markkinointi/arvonnat/

Lainaus käyttäjältä Me_gustah

Vastasitte uudessa Pelaajacastissa rehellisesti esittämääni kysymykseen kilpailujen ja suoramarkkinoinnin suhteesta. Kiitos tästä. Kysyin asiaa, koska Kuluttajavirasto on mielestäni määritellyt asiasta omat ohjeistuksensa. Nopean haun mukaan näyttäisin olevani oikeassa.

Kuluttajavirasto sanoo asiasta näin:

Lupaa suoramarkkinointiin ei saa edellyttää

Arpajaisiin osallistuminen ei saa edellyttää omien yhteystietojen antamista sähköiseen suoramarkkinointiin. Kuluttajan pitää voida itse valita, antaako tietojensa käyttöoikeuden vai ei. Hänellä on aina myös oikeus kieltää suoramarkkinointi jälkikäteen.

Alkuperäinen lähde:
http://www.kuluttajavirasto.fi/fi-FI/yritykselle/markkinointi/arvonnat/

Olet oikeassa, säännöt sähkoisen suoramarkkinoinnin, kuten sähköpostitse tapahtuvaan, ovat eri kuin muuten. Tuo uuden Pelaajan uutiskirje on meille uusi juttu, joten tätä ei taidettu tarkistaa sen suhteen. Pitää siis olla tarkempi tämän suhteen jatkossa.