Saints Row 3 / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Saints Row 3

Tänne keskustelua tulevasta saints rowsta peli julkaistaan euroopassa 18.11. ja kyseessä on siis gta:n kaltainen sandbox peli. Joka tosin on tehty "hieman" humoristisemmaksi. Tässä vähän tietoa IMAGE(http://forum.i3d.net/attachments/main/943224854d1301424659-info-saints-row-third-gi_sr3_city_map.jpg) Tässä on pelin alustava kartta joka ei siis ole ehkä lopullinen.

Ja tässä on muutama kuva pelistä.
IMAGE(http://brutalgamer.com/wp-content/uploads/2011/03/saints-row-3-Dbat.jpg)
IMAGE(http://fastcache.gawkerassets.com/assets/images/9/2011/06/xlarge_saints_row_3_chaos.jpg)
IMAGE(http://hdfreewallpaper.info/assets/hdfreewallpaper/2011/08/27/1791/44722/saints-row-3-attack_size1.jpg)

Ja nyt vähän sitä keskustelua. Elikkä mitä mieltä olette siitä aseiden muokkaus ominaisuudesta joka on luultavasti tulossa peliin. Onko se turha ominaisuus vai hieno lisä? Käytännössä se näyttäisi tältä IMAGE(http://www.gameinformer.com/resized-image.ashx/__size/610x0/__key/CommunityServer-Components-SiteFiles/imagefeed-featured-thq-saintsrow-saintsrowthethird/1.jpg)
Eli tänne vain mielipiteitä, keskustelua ja linkkejä uutisiin sekä kaikkea muuta saints row 3:n liittyvää.

edelleen näitä köyhiä aloitusviestejä... olisi mukvaa kuulla oma mielipiteesi, pelin julkaisu päivä, laite vaatimukset, alustat, trailerit tai jotain tällästä, että on jostain josta voi alustavasti keskustella.
Tuosta viestitä sanoisin, että on 6 riviä tekstiä ja 5 kuvaa. Ei näin, lukekaa ne säännöt enne kuin aloitatte keskustelua, itse koin tämän kantapään kautta viime boardeilla.

E: anteeksi julkaisupäivä siellä olikin, mutta pikkasen näytttävämmin ts.

TUMMENNETULLA JA OMALLA RIVILLÄ!

e2: olen kokoajan rauhallinen, yritän vain neuvoa, voivathan he toki käydä asian samalla tavalla kuin minä, eli kukaan ei kauheasti kirjoittele ja ehkä bännit tulee. up to you.

Lainaus käyttäjältä Moromopo+

edelleen näitä köyhiä aloitusviestejä... olisi mukvaa kuulla oma mielipiteesi, pelin julkaisu päivä, laite vaatimukset, alustat, trailerit tai jotain tällästä, että on jostain josta voi alustavasti keskustella.
Tuosta viestitä sanoisin, että on 6 riviä tekstiä ja 5 kuvaa. Ei näin, lukekaa ne säännöt enne kuin aloitatte keskustelua, itse koin tämän kantapään kautta viime boardeilla.

E: anteeksi julkaisupäivä siellä olikin, mutta pikkasen näytttävämmin ts.

TUMMENNETULLA JA OMALLA RIVILLÄ!

Viittisitkö rauhottua? Sulla ei oo todellakaan mitään varaa arvostella ketään. Etkä myöskään ole mode.

Official Trailer

E3 Gameplay

Ennakko tilaajien etu (jostain paikoista)

Itse en ole koskaan Saint row:ta (1) pelannut, mutta kakkosen sen sijaan latasin joskus viime vuonna livestä hieman kalliin 30e hintaan. Peliä about 150h pelanneena voin sanona ettei rahat mennyt hukkaan :) Aivan loistavaa viihdettä. Pesee kyllä GTA:n monessa asiassa. (tosin GTA:ssakin on omat hyvät puolensa) Juuri pari päivää sitten sain yhden kaverin kakkosen hommaamaan, ja nyt meiä talkka näyttää että 15h pelattu ja vasta Brotherhood kukistettu. Että kyllä tekemistä vielä riittää ^^ Kolmonen kilpailee synttärilahjan sijasta mw3:sen kanssa, kun molemmat sattuu siihen synttärin aikoihin tulemaan.

Kolmoseen jos pitäisi jotain parantaa niin ainaki: tehtäviin enemmän vaihtelua, (jos niitataan jengiä niin pitäs olla enemmän aseita. paikkoja, toimintaa ettei se sama kaava käy tylsäksi) vaatteita enemmän :/ Niitä oli lopunkaiken aika vähän kakkosesssa varsinki kun puolet vaatekaupoista myy samoja kledjuja, bugeja vähemmälle (tosin niistä suurinosa on hauskoja :D) ja ruudunpäivitys kuntoon!!! Juuri eilen kakkosessa tuli tehtävä vastaan missä puolustetaan laivaa. Noh.... puolusta siinä sitte kun singolla et kehtaa ampua, kun peli käy muutenki hitaalla, ja rynkylläkin ammuttaessakin oli hidastus effektit päällä kokoajan.

Alotuksesta jos jtn plussaa (+!) pitäs hakea, niin täytyy sanoa etten tiennyt tuosta aseidenmuokkaus jutusta. Mutta se ton kuvan perusteella kyllä näyttää just niin kaoottiselle että se sopii hyvin kolmoseen :)

E: Tämän videon alussa näkyy tulevat(?) "Smooth Criminal Edition", ja "Platinium pack"

Pelaajalehdenkin uutisoima traikku.

