Planetside 2 / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Planetside 2

IMAGE(http://i50.tinypic.com/331drih.jpg)

Edittiä pukkaa: Nykyäänhän peli on tosiaan PS4:lle myös saatavilla, joten tulkaahan mukaan Terraneilla taistelemaan Ceres serverille konsolin puolella. o>

http://www.planetside2.com
Suomeksi
Traileri

System Requirements
[spoiler]Minimum:

OS:Windows XP
Processor:Intel Core 2 Duo E6850 or higher / AMD Phenom II X2 or higher
Memory:4 GB RAM
Graphics:nVidia GeForce 8600 series or higher / AMD or ATI 4850 series or higher
DirectX®:9.0
Hard Drive:15 GB HD space
Sound:DirectX compatible Sound Card
Other Requirements:Broadband Internet connection

Recommended:

OS:Windows 7
Processor:Intel i5 processor or higher / AMD Phenom II X6 or higher
Memory:6 GB RAM
Graphics:nVidia GeForce 540 or higher / AMD HD 6870 or higher
DirectX®:9.0
Hard Drive:15 GB HD space
Sound:DirectX compatible Sound Card
Other Requirements:Broadband Internet connection[/spoiler]

Lyhyesti: SOE:n kehittämä ja julkaisema Futuristinen MMOFPS, ilmainen. Julkaistu tänään.

Kolme liittoumaa taistelee keskenään.

IMAGE(http://wiki.planetside-universe.com/ps/images/a/ac/Logo_tr.png)
Terran Republic – Militaristinen. Tavoittelee rauhaa keinoin millä hyvänsä.
IMAGE(http://wiki.planetside-universe.com/ps/images/d/de/Logo_nc.png)
New Conglomerate– Kapinallisia, hyh. Maailmanparantajia ja puunhalaajia.
IMAGE(http://wiki.planetside-universe.com/ps/images/8/8b/Logo_vs.png)
Vanu Sovereignty – Teknohulluja. "Ihmiskunta voi kehittyä vain muinaisen muukalaisrodun teknologian avulla".

Taistelut tapahtuvat Auraxiksen massiivisilla mantereilla. Yhdellä serverillä voi olla jopa tuhansia pelaajia samaan aikaan.

Pelissä on kuusi eri hahmoluokkaa joilla kaikilla voi olla 2 erikoistumista.

Light Assault - Jetpack sotilas. Voi käyttää lukuisia erilaisia kranaatteja ja räjähteitä ja on oletuksena aseistettu karbiinilla.
Heavy Assault - Raskas anti-infantry ja anti-vehicle yksikkö, voi käyttää oman puolen raskaita rynnäkköaseita, konekiväärejä ja sinkoja.
Medic - Parantaja.
Engineer - Korjaa ajoneuvoja, rakentaa tykkejä, jakaa ammuksia.
Infiltrator - Hakkeri, snipu, hiiviskelijä.
Mechanized Assault Exo-Suit (MAX) - Voimakas robottipuku. Vain engineer voi parantaa.

Pahoittelut juosten kustusta aloituksesta, luulen vain että kukaan muu ei ole kiinnostunut aloittamaan ketjua tälle erittäin mielenkiintoiselle pelille ja tahtoisin saada suuren määrän boardilaisia taistelemaan Woodman serverille.

Betassa olin itse, ja oli kyllä perhanan siistiä kun parikymmentä ajoneuvoa vyöryi varmaan viidenkymmenen jalkasotilaan saattamana vihollisen tukikohtaan. Pieneksihän siinä olonsa tuntee, ja varsinainen ramboilu ei välttämättä onnistu, mutta hyvällä porukalla tämä on varmasti erittäin mainiota. Toki yksinäiset sudet voivat haahuilla infiltratoreilla vihollislinjojen takana.

Muutaman videon nähneenä sanon että näyttää kyllä pirun nätiltä, ja muutenkin hyvältä.
Lataukseen laitoin itsekin, mutta tällä netillä ei kyllä tätä pelailla, pitää odotella että saa oikean tikun huollosta.
Laitteistovaatimukset on aika kovat, oma "pelikone" menee prossun osalta justiinsa, muistia on pari gigaa ylimäärästä mutta näyttis jää suosituksista piirun verran kun on tuo 6850 rateoni.
Mielenkiinnolla odotan täällä mielipiteitä. Kysymyksen voisi heittää että kuinka pyörii?

