Raportoi bugeista / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Raportoi bugeista

Uusi sivusto, uudet ongelmat.

Eikö joku ominaisuus toimi? Raportoi uuden sivuston bugeista täällä.

HUOM! Ehdotukset tai parannukset laitetaan ehdotuslaatikkoon. Tänne viestit jos jokin ei toimi, ei viestejä ominaisuuksista joita haluaisit.

Ei varsinaisesi bugi tämä, mutta onnistuitte raiskaamaan sivuston todella pahannäköiseksi. Ensimmäinen fiilis hiukan sama kuin joku olisi ottanut kauniin tytön ja mäiskinyt naaman muodottomaksi.

Pöh. Hyvältähän tämä näyttää. Pelaajalehti.com ei vain toimi, täytyy käyttää .fi päätettä. Tällä hetkellä ei muuta raportoitavaa.

Jumaluuteni jäi dev-saitille. Saanko takaisin? Lisäksi en jostain syystä käy edes Pelaaja+-käyttäjästä.

E: Lisäksi, normikäyttäjä ei näytä pystyvän muokkaamaan omia aloitusviestejään.

E2: Saitti tuntuu myös loggaavan vähän randomilla ulos. Lisäksi urli hyökkää Pelaajalehti.comista mihin lie golf-hostingiin.

Miksi nimimerkkini muuttui tämmöiseksi? Eikö täällä enään sallita / - merkkejä? Rasismia! Nykyisestä nimimerkistäni en pidä sitten tippaakaan. Voiko tuota vielä jotenkin muuttaa paremmaksi?

Tekemäni keskustelualue ei näy Foorumeiden Popkeskustelut alueella, vaikka pääsen sinne itse url:n kautta.
Bugi vai onko se moden seulonnassa?

Edit: Jos oman viestin keskusteluun meinaa lähettää, sivusto vaatii jonku suojavarmennuksen täyttämistä. Joku kirjainrimpsu pitäisi kirjoittaa laatikkoon. Noh, ei siinä, helppoahan tuo on jos se edes näkyisi. Riippuen siitä, olenko Pelaajalehti.fissä vai golf-77:ssa, se ilmestyy joskus ja joskus ei.

Edit II: Keskustelun aloitusviestiä ei voi muokata. Sitten saisiko foorumeille muutenki Pelaajalehti.comin mielipide keskustelualueen? Käyttäjillä on varmasti paljon sanomista sivuston joistakin ulkoasupäätöksista. Itse ihmettelen miksi PB ja Kysely ovat ihan alimpana? Saisiko niitä nostettua hieman ylemmäs?

macrodeathia kompatakseni, uusi boardi on aivan raiskatun oloinen siihen vanhaan hyvään verrattuna. Ei pidä ollenkaan uudesta boardin tai sivuston lookista, anteeksi vaan, näyttää jotenkin niin harmaalta ja elottomalta edelliseen verrattuna. Boardi näyttää nyt siirtyneen aivan pääsivun alalaitaan, kun se oli ennemmin puolessa välin sivua. Ei hyvä. Boardista näkyy pääsivulla vain kolme tuoreinta otsikkoa, kun aikaisemmin näkyi paljon enemmän. Ei sekään hyvä. No varsinainen bugi (vai viereilijoitten hämäykseksikö), näkyy tuossa vasemmalla puolen nimimerkin alla "Liittynyt 1.1.1970" kaikkien käyttäjien kohdalla, mutta kun kirjaantuu se vaihtuu oikeaksi päivämääräksi. Loggautuminen bugaa, saa odottaa tooodella kauan että jotain tapahtuu, ja nukkumaankin jo pitäisi päästä..

e: Loggautuminen pelittää jälleen.

Ei varsinaisesti kyse bugista mutta uusi "uutiset" sivu on hanurista. Ennen uutisia näkyi vaikka millä mitalla ja nyt vain 4 kerrallaan? Olisi helpompi jos saisi mahdollisuuden valita (vaikka vain membereille?) näkymään esim. 10-30 uutista per sivu. Tuo turha sivujen hyppiminen on rasittavaa, sekavaa ja aikaa vievää touhua.

Lainaus käyttäjältä MastaKillah+

Ei varsinaisesti kyse bugista mutta uusi "uutiset" sivu on hanurista. Ennen uutisia näkyi vaikka millä mitalla ja nyt vain 4 kerrallaan? Olisi helpompi jos saisi mahdollisuuden valita (vaikka vain membereille?) näkymään esim. 10-30 uutista per sivu. Tuo turha sivujen hyppiminen on rasittavaa, sekavaa ja aikaa vievää touhua.

