Peliaiheiset ostokset / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Peliaiheiset ostokset

Pelaamisharrastuksen yksi hienoimpia hetkiä on uuden pelin tai peliaiheisen asian ostaminen, miksi niistä kertominen on usein myös mielenkiintoista puuhaa. Tuliko siis ostettua jotain peliaiheista? Kerro siitä tässä ketjussa!

Koska silkat listat ovat kuitenkin tylsiä, on vaatimuksenani, että viestissä kerrotaan aina lisäksi muutakin kuin vain pelin nimi, hinta ja ostopaikka. Syitä, seurauksia, fiiliksiä ja koskettavia kokemuksia siis vain reilusti jakoon. Romaania ei toki tässäkään ketjussa ole tarpeellista kirjoittaa.

---------------------------------------------------------------

Omiin viimeisimpiin ostoksiini lukeutuu Castlevania: Lords of Shadow, joka on jälleen ollut yksi niitä pelejä, jotka kyllä kiinnostavat, mutteivät niinkään paljoa, että olisin ollut valmis raottamaan kukkaroani vähän reippaamminkin. Työmatkalla Metroa-lehteä lukiessani sainkin eräälle aamulle mukavan startin, kun liitteenä olleessa Kampin mainosläpyskässä paistoi mainos 10 euroa kustantavasta Linnavaniasta. Ruokkis menikin sitten siinä, että juoksin Kamppiin omaa kopiotani hakemaan.

Nyt pelissä porskuttelen noin puolessa välissä, ja vaikkei God of War -henkiset mätöt yleensä erityisemmin ole kiehtoneet, on LoS pitänyt kivasti otteessaan. Rytmitys on varsin hyvin saatu pelissä hoidettua, eikä vaihteluakaan ole yhtään hassummin tarjolla. Kyllä tämän läpi kelpaa pelata.

Itselle postimies toi tässä muutama päivä sitten ICO & Shadow of the Colossus Classics HD:n. En ole koskaan aikaisemmin pelannut ICO:a ja SotC:kin jäi aikanaan PS2:lla kesken, joten tämä paketti kuulosti aivan loistavalta diililtä omaan korvaani.

Pitkään olin varma, että tulen kokoelman varmasti hankkimaan, kunnes julkaisun lähestyessä rupesin hieman epäröimään. Tässä kuitenkin on monia muitakin pelejä pelattavana ja minulla tuppaa pelit usein jäämään kesken niin tulisiko näitä kahta peliä edes sitten pelattua. Hiukan Internettiä selailtua ja muutaman arvostelun lukaistuani tilasin pelin ennen kuin ehdin edes ajatella mitä olin tehnyt. Ja nyt se sitten komeilee hyllyssäni, tosin vielä muoveissa, odottamassa ensimmäistä pelikertaa.

Viimeisimpiä peliostoksia ovat myös ICO ja Shadow of the Colossus- combo, Resident Evil 5 Gold Edition ja Dark Souls. Vain ICO:a pelasin melko kauan sitten, joten en hirveästi pelistä muista kuin alkumetrejä. Nyt voi hyvällä ruudunpäivityksellä jopa pelata SOTC:ia, joten hyvällä diilillä saa kaksi mainiota peliä edistettyinä versioina.
RE5 GE taas oli näennäinen heräteostos, johon osallisena syynä on PSN:stä ostettu Resident Evil 4, joka herätti sisäisen zombitappajani. Vanilla- versio tuli annettua vaihdossa aikoinaan ja oli tarkoituksena tämä jossain vaiheessa hankkiakin.
Dark Soulsia ei ole vielä lähetetty. Housuissa jo kutisee että pääsisi kokeilemaan huitsin vaikeaa peliä ja hengellistä jatko-osaa Demon's Soulsille. Olen mahdollisiiman paljon ollut media-lakossa tätä peliä kohtaan, joten neutraalin ja pienen hypen vaihteilla odottelen peliä.

Dark Souls LE tuli ennakko-ostettua tämän viikon alkupuolella ja eilen(torstaina) tuli viestiä Verkkokaupasta että matkaan olisi sekin lähetetty. Toivottavasti saapuu täksi päiväksi viikonloppua varten.

Uuden Store päivityksen myötä tuli liikaakin korttia vingutettua. Tuli hommattua Crysis, Borderlands ja Cho Aniki! Crysis on itsestäni onnistunut konsoliporttaus. Pienen pelisession jälkeen ihastuin sen avoimuuteen ja mekaanikoihin, vaikka olen siinä täysin surkea :D Borderlands, noh, Dead Islandin jälkeen co-op pelaaminen monen henkilön kanssa oli aika hauskaa puuhaa, niin jos BL:n GOTYn saa hintaan 15 e, count me in! Nyt vain pitäisi kunnollinen posse kerätä kasaan ja se ois siinä. Cho Anikin nappasin todellakin kaivatusta PSone import osiosta ja voi hyvänen aika, mitä tämä on!? Japanilaista epämääräistä, hullunkurista, lihaksikasta, sekoa 2D shoot em uppia. Jos peli saa pelaajan nauramaan enemmänkin kuin pari kertaa, kyseessä ei voi olla paska peli :D Olen ihan otettu tästä satunnaisostoksestani, eikä kaduta yhtään! Suosittelen suuresti

Lainaus käyttäjältä Sodanjumala+

Viimeisimpiä peliostoksia ovat myös ICO ja Shadow of the Colossus- combo, Resident Evil 5 Gold Edition ja Dark Souls. Vain ICO:a pelasin melko kauan sitten, joten en hirveästi pelistä muista kuin alkumetrejä. Nyt voi hyvällä ruudunpäivityksellä jopa pelata SOTC:ia, joten hyvällä diilillä saa kaksi mainiota peliä edistettyinä versioina.

