Pelaajalehti 144 syyskuu -palauteketju / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Pelaajalehti 144 syyskuu -palauteketju

Syyskuun Pelaajan pitäisi tipahdella tänään tilaajien postiluukuista ja kaupoissa se on perjantaina. Palautetta numerosta kaivataan tähän ketjuun. Mikä miellytti, mikä ei miellyttänyt, mitä oli liikaa, mitä liian vähän?

PS4-kansissa olevassa julkaisuaikataulussa on pieni virhe, NHL 15 ilmestyy 11.9. eikä 11.11..

Oli kyllä hienot Xbox Onen julkaisua juhlistavat irtokannet, vähän niin kuin PS4:n julkaisussa aikoinaan.

Kyseessähän ovat siis mainoskannet, siksi ne ovat irtonaisia. Ja Xbox Onen julkaisun kunniaksi tarjosimme ideaa ensin Mikkikselle mutta he eivät siihen tarttuneet.

Ja NHL tosiaan julkaistaan 11.9.

No ihme touhua Mikkikseltä, Xbox Onen markkinointi on sitä rekkakiertuetta lukuunottamatta ollut muutenkin varsin olematonta...toki Suomi nyt on varsin mitättömän kokoinen markkina, mutta kuiteskin...

Mutta itse asiaan, hyvä että nyt kuitenkin saatiin nuo Boxin exclusive-pelien arvostelutkin viimein lehteen.

olisipa ollu tuo destiny koko kannen kuva ilman tota driveclubia niin olisi ollu erittäin hieno

Syyskuun numerosta on kyllä pakko heittää hyvää palautetta, paketti oli nimittäin tavallistakin paremmin kasassa.

Gamescomista oli saatu yllättävän hyvin kasaan settiä, Shadow of Mordorista luki varsinkin enemmän kuin mielellään, mutta myös Storiumin tarinasta (see what I did) olitte saaneet kasaan kovan tason tekstiä. Rautis on rakkaus, Rautis on elämä jne. Erikoisaploodit on tosin heitettävä Robin Williamsin muistoartikkelista. En uskonut, että tekisitte sellaista, mutta syvä kumarrus koska teitte.

Pakko myös heittää yleispätevästi, että Daniel Robsonin Tokion syke on tämän ja viime vuoden aikana kasvanut ihan uusiin sfääreihin. Etenkin kun muistelen, että koko osion poistamista harkittiin joskus männävuosina, eikä ko. osio todellakaan ole aina kiinnostanut allekirjoittanutta. Onneksi näin ei käynyt, koska Japanista tuntuu joka kuukausi kajahtavan mielenkiintoista luettavaa.