Pelaajan avuksi Digiexpo-messuille? / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Pelaajan avuksi Digiexpo-messuille?

Kuten parina aikaisempanakin vuotena, Pelaaja hakee taas reippaita, yli 15 vuotiaita avustajia Digiexpo-messuille. Digiexpo 2011 -messut järjestetään Pasilassa, Helsingin Messukeskuksessa 4.-6.11 eli perjantaista sunnuntaihin.

Aukioloajat:
Perjantai klo 12-20
Lauantai klo 9-19
Sunnuntai klo 10-17

Avustajien toimenkuvaan kuuluu mm. pelipisteiden valvominen ja pelaajien opastaminen, kilpailujen ylläpitäminen sekä yleinen edustaminen. Olemassaoleva Pelaaja-paita lasketaan tietysti plussaksi, mutta kyllä jokaiselle kaverille univormu saadaan. :)

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi maanantaihin 31.10 mennessä osoitteeseen janne.kaitila (ät) pelaajalehti.com. Mainitse jos olet ollut apunamme joskus aiemmin. Kerro ennen kaikkea milloin olisit käytettävissä, eli minä päivinä ja mihin kellonaikoihin. Ihanteellisesti jokainen avustaja olisi paikalla kahtena päivänä, joten jos ilmoitat pääseväsi vain yhtenä päivänä ei valinta todennäköisesti osu sinuun.

Avustajana pääset messuille luonnollisesti ilmaiseksi, ja saat myös vapaalipun sillekin päivälle milloin et ole vuorossa. Lisäksi kaikki avustajat palkitaan kahdella uudella pelillä, valikoima varmistetaan myöhemmin.

saisko vähän lisätietoo?
Esim. Ikäraja?

Damn. Vaimo ei oikein innostunut ajatuksesta että olisin koko viikonlopun muualla. Oh well. Varmistui muutenkin juuri ilmaiset liput, ja pakko nähdä SW-show...mitenkäs avustajien tauot?

Tai jos voisi olla koko lauantain (9-19, aikaisemminkin jos olisi tarvetta tehdä jotain ennen ovien aukeamista) jeesaamassa ja jos ottaisi vain yhden pelin, niin olisiko mahdollisuuksia jeesata yhtenä päivänä?

Ikärjän olisi voinut toki myös mainita, laitetaan se vaikka 15 ikävuoteen.

Tottakai taukoja saa pitää, varmasti ehtii näkemään myös messuja.

Onko hakemuksella jättämisellä millainen takaraja? Pitää yrittää päästä kahdeksipäiväksi :/

Maanantaina käyn läpi hakijat.

Lainaus käyttäjältä finngamer+

Maanantaina käyn läpi hakijat.

Milloin ilmoitat ketkä pääsee Maanantaina vai Tiistaina?

Pöh tuohon olisi kiva mukana, mutta kuurous on este tielläni...

Lainaus käyttäjältä Elpastelesbueno3

Lainaus käyttäjältä finngamer+Maanantaina käyn läpi hakijat.

Milloin ilmoitat ketkä pääsee Maanantaina vai Tiistaina?

Pyrin maanantaihin.

Kaikille kuitenkin vastaan, eli jos et ole kuullut mitään, niin päätöksiä ei ole vielä tehty.