Ohhoh hyvä kun muistutit tästä ICO ja SOTC combosta, ihan päässy unohtumaan että on tullu jo myyntiin. Pitänee hankkia.

Omiin lähiaikaisiin ostoksiini kuuluu Band Hero Wiille, Citymarketista sain kahdella eurolla, eipä tuota muuten olisi tullut poimittua.
Sitten vähän retroilua, elikkä NES:ille ostin loose Chip 'n Dale: Rescue Rangers pelin eli Tiku ja Taku: Pelastuspartio näin suomeksi. Kahdellatoista eurolla tämän sain bongattua, ja muutenkin tästä olen kuullut vain hyvää, ja taattua Disney-Capcom laatuahan tämäkin on.

Ja vielä yksi konsolikin on tullut osteltua, eli Super Nintendo Entertainment System tai SNES näin lyhennetysti. Tämän sain sen alkuperäislaatikossaan viidelläkymmenellä eurolla, tosin ilman ohjaimia, mutta äkkiäkös nekin hommaa. En malta odottaa pääseväni pelaamaan tällä "maailman parhaalla konsolilla" niinkuin Pelaajakin aikoinaan väitti. :)

Tänään tuli noudettua gamestopista tuo ennakkovaraamani Rage (Anarchy Edition) ps3:lle. Varaushetkellä olin vienyt vaihtoon 3 peliä vaihtoon; Crysis 2, Brütal Legend ja Demon's Souls (Kyllä, olin jo sen verran turhautunut peliin ja päätin kokonaan luovuttaa pelin..loistava peli silti, ei vaan sovi minuntasoiselle pelaajalle) ja näin ollen jäi 30 euroa maksamatta noutopäiväksi.
Tuli myös samalla tehtyä ns. herätevaraus, sillä arkham cityn keräilyversio meni varaukseen, tuosta en maksanut mitään ylimääräistä etukäteen.

Riepu mistäs kaupasta hait noin halvalla Castlevanian?

Tosiaan, Konsolinetissshän tuo oli, mutta tarjous koski vain paria päivää, kun Kampissa oli meneillään niin sanotut kampitusviikot. Muutenkin ostamani kopio oli toiseksi viimeinen heidän varastossaan.

Hämeenlinnassa avattiin ihka ensimmäinen pelikauppa/huone jossa on nyt vaihtopäivät ja sinne päätin sitten viedä NFS prostreet Wii ja NFS Nitro Wiin ja kappas vain sain mukaan street fighter IVn vain kuuden euron panostuksella!

käväisin myös cittarissa ja sieltä tarttui mukaan yllättäen uusin pelaaja-lehti.

Tietenkin ajoin niin kovaa kun pyörällä kotiin ja tungin pelin PS3:meen ja aivan mahtavahan se oli ja aivan koukussa siihen olen!

E:ja kaupan nimi on pelihuone ENTER

Tuli tässä viime viikolla ostettua mahtava paketti PS3:lle, Shadow of the Colossus & ICO HD Collection, hintaan 39.90€ Verkkokauppa.comista. Itselleni molemmat ovat uusia tuttuja, sillä ne jäivät PS2:lla ostamatta. SotC:sta on minun pitänyt jo aikapäivät ostaa mutta mistään en ole löytänyt ja tässä tarjoutuikin mainio tilaisuus korjata tämä sivistysaukko.

Tässä nyt olen SotCia jonkin verran jo pelaillut, ja täytyy sanoa että mahtava peli on! Jotkut kolossit ovat kyllä hieman laimeita omaan makuuni, kuten se eräs leikkimökin kokoinen "koira", eihän sitä voi edes kutsua kolossiksi! Muuten peli on osoittautunut kyllä odotusten arvoiseksi.

ICOa en ole vielä päässyt testaamaan, sillä ajattelin juurikin pelailla SotCin ensiksi läpi. Mitä nyt jonkin verran olen pelistä tietoa katsellut niin ei vaikuta oikein minun tyyliseltä peliltäni, mutta toivon että tästäkin saan jotain irti.

Viime aikoina tullut ostettua vähän sitä sun tätä, mutta katsotaanpas jos onnistuisin muistamaan ja listaamaan edes osan viime aikojen ostoksista.

Steamista alennukset ovat vieneet vähän liikaakin mukanaan, mutta onneksi olen saanut rajoitettua ostelua siihen että heräteostoksena suostun tekemään vain alle 4€ alennuksissa olevia oikeasti jollakin tasolla kiinnostavia pelejä, ettei mitä tahansa roskaa tartu mukaan kuten vaikka kaverillani. Arcadia ja The Binding of Isaac tuli ostettua ja varsinkin jälkimmäiseen olen ollut varsin tyytyväinen. Pieni hinta kumminkin näkyy, sillä molempien kohdalla sitä ajattelee että nämä olisivat saattanee toimia vaikka iPhonella paremmin, pikkupelien pelaaminen jotenkin ei enää ole niin luontevaa konsoleilla tai varsinkaan PC:llä. Arcadia varsinkin silti mukavaa ajantappoa ja eipä oikein tylsänä hetkenä se nyt niin paljoa haittaa vaikka alusta ei olekkaan mikään paras mahdollinen.

Lisäksi vihdoin ostin Minecraftin, joka paljastui yllättävänkin laajaksi peliksi. Olen nyt pelannut peliä semmoiset 2-5 tuntia jo ja vieläkään en ole päässyt peliin sisälle niin hyvin että voisin sanoa tarkempaa mielipidettäni pelistä. Rakentelumoodi onkin tähän mennessä ollut parempi, kun en normimoodiin ole sisälle päässyt niin hyvin että pärjäisin. Uusin Humble Bundle tuli myös hankittua, sillä bundlessa mukana tullut Frozen Synapse ollut ostoslistalla jo pitkään ja indie-pelien ystävänä mielelläni osallistuisin muutenkin peleistä riippumatta. $5 tuli lahjoitettua, olisin pistänyt kympin jos nykyinen rahatilanne olisi sen sallinnut mutta minkäs teet. Sentään yli averagen.

Itse ostin tuon Driver: San Franciscon Collectors packin, kun oli paikallisessa pelikaupassa 49,99. Tuon siis ps3:lle. Lisäksi ostin psp:lle Tactics ogre let us cling togetherin, sillä se oli Gamestopissa tarjouksessa 20€. Varasin samalla Batman: AC:n, jonka hinnaksi tuli 79€. Siinä oli Kuukauden ostokset.

Kävi hyvä mäihä tässä männä viikolla:

Kävelin Turun Sokoksen ohi ja näin ulkoa alelaarin, jossa oli God of War Collection Vol. 1 -pelejä muutama kappale. Menin sisään tarkistamaan tilanteen, ja alelaarissa oli merkintä -50%. Pelin kannessa oli kaksi hintalappua: 44,95€ ja alennettu hinta 30€. Päätin käydä kassalla kysymässä, että mikäs tämän pelin hinta nyt sitten lopulta on. Myyjä soitti pari puhelua ja ilmoitti, että tämän alelaarin kohdalla ei pitäisi olla sitä -50% -lappua, ja pelin hinnan pitäisi olla 30€. Suora lainaus: "Saat tämän pelin kuitenkin nyt 15 euron hintaan, koska näin olemme alelaarin -50% -lapulla virheellisesti ilmoittaneet." Ei siis tarvinnut kahta kertaa harkita ja ostin pelin. Great success!

Omistan kokoelman pelit kyllä PS2-versioina mutta olen uskotellut itselleni, että tarvitsen myös molemmat HD-remake -kokoelmat, jotta voisin pelata koko sarjan läpi uudestaan oikeassa järjestyksessä. Pitäisi vielä tilata jostain tuo Collection Vol. 2.

Täältä siis tullaan Ghost of Sparta, Gow 1, Chains of Olympus, GoW 2 ja Gow 3! Very nice!

En muista olenko koskaan täällä forumilla huomannut mainita miten valtavasti tykkään Motorstorm: Pacific Riftistä? Tämä pelisarja ei koskaan ole kriitikoilta saanut sen ihmeempää suitsutusta mutta omasta mielestäni kyseessä on lähes täydellinen arkaderälläys josta ei vauhtia, fiilistä ja kiperiä tilanteita puutu. En ole koskaan ollut realististen autopelien suuri ystävä, enkä ylipäätään minkään simulaatioiden. Eivät ole mielestäni lainkaan hauskoja pelattavia. Liian ryppyotsaista meininkiä. Jottei nyt karkaa tämä offtopic ihan lapasesta niin kerrottakoon että tuon oli tarkoitus toimia johdantona sille että ostin toissapäivänä vihdoin Motorstorm: Apocalypsen joka jo demollaan vakuutti että nyt sitä vauhtia ja fiilistä vasta löytyykin, kiperistä tilanteista puhumattakaan! Tämähän on vielä reilusti Pacific Riftiä nopeampi ja tuntuu että kaikkia osa-alueita on mukavasti hiottu mutta mitään oleellista ei liki täydellisestä kaavasta olla lähdetty muuttamaan mikä on ehdottomasti hyvä juttu. Ratasuunnittelu tuntuisi olevan yhtä lennokasta ja hienoa kuin edellisessäkin osassa, automalleja on enemmän ja radoissa tapahtuu suuria muutoksia kierrosten aikana. Pumppaa mukavasti adrenaliinia kroppaan kun pilvenpiirtäjiä sortuu radan molemmin puolin ja taustalla riehuu hurrikaani joka nakkelee veneitä ja muuta debristä tielle.:)

Aika näyttää onko tämä kokonaisuutena parempi kuin Pacific Rift (molemmat ovat parempia kuin ensimmäinen Motorstorm joka on aika raakile jatko-osiensa rinnalla) mutta ainakin nyt parin-kolmen tunnin pelaamisen perusteella käsissä on sarjan evoluution huipentuma. Mukana on olevinaan joku kömpelö tarinanpoikanenkin mutta who gives a fuck, haluan ajaa superminillä kerrostalojen kattoja pitkin enkä seurata surkeasti animoitua tönkködraamaa. Onneksi välipätkät voi aina suoraan skipata.

Tuossa maanantaina tilasin Dark Soulin verkkokaupasta. Peli ei aluksi ollut mikään sellainen pakkohankinta, mutta tässä pari päivää lueskelin mietteitä ja katselin videoita pelistä ja rupesi oikein kunnolla kiinnostamaan ja kun halvalla verkkokaupasta lähti (44€) oli pakko tilata. Tänään sitten ilmoitettiin, että nyt on postitettu. Miten on ollut muilla, että onko Ahvenanmaalta ostetut pelit tulleet jo seuraavana päivänä? Haluaisin niin paljon peliä jo pelata ja vieläkun tyttöystäväkin lähtee viikonlopuksi poies ja syyslomakin on ensi viikolla peliin olisi kiva päästä käsiksi huomenna vaikka niin moni peli on vielä kesken.

Poisto

Lainaus käyttäjältä Kakkuonhyvaa+

Olisit ostanut ulkomailta. Samalla hinnalla Limited Edition.

Eiköhän se ole jokaisen itsensä asia, mistä ja mihin hintaan näitä sattui ostelemaan.

Ymmärtääkseni kaikki ensimmäiset Dark Soulssit ovat Limited Editioneja noin muutenkin.

Zavvia tuossa selailin ja pistin tämmöistä tulemaan:
Super Scribblenauts DS ~13e
The Gunstringer X360 22e
X360 Musta peliohjain 22e

Pääasiassa uutta ohjainta etsiskelin kun vanhat valkoiset ovat melkoisen kuluneita. Tuolla näytti olevan melko halvalla niitä niin mikä ettei. Suomessa 40e tai enemmän nuo viralliset X360 ohjaimet. Super Scribblenauts on ollut julkaisustaan saakka ostolistalla ja nyt nuin halvalla se oli viiiimeinkin pakko ottaa. Saanpahan pitkästä aikaa jotain pelattavaa DS:lle. The Gunstringerin ostin taas (maksoin velkoja takas) tutulle jonka luona tuota tulenkin pelailemaan. Mitä nyt videoita olen katsonut näyttää tuo keskivertoa Kinect peliä paljon paremmalta. Mukana tulee myös Fruit Ninja Kinect jonka demoa tuossa vasta pelasinkin, hiton hauska ainakin pieninä sessioina.

Lainaus käyttäjältä Riepu+

Lainaus käyttäjältä Kakkuonhyvaa+Olisit ostanut ulkomailta. Samalla hinnalla Limited Edition.Eiköhän se ole jokaisen itsensä asia, mistä ja mihin hintaan näitä sattui ostelemaan.

Ymmärtääkseni kaikki ensimmäiset Dark Soulssit ovat Limited Editioneja noin muutenkin.

Pakko on vastata:D
Dark Souls oli halvin juuri verkkokaupassa ja peli tulee, ainakin toivottavasti, olemaan Limited Edition.

Ja vielä asiaa Deus Ex tuli myös ostettua zavvista 24€ kun tarjouksessa oli. Hype lähti käyntiin joskus muinon kun luin lehti artikkelin Gamereactorista ja odotukset oli kovat. Ilmestyessään en viittinyt sitä ostaa kun ei olisi aikaa riittänyt pelille, mutta nyt kun noin halpaan hintaan lähti uudesta pelistä tarjouksesta ei voinut kieltäytyä:)

Eli tarkoitus olisi laittaa Batman: Arkham City tilaukseen ja tuli ajatus vaihtaa "pelitoimittajaani". Eli tähän mennessä on yleensä tullut tilattua pelit Konsolinetin Ahvenanmaan varastolta ja toimitukset ovat välillä tulleet julkaisupäiväksi ja välillä eivät. Ajattelinkin, että onko teille ketkä olette VPD:n Ahvenanmaan varastolta tilaileet pelejä pelit tulleet kuinka usein julkaisupäiväksi vai onko toimitus saapunut vasta julkaisun jälkeen. Yleensä ei tällä nyt niin kauheasti olisi väliä mutta Batmanin julkaisu kun sattuu olemaan perjantai niin ei haluaisi koko viikonloppua odotella siinä välissä.

Lainaus käyttäjältä Leze+

Eli tarkoitus olisi laittaa Batman: Arkham City tilaukseen ja tuli ajatus vaihtaa "pelitoimittajaani". Eli tähän mennessä on yleensä tullut tilattua pelit Konsolinetin Ahvenanmaan varastolta ja toimitukset ovat välillä tulleet julkaisupäiväksi ja välillä eivät. Ajattelinkin, että onko teille ketkä olette VPD:n Ahvenanmaan varastolta tilaileet pelejä pelit tulleet kuinka usein julkaisupäiväksi vai onko toimitus saapunut vasta julkaisun jälkeen. Yleensä ei tällä nyt niin kauheasti olisi väliä mutta Batmanin julkaisu kun sattuu olemaan perjantai niin ei haluaisi koko viikonloppua odotella siinä välissä.

Voin suositella VPD:tä, pelit ovat tulleet aina julkaisupäiväksi, kerran jopa päivän etuajassa. Gears of War 3 tosin tuli kaksi päivää myöhässä, mutta sen kohdalla taisi olla jotain hämminkiä kun moni kaveri muualtakin päin suomea koki saman kohtalon.

Tilasin pari päivää sitten CDONilta pari peliä kun halvalla sai.

Alan Wake
- Tämä peli on pitänyt ostaa jo pitkän aikaa ja monesti olen jo pelikoteloa Gamestopin hämyisillä käytävillä kopeloinut, mutta koskaan en sitä kassalle asti ole jaksanut kantaa. Nyt oli kuitenkin pakko tarttua tilaisuuteen kun hintakaan ei ollut paha, 11,95€. Kuulemma tää on ihan kiva peli. Saas nyt nähdä.

Gears of War
- En pidä räiskintäpeleistä, mutta jostain käsittämättömästä syystä halusin nyt ostaa tän. Toivottavasti tästä nyt iloa irtoisi edes hetkeksi. Hinta oli sama kuin Alan Wakella.

Sit pitäis varmaan hommata uusin Änäri, mut taitaa olla vielä sen verta suolasen hintanen että ehkä joskus joulun aikoihin vois hommata. Ei sillä ettei rahaa olis, mut kuitenkin...