Traikku + haastis.

+ Sitten löytyy JO ainakin kahdesta tulevasta jengistä trailerit, eli jotkut meksiloispainija hemmot, ja joku nörtti jengi. Mutta teen nälkäkuolemaa niin nyt on pakko mennä syömää :)

Joo no pahoittelut tuosta aloituksesta en ole valitettavasti kirjailija enkä toimittajakaan. Mutta asiaan itse olen pelannut sr 1 ja 2 läpi ja 3 meni eilen tilaukseen cdon:sta. Ja saints row kyllä voittaa gta:n ihan 1-0. Saints row:ssa vain on sitä jotain jota ei gta:ssa ole. Niin ja tosta aseen kustomoinnista niin se kyllä kuulostaa aivan mahtavalta siinä on taas yksi syy lisää miksi ostaa saints row eikä gta:ta kumpa vain se olisi hyvin toteutettu. Ja muita aseita jotka saattaa tulla peliin on rc-auto ja predator drone suoraan black opsista. Air strike ja toi mustekala tykki limited editionista ovat jo varmoja. Nyt ei vain voi muuta kuin odottaa että 18.11 tulisi.

E:Tässä olisi ne kaikki 3 jengiä siis saintsien lisäksi IMAGE(https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/200662_158253570899548_153453798046192_350818_874917_n.jpg) tässä on linkki kuvan sivulle kun tuo ei oikein mahtunut tänne kokonaan

Mode-huom: Ei tuplapostata näin lyhyen ajan sisään. Muokataan tarvittaessa edellistä viestiä.

Omasta mielestä tää näyttää niin kaaoottiselta ja hauskalta,että on pakko kyllä ostaa.Vaikka sitten alelaarista jos ei muuten.Ja tässähän on sitten tosiaan myös se co-op. ;) Aseet näyttää tässä kyllä myös hauskalta esim. jättidildomaila.

Muistan kun kaveri hehkutti aikanaan sr1:stä ja olin itse ihan, että joo joo.. Varmaan joku paska gtaklooni.
No, sr2 tuli sitten hankittua ja sehän oli niin loistava, että huh huh. Yli 100 tuntia pelattu ja gta4:sta en edes koskaan jaksanut pelata loppuun. Ihan tylsää paskaa Saintsin jälkeen. Harmittaa kun moni tyrmää tämän ennakkoon, eikä saa koskaan tietää miten hyvä pelisarja oikeasti on kyseessä.

sr3 ennakkotilattu ja hype on hirmuinen. Kyseessä on minulle erittäin vahva goty ehdokas.

Tässä olisi grafiikka vertailu gta IV VS Saints Row 3

GTA IV
IMAGE(http://2.bp.blogspot.com/-xemnH97Zr40/TVQZ-sxLzCI/AAAAAAAAAiQ/3mIr-n6S41U/s1600/1102--GTA-IV-Liberty-City--Episode-GTA-IV-Paling-Seru--3.jpg)

Saints Row 3
IMAGE(http://files.g4tv.com/ImageDb3/285958_S/saints-row-3.jpg)

Eipä näytä graffa ottaneen oikeen harppauksia eteenpäin, mutta tuskinpa se ketään haittaa. Menohan on näyttänyt todella kaaottiselta ja älyvapaalta, mutta jotenkin en ole tästä pahemmin innostunut. Liekkö syynä se, että SR2:ssa tuli hulluteltua enemmän kuin laki sallii vai se, että tuntuu siltä, että olen saanut melkoisen ähkyn näistä open world -peleistä. Esim. InFamousiin en ole koskenut pitkään aikaan. Jää kyllä kaupan hyllylle ainakin toistaiseksi.

Lainaus käyttäjältä GameAddict+

Eipä näytä graffa ottaneen oikeen harppauksia eteenpäin, mutta tuskinpa se ketään haittaa. Menohan on näyttänyt todella kaaottiselta ja älyvapaalta, mutta jotenkin en ole tästä pahemmin innostunut. Liekkö syynä se, että SR2:ssa tuli hulluteltua enemmän kuin laki sallii vai se, että tuntuu siltä, että olen saanut melkoisen ähkyn näistä open world -peleistä. Esim. InFamousiin en ole koskenut pitkään aikaan. Jää kyllä kaupan hyllylle ainakin toistaiseksi.

niin ei nuo grafiikat vieläkään mitkään ihmeelliset ole mutta ei noissa se olekaan pääasia.

Tässä olisi uusi Video
Siinä näkee taas vähän lisää pelikuvaa ja toimittajien haastatteluja. Kuten tästäkin videosta voi päätellä on luvassa aivan mahtavaa settiä. Mutta vielä tuosta kartasta mitä olette siitä mieltä? Itse kyllä olisin ottanut ennemmin jonkun vähän suuremman ja monipuolisemman kartan kun tuo taas on vain tuollaista pelkkää kaupunkia niinkuin gta IV:ssä. . Mutta ei voi mitään.

Tämä on kyllä oman odotuslistani kärjessä ja todennäköisesti seuraava peli mikä tulee hankittua. Kakkososan ostin (platinumina) tuossa toukokuussa ja menihän se aika nopeasti läpi ja uusi kierros tuli aloitettua saman tien. Todella viihdyttävä sandbox-hulluttelu, jossa ihan selkeästi oli suunniteltu pelaajan mukavuutta joka osa-alueella. Esimerkkeinä autotallien loputtomasti suoltamat menopelit kun ne oli kerran tallennettu sekä se, että pelaajan suurella vaivalla väsäämät asukokonaisuudet sai tallennettua ja pistettyä päälle helposti. Pelialuettakaan ei ollut keinotekoisesti jaettu osiin, jotka aukeasivat vasta juonen edetessä, vaan koko leikkikenttä oli alusta asti tutkittavissa. Tykkäsin kyllä ja erittäin paljon.

