Tämän hetken top-3 / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Tämän hetken top-3

Vanhat boardilaiset varmaan jo tietävätkin aiheen tarkoituksen, mutta selitetään nyt uusillekkin kumppaneille. Mitkä kolme asiaa ovat olleet viime aikoina kiinnostavimpia. Kyse voi siis olla vaikka peleistä, ravinnosta, kirjoista, tai mistä tahansa muista asioista. Kerro siis tähän aiheeseen ne kolme juttua, ja selitä hieman asioista.
------------------------
Aloitetaan nyt aihe samoin tien omalla TOPillani
1. Dr.Pepper
Kyseinen limu ei ole koskaan maistunut niin hyvältä aiemmin kuin nyt viime aikoina. Tällä hetkellä jopa melkein originaalikokiksen tasolla, mutta ei nyt ihan. Kyseessä on kuitenkin melko paljon mielipiteitä jakava virvoitusjuoma.

(DVD-)elokuvat
Jostain syystä DVD:t ovat alkaneet tulemaan pikkuhiljaa pelien ja musiikin ohella kolmas keräilyn kohde. Aiemmin ei ole vain jonkun syyn takia tehnyt mieli täydentää erittäin pientä leffakokoelmaa..on se edelleenkin pieni, ja tuskin tulee koskaan kasvamaan lähellekkään pelien tai etenkin levyjen määriin.

Koulutus
On se taas mukavaa, kun on jälleen päivisin jotain muutakin tekemistä ja täytettä kuin jumittaa koneiden ääressä ahdistuksen kera. Vaikuttaa jopa silti, että on hyötyäkin tuosta parin kk:n pituisesta koulutuksesta. Alkaa myös tottumaan noihin aikasiin aamuihin, eikä se ole muutenkaan häirinnyt koulutuksen ekasta viikosta lähtien ollenkaan.

1. Bioshock 2 -moninpeli
En ymmärrä miten tämä voi koukuttaa niin pahasti. Ostin Bioshock 2:n hieman alle kympillä PS3:lle vähän aikaa sitten odottelemaan Bioshock Infiniteä ja ensimmäistä Bioshockkia joka tulee Infiniten mukana uskaltamatta koskea yksinpeliin kun haluan pelata tarinan takia ykkösen ensin. Moninpeliä kumminkin uskallauduin pelaamaan, sillä moninpeleissä harvoin on tarinaa ja jos on tarina niin yleensä skippaan kaiken siihen liittyvän. Odotin että moninpeli olisi ollut semipuuduttavaa, mutta yllättikin positiivisesti, yksi parhaista moninpeleistä aikoihin. On se kumma miten näitä "pakotettuja moninpelejä" dissataan aina mutta omat lempimoninpelit ovatkin kummasti juuri Uncharted 2, AC Brotherhood ja nyt tämä Bioshock 2. Harmiksi pelaajamäärät vähäiset..

2. Posti(n odottelu)
Ensin pari viikkoa sitten odottelin postista Bulletstormia, Bioshock 2:sta GoW Collection Vol. 2:sta, Tomb Raider Trilogya ja Kane & Lynch 2:sta, nyt odottelen Batman: Arkham Citya, Uncharted 3:sta ja Demon's Soulsia. Mukava syksy ollut kun postiluukku kolissut vähän väliä. Hauskasti silti tuntuu että menee huomattavasti enemmän aikaa pelien odottamiseen postista mitä niiden pelaamiseen.

3. Liikaa DLC:tä ja latauspelejä ostettavana
Tämä on tullut todella pahaksi ongelmaksi. Latauspalveluiden pelien ja DLC:n laatu, määrä, kesto ja hinta tuntuvat nousevan jatkuvasti samalla kun itseltäni vähenevät sekä raha että aika. Nykyään ei tunnu olevan edes mitään järkeä ostaa mitään latauspalveluista mitään jos ei ole alennuksia, sen verran hyödyllinen se parinkin euron säästö jo on.

1. Kylmät juomat ja livemusiikki
Näitä kahta on taas tullut viime viikkoina nautittua hyvissä määrin. Tänään olisi vuorossa Metalheim Festival, Club Teatrialle siis katsomaan mm. Primordial sekä paria muuta yhtyettä. Vähän turhan hintava lippu mielestäni (25e/1p) mutta pakko tuo Primo on nyt nähdä kun kesäisen Hammer keikan missasin. Alkomaholijuomia tietenkin tulee aina nautittua, mikäpäs sen parempaa kuin hyvän seuran kanssa viettää iltaa.

2. Batman: Arkham City
Oli tänään luukusta tippunut ja pari tuntia tuossa ehtinyt nyt pelailemaan. Kerrassaan loistavalta peliltä tuntuu, helposti yksi parhaista peleistä tänä vuonna. Pelissä tuntuu olevan jopa häkellyttävän paljon tekemistä ja välillä on vaikea päättää mitä sitä nyt tekisi. Tämä on siis vain hyvä asia.

3. Se ainainen asia joka aina tuntuu meikän listalta löytyvän: Musiikki
Mukava näin syksyllä kuunnella vanhoja heavy-suosikkeja (King Diamond/MF, Trouble, Manilla Road jne) sekä vähän vähemmässä kuuntelussa ollutta hevanderia eli Grim Reaper, Running Wild ja sen sellaisia. Uusista tuttavuuksista Acid Witch on kolahtanut perkeleen täysiä ja yhtyeen kumpaakin levyä tullut aktiivisesti luukutettua. Tässä vielä kerrassaan huikea fanin tekemä video.

1. Charlie (leiri)

2. MW3:Sen odottelu. Julkaisu on jo nurkan takana. Tätä on odotettu jo vuosi

3. Epäonnistumiset. Niistä oppii ja eikä vituta

1. Breaking Bad
- Tällä viikolla sain katsotuksi Breaking Badin kakkoskauden DVD-paketin ja ei voi kuin pyyhkiä kuolaa suupielestä. Yks parhaimmista TV-sarjoista koskaan. Jesse ja Walt on kyllä vekkuleita kavereita. Kolmoskauden jaksot alkaa KinoTV:ltä ens maanantaina, joten niitä sitten tiiraillaan jatkossa. Kaikki kaudethan tietysti hommataan myös DVD:nä kunhan niitä Suomesta saa.

2. Sekalainen musiikki
- Viimeaikoina on musiikkitarjontaan kuulunut mm. Slayeriä, Protest The Heroa, Skrillexiä ja Killswitch Engagea. Myös Machine Headin tuorein lätty on soinut tiuhaan tahtiin ja Trivium nyt soi tuttuun tapaan viikosta toiseen. Ruotsalainen musiikki on taas vaihteeks kuulostanut myös ihan kivalta ja sitä osastoa on edustanut Totalt Jävla Mörker ja Raised Fist.

3. Karhu III
- Perjantai-illan rentoutusjuoma. Toimii.

1. Kylmä Rinki
Jäin täysin koukkuun katsottuani summamutikassa neloselta jakson n. 2kk sitten. Näyttelijät ja käsikirjoitus aivan ensiluokkaista.
2.Dark Souls
Masokismi komeassa fantasiamaailmassa vetoaa kympillä. Klassikko.
3.Paikallisen divarin euron päivä huomenna
Taas saa halvalla monia hyviä elokuvia sekä vanhempien konsolien pelejä.

1. Skrillex

Syndicateen tehdyn remixin jälkeen on tullut muutakin kuunneltua kyseiseltä herralta. Perhana sentään että onkin nannaa musiikkia, ainakin tämä, [url=http://www.youtube.com/watch?v=2cXDgFwE13g&feature=relmfu}tämä[/url] ja tämä soi jatkuvasti. Suosiota näyttäisi muutenkin riittävän..

2. GTA 4 moninpeli

Taidan olla vähän myöhässä tämän kanssa. Tuli ostettua se GTA päkki Steamin alennuksesta, ja nyt vasta tutustuttua nelosen moninpeliin, ja perhana vieköön, sehän on hauskaa!

3. Might and Magic: Heroes VI

Addicting, this game is.

1. Batman: Arkham City

Kauan tuli peliä odoteltua ja oli kyllä sen arvoinen. Nyt vetämässä New Game Plussaa läpi ja sen jälkeen kaikki challenget 100% kummallakin hahmolla, Batmanilla ja Catwomanilla. Tulee olemaan haastavaa, mutta hauskaa. Onneksi combat challenget ovat nyt vähän helpontuneet, mutta on niissä vieläkin sitä haastetta reilusti. Ja uudet gadgetit ovat hauskoja. (Freeze Blast, aseiden jumittaja, sähköpyssy. :D)

2. Oz

Perhanan hyvä sarja. Tullut kateltua nyt niitä jaksoja aina kun niitä on Neloselta öisin tullut, ja niiden innoittamana lähdenkin tänään ostamaan ensimmäisen, ja ehkä toisen tuotantokauden. Aivan hemmetin hyvä.

3. Musiikki

Joka päivä, kävellessä kouluun, koulussa, kävellessä kotiin, kotona, iltaisin kävelyllä - milloin tahansa - tulee aina kuunneltua musiikkia, oli se sitten deadmau5in kaltaista teknojumputusta tai Fever Rayn rauhallista musaa, aina tulee jotain kuunneltua. Musiikki on kyllä hieno asia.

1. Battlefield 3

Olin jo menettämässä toivon pelaamisen suhteen, mutta luojan kiitos tämä tuli. Ensimmäinen Battlefieldini on osoittautunut monta miljoonaa kertaa Call of Dutyja paremmaksi ja koukuttavammaksi. Kaikki hajalle, äänet, seuran kanssa pelaaminen ja tiimitoiminta on mahtavaa. Nyt tulee pelattua lähinnä Team Deathmatchia kunnon squad toiminnalla ettei kukaan säily. Vuoden peli minulle.

2. Green Day ja muukin musikki (tällähetkellä eniten skatepunk)

Skatepunk ei ole monien mieleen, mutta itseni saa todella hyvälle ja kunnon menomielelle Green Day, Blink 182, Sum 41, Offspring etc. Helpot kitarabiisit, ihanan jenkkiteinileffamaiset aiheet ja pirteät tyylit ovat nyt enemmän mieleen kuin se normaali örinätappomurina-hevi mitä kuuntelen kanssa paljon. Onneksi tuttuni oli *köhwarettanutköh*suurimman osan Green Dayn tuotannosta. Mikäs sitä kuuntelemassa.

3. Kuntosali
Luojan kiitos innostuin kuntoilemisesta. Koko elämäni olen ollut pullukka ja 15-vuotiaana innostuin raudan nostelusta ja nyt 16-vuotiaana homma jatkuu edelleen. Mikäs sen mukavampaa ja tuskallisempaa kuin herätä ajoissa viikonloppuisin ja koulun jälkeen salille ja nostelemaan itsensä kuntoon. Kyllähän tämä tästä menee, kunhan saa rasvaa katoamaan niin näkyy tulokset edes jotenkin.

No höh, täälläpä on listattu jo monesti tämä sarja, mutta omalle top 3 listalle se kumminkin ensimmäiseksi menee. Eli siis lista on tämmöinen:

1. Oz (Kylmä rinki)
Tuli tuossa 2 viikkoa sitten ostettua Ozin Emerald city boksi, jossa siis on kyseisen sarjan kaikki kaudet. Viime viikolla olin syyslomalla ja ehdin katsomaan Ozia 4. kauteen asti, 2-4 jaksoa per päivä. Nyt kun koulu on taas alkanut en ole enään ehtinyt katsomaan kuin 1-2 jaksoa/pv, mikä kyllä harmittaa, sillä tätä sarjaa voisi katsoa helposti vaikka koko päivän putkeen. Mutta toisaalta, ihan hyvä että en voikkaan katsoa niin montaa jaksoa putkeen enään, sillä sittenhän tämä loppuisikin aiemmin.

2. Trophyt
Olen alkanut hankkimaan joitain suht. helposti saatavia trophyjä peleistäni. Sillä olen jonkinlainen perfektionisti, koska en pidä jos trophylistallani on monia pelejä, joista trophyjä on hankittu alle 50%.

3. Opintotuki
Parin kuukauden odottelun jälkeen Kelalta tuli myönteinen vastaus opintotuki mahdollisuuteen. Ei sieltä kauheasti rahaa tule, mutta tarpeeksi, että saa sen yhden uuden pelin per kuukausi :)

1. 3D-pelaaminen
Motorstorm: Apocalypse, Batman: Arkham City, Wipeout ja Mortal Kombat. Silmäkarkkia uudella tapaa ja sen lisäksi vielä loistopelejä mutenkin. Välillä on kyllä niin laiska olo että on pakko pelata maaten, jolloin 3D ei toimi. Muttei se haittaa, kyllä silmien pitää antaa levätä

2. Mustikka Watsa-Kahvi
Suurena mustikan ja kahvin ystävänä tämä on täyttä nannaa minulle. Jos maku pitäisi kuvailla, niin on se kuin joisi samettista kahvia samalla kun syö mustikka-piirakkaa. Joka tapauksessa, aamun ja aamupäivän pelailut kruunaa tämä loistavaakin loistavampi kahvi (loistava kahvi on normaali Watsa-kahvi) ja parasta on tietenkin se ettei tämä kahvi ala närästämään.

3. Chili-sadosta nauttiminen
Istutin chili-taimena liian myöhään ja useimmat jäivät kitukasvuisiksi ja puolitiehen, mutta ne joissa oli chilejä kesän loputtua niin ne olivat liian raakoja. Vasta nytten sisätiloissa chilit ovat kypsyneet ja niistä on tullut loistavaa salsaa ja currya. Pari päivää sitten tein Kookos-Tikka Masalaa, joka oli erittäin autenttisen makuista.
Ensi keväänä lähtee enemmän kasvamaan, tulisempaa ja eksoottisempaa.

1. Assassins Creed: Revelations -HYPE
Collectors Edition 62€ ja Animus Edition 80€. KUMPI???

2. Pirates of the Caribbean DVD -marathon
Ensimmäinen ja toinen leffa plakkarissa, kolmonen alkaa kohta ja nelonen pitäisi ostaa.

3. Liekeistä syntyvä lintu eli Feenix - Rakkaus (TAAS!!)

1. Digiexpo. Voi sentään, viime vuonna oli mielestäni ihan ookoo messut mutta tänä vuonna on pari asiaa joiden minun on pakko tarkistaa sieltä joten nyt on odotus kova.

2. Karkkkiiiiiiii. Omnomnomnom sitä on vaan pakko syödä. Tämä taitaa olla tämmönen ohimenevä hetki.... toivottavasti.

3. Se että huomenna tulee NCIS !!! Kauden päätösjakso joka on pakko katsoa! SHHHIIITTTT!!!!

Top kolmeen voi olla vähän liian vaikea valita. No yritetään:

1. Viikonloppu
Eihän kukaan aina jaksa olla koulussa/töissä. Ja viikonloput tuntuvatkin miltei yhtä hyviltä kun lomat. Varsinkin maanantaisin odotus on korkeimmillaan. Huono puoli on kuitenkin, ettei posti kulje. Batman Arkham City! Im waiting you!!!

2. Deus Ex: Human Revolution (taas tai edelleen)
Se vaan on niin hyvä. Ihmettelen, että miten en kyllästy. Montakohan kertaa se on tullut pelattua läpi? 6? 7? No jotain sellaista.

3. Kitara
Olen taas pitkästä aikaa saanut skitan käteen ja alkanut soittaa kaikkia vanhoja biisejä, joita joskus muutama vuosi sitten on tullut soitettua. Onhan niitä uusiakin opittu, mutta jotenkin niiden vanhojen klassikoiden soittaminen tuntuu paljon hienommalta. :/

1. Autokortti
Tämän viikkoisen inssin läpäisemisen ansiosta pääsen vihdoinkin ajamaan vapaasti, JES!

2. Uncharted 3
Loistava pelisarja sai jatkoa ja pääsen harjoittelemaan kolmannen persoonan nettisodan taitojani.
(tietenkään yksinpeliä unohtamatta)

3. Alkava viikonloppu
Onhan se mukavaa kun ei tarvitse mennä töihin taas pariin päivään.

1. Batman: Arkham City
Sain lainaan ja pelasin tuosta 1 tunti Hard:illa ja on kyllä todella todella hyvä peli. Toivottavasti on pitkä myös.

2. Muu kasvava pelipino
Uncharted 3, Assassin's Creed: Revelations, Dead Rising 2: Off The Record, Enslaved: Odyssey To The West, Dragon Age: Origins+DLC, LBP ja suunnilleen 15 lisää ja Steam:issä on monta joita en ole vielä edes aloittanut.

3. South Park:in uudet jaksot
Jokainen jakso on ollut todella hauska ja joka viikko tulee uusi. YEAH!

1.Levyjen ja kaiken krääsän ostaminen
Jopa suunnilleen kuukauden tauon pidin kaiken musiikin ja siihen liittyvän tavaran ostamiselta. Nyt juuri kävin hakemassa Hells Headbangersin paketin jossa oli 70$ edestä yhtä jos toista tavaraa. Acid Witchin hienon paidan ja CD:n otin halpaan hintaan, Mercyful Faten nunnien raiskaamis paita, King Diamondin hieman kummallinen juliste ja muuta semmoista kivaa. Eilen lähti High Rollerille taas tilaus jossa Manilla Roadia ja Troublea vinyyli muodossa tulossa. Ah rahan kuluttaminen on niin mukavaa.

2. SKYRIM
Perkeleen huikea peli. Mietteitä voi tsekata pelin omasta aiheesta. Ostakaa hyvät ihmiset tuo, ette tule pettymään.

3.....
En keksi nyt kolmatta... no nyt on perjantai joten se on hienoa. Hyvin aikaa pelailla, olla humalassa hyvässä porukassa ja katsoa maanantaina tiliä ja facepalmata.

1. Sons of Anarchyn neljäs kausi on todella kovaa settiä, vaikka alku hidasta olikin... Myös The Walking Dead on katsonnassa, vaikka alku hitaasti etenevää.

2. Blu-Ray:t ja DVD:t. Noitahan on tullut keräiltyä, tosin DVD:tä jotain yli 100 ja BD näyttäis olevan noin 50. Elokuvat suuri kiinnostuksen kohde ja armotonta arviota heitän jos ei miellytä.

3. Pelaaja. Tätä on sivusilmällä tullut vilkuiltua aikansa ja ajattelin nyt liittyä mukaan, kun keskustelu on hyvinkin aktiivista.

1. Hirvipaisti
Tätä herkkua en ole syönyt pitkään aikaan, no onneksi sitä on saatavilla tänään kermaperunoiden kanssa. Yksi lempiruokani.

2. Talven odotus
En oikeasti jaksa tätä syksyä, ei yhtään mitään tekemistä. Tulisi jo talvi, niin pääsisi ulkojäille lätkimään ja leikkimään mopolla.

3. Uncharted 3
Eilen vedin platinum trophyn, mutta edelleen kova sana. Multiplayer koukuttava, etenkin yhteistyöpeli.
Allekirjoittaneen GOTY.

1. Skyrim
Noin parikymmentä pelituntia takana ja vasta yhden pääjuonen tehtävän saanut tehtyä... Taitaa jäädä muut pelit vähäksi aikaa. GotY!

2. Nightwish: Imaginaerum
Ensimmäinen sinkku "Storytime" julkaistiin viime viikolla, ja kuulosti kyllä perkeleen hyvältä! Vielä pari viikkoa saa odottaa varsinaisen levyn julkkaria... (30.11)

3. Maaliskuun keikat
Sekä positiivisessa että negatiivisessa mielessä... Intti alkaa tammikuussa ja 10.3 olisi sekä Rise Againstilla että Nightwishilla keikat hesassa. Arvatkaa vaan vituttaako jos olen kiinni silloin. :S

1. Cod 4 multiplayer

Aijaijai.... Paras cod itellä mitään oon pelannut. Nyt vielä kun suurinosa modipelleistä lähtenyt helvettii boxin puolella, niin kelpaa tätä varsinki kavereitten kanssa pelailla. (varsinkin päiväs aikaa oikein rauhallista, illall muutama aina löytyy) R700 FTW!

2. Saint row 3

Julkkari huomenna. Kakkonen rautaa, joten tätä odotellaan.
Jumalