Rangaistukset ja ongelmatilanteet / Foorumit / pelaaja.fi
1 viesti / 0 new
Rangaistukset ja ongelmatilanteet

Pelaajalehti.com ylläpito ja moderaattorit valvovat, että käyttäjät eivät riko sivuston sääntöjä ja jakavat tarpeen mukaan rangaistuksia, jotta keskustelun taso pysyisi hyvänä.

Miksi rangaistaan? Rangaistuksilla ei ole tarkoitus ahdistaa yksittäisiä käyttäjiä.Tavoitteemme on tarjota miellyttävä keskustelupaikka kaikille Pelaajan lukijoille, ja kaikki eivät kuitenkaan välitä nettikeskustelun säännöistä tai muiden käyttäjien hyvästä mielestä. Lisäksi nettikeskustelussa tunteet voivat nousta pintaan. Kokemuksen perusteella ylläpidon tiukka linja luo nettiin miellyttävää ja sivistynyttä keskustelua.

Miten rangaistaan? Ensimmäisestä rikkomuksesta saa varoituksen/huomautuksen, myöhemmistä joka kerta piteneviä banneja eli kirjoituskieltoja. Erityisen törkeästä käytöksestä voidaan rangaista ankarasti jo ensimmäisen rikkomuksen kohdalla.

Mistä rangaistaan? Lue muut tämän alueen ketjut kirjoittelun säännöistä. Rangaistavaa käytöstä ovat erityisesti myös törkeä "trollaus" eli toisten käyttäjien tahallinen ärsyttäminen/suututtaminen/järkyttäminen. Hyvää makua selkeästi rikkovien kuvien (seksi, raaka väkivalta, kuvottavat kuvat) postaaminen johtaa rangaistuksiin. Keskustelusäännöt koskevat koko sivustoa, kuten myös uutisten kommentointiketjuja.

Missä sananvapaus? Ei täällä. Sananvapaus tarkoittaa sitä, että voit sanoa mitä haluat ilman, että viranomaiset hiljentävät sinut. Kenellekään muulla ei ole kuitenkaan velvollisuutta jakaa viestiäsi eteenpäin. Pelaajalehti.com ei ole valtio vaan palvelu ja yksityisesti ylläpidetty viestintäkanava, jonka ylläpito voi halutessaan kieltää keskustelun mistä tahansa aiheesta tai antaa keskustelukiellon ongelmia aiheuttavalle kirjoittajalle.

Oikeusmurha! Oletko ihan oikeasti sitä mieltä, että sinua rangaistiin aiheetta? Pistä postia osoitteeseen toimitus (ÄT) pelaajalehti.com. Jos tiedät kuitenkin sydämessäsi, että rangaistus oli aiheellinen, turha valitus valittamisen/trollauksen ilosta voi johtaa pidennettyyn banniin.

Pidätämme oikeuden muuttaa sääntöjä tarvittaessa.