Omalla toivelistalla on ihan ehdottomana ykkösenä lähinnä paranneltu tekniikka. Enkä nyt tarkoita grafiikkaa, kyllä minulle se edellinenkin kelpasi. Siinä vaan rassasi liikenteen vähyys, välillä tuntui että kulkisi autiokaupungissa. Joskus esimerkiksi insurance fraudit menivät poskelleen lähinnä sen takia kun ei ollut autoja joiden eteen heittäytyä... Myöskin mainittu asujen tallennus oli kaatumisherkkää tavaraa. Jos kaapissa oli asuja tallennettuna kymmenkunta tai enemmän niin niiden selaaminen kaatoi koko pleikkarin hyvin suurella todennäköisyydellä.

Jos tekniikka pelaa ja liikenteen ja autojen määrä ei kosahda tällä kertaa huonoon ohjelmointiin niin aika varmasti yksi vuoden viihdyttävimpiä pläjäyksiä sieltä on tulossa.

Lainaus

Joskus esimerkiksi insurance fraudit menivät poskelleen lähinnä sen takia kun ei ollut autoja joiden eteen heittäytyä...

TÄMÄ on muuten helevetin ärsyttävää. Ainut syy minkä takia niitä on tullut oikeastaan failattua. Cooppina jos tosin pelailee niin helpompaa kun molemmat voi vaikka lähteä etsimään autoja eri suunnasta.

Lainaus

Tässä olisi uusi Video
Siinä näkee taas vähän lisää pelikuvaa ja toimittajien haastatteluja. Kuten tästäkin videosta voi päätellä on luvassa aivan mahtavaa settiä. Mutta vielä tuosta kartasta mitä olette siitä mieltä? Itse kyllä olisin ottanut ennemmin jonkun vähän suuremman ja monipuolisemman kartan kun tuo taas on vain tuollaista pelkkää kaupunkia niinkuin gta IV:ssä. . Mutta ei voi mitään.

Video kyllä näytti et hauskaa on luvassa ;D Lopussa varsinki kun hodarimies ammuttiin päin mainostaulua, oli kasvoilla mairea hymy :) Ja kartta on harmiksi tosiaan vain betoniviidakkoa, sillä San Andreaksen tapainen kartta olisi toiminut paremmin. Kaupunkia tuolla, metsää täällä, tuppukylä tuolla.... jne.

Lainaus käyttäjältä janneus+

LainausJoskus esimerkiksi insurance fraudit menivät poskelleen lähinnä sen takia kun ei ollut autoja joiden eteen heittäytyä...

TÄMÄ on muuten helevetin ärsyttävää. Ainut syy minkä takia niitä on tullut oikeastaan failattua. Cooppina jos tosin pelailee niin helpompaa kun molemmat voi vaikka lähteä etsimään autoja eri suunnasta.

LainausTässä olisi uusi Video
Siinä näkee taas vähän lisää pelikuvaa ja toimittajien haastatteluja. Kuten tästäkin videosta voi päätellä on luvassa aivan mahtavaa settiä. Mutta vielä tuosta kartasta mitä olette siitä mieltä? Itse kyllä olisin ottanut ennemmin jonkun vähän suuremman ja monipuolisemman kartan kun tuo taas on vain tuollaista pelkkää kaupunkia niinkuin gta IV:ssä. . Mutta ei voi mitään.

Video kyllä näytti et hauskaa on luvassa ;D Lopussa varsinki kun hodarimies ammuttiin päin mainostaulua, oli kasvoilla mairea hymy :) Ja kartta on harmiksi tosiaan vain betoniviidakkoa, sillä San Andreaksen tapainen kartta olisi toiminut paremmin. Kaupunkia tuolla, metsää täällä, tuppukylä tuolla.... jne.

Niin ois kiva et ois vaihteluu, mut toi uus kaupunki, Steelport, on teollisuuteen keskittyvä kaupunki. Tai jotain sinnepäin. Steelportin oma "Statue of Liberty" on miespuolinen raudantakoja :P

Vaikka set nyt onkin tuollainen tylsä kaupunki niin kyllä se näyttää hienolta ja isolta.Ainakin näistä kuvista päätellen.

Tässä on sitä värikästä keskustaa.

Kun tässä taas on sitä tehdasmaista kaupunkia.

Ja tässä on se VillNess:in mainitsema "statue of liberty"

Ja on siellä niitä pilvenpiirtäjiäkin

Tässä Videosta näkee hyvin millainen kaupunki se steelport on. Ihan hyvän kokoinen se ainakin näyttää olevan. Ja onneksi siellä näyttää olevan lentokenttä jonka ensin epäiltiin puuttuvan.

Saints row 3:sta julkaistiin melkein tunnin kestävä gameplay video täällä ja demo täällä. Siinä videossa nähdään pari tehtävää ja esitellään hieman sitä aseiden customointia sekä nähdään karttaa vähän paremmin.

Yes! Tuli eilen ladattua Initiation Station pleikalle :) Ja tää Initiation Station on siis hahmojen muokkaus -demo!

Tässä on tietoa siitä Initiation Stationist Youtubes: http://www.youtube.com/watch?v=X4INbmuj4jY

Sain koodin GameSpotist mil sain ladattuu sen Initiation Stationin Storest. Sen pysty lataan vaan US-käyttäjällä ja ne koodit on varmaankin loppu jo... Jos ei niin täältä sain sen: http://www.gamespot.com/event/codes/saintsrow-xbox/

Tein jo pari tyyppii ja niit voi käydä äänestämäs, jos haluut :P

Täs on Vampire Assassin :P
IMAGE(https://a248.e.akamai.net/content.hydra.agoragames.com/20/4/7/3/9/126189313137321689)

Ja sit tietty piti heti tehä Hulk :D Sen löydät täält :P

Saa kysellä tost hahmoeditorist :)

Juu itse latasin sen demon tänään xboxille. Olihan se ihan hyvä ja uploadasinkin sinne yhden hahmon. Tietääkö joku tuleeko itse pelin hahmo editori olemaan samanlainen kuin tuossa demossa???
Edit. Ja laittakaa vaan tänne lisää kuvia niistä luomuksistanne.

Vampire assassin on siisti :p Hulkkia en saanut näkyviin, mutta muitten tekemiä kävin katteleen. Täytyykin heti sanoa että hahmoeditori vaikuttaa mainiolle! Hahmosta saa tehtyä niin pöljän/hyvän/coolin näköisen kuin haluaa, ja yllä ^^ olevassa vidissä huomasin että äänestä saa aikas..... "hevi painotteisen" :D

Videosta vielä: Näytti kyllä hyvälle se 15min mitä katsoin.... Ei vaan yksinkertasest kiinnosta kattoo kun siellä joku tumpelo yrittää pelata. x_X Hurjan siistii katsella kun puolet ajasta menee siihen kun kävelläää vihollisia päin/ohi, ammutaan seiniä ja muutenki osotetaan hurjaa skilliä :) Mutta varmastikkin paljon hauskempaa päästä itse räpeltämään tuonne jotain. Miinuksena sanoisin että kartta näyttää kakkosta pienemmälle, vaikkakin korkeus eroja löytyy enemmän. Myös (ostettavien)kauppojen määrä näytti olevan vähentynyt, ainaki jos kartalla näkyviä kuvia on uskominen.

Still day one ostos.

E: Iteltä taitaa hahmoeditorit jäädä kyllä lataamatta -_- Äskön rekkasin tuonne lataus koodin toivossa, mutta en saa edes kirjauduttua sisään. Joko meikä EVOttaa huolella, tai sitte toi sivu bugaa :) Miksi epäilen ensimmäistä....

Niin toivottavasti se kartta ei ole niin pieni kuin miltä näytti.
ps. tässä on minun hahmoni
IMAGE(https://a248.e.akamai.net/content.hydra.agoragames.com/20/4/7/2/248/126189308842593305)

Lainaus käyttäjältä xxxboxxx+

Juu itse latasin sen demon tänään xboxille. Olihan se ihan hyvä ja uploadasinkin sinne yhden hahmon. [b]Tietääkö joku tuleeko itse pelin hahmo editori olemaan samanlainen kuin tuossa demossa???[/b]
Edit. Ja laittakaa vaan tänne lisää kuvia niistä luomuksistanne.

Siin demossa on kuulemma 80% pelin vaatteist yms. Hieman kyl ihmetyttää, ku niin paljon juttui on jätetty pois... Lähinnä siis esim. kävelytyyli, kerroksittaiset vaatteet... Ja sit toi vartalon koko... Toi mun tekemä tyyppi (minkä kuva on tos yllä) on pienin mahdollinen.... Eli niin skinny ku pystyy ja silti se ei näytä kyl yhtään skinnyltä ainakaan mun mielest (ku vertaa esim. Saints Row 2:n pienimpään maholliseen tyyppiin). Miksköhän näin? Onks se sit niin paljon vaikeempaa tehä vaatteita ja muita juttui tol uudel pelimoottoril? Fyysikat o iha kivat tos editoriski ku tyyppii pyörittelee niin heiluu hiukset ja ...kröhöm..tissit..kröhöm... ja vaatteet.

En oo viel kattonu tota videoo, mut joo kartta vaikuttaa aika pienelt. Tai siis pienemmältä ku mä oletin sen olevan. Ku katoin joskus kauan sit jotain behind the scenes tyylist videoo mis joku tyyppi kerto et niil on joku uus maisemaeditori tai jotain mil pystyy tekee nopeemmin isompaa. Ni aattelin et ois tullu ainakin 1.5x SR2:n kartta.

Jotenkin on sellane tunne et en tuu oleen ihan tyytyväinen ens kuun puolesvälis... Toivottavasti se jää tohon pelkkään tunteeseen...

PS. nyt tuli sellanen fiilis et vois väsää jonku Botox-naisen tol editoril :D:D Pistän kuvaa jos saan sellasen tehtyy :P

Edit: Sain jonkinlaisen tehtyy. Pistän sen Spoiler tabin taakke, jos tänne on vahingos tullu alaikäsii...

[spoiler]IMAGE(https://a248.e.akamai.net/content.hydra.agoragames.com/20/4/7/3/12/126189313137324505)[/spoiler]

Mäkin luulin että ne tekee paaljon isomman kartan ku mikä oli sr2,mutta eihän se koko kerro kaikkea vaan sisältö. Sitä mäkii ihmettelin että miksei siinä editorissa voi laittaa vaate kerroksia eikä kävely tyylejä. Mutta kyllä siinä on enemmän valinnan varaa kuin sr2 esim. turpa karvoissa ja silmissä ja varsinkin ihon väreissä. Niin ja tuosta kuvasta että joo o ihan öö hieno :)

Tulevat editionit näkyvät tällä sivulla paremmin kun aikasemmin linkkaamassani youtube vidissä.