Perjantaina lähti tilaukseen Driver : San Francisco pleikalle, kun veli tilasi samalla Batman Arkham Asuylumin PC:lle.Driver maksoi hieman yli 40€ itseäni ei paljoa haittaa korkea hinta kun pidin paljon molemmista demoista.Multiplayer demosta ja single player osta.Nyt oon aivan täpinöissä ja ootan maanantaita koska uskon että ne tulee silloin.Sori jos oli typoja kosketuspuhelimella on perkeleen hankala kirjottaa...

Eilen käväsin hakemassa DJ Hero 2:sen jonkinlaisen "Party Bundlen" Toptenistä hintaan 40 € Xbox360:selle. Oli ilmeisesti jonkinlaisessa poistomyynnissä, normihinta taisi olla 169 €. Eli mukana oli 2 sellasta dekkiä, mikki ja Dj Hero 1 + 2 pelit. Eli aika halvalla löyty! Eilis ilta tulikin sitten vietettyä kaverin kanssa hoilaten ja leikkien Dj:tä, kaveri lähti eilen ja tilalle tuli kankkunen...

Tullut muutama peli ostettua nyt lähipäivänä

Legendaarinen Goldeneye N64:lle 13€ Huutonetistä. Lapsuuden kuningaspelejä jota tuli serkulla pelattua kun en kuusnepaa omistanut.

Penumbra Collection PC:lle irtosi huutonetistä 5€. Penumbrat ovat PC:n oma legendaarinen kauhusarja joka tuli kaikkien kauhupelistä tykkäävien hankkia.

Batman Arkham City:n ennakkovarasin CDON:sta 50€ sisältäen erään DLC:n. Arkham Asylum oli niin huippupeli joten tätä ei voinut ohittaa.

Siinä ne päälimmäisemmät kovat ostokset. Muista kerron möyhemmin.

Eilen yöllä kolmen neljän välillä hetken mielijohteesta tilasin Killzone 3:n Markantalosta hintaan 10e. Löysin myös henkkamaukalta kivan Super Mario t-paidan, lähti semmonen mukaan (:

Yleinsä aina kohokohta on kun ostaa uuden Unchartetin ... Viime uncharteissa eli uncharted 2ssa oli parhainta ostaminen , ja sen jälkeen vielä jouluna paketin avaaminen ! Varmasti se hetki oli muistiin jäävä ja Uncharted 3 aijon ostaa Prismasta . Koska uncharted on lempipelisarjani ostan Special Editionin ,jossa tulee mukana t-paita .

Nappasin zavvista Tomp Rider trilogyn 9euron hintaan pelit kiinnostivat kovasti.Seuraava hankinta on varmaan AC2 tai Batman:AC

Viimeisen kahden kuukauden aikana on matkaan tarttunut melko monta peliä:

BORDERLANDS GOTY: Zavvista tuli tilattua ja todella hauskaa ajanvietettä kaverin kanssa. Yksin ei niinkään jaksa innostaa. Ehkä vähän toistaa itseään mutta hyvä peli silti. Borderlands 2 on tämän perusteella pakko-ostos ainakin jos maastot vaihtelisivat enemmän.

FIFA 11: Tiedän että olisi pitänyt ostaa suoraan fifa 12 mutta tämä on ensimmäinen futispelini jonka sai melko halvalla.

RED DEAD REDEMPTION: Tästäkin olisi pitänyt ostaa GOTY mutta sain pelin kun vein vanhoja pelejä Pelimieheen.

BULLETSTORM: Samoin kuin RDR eli sain kun vein vanhoja pelejä Pelimieheen. En ole ehtinyt vielä testata.

F1 2011: Peli saapui julkkarina Ahvenanmaalta. Todella paljon on tullut pelattua ja hyvin hauskaa viidettä

ICO & SHADOW OF THE COLOSSUS COLLECTION: Tämä oli aivan heräte ostos Anttilasta vähän on tullut pelattua ja vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselta.

KILLZONE 3: Tuli viime yönä tilattua Markantalosta intaan 10e. Mielenkiinnolla odotan.

Lisäksi olen ennakkotilannut Battlefield 3:en ja loppu vuonna hankinnassa olisivat vielä Uncharted 3 ja Saint Row 3.

Kaikennäköistä mukavaa on viimeviikkoina tullut hankittua, mutta eräs pieni ostos jonka tein eilen, on levittämisen arvoinen. Bastion, kun pelaamisen jälkeen jäi mieleeni eräänä parhaista peleistä... No, ikinä, niin piti käydä hiukan pelintekijöiden sivuilla pyörimässä, ja jumankauta, mitä sieltä löytyikään!? Bastion soundtrack CD ja vielä piru vie säveltäjän nimmarilla, 15 USD+ postarit 4 USD. Oli kyllä pienimuotoiselle fanille erittäin kiva löytö, ja nimmarin kautta keräilijän sydäntä lämmittää mahdollinen arvon nousu tulevaisuudessa. Nyt odotellaan että millä snail-mailiilla sieltä postitetaan. ^_^

Tosi vähän olen ostanut pelejä tänä vuonna. Taitaapa Dead Island olla ainoa Retail peli. Nyt sitten eilen illalla kymmenen aikaan tuli vietyä itseltään ''nettikauppa-neitsyys'' ostamalla Battlefield 3 Limited Editionin boksille. Postiennakolla ostin joten Ahvenanmaa jäi sitten unholaan ja hintaa tuli 65.90. Kallishan tuo ehkä on, mutta Battlefield ja Skyrim on ainoat pelit joita olen tänä vuonna ostamassa, kun Rocksmith siirtyi tekijänoikeuksien ansiosta ensi vuodelle. 10 päivää vielä...

