Pelaajalehti 146 marraskuu -palauteketju / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Pelaajalehti 146 marraskuu -palauteketju

Marraskuun Pelaajan pitäisi putoilla tänään ja huomenna tilaajien postiluukuista ja kaupoista sen löytää perjantaina. Tilaajat saavat marraskuun numeron mukana Assassin's Creed -historiikkiliitteen, josta voi lehden tavoin antaa palautetta tässä ketjussa. Kiinnostaako nähdä enemmän tuon kaltaisia liitteitä?

totta kai kiinnostaa tommoset :D metal gear liite seuraavaks

Lainaus käyttäjältä Paronipekugram+

totta kai kiinnostaa tommoset metal gear liite seuraavaks

Metal Gear ei mahdu liitteenä. Siinä puhutaan jo romaaneista.

Lehti itessään lukematta, mutta tuon historiikin luin. Kyllähän tällaisia kelpaisi lueskella. Lisää vaan!

Jepa, vastaavat historiikit ovat tervetulleita!
Sellainen pieni outous tuon Disney Magical Worldin arvostelussa, että itse teksti kertoo pelistä melko positiiviseen sävyyn ja arvosana on kuitenkin vitonen niin perustelut eivät oikein osu yks yhteen.

En perehtynyt vielä Assassin Creedin lehtiseen mutta vaikutti todella hyvin työstetyltä, vastaavia soisi tulevan lisää mikäli tosiaan intoa ja jaksamista piisaa.
Lehti itsessään miellytti itseäni ja nosti esille itseänikin askarruttaneen asian, nimittäin se että kahden henkilön arvio samasta pelistä voi olla niin erilainen (Alien : Isolation) Mikä kertoo vain sen että henk.kohtaiset mieltymykset vaikuttavat tulokseen paljon.

Ei olisi Perjantai voinut olla kivempi kun huomasi lehden jo tulleen !

Hieno ja mielenkiintoinen historiikki AC-sarjasta. Toivottavasti teillä on resursseja tehdä samantyyppinen liite Metal Gearista ennen Phantom Painin julkaisua. Mahdollisesti myös "shock"-peleistä saisi aivan mahtavan katsauksen, jos vain osaa tarttua pintoihin, joita Ken Levine on peleihinsä maalaillut.

Mainio liite vaikka en ole kokonaan sitä vielä lukenutkaan, mielellään näkisi samantyyppisiä jatkossakin.