Tietääkö kukaan onko saints row 3 tulossa split sceen??? Eikös siitä ollut jotain huhuja että saints row 2 piti tulla split sceen mutta sitä jostain syystä tullutkaan, ja nyt se olisi tulossa sitten kolmoseen. Tietääkö kukaan?

Tässä olisi pari uutta videota
video
toinen video
Ja tässä kolmas

Saints row 3:sta julkaistiin lista pelin sisältämistä kappaleista.
[spoiler]
THE MIX

Stand and Deliver Adam Ant

Fantasy Aldo Nova

Holding out For A Hero Bonnie Tyler

Machinehead Bush

Pepper Butthole Surfers

Epic Faith No More

Relax Frankie Goes To Hollywood

You're The Best Around Joe Esposito

Return Of The Mack Mark Morrison

Live Wire Mötley Crüe

Shout At The Devil Mötley Crüe

No Easy Way Out Robert Tepper

My Adidas Run DMC

Ball and Chain Social Distortion

What I Got Sublime

It's My Life Talk Talk

Birds Fly (Whisper To A Scream) The Icicle Works

Funky Cold Medina Tone-Loc

KRHYME

Gimme What You Got Amanda Blank

Done Did It (feat. Nicole Wray & NOE) Blakroc

Throw Your Hands Up Freeway

My Life Is A Party G-Eazy

Power Kanye West

Get It In feat. Ammo & K. Madison K:B

I'm Burnt [Feat. Problem] Kurupt

Don't Panik Medine

Paradise Mickey Factz

Quiet Dog Mos Def

In The Zone Pharoahe Monch

Fur In My Cap Rob Roy

Boom Bye Yeah Sean Price

Push Play Sixx John

Can't Stop Now Southpaw Swagger

The Countdown Sum Kid

93 hardcore Tandem

Yonkers Tyler, The Creator

Mirrors feat. Bun B Wale

Good to Go Feat Bun B Yelawolf

GEN X

Volcanology Brooklyn

Diamond Eyes Deftones

Clarion Call Delphic

Stupid Grin Dragonette

Renegades Feeder

Sha La La La La Heavy Young Heathens

Too Fake Hockey

Torture King Khan and The Shrines

Lost Desire JR

Animal Miike Snow

Riot Rhythm Sleigh Bells

Next Girl The Black Keys

In Cauda Venemum The Dear Hunter

Queen Dot Kong The Do

El Matador The Lines

Born Free The Rassle

Stop Searching aka Sweatpants Valencia

Paint Yourself White Denim

K12

Baggy Bottom Boys Jokers of The Scene

State of Ghetto Jackin feat. DJ Nasty Baobinga

Satisfaction Benny Benassi

A City in Florida deadmau5

Idealistic Digitalism

Pitiless Dilemn

Heartbeats Grum

Double Bubble Jesse No

OH NO U DON'T Jesse No

Angry Elephants Junkie XL

Wallflower Kevin & Carrick

Scrub Down Kevin Seaton

C.L.U.B. MNDR

Neckbrace Ratatat

Woo Boost Rusko

31 Seconds To Die The Bloody Beetroots

Don't Break It Tugboat

The Blood

Berzerker After The Burial

Runes To My Memory Amon Amarth

Obfuscation Between the Buried and Me

Perfect Weapon Black Veil Brides

Suicide Jag Chemlab

Feel Like I Do Drowning Pool

Apocalyptic Havoc Goatwhore

Regurgitated Disinformation Job for a Cowboy

WW III KMFDM

arma goddamn motherfuckin geddon Marylin Manson

Divinations Mastodon

Apologies Are For The Weak Miss May I

The Lotus Eater Opeth

Rise, Rebel, Resist Otep

Misanthropy Pure Shai Hulud

Love? Strapping Young Lad

Necropolis The Black Dahlia Murder

Farewell, Mona Lisa The Dillinger Escape Plan

Slow Revolution Tugboat

Engine Wrecker You Love Her Coz She's Dead

KABRON

Este Reggaeton Ambush

Vamonos Hasta Bajo Blaster Chicks

Get Down Calle Cardona

Ella Prende Gilla [/spoiler]

Omasta mielestäni tässä ei ole oikeastaan kovin montaa todella hyvää kappaletta, mutta kai näitä nyt kuunnella voi siinä pelatessa. Ja tänne vaan omia mielipiteitä kappaleista.

Huhhuh, et voinut laittaa niitä linkin taakse tai jotain? Kyllähän siellä ihan pätevää settiä oli kuten:

Miksi hemmetissä samalla kanavalla on Amon Amarth ja Drowning Pool? Eikä tämä nyt niin kauheasti kiinnosta. Alennuksesta ostan tämän korkeintaan.

Aikaisemmat Saint's Rowit on tullut sivuutettua ihan kokonaan, enkä kyllä kuvitellut tän kolmannenkaan osan herättävän minkäänlaista mielenkiintoa, mutta joka kerta kun pelistä on jotain uuttaa trailerin tapaista julkaistu niin mielenkiinto on vaan noussut. Ja nyt tämä viimeisin videopätkä saikin jo lähes ennakotilaamaan pelin. Sen verran kunnolla tunnutaan vetävän överiksi tällä kertaa, että on vaan ihan pakko päästä kokeilemaan.