Ps. Ja näyttäisi olevan uutisten kommenteissa sama juttu että aina muutama kommentti ja sitten vaihdettava sivua. Mielestäni olisi parempi kun kaikki kommentit olisivat yhtenä pötkönä niin jäisi tuo turha sivujen vaihtelu pois. Onko tähän mahdollista saada muutosta?

Itselläni sivusto jumittaa aivan tajuttoman paljon. Firefoxia käyttelen, mutta en tiedä johtuuko se nyt tuostakaan. Ja annetaanpa nyt palautetta myös vähän uudesta sivusta myös. Muuten kaikki näyttää hyvältä, mutta itse foorumit ovat aivan tajuton pettymys. Olisiko se nyt ollut niin vaikeaa ottaa käyttöön samantyylisiä forumeita kuin esim. Konsolifin sivuilla tai vaikkapa NeoGaffilla? Rasittaa katsella tällaista forumia.

Sivusto jostain syystä heittää minua parin minuutin välein ulos.
Näin muista poiketen, itse tykkään boardien tämänhetkisestä ulkonäöstä oikein paljon.
Lisäksi, kaikki ovat nähtävästi liittyneet foorumeille täsmälleen samana päivänä kuin minä.

EDIT: Lisäksi Firefoxilla sivujen lataaminen on ARMOTTOMAN hidasta.

Sivuston ulkonäkö on ihan hyvä nyt kun tuon taustamainoksen otti pois. Mutta olisiko mahdollista saada tähän boardille sellaista "kaikki keskustelut"-näkymää ku vanhoilla boardeilla oli?

Näen kaikkien käyttäjien liittymispäivien tilalla oman liittymispäiväni.

Käyttäjät sivun alta löytyi Pelaaja Poll, jossa kysytään "Pidätkö uusista sivuista". Haluaisin vastata EI, mutta se ei näköjään ole mahdollista. Onko kyseessä bugi, vai onko tässä äänestyksessä lähdetty tarkoituksella hakemaan neuvostoliittolaista äänestysprosenttia KYLLÄ -vaihtoehdolle...?

Annetaampas sitten hieman palautetta. Sivut ovat jokseenkin epäselvät näin omaan silmään. Kaikki se selkeys mitä edellisillä boardeilla oli, on nyt poissa. Ruudulla tuntuu olevan liikaa kamaa ja nyt kaikki keskustelut ovat miljoonan klikkauksen päässä, kun ennen sait kaiken yhdelle sivulle näkyviin. Kaipa tähän jotenkin tottuu, toivon ainakin niin.

Sitten niihin bugeihin. Kaikilla käyttäjillä näyttää olevan sama rekisteröitymispäivä kuin minulla, tästä onkin jo annettu paljon palautetta. Myös tuo url on hieman häiritsevä, siellä lukee jotain golfista ja kaikesta muusta, mutta ei mitään Pelaajalehdestä. Sivu myös heittää vähää väliä ulos, vaikka minulla on ruksi tuossa "muista minut"-kohdassa.

En sitten tiedä miten noiden keskustelujen pitäisi toimia. Tuolla Foorumit osiossa nimittäin ei tule siihen vasemmalle puolelle minkäänlaista kuvaa (se kynäkuva) uusista viesteistä, vaikka siellä niitä on. Tarkoittaako se kynän kuva uutta ketjua vai viestiä? Ja sivusto näyttää laskevan editoidut viestit uusiksi?

Uudistus tapahtui ja mielestäni siinä onnistuttiin. GJ

E: Sivusto lataa välillä todella hitaasti ja kesti tovi ennen kuin suostu hyväksymään profiilikuvani.

Sekavaa :/ Totuttelussa menee hetki..

Muutama bugi/ehdotus/ärsytys alla.

- Vähän on alkukankeutta, mutta senhän nyt ymmärtää. Tai sitten johtuu siitä, että saitista on tehty liian raskas...? Esimerkkinä vastaavasta uusi Veikkauksen sivu. Koneenikaan ei ole huonoimmasta päästä.

- Kun vaihtaa boardilla sivua, niin viestinumero alkaa alusta. Esim tämä on viesti 6, vaikka pitäisi olla 16.

- Ja tosiaan kuten moni on jo sanonut, viestejä per sivu näkyy liian vähän. Uutiskommenteissa voisi ihan hyvin olla kaikki putkeen ja boardilla 20 per sivu.

- Uutiset jos saisi pelkkänä listana ilman kuvia. niin olisi parempi. Muutenkin 5 kerrallaan näkyvissä on liian vähän, tulee paljon turhaa klikkailua.

- Kun viestiä muokkaa, niin sen postausaika muuttuu. Eikö alkuperäinen aika voisi olla pysyvä ja vierelle tulla teksti tyyliin "muokattu 12.00"? Ja viestin ajankohta voisi näkyä päivämääränä ja kellonaikana, ei FB tyyliin 5h sitten :/

- URLissa sivulla kaksi näkyy "page=1", sivulla yksi ei mitään.

- Välillä tallenna-nappia painettaessa pitäisi varmentaa jotakin, mutta mitään ei näy missään. Ei pääse eteenpäin, vaan pitää klikkailla etusivun kautta ja kokeilla uudestaan.

Niin ja muokkaa-nappi ketjun aloitusviestiin, kiitos! Jäi MW3 vähän vaiheeseen.

Siis hetkinen... lähtikö tässä uudistuksen myötä koko kaikki aiemmin tuotettu foorumikirjoittelu? Hyvine ketjuineen? Legendaarisine kädenvääntöineen niin aiheesta kuin aiheesta ja välillä aiheen vierestä? Vai palautetaanko ne jostain tomuisesta arkistosta pikkuhiljaa takaisin? Jos nimittäin lähtivät lopullisesti niin juuri isompaa keskisormea käyttäjille ei voi näyttää. Olette suorastaan Tiltin luokkaa mokailussa. Onneksi olkoon, siihen ei moni pysty.

Avatarin vaihto ei näytä onnistuvan. Niin ja missä on "Lainaa"-nappi?

E: No nyt toi uus avatar näkyy...

Lainaus käyttäjältä Ravenwood+

Avatarin vaihto ei näytä onnistuvan. Niin ja missä on "Lainaa"-nappi?

E: No nyt toi uus avatar näkyy...

Painaa "vastaa" nappia niin tulee quote. Itseni se kyllä heittää pihalle jos painaa siitä....

Kaipaisin kyllä tosiaan enemmän kuin 10 viestiä per sivu. Kiitos.

Onkos muuten mobiilisaitti kunnossa?

Ketjujen lukukerrat eivät näytä päivittyvän.

Shintalle:

Viestien nollautuminen lienee ollut suurimmalle osalle käyttäjistä selviö. Emppu (Eemeli) muistaakseni kertoi asian laidan edellisen boardin asiaankuuluvassa ketjussa. Omasta mielestäni täys nollaus on piristävää ja toivon muiden käyttäjien yhtyvän minuun toivoessani entistä asiallisempia aiheita ja keskusteluja.

Mitä bugeihin tulee, muiden jo aiemmin mainittujen lisäksi huomasin Shintaa yrittäessäni lainata että painaessani Vastaa-nappia, heitti foorumi vain tämän ketjun ensimmäiselle sivulle ilman minkäänlaista lainaustekstiä.

Näin ainakin puhelimella ja vanhalla Firefoxilla.

Kokiri, mitä vikaa Oce-otissa on?
*huutonaurua*

Ei ole (vielä ainakaan) muuta ilmaantynyt kuin sivuston tajuton hitaus (käytän Firefoxia), joistakin pelikokoelmani peleistä puuttuu kuva, vaikka niistä luulisi löytyvän sellainen (LittleBigPlanet) ja Omista Kuvistani puuttuu osa.

PS. En löytänyt parempaa paikkaa, jote hehkutan sitten täällä, kuinka hieno tämä sivusto on vanhaan verrattuna! Tietenkin tämä tuntuu vielä hieman vieraalta ja kankealta, mutta uskon että siihen tottuu ennen pitkää. Ulkoisin puolin ja selkeydessään tämä on kuin ihanaa unta vanhan sivuston jälkeen =) Ja BBCode loistaa poissaolollaan <3

Poisto

Poisto

Poisto

Poisto

Tuolla kun muokkaa omia tietojaan ja voi kertoa omat lempipelityypit niin siellä lukee lempelityypit. :D

Itsellä on Firefox ja sivusto tuntuu vähän hitaalta. Ihan hienon näköiset sivut.

Kuten Gigoffi jo sanoikin, sivu vaatii jotain ihmeen sanavarmennusta kun yrittää postata kommenttia... Aamulla pystyin kyllä kommentoimaan kahteen uutiseen ilman mitään sanavarmennuksia, mutta nyt en onnistunut kommentoimaan Eemelin blogikirjoitukseen lainkaan, vaikka monesti yritin.

Ymmärtääkseni sanavarmistus tarvitaan jos laitetaan linkkejä?

Vikoja

Suurin osa oli vissiin jo selvillä...?

Tuo sivuston raskaus johtui itsellä täysin tuosta järjettömän kokoisesta taustakuvamainoksesta. Firefox + vanhemmanpuoleinen kone käytössä. Ennen sen blokkausta skrollaus oli todella töksästelevää mut ilman tuota taustakuvaa skrollaa sulavasti ja näyttääkin paljon selkeämmältä.

Sivun latautumisen hitaus taas johtuu luultavasti ruuhkasta.

Löytyipä sitten pari vähän jännempää ominaisuutta.

-Kauhean yksityisiä ei yksityisviestien kautta kannata vielä puhella. Ne kun näemmä näkyvät kaikille kuitenkin.
-Saitti on heittänyt ainakin silloin tällöin uusimmalla Firefoxilla käyttäjiä myös sellaiseen paikkaan, jossa urlina (tuossa viestikentässä) näkyy osoitteena pelaajalehti.comin sijaan jokin golf.77.hosting-sivu. Kirjoittaminen tuonne voi johtaa siihen, ettei viestisi/ketjusi ilmestykään saitille.

Chromen Iron versio selaimena. Outo tyhjä alue ketjun alussa, kun menee aiheen toiselle, kolmannelle...jne sivulle. Ensimmäisellä sivulla ei näy.

Miten tuo sanavarmennus toimii, kun en sitä osaa tehdä.

Toi tyhjä alue tossa viestien yläpuolella on kyllä häiritsevä. Muuten sivut vaikuttaa ihan asiallisilta, mutta kamalan hitaasti nää pyörii verrattuna vanhaan.

E: Eikä meinaa toi avatarin vaihto taaskaan onnistua, huah...

Omat viestini eivät postaannu kunnolla, tulee vaan joku outo ''sanavarmennus''-herja. Hieman vituttaa tälläinen kun kursii pitkän viestin kasaan, ja sitten sivusto ei anna postata sitä. Muutenkin tämä uusi sivusto vaikuttaa ainakin näin alkuun helvetin bugiselta, ja muutenkin kankealta ja monimutkaiselta. VANHAT BOARDIT TAKAISIN!

T:Muutosvastarinta

E:Ohhoh vihdoin. Eihän tämä tullut kuin 4 tuntia myöhässä.

En tiedä olenko vain avuton mutta kuvaan kommentoidessa ei tapahdu mitään vaikka sitä Tallenna/lähetä/mikäikinänytonkaan nappia painaisi.

Kun avaan foorumilla aiheen, jota olen luknut ennenkin, aihe aukeaa aloitusviestin kohdalta. Sen oikean ylänurkan päällä olevat linkit uusiin viesteihin eivät toimi. Toivottavasti tämä saadaan korjattua, ettei aina tarvitse selata koko ketjua läpi. Parasta tietysti olisi, jos aihe aukeaisi aina ensimmäisen lukemattoman viestin kohdalta.

Lainaus käyttäjältä Toby-1-Kenobi+

Sen oikean ylänurkan päällä olevat linkit uusiin viesteihin eivät toimi

Minulla linkki toimii. Pääsen siitä nopeasti ensimmäiseen lukemattomaan viestiin. Automaattinen versi otosin olisi paljon mukavampi käyttää.

Lainaus käyttäjältä Ravenwood+

E: Eikä meinaa toi avatarin vaihto taaskaan onnistua, huah...

Itse sain kyllä vaihdettua, luitko ohjeet koko rajoituksista?

Käyttäjät voisivat olla aakkosjärjestyksessä käyttäjälistauksessa, niin voisi nopsasti ja helposti tarkistaa sekä oman että pelikavereiden profiilit.

Lainaus käyttäjältä Max Limitz+

Käyttäjät voisivat olla aakkosjärjestyksessä käyttäjälistauksessa, niin voisi nopsasti ja helposti tarkistaa sekä oman että pelikavereiden profiilit.

Minulla ne näyttäisivät ainakin olevan aakkosjärjestyksessä. Ja voit valita kirjaimen minkä alkuisia käyttäjiä haluat etsiä. Ja kaverin sekä oman profiilin saat tarkastettua vain klikkaamalla sitä nimeä, niin profiilisivu aukeaa.

Ja huomioi että viestisi ei kuuluisi tänne, vaan Ehdotuslaatikkoon, koska ehdotat jotain uutta ominaisuutta tai esitystapaa. Jos et pääsisi käyttäjän profiilisivulle klikkaamalla käyttäjän nikkiä/nimeä, se olisi bugi.

Chromella se sininen korostuspalkki tms., joka tulee etusivulla hiiren ollessa käyttäjän profiilikuvan päällä, on aivan väärän kokoinen.

IMAGE(http://i52.tinypic.com/110x6w9.jpg)

Ei tässä kyl mitään. Hidas välillä ku helvetti, mutta siin se. Hienon näköinen ja niin poispäin.

Voi kuinka sopivaa, että minä huomasin tämän: Kuten MKO.o totesi aiemmin, viestiä muokatessa sen kirjoitusaika muuttuu. Tästä syystä muokattu viesti pomppaa päälimmäiseksi uusimpiin viesteihin, vaikka oikeasti uudempiakin viestejä löytyy. Näillä näkymin kiikun aina ykkösenä tuoreimmissa viesteissä...

Google haun tuloksissa Sivun nimessä lukee: Sivusto on pois käytöstä | Pelaajalehti :/

Kyllähän tämä uudistunut Pelaajalehti on valovuoden vanhaa edellä niin sivuston ulkonaössä kuin boardien yksinkertaisuudessakin. Bugeja ei ole esiintynyt oikeastaan lainkaan - vaikkakin rekisteröinti oli silkkaa tuskaa "väärän" salasanan vuoksi (piti syöttää sama salasana kolmeen eri otteeseen ennen hyväksymistä). Trollit vain kuriin niin hyvä tulee.

Selasin nopeasti tämän ketjun läpi ja tästä ei kait ole vielä mainittu. Uskon kyllä, että jo tiedätte mutta kuitenkin. Pelaajan oma aplikaatio ei toimi uusien sivujen kanssa, vaan sulkeutuu aina sitä yrittäessä avata. Saatte tuon varmaan sitten myöhemmin kyllä toimimaan.
Toinen joka ei varmaan ole bugi. Vanhoilla sivuilla oli mahdollisuus mobiilisivuihin, jotka tosin itselle olivat turhat kun täysillä sivuilla oli boardit ja sivut aukesivat nopeasti. Nyt kuitenkin nämä sivut aukeavat mobiililla huomattavasti hitaammin, jotan joku mobiiliversio olisi ihan paikallaan.
Toivottavasti viesti tulee perille, kokeilin nyt samalla tehdä tämä kännykällä.

E: Ripeää työtä tai sitten appi vaan oli jäässä, sillä nyt Pelaaja App toimii itsellä ihan niin kuin pitääkin. Joku mahdollisuus boardien selaamiseen mobiililla olisi kyllä ihan ehdoton juttu.

Ainakin Riepu on huomauttanut jo, että normi käyttäjät eivät voi muokata viestejään. Se mahdollisuus oli hyvä saada takaisin tai muuten Halo ketjun aloitusviesti uhkaa tärveltyä!

Onko tarkoituksellista että etusivun kyselyyn voi vastata niin useamman kuin yhden kerran?

Laitoin kyllä tilaajanumeroni rekisteröityessä, mutta plussaa ei ole vielä ilmaantunut nimen perään.

Mitenkäs muuten vanhalle käyttäjätilille tapahtuu niiden kohdalla jotka päättivät rekisteröityä uudella nimellä? Kahta tiliä en ainakaan itse tarvitse, joten poistetaanko vanhat käyttäjätilit jossain vaiheessa? Kunhan kerkiätte.

EDIT: toinen kysymys perään, moderaattorit eivät ainakaan toistaiseksi eroa millään lailla meistä tavallisista kuolevaisista, tuleeko heille jokin tähti edellisten sivujen malliin?

EDIT2: Niin, siis en ole aktivoinut edellistä käyttäjätiliäni, jos teksti antaa niin ymmärtää. Tahtoisin vain sen poistoon.