Saatiinhan sitä viimeinkin ketju tällekkin! Aloitusviestin perusteella voin sanoa, että Demppa ei taida olla New Conglomeraten puolella.

Juu, siis täm pelihän on ollut asennettuna koneelle jo betan aikaan, kun ostin sen jutun jossa sai sitä kaikkea tavaraa siihen. Voisi taas alkaa pelailla sitä. Ja hyvin on pyörinyt, vaikka omakin kone menee juuri ja juuri sen riman yli.

Mutta jos jotakuta kiinnostaisi pelailla niin ilmoittakaa.

Edit: Ai niin joo, jos ihmiset haluavat että tehdään sellainen pelaajaboardin porukka, niin voin ainakin ilmottautua pilotiksi. Siinä olen hyvä (ja MAXissa).

Lainaus käyttäjältä JuZZi

Kysymyksen voisi heittää että kuinka pyörii?

Luulisi pyörivän ainakin minimeillä. Itse kokeilin juuri julkaisuversiotakin ja oma läppärini (Ivy i7, GT650M 2GB) jauhaa tyhjähköä lääniä yli 45 fps mediumeilla @1360x768. Tuo 6850 näyttää olevan pelistä riippuen parempi tai hieman heikompi kuin mobiili GT:ni. Tekstuurit ovat aika karuja mediumillakin, mutta se on kompromissi skaalan eteen. Ei taida löytyä montaa konetta, jotka pyörittäisivät pelikelpoisesti nupit kaakossa.

Vai että Vanulla olisi tarkoitus pelata? Ainakin Light Assaultin tussarista puuttui kaikki munakkuus, joten kokeilen vielä Terrania ja uudestaan NC:tä ennen lopullisen hahmon tekoa. Johonkin outfittiin olisi tarkoitus liittyä, mutta eikö pelkkistä boardilaisista koostuva poppoo jäisi liian pieneksi? Pari yhdessä rynnistävää ryhmää vaikutti järkevältä etenemistavalta ja se tarkoittaisi paria kymmentä solttua.

Kahtellaan tuota outfit hommaa kunhan saadaan pelit rullaamaan paremmin. Useamman hahmonhan tässä kai pystyi tehdä? Boardilaisten porukka saattaisi tosiaan jäädä suht pieneksi, mutta aika kasuaalia outfittia olen ajatellut..

PC pyörittää tuota High-asetuksilla luultavasti. Taidan ladata tuon kun sen on ilmainenkin ja sen semmoista.

Peli kyllä kiinnostaisi, jos tätä pelaamaan pääsisi, mutta kun launcheri kaatuu koko ajan ilman mitään virheilmoituksia ja tuntuu melko yleinen ongelma olevan.

Jep, huomaa kyllä selvät yhtäläisyydet kaikkiin MMO julkaisuihin, kun mikään ei tunnu toimivan. Toivottavasti saavat hommat korjattua edes viikon sisään. Ehtiikin kivasti pelailla muuta..ei tarvitse kirjoilla turhaan koneella.

Peli kiinnostaa kyllä kyllä mutta minullakin ollut kokoajan ongelmia pelin kanssa, mm. vieläkään en ole päässyt pelaamaan. Jos tuota huomenna ehkä pääsisi jo testailemaan. Eipä siinä, paljon on pelattavaa muutenkin.

Päätin kuitenkin tehdä Vanupuikon Woodmaniin, mutta nyt pitäisi jonotella parin sadan muun hemmon kanssa. Ainakin EU-serverien määrä on tuplattu iltapäivästä, jos vielä alhaalla oleva lasketaan, joten tunnelin päässä on valoa. Toivottavasti porukka jakaantuu nykyisille ja tuleville mestoille sen verran tasaisesti, että jonoja ei pääse syntymään edes iltaisin.

Nyt ei enää launcher kaadu ja peli jopa lähti asentumaan. Ehkä tuota lähipäivinä pääsisi pelaamaankin. Onneksi on sitä odotellessa muutakin pelattavaa.

No juu, en tiedän tuleeko tuosta Outfitistä kuitenkaan sitten mitään kun kaikki haluavat pelata eri puolilla...eipä tuo haittaa. Lisätkää silti Praemorior kaverilistoille että saadaan vertailtua vaikka pisteitä. Vanujen kanssa voi sit squadia viritellä jos ollaan online samaan aikaan.

Käänsin takkiani ja siirryin Terran Republicin puolelle.

Lainaus käyttäjältä Demppa+

No juu, en tiedän tuleeko tuosta Outfitistä kuitenkaan sitten mitään kun kaikki haluavat pelata eri puolilla...eipä tuo haittaa. Lisätkää silti Praemorior kaverilistoille että saadaan vertailtua vaikka pisteitä. Vanujen kanssa voi sit squadia viritellä jos ollaan online samaan aikaan.

Käänsin takkiani ja siirryin Terran Republicin puolelle.

Perkele!
Justiinsa kun liityin vanuihin....
Pitänee sitten itesekkin vaihtaa puolta.

Lainaus käyttäjältä Moromopo+

Lainaus käyttäjältä Demppa+No juu, en tiedän tuleeko tuosta Outfitistä kuitenkaan sitten mitään kun kaikki haluavat pelata eri puolilla...eipä tuo haittaa. Lisätkää silti Praemorior kaverilistoille että saadaan vertailtua vaikka pisteitä. Vanujen kanssa voi sit squadia viritellä jos ollaan online samaan aikaan.

Käänsin takkiani ja siirryin Terran Republicin puolelle.
Perkele!
Justiinsa kun liityin vanuihin....
Pitänee sitten itesekkin vaihtaa puolta.

Moro ei! Älä siirry diktaattorejen puolelle! Pysy meidän viisaiden teknologiahippien puolella!

Anyways, helvetin kova peli. Kaksi asiaa vain ärsyttää. Se että ostin samat tavarat kahteen kertaan, koska niitä ei heti näkynyt ja liian suuri ping.

PlanetSide 2 on loistava ehkä, paras ilmaispeli tähän mennessä verrattuna kuinka kalliikse peli tulee pitää yllä sillä yhdellä serverillä on 6000 pelaaja. Minä (ozazi) pelaan serverillä: "Lithcorp" Kansallisuus: "Terran Republic" ja omassa "Outfitssä" "FrozenRegminet" on paljon suomalaisia pelaajia
Toivon että liityt meihin ja tuot kaverisi mukana

Heiitse pelailen servulla "Lithcorp" ja myös puolella "Terran Republic" Nick: Azyr3.
Satuin siellä jo olemaan ennen tuota ozazin viestiä eri porukalla. Etsinnässä olisi siis aktiivisia pelin pelaajia, sillä kyseinen outfit tuntuu keskittyvän muuhun pelisarjaan...
Itse olen kyllästynyt jo BF3 ja tämä tuntuu paljon kykeneväisemmältä sosiaaliseen pelaamiseen kuin se joten hyvästi BF joka menee yhä epämiellyttävämpään suuntaan...
Spostiin Azuur3@gmail.com saa ottaa yhteyttä asiasta.

Latasin juuri pelin ja katselen tässä noita Basic Training videoita. Mietin vaan, että millä servereillä ja puolella ihmiset pelaa? Demppa ainakin pelaa Terralla jonne itsekkin luultavasti aion liittyä, mutta mites muut?

Edelliset viestit ovat aika vanhoja miten asiat on muuttunut ja pelaako boardilaiset vielä kyseistä peliä?

Itse pelasin betaa ja hieman valmista versiota, mutta nyt jäänyt totaalisen nollille peliaika. Tässä samalla voisi jo tehdä myös uuden toonin kokonaisuudessaan. Myöskään rakkaat ystävät eivät peliä pelaa, ja yksin yrittäminen käynyt melko tylsäksi. Siis sama kuin edellisellä eli olikos millä serverillä / puolella porukat?

Eeppinen on sana kuvaamana tätä kokemusta. Kuin naittaisi Halon, Magin ja jonkun massiivimoninpelin yhteen ja näin meillä on räiskintä, joka syö konetehoja valtavasti, mutta viihdyttää kaikessa siinä satojen pelaajien kaaoksessa. Yksin en koskaan pelaa vaan liityn johonkin Squadiin, missä on aina joku karismaattinen pelaaja jakelemassa taktiikoita. Ehkä paras kokemukseni oli hyökätessä tiimiläisten kanssa kruunulle, jota Tr puolusti. Yhtäkkiä varjo tuli ylleni kun biljoona kiljoona Vanu alusta lensi ylitse. Surullisesti kaikki törmäsivät kruunuun yhtenä isona jonona. Paras peli ikinä.

Ja pelaan siis NC:n puolella Woodman palvelimella.

Noinnnyt on tullut pelattua peliä 2 tuntia. Kartat ovat huikean isoja ja itseleni tuli ongelma, että mitä oikein pitäisi tehdä ja missä, mutta kyllä se tästä kun pelailee enemmän. Peliä on muutenkin hyvin vaikea pelata vasinkin omalla koneella kun peli pyörii aika huonosti pienimmillä asetuksilla, varsinkin jos pelaajia ja tapahtumaa on paljon. Vaatii harjotusta muutenkin tietokoneella pelaaminen kun on viimeksi pelannut räiskintöjä koneella Battlefield 2 aikoihin. Jalkaväessä olen nyt vain pelannut enkä ole koskenut mihinkään ajoneuvoon. Sinänsä on peli hyvältä maistunut, mutta koneen huonoudesta johtuen välillä harmittaa kaikki tökkiminen ja hidastelu.

Terralla pelaan medikkinä ja serverinä toimii Woodman.

Planetside 2 saapuu siis pleikkarille. Tietysti Playstation 4 pelaajat ovat asiasta onnessaan ja niin minäkin, sillä Planetside 2 on yksi parhaimmista verkkoräiskinnöistä mitä olen koskaan pelannut ja on kiva saada konsolipelaajat mukaan sotaan. Kysymysmerkiksi jäänee mitä käy PC version ? Pelaajia on vielä paljon, mutta servereiden sulkeminen kertoo että nousussakaan se ei ole. Peliä vaivaa huono optimointi, minkä takia peli nykii ja paukkuu ellei omista eritäin tehokasta tietokonetta. Moni tehottomampaa tietokonetta käyttävä pelaaja siirtynee PS4 leiriin ja pc versio kuihtuu entisestänsä. Tässä vaiheessa Sonyn pitäisi jo parantaa pc version optimointia ja yhdistää konsoli ja pc pelaajat samoille servereille.

Sikäli mikäli kun peli tosiaan saadaan PS4:lle, niin tulee version olla sitten täysin sama kuin puuceellä. Tällä siis tarkoitan sitä, että pelaajamäärässä ei saa tapahtua muutosta, vaan konsolin tulee rullata samalla määrällä kuin on totuttu. Turha sitä on alkaa konsolille tuomaan, mikäli pelaajamäärästä pudotetaan puolet pois. Toivottavasti tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi BF-sarja saadaan konsoleillakin viimein rullaamaan isommilla pelaajamäärillä.

Peli sai viikko takaperin ison päivityksen, mikä toi kauan kaivattua optimointia. Peli pyörii nykyään omalla kokoonpanollani tuplasti paremmin, eikä nykimisestä ole enään tietoakaan. Ennen tämä peli vaati todella tehokkaan raudan jotta se toimisi kunnolla. Monet pelaajat ovatkin tehneet paluun tai sitten uutta lihaa on ilmaantunut taistelukentälle. Ja kuten ennenkin, pelaan woodmanilla NC:n riveissä.

Huihai eloa ketjuun! Olen tässä viimeisen parin viikon aikana melko aktiivisesti pelaillut Planetside 2:n PS4-versiota. Olin jo unohtanut että tämäkin oli plegelle tulossa ja muutenkin epäilin pelin teknistä tasoa konsolilla. Onneksi yllätyin ja pelihän toimii aivan mainiosti pleikallakin. PC:llä tätä peliä hieman pelailin julkaisun aikoihin mutta koneen tehot (sekä pelin melko buginen versio) eivät tuolloin kovin riittäneet nautinnolliseen pelaamiseen. Tuohon kokemukseen verrattuna siis hitosti mielekkäämpää nyt pelailla.

Pelailen siis Ceres servulla ja factionina tietenkin Terran Republic. Tänään napsahti BR 15 wuppiduu ja Demppa perusti meille [KUSI] Outfitin johon mielellään otetaan muitakin pelaajia messiin. Eli kaikki PS4:n omistajat, latailkaapa tämä mainio mainio peli kun ihan ilmaiseksi sen saa. Kyseessä ainoastaan paras nettiräime kyseisellä vehkeellä tähän mennessä.