Niin joo ja se viimeisin video:

BURT REYNOLDS

Saints row 3 tulee suomeen samana päivänä kuin jenkkeihin eli 15. päivä eikä 18. niinkuin muualle eurooppaan. Eli odotus lyheni juuri kolmella päivällä.

Löysin tälläisen videon saints row 3:sta sillä esitellään pelin aseita.
Ja kyllä siinä näyttää olevan jonkun verran uusia aseita.

Iha jees vidi ^^

Nythän on muuten hahmoeditori Tullut ainakin boxille ladattavaksi, ilman mitään gamespotin diipadaapa koodeja.

Pitäisi löytyä pleikkarillekin. Hieno oivallus sillä nyt ei mene tuntia siihen kun tekee hahmon vaan voi tuon valmiin ladata ja alkaa pelaamaan. Olettaen ettei tule mitään serveri ongelmia tai muita.

Lainaus käyttäjältä partajeesus+

Pitäisi löytyä pleikkarillekin. Hieno oivallus sillä nyt ei mene tuntia siihen kun tekee hahmon vaan voi tuon valmiin ladata ja alkaa pelaamaan. Olettaen ettei tule mitään serveri ongelmia tai muita.

:O Ai en tiennytkää!
Luulin että siin voi vaan ihmetellä ja pelleillä kuinka ison vehkeen kaverille laittaa :D Täytyykin tehdä ihan "kunnon" hahmo minkä lataan koko peliin...

Tai noin minä sen ymmärsin. Eihän tuosta muuten mitään iloa ole, että saints rowin sivuilta voi katsoa muiden tekemiä hahmoja ja laittaa niitä latausjonoon jos ne saa vaan tuohon editoriin.

Itsekin eilen likemmäs tunnin vietin tuon parissa kun tein sellasen mimmin mitä voi sitten välidemoissa katsella ja huokailla awwww<3 Jumaliste jos en saa sitä peliin heti alussa.

Lainaus käyttäjältä partajeesus+

Tai noin minä sen ymmärsin. Eihän tuosta muuten mitään iloa ole, että saints rowin sivuilta voi katsoa muiden tekemiä hahmoja ja laittaa niitä latausjonoon jos ne saa vaan tuohon editoriin.

Itsekin eilen likemmäs tunnin vietin tuon parissa kun tein sellasen mimmin mitä voi sitten välidemoissa katsella ja huokailla awwww<3 [b]Jumaliste jos en saa sitä peliin heti alussa[/b].

Et saa D:

Vast ekan tehtävän jälkeen. Mut joo, toi on kyl kiva :) Sain tehtyy ny herra 47:n millä aattelin pelin alottaa :)

Music video trailer.
Aina vaan eeppisempää kamaa. On TRON tyylistä autoa ja hadoukenia ja vaikka mitä.

Jotenkin tästä pelistä on alkanut muodostua sellainen "peitellään meidän keskinkertaisia pelillisiä juttuja kaikella paskalla"-tyylinen Postal-inkarnaatio. Pelikuvaa olen katsellut ympäri interwebsiä ja kun kaksi aiempaa osaa tekivät pesäeroa siihen yhteen sandbox-peliin (jotain siinä puhuttiin autovarkauksista) silkalla tekemisen ja häröilyn määrällä, yrittää tämä kolmas osa onkia niitä kaloja vedestä tunkemalla ruudun täyteen *röhöhöhö* tissejä ja *höhhöhööhööööö* perseitä ja *tirstirstirsk* pippeleitä ynnä muuta mukahauskaa. Unettaa jo ajatuskin valmiiksi eikä Gametrailersin arvostelu tainnut jättää ketään kylmäksi. Sääli tämä on sillä Saints Row-sarja oli kuitenkin varteenotettava vaihtoehto sille yhdelle autovarkauspelille jonka nimeä en nyt muista mutta tämän kolmannen osan myötä tämänkin sarjan voi tunkea sinne roskalaariin.

Kyllä siinä kakkosessakin jo juostiin alasti pitkin katuja joten noissa tisseissä ja perseissä ei ole mitään uutta. Samaa laatua näyttää edelleen olevan, mutta nyt on vaan vielä enemmän kaikkea tekemistä. Jos ei huvita lätkiä isolla dildolla zombeja niin sitten ei niin tee. Ei minuakaan huvittanut gta:ssa aina mennä kaljalle tai keilaamaan kaverin kanssa joten tein saman kuin tosi elämässäkin eli laitoin luurin pois päältä :D

En tiedä miten muualla on mutta näytti tuo peli olevan jo myynnissä täällä Rauman prismassa.. Hintaa näytti tuolla olevan se perus 69,95€.. eiköst se julkaisupäivä ollut 18. päivä

Edit: oli muuten vielä tuo limited edition..

Lainaus käyttäjältä Densemble+

En tiedä miten muualla on mutta näytti tuo peli olevan jo myynnissä täällä Rauman prismassa.. Hintaa näytti tuolla olevan se perus 69,95€.. eiköst se julkaisupäivä ollut 18. päivä

Edit: oli muuten vielä tuo limited edition..

Cool.