Peliaiheinen tämä on, valituksia ei oteta vastaan.

Eli, saavuin Imatran nimeltä mainitsemattoman kirppiksen pihaan noin kello 12.00-14.00, aikomuksena ostaa kirpputori tyhjäksi. Astuin liikkeeseen, ja hetken pyörittyäni, silmiin osui GBA + läjä pelejä 80 euroa, jota en tosin ostanut. Sen sijaan, läjässä VHS-elokuvia odotti aarre. Siellä oli Super Mario Bros. VHS-elokuva. Hintalappuun merkitty hinta oli 50 senttiä, mikä oli kelvollinen. Astelin kassalle, maksoin kasetin ja poistuin myymälästä. Tämän oston seuraksena itseltäni löytyy nyt kaikki 4 Omaxin julkaisemaa Super Mario Bros. kasettia. (Oheisessa kuvassa keskirivin neljä reunimmaista). Näiden lisäksi löytyy vielä yksi kuvan ylärivin Super Mario Bros. 3-kasetti. Ja vaikka näitä silloin tällöin huuto.netissä pyöriikin, täytyy kehuskella sillä että kaikki on ostettu kirppareilta viidestäkymmenestä sentistä yhteen euroon.

Vihaajat vihaa.

Tänään koulussamme oli myyjäiset joissa oppilaat saivat myydä vanhoja rojujaan ja siellä yhdellä pöydällä näin myynnissä Virtua tennis 09:n ja Madden NFL 09:n PS3:lle ja hintaa niillä oli vain yhteensä 1€! No kävi niin huono tuuri että kaverini kerkesi ostaa ne ennen minua, mutta jostain syystä ei halunnutkaan niitä joten hän myi ne minulle hintaan 1,50€! Eivät ne ole mitään huippupelejä, mutta kyllä ne nyt tuohon hintaan ostaa :)

Tässä oon jo pitkään oon harkinnu Competition Pro joystickin hankkimista PC:lle ja nyt vihdoin sain aikaiseksi. Superkauppa.fi:stä tilasin ja kustansi kaikkineen 30,60€. Tiistaina pistin tilauksen vetämään ja perjantaina oli perillä. Ihan näppärä vehje vanhojen pelien emulaattoreille, pääsee siihen oikeaan retrofiilikseen. Vielä kun hankkisi joskus vanhan Amiga-monitorin niin se olis sitten siinä. 5/5 pistettä joystickin muotoilusta ja monipuolisesta soveltuvuudesta eri emulaattoreille, autofire plussaa. Hieman miinusta saa joystickin jäykkyys, mutta ellen väärin muista niin taisivat nuo oikeatkin joystickit olla aluksi aika tiukkoja ja löystyi sitten ajan myötä. Pätevä ostos kaikin puolin.

Taas on tullut tehtyä hieman löydöksiä, nimittäin ensimmäisenä kauppapaikkana on toiminut Amazon.co.uk, josta on tullut tehtyä seuraavat ostokset:

Donkey Kong Country (SNES) mukana kotelo ja ohjeet hintaan 16,90e
- Tämän olenkin jo päässyt pelaamaan ihan läpi asti, loistavaa menoa ja hieno aloitus SNES-kokoelmani kehittämiseen.

Starwing, eli toisin sanoen Star Fox (SNES) mukana kotelo ja ohjeet hintaan 9,49e
- Tämä ei ole vielä ehtinyt postiluukusta putoamaan, mutta odotan innolla pääseväni testaamaan Star Fox-maailman ensimmäistä peliä.

Super Nintendo ohjain, alkuperäinen hintaan 14,46e
- Itse konsolin mukana ohjainta ei tullut, joten pitäähän se olla ihan alkuperäisenä.

sekä No More Heroes (Wii) hintaan 7,72e
- Tätäkin innolla odotan pääseväni pelaamaan, hyvää olen kuullut, ja todella mielenkiintoiselta peliltä vaikuttaa.

Sitten vielä yksi Huuto.net löydös, eli Nintendo Game&Watch: Donkey Kong JR. jonka huusin hintaan 9,70e.
Harmi vain tästä ei löydy paristokoteloa, eikä itse paristojakaan, mutta eiköhän niitä itseltänikin jostain löydy. Hienoa saada kotiin vanha kunnon elektroniikkapeli suoraan vuodelta 1982 (korjatkaa jos olen väärässä).

Kaikkiin hintoihin olen lisännyt postikulut, joten hinnan jonka olen näihin laittanut on kokonainen.

Jees, tuli sitten tänään noudettua Kampin Gamestopista varaamani keräilyversio ps3:lle Arkham Citystä. Vielä erikoisempaa on se, että kyseessä on vasta ensimmäinen vähän isompi paketti..yleensä ostamani pelit ovat olleet joko normaaleita tai limited editioneita. Ihan hienohan tuo patsas on, ja artbookistakin tykkään. Mitä nyt puolituntia pelannut, niin ihan hyvältä on vaikuttanut..tosin eihän tossa ole ehtinyt kuin käymään läpi muutama tappelukohtaus.
Lisäksi Gamestopista tarttui mukaani kolme muuta peliä PC:lle; Metro 2033, Just Cause 2 ja Age Of Empires Collector's Edition (sis. AOE1+2+kumpaakin lisärit). AOE:n hankin ihan nostalgisista syistä ja koska onhan peli edelleenkin (varsinkin kakkososa) genrensä parhaimpia Warcraft 2:n kanssa. En ole myöskään omistanut kyseisiä pelejä koskaan (yea, shame on me). Metrosta taas olen kuullut hyvää, joten ihan mielenkiinnon vuoksi ostin.
Just Cause 2 taas tuli ostettua kaverille lahjaksi.
Metroa joudun varmaankin pelata läpi omalla kannettavalla, jos ei jaksa pyörittää niin sitten kaverin koneella.

Huhhuh että rahaa palaa. Koko syksyn ajan olen pohtinut mitkä pelit jätän kaupan hyllylle odottamaan alennuksia ja mitkä hommaan julkaisussa, ja vihdoin sain päätettyä.

Äsken pistin tilaukseen Verkkokauppa.comista Uncharted 3: Drakes Deceptionin 43 euron hintaan. Pelihän meinasi jäädä odottamaan joulua, sillä mielenkiinto siihen oli laskenut kuin lehmän häntä. Sanottakoon että pelin ostan vain yksinpelin takia, multiplayer dem... beta oli aivan kauhea kun sen aikoinaan latasin ja tämän takia kiinnostus lopahti koko tekeleeseen. Toivon syvästi että en kadu tämän ostoa.

Sitten vielä se tämän viikon torstain suurin julkaisu, Battlefield 3. Varasin pelin Limited Editionin Konsolinetistä ja käyn sen sitten heti koulusta päästyäni hakemassa. Ei pieni lisähinta haittaa, kunhan pelin saa julkaisupäiväksi käsiin. Mennyt kokonaan usko näihin ennakkotilauksiin, viimeksi kun ennakkotilasin VPD:stä pelin, sai sitä odotella viikon päivät julkasupäivän jälkeen. Ei näin.

Xenoblade chronicles limited edition tuli tilattua tuossa muutama viikko sitten varsin mainiosta Amazonista. Pelin säästän Skyward Swordin kanssa jouluaatoksi. Saas nähä iskeekö vastustus liian kovaksi vai jaksanko kaiken tämän ajan odottaa. Noh, toisaalta tätä hirveää "pelinälkää" on laimentamassa, luupaavalta vaikuttava UC3 (tilattu VPD:stä)

Kyllä elämä on mukavaa.

Steamissa menossa halloweenalennukset ja sieltä tuli poimittua Borderlands GOTY Edition mukavaan 7,50 euron hintaan. Pitkän aikaa jo pitänyt ostaa tämä, mutta aina jäänyt väliin. Löytyisikö muuten PC:ltä porukkaa pelaamaan co-oppia? Hyvä olisi jos Skypessä voisi samalla pitää jonkinlaista voicechattiä.

Tulipa hankittua ensimmäinen peli yli vuoteen - Batman Arkham City. Kallista, kallista.. En vielä pääse testaamaan, mutta varmasti hyvä peli kyseessä!

Deus Ex. HR:n läpipeluu (viimeinkin läpi) valvottaa vaikka töihin pitäisi aamulla mennä. Ajattelin tänne nyt turista viimeisimmistä ostoksista:
Batman - Arkham Cityn tilasin tiistaina ja varmaan huomenna löytyy lattialta posti-paten tuomana, suotavaa ainakin olisi. Loistavalta näyttää, en olisi uskonut että uudestaan onnistuvat nuin hyvin mutta onneksi olin väärässä. VPD:n Ahvenanmaan suoratoimitus kävi tietenkin ostopaikkana.

Steamin Halloween alet piti tietenkin tsekata ja sieltä lähti nyt alustavasti Amnesia: The Dark Descent ja Plants vs Zombies GOTY, yhteensä 7.99e. Tämäkin vääryys nyt korjattu, kumpainenkin löytynyt aiemmin jo koneelta "epävirallisesti" mutta nyt kun halvat oli hinnat en voinut olla maksamatta näistä kerrassaan loistavista peleistä. Tuolla olisi muutakin kivaa mutta en tiedä viitsinkö kauheana visaa taas vinguttaa... Pakko suositella kaikille nuista tarjouksista Vampire: The Masquerade – Bloodlinesia, 5e tuosta on todella vähän. Perkeleen hyvää pelattavaa kymmeniksi tunneiksi, jokaisen roolipelaajan koneelta tuo pitäisi löytyä.

Lainaus käyttäjältä Oselot+

Deus Ex. HR:n läpipeluu (viimeinkin läpi) valvottaa vaikka töihin pitäisi aamulla mennä. Ajattelin tänne nyt turista viimeisimmistä ostoksista:
Batman - Arkham Cityn tilasin tiistaina ja varmaan huomenna löytyy lattialta posti-paten tuomana, suotavaa ainakin olisi. Loistavalta näyttää, en olisi uskonut että uudestaan onnistuvat nuin hyvin mutta onneksi olin väärässä. VPD:n Ahvenanmaan suoratoimitus kävi tietenkin ostopaikkana.

Itsekkin tilailin Batman:Arkham City Collectors Editionin PS3:lle VPD:stä, viime viikon tiistaina eikä ole vieläkään saapunut.... Vituttaa kun luulin sen tulevan julkaisuksi, saa kyllä olla viimeinen kerta kun VPD:ltä tilaan isoja paketteja ennakkoon. Jos tänään ei tuo iske postiin, niin saa putiikki rage puhelun.....

Batman läpi ja palkkapäivän kunniaksi uutta peliä loppuvuoden pelitulvasta tilaukseen. Tällä kertaa tilaus lähti menemään ensimmäistä kertaa elämässäni discshop.fi:hin. Batmanin tilasin VPD:stä ja se saapui vasta tämän viikon tiistaina, joten kokeilumielessä ajattelin antaa discshopille mahdollisuuden. Hintaa tuli n. 10€ enemmän kuin VPD:stä mutta eipä tuo maata kaada. Niin ja se peli...no tietenkin Uncharted 3: Drake's Deception.

Paikallisesta divarista Mafia,GTA:Liberty City Stories ja Fallout:Brotherhood of Steel pleikkari kakkoselle yhteishintaan 3e! No pari ohje läpyskää puuttui, ja Brotherhoodissa ei ollut kansipaperia mutta kaikki toimivat. Mafia on ollut aivan pirun hyvä, koukuttaa monipuolisuudella ja juonella. GTA on aina GTA, eli siis pirun hauska. Brotherhoodin alku oli aika kehno(hakataan nyrkeillä rottia = mitä v###ua käynyt tekijöiden mielessä). Silti luulisi siitäkin irtoavan edes hiukan hupia. Kuitenkin huippulöytöjä näin halvalla.

Grand Theft Auto IV tuli tänään postiluukusta sisään huutonetistä huudettuna 7€ Xbox 360:lle.
Kane & Lynch: Dead Men LIMITED EDITION(en edes tiennyt tästä olevan limited editionia :D ) 3€ Xbox 360:lle huutonetistä.
Uncharted 3: Drake's Deception tuli ennakkotilattua Discshopista 50€ (pakko oli ottaa laskulla kun palkkapäivä vasta julkaisupäivän lähellä joten en voinut maksaa ennakkoon).

GTA IV tuli hommattua koska vitosta povataan nytten ja on 4 kokonaan kokeilematta vaikken aikaisemmista pidä yhtään. Jospa 4 tekisi poikkeuksen. Vielä pitäisi hommata Episodes From Liberty City.

Kane & Lynch: Dead Men:in Limited Edition tuli bongattua huutonetistä aika sika halvalla, 3€:lla ja kun ei tuota versiota joka pojalla ole niin pakko oli hommata talteen. Vaikkei peli sytyttäisi niin onpahan (omasta mielestä) harvinainen versio hyllyssä.

UC 3 on toinen peli jonka hankin tänävuonna PS3:lle julkaisun aikana(KZ3 ensimmäinen). Tämä vuosi ollut Xboxin juhlaa meikäläiselle :D

Haamujengi teh videopelin otin steamista 2,49 eurolla piristämään halloweeniä. Jotenkin tuon tarjouksen nähdessäni alkoi vain tuo leffan kuuluisa tunnuskappale soida päässäni ja pakottaa ostamaan tämä. Mitö nyt vähä naikaa olen pelannut niin olen yllättynyt miten hauskan ja toimivan pelin on atari saanut aikaan. Odotin peliltä paljon ja sain paljon enemmän.

Taistelukenttä koloomosen LE tuli mukaan gaystopista muuten 34.95 eurolla , mutta ketä se kiinostaa kun samalla varasin sen koko vuoden kiinostavimman pelin, mikä kutkuttavasti saapuisi marraskuussa. Stronghold 3 siis.

Modern warfare 3 ja saint's row 3 laitettu tilaukseen.

MW3 ihan vaan yksinpelin takia. Jos se vaikka viimeinkin sen tarinan veisi loppuun. Kyllä tuota tulee livessäkin koitettua, mutta mitään odotuksia ei ole.

Saint's row oli sarjan fanina pakko hommata. Ykkönen pelattu ainakin kolme kertaa läpi ja kakkonen kaksi kertaa. Eipä tältä muuta odota kuin lisää monipuolista tekemistä ja hyvää huumoria. Ovat videoiden perusteella saaneet graffojakin viilattua parempaan suuntaan. Kakkonen nimittäin oli rumempi kuin ykkönen ja vielä pyörikin huonommin.

Tarttis varmaan jossain vaiheessa vielä viedä tyhjät pullot pois jos sais vielä skyrimin ja halon hommattua.

Saikkua kun on vielä ensi viikkokin niin laitoinpa tilaukseen Discshopista Modern Warfare 3:sen hintaan, 52€ ja sentit päälle. Onpahan ensi viikolla jotain tekemistä, kun Unchartedin ehtinee ennen sitä pelailla kuitenkin läpi.
Ensiksi yksinpeli pitää tietysti pelailla läpi...jos vaikka saataisiin se tarina päätökseen. Ja sen jälkeen sitten siirrytään multiplayerin pariin. Varmasti maistuu taas oikein hyvältä, kun ei Blopsia tullut ostettua, joten ei tätä jokavuotista "ähkyä" ole itselläni.

Rock Band storesta ostin seuraavat ihanat biisit yhteensä 800 pisteellä. Eli tänä iltana kosketinsoittimeni käy kuumana.

Coldplay - Yellow
Coldplay - Every Tears is Waterfall
Coldplay - Clocks
Coldplay - The scientist
Coldplay - Fix You
Coldplay - Viva La Vida

Pakko myöntää että ostin vielä siskojen pyynnöstä tällaista paskaa viimeviikolla. Hinta oli 320 pistettä:

Blink-182 - Up All night
B.o.B ja Hayley Williams - Airplanes

Lainaus käyttäjältä Portable+

Blink-182 - Up All nightB.o.B ja Hayley Williams - Airplanes

Nuo eivät ole paskaa vaan kummatkin ovat ihan hemmetin hyviä biisejä. Blinkin biisi ei ole paras, mutta todella hauska soittaa oikealla kitaralla ja tuo Airplanes, koska Hayley <3