Pelaamisen hyödyt / Foorumit / pelaaja.fi
1 viesti / 0 new
Pelaamisen hyödyt

Eikö ketään muuta ärsytä se, että mediassa enimmäkseen kauhistellaan pelejä ja pelaamista, kuinka uusi sukupolvi ajaa itsensä turmioon ja rappioon kaikilla älylaitteilla, peleillä yms nykyajan jutuilla?! Ihan kuin aiemmat sukupolvet eivät olisi pelanneet!
No nyt on viimein alkanut ääni kellossa muuttumaan. Todella hyvä uusi artikkeli pelaamisen hyödyistä: http://artikkeli.fi/on-viimein-aika-nahda-pelien-arvokas-alakulttuuri/
Kannattaa lukea. Tuossaki siteerataan tuota erästä nuorta tutkijaa, Mikko Meriläistä, jonka haastattelun luin jostain joskus aiemmin. Tyyppi pelaa itseki ja on nyt ollut mukana tuossa hankkeessa josta jutussakin mainitaan.
Meriläisellä hyviä pointteja, kuten: Niin, että aikuiset mukaan pelaamaan! Vanhemmat, olkaa kiinnostuneita lasten pelaamisesta, se on yhtä tärkeä ja hyvä harrastus kuin esim jääkiekko! Kohtuullinen pelaaminen kehittää älyllisesti tosi paljon ja luo samalla sosiaalisia verkkoja! Onnistuminen pelimaailmassa voi olla elintärkeää lapselle tai nuorelle, joka ei oikein muuten menesty missään!
Niin että vanhemmat, repikää tuosta! Jospa näitä juttuja saatas lisää!