Tosin ite oon pre-ordannu ni kyl kestän viel kaks päivää :)

Jotkut kaupat on laittanu SR: The Thirdin jo myyntiin viikko sit, mut ekaa kertaa kuulen et Suomessakin. Ja se julkaisupäivä on US 15.11 ja EU 18.11 MUTTA Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa (kait oli noi) se julkaistaan jo 15.11 Namco Bandain toimesta :)

http://cdon.fi/pelit/saints_row_the_third_limited_edition-14565345

Saints Row 3:n näköjään voi jo ostaa eikä enää ennakkovarata cdon.com:ista. Ite olen jo ennakkovarannu ajat sitten, toivotaan että saapuisi huomenna tai ylihuomenna. Onko muuten kokemusta cdon.com:ista pelien tilaamisesta, että kestääkö kauankin saapua. Olisi kiva jos joku osaisi kertoa hieman.

Lainaus käyttäjältä JONZEE

Onko muuten kokemusta cdon.com:ista pelien tilaamisesta, että kestääkö kauankin saapua. Olisi kiva jos joku osaisi kertoa hieman.

En ole koskaan ennakkovarannut peliä CDON:sta, mutta varastossa olevien pelien toimituksessa kestää yleensä 2-3 arkipäivää.

Lainaus käyttäjältä Norsukampa

Jotenkin tästä pelistä on alkanut muodostua sellainen "peitellään meidän keskinkertaisia pelillisiä juttuja kaikella paskalla"-tyylinen Postal-inkarnaatio. Pelikuvaa olen katsellut ympäri interwebsiä ja kun kaksi aiempaa osaa tekivät pesäeroa siihen yhteen sandbox-peliin (jotain siinä puhuttiin autovarkauksista) silkalla tekemisen ja häröilyn määrällä, yrittää tämä kolmas osa onkia niitä kaloja vedestä tunkemalla ruudun täyteen *röhöhöhö* tissejä ja *höhhöhööhööööö* perseitä ja *tirstirstirsk* pippeleitä ynnä muuta mukahauskaa. Unettaa jo ajatuskin valmiiksi eikä Gametrailersin arvostelu tainnut jättää ketään kylmäksi. Sääli tämä on sillä Saints Row-sarja oli kuitenkin varteenotettava vaihtoehto sille yhdelle autovarkauspelille jonka nimeä en nyt muista mutta tämän kolmannen osan myötä tämänkin sarjan voi tunkea sinne roskalaariin.

Olen samaa ja eri mieltä. Itse uskon että tämäkin vielä hauska peli tulee olemaan, mutta älyttömyydelläkin on mielestäni rajansa. Katsellessani kuvia ja pätkiä pelistä on viime aikoina mieleeni tullut huoli että ampuukohan tämä jo liiankin yli? Kieli poskella vedetty badass-meininki oli mainioita aiemmissa, mutta aiemmissa pelin pelleily pysyi kohtuuden rajoissa. Ei itselläni ole mitään alapäähuumoria vastaan, mutta tätäkin voidaan käyttää liikaa. Edellisten pelien henki oli kuin kieli poskella badass toimintaelokuvista, mutta nyt fiilikset alkavat nähdyn perusteella vähitellen jo lähestyä nykypäivän hirveitten Hollywood-kreisikomedioiden tunnelmaa, jotka yrittävät aivan liikaa olla hauskoja siinä onnistumatta. Toivottavasti olen väärässä ja vessahuumori on yksinpelissä oikein annosteltu ja tuo ylivedetty pelleily on jätetty moninpeliin tai vastaavaan missä se vielä menee läpi.

Osaako kukaan sanoa milloin tulee postiin kun ennakkotilasin sen noin kuukausi sitten ja sehän julkaistiin jo eilein 15.11. Ja siis tilasin sen cdon:sta.

Lainaus käyttäjältä xxxboxxx
Osaako kukaan sanoa milloin tulee postiin kun ennakkotilasin sen noin kuukausi sitten ja sehän julkaistiin jo eilein 15.11. Ja siis tilasin sen cdon:sta.

Itsekin olen ennakkotilannut Saints Row 3:n cdon:sta eikä vielä saapunut enkä tiedä onko saati sitten edes lähetetty varastosta tulemaan, hieman harmittaa koska oletin että olisi tullut eiliseksi tai täksi päiväksi, mutta ei. Toivotaan että huomiseksi tai perjantaiksi. Hieman kyllä ottaa päähän, koska eikö ennakkotilauksen tarkoitus olisi postittaa peli julkaisupäiväksi postiin, josta sen sitten voi hakea. Nyt jo polttelisi päästä pelailemaan. Mutta jatkossa taidan olla ennakkotilaamatta ja haen pelin suoraan gigantista tai jostakin muualta mistä pelin saa noin 50€ samana päivänä kun itse peli julkaistaan.

Lainaus käyttäjältä JONZEE

Lainaus käyttäjältä xxxboxxx
Osaako kukaan sanoa milloin tulee postiin kun ennakkotilasin sen noin kuukausi sitten ja sehän julkaistiin jo eilein 15.11. Ja siis tilasin sen cdon:sta.

Itsekin olen ennakkotilannut Saints Row 3:n cdon:sta eikä vielä saapunut enkä tiedä onko saati sitten edes lähetetty varastosta tulemaan, hieman harmittaa koska oletin että olisi tullut eiliseksi tai täksi päiväksi, mutta ei. Toivotaan että huomiseksi tai perjantaiksi. Hieman kyllä ottaa päähän, koska eikö ennakkotilauksen tarkoitus olisi postittaa peli julkaisupäiväksi postiin, josta sen sitten voi hakea. Nyt jo polttelisi päästä pelailemaan. Mutta jatkossa taidan olla ennakkotilaamatta ja haen pelin suoraan gigantista tai jostakin muualta mistä pelin saa noin 50€ samana päivänä kun itse peli julkaistaan.

Tuolta cdonin sivuilta sen näkikin ja itselläni ainakin siinä luki että "tuotetta pakataan" eli tulee huomenna tai perjantaina. No ainakin tiedän jo mitä tulee viikonloppuna tehtyä.
E: Siihen löytyykin jo ensimmäinen lisäosa (genkin jälkeen) ja se näyttää tältä. Aika turhalta näyttää siis ainakin lisäosaksi olisi voinnut olla jo itse pelissä tai Genkin lisäosassa.

Lainaus käyttäjältä xxxboxxx

Tuolta cdonin sivuilta sen näkikin ja itselläni ainakin siinä luki että "tuotetta pakataan" eli tulee huomenna tai perjantaina. No ainakin tiedän jo mitä tulee viikonloppuna tehtyä.
E: Siihen löytyykin jo ensimmäinen lisäosa (genkin jälkeen) ja se näyttää tältä. Aika turhalta näyttää siis ainakin lisäosaksi olisi voinnut olla jo itse pelissä tai Genkin lisäosassa.

"Tuotetta pakataan" tarkoittaako se että peli olisi 1-2 päivän sisällä postilaatikossa? Meinaan itselläni luki jo eilen, että "tuotetta pakataan". No kunhan peli tulee edes perjantaiksi, koska en pysty odottamaan viikonlopun yli.

Mä koin pienoisen pettymyksen ku tulin kotiin tos tunti sit... Eilen tuli viesti kännyyn et tilaus on käsitelty ja postitettu noin 13.30 ja aattelin et no tänään sit on kotona oottamas Saints Row The Third, mutta kun tulin kotiin ni eipä näkyny sitä :( No toivottavasti huomen tulis... Jos ei tuu ni sit on kyl jotain vialla! Ku aina ennen ku oon tilannu pelin ni jos se on postitettu ennen 15.00 ni on AINA tullu seuraavana päivänä! Eli tää oli eka kerta ku ei tullu seuraavana päivänä :o Tosin onko tuo Verkkokauppa.com sit jotenki erilainen näis postitus jutuis ku mun peruskauppa Puolenkuunpelit? Ku PKP:stä ne lähettää ykkösluokan kirjeen ni onko toi Verkkokauppa.com sit lähettäny jonku 3. luokan :D Tai sit posteljooni on pistäny omaan taskuunsa sen D:

Tai sitten posti ei aina kulje samalla tavalla joka kerta. On niin paljon erilaisia muuttujia, ettei ole tosikaan. Omaani en ole edes vielä tilannut, eikä saapunut tänään postin mukana. Ei sillä, että hirveästi ehtisikään pelata, koeviikko kun alkaa tuossa ensi viikolla.

Hyvä että edes joku on saanut ennakkotilaamalla sen julkasupäiväks :)

Peliä about 8h pelanneena ja 14% läpässeenä täytyy sanoo että on kyllä tähän mennessä ollut helvetin loistava peli! Grafiikat upeat, ruudunpäivitys pysyy isoimmissakin mähinöissä hyvin mukana ja coop toimii loistavasti. Edes se kaikken paskimmilta pienuutensa takia näyttänyt kartta ei ole niin pieni kuin antaa ymmärtää. Pelissä juonitehtäviä en ole juurikaan tehnyt, vaan hulinoinut kaverin kanssa kaupungilla jengiläisiä niittaillen. Jos jotain isompia uudistuksia pitäisi lähteä sanomaan, niin ainakin "spesiaalimmat viholliset" mitä jengiläisiltä tulee kun niitä on niittaillut tarpeeks :p Niiden kanssa on oltu erittäin monta kertaa pahasti kusessa... eikä siis pahalla tavalla, vaan on hyvä että alkaa olla vähä tekemisen makua touhussa.

Jos jotain miinuksia tähä loppuu heittäisin vielä, niin ainakin vaatteiden vähyyden :/ Ehkä en sitten ole vaa niitä muita vaatekauppoja löytänyt kuin sen "Planet Saintsin", mutta sen valikoima on lopunkaiken aika köyhä. Samat taitaa olla mitä siinä demossa. (eikö siinä pitänyt olla vaan 80% vaatteista :o?) Pelissä myös pieniä bugeja jotka pistää välillä vituttaan, ja kaikista mitättöminpänä valittaisin taskulampuista :D Minkä helvetin takia ne on pitänyt haulikkoo ja pistooliin ängetä kiinni? Iha turhia härpäkkeitä mille ei tee mitää + tappaa sen viimesenki "hitman fiiliksen" niistä akimbo silu pisloista :D

*/Onneksi päätin Arkham cityn myöhästyessä olla tilaamatta enään cdonista. Discshop <3

Tänään tuli peli ja 12t 50min myöhemmin on lopputekstit katsottu ja läpäsy prosentti 70%. Oli kyllä perkeleen hyvä. Varsinkin toisella puoliskolla tuntui, että peli vaan yllättää uudelleen ja uudelleen. Huomenna (tai siis tänään) sitten koitetaan loppuja aktiviteetteja ja muita suorittaa. Kyllä tähän sen toiset 12t varmaan saa vielä kulumaan.

Noh ei ollu tullu postilaatikkoon vieläkään minun pelini ainekaan, mutta cdon lähetys status on "postitettu" joten tulee varmaan huomenna.