PelaajaHD ja mainokset? / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
PelaajaHD ja mainokset?

Ajattelin ehdottaa tälläistä pelaajalle ja samalla kysyä katsojilta tätä..

Koska youtube viimein antaa mahdollisuuden liittyä partneriksi suomessa ja sitä kautta mahdollisuuden saada hieman lisätuloja (en tiedä paljon koska tätä ei kuulemma saa julkisesti huudella)..

Mietin, haittaisiko muita katsojia mainokset PelaajaHD videoissa?
Porukka voisi tukea Pelaajaa vain "katsomalla videoita" ja saada pari mainosta ennen videota tai se klassinen pikku banneri siinä keskellä (tämän voi itse valita).
Ja uskoisin että Pelaajalle olisi mahdollisuus tähän vaikka oli se outo kohta jolloin account katosi ( https://www.youtube.com/account_monetization tuolta voi tarkistaa)

Itseä ei haittaisi juuri ollenkaan. Onhan noita jo muissakin videoissa. Mutta ymmärrän jos on joitain, joille tämä olisi rasitus enemmänkin kuin ilo.

Pienenä muistutuksena kuitenkin, että pelikuva-videoita ei voi laittaa mainostuloisiksi (videot voi valita itse joissa mainoksia olisi) ellei ole lupaa siihen (esim valve antaa luvan yleisesti).
Joten videoit joissa olisi mainoksia olisi varmaan unboxingit, joulukalenterit, toimisto-kierrokset ja e3 fiilis videot ym. Ehkä Pelaajacastikin voisi siirtyä youtubeen myös ladattavan muodon lisäksi ;)

Joo, ihan vapaasti jos siitä olisi hyötyä. Kyllähän ne mainokset hieman aina vituttaa, mutta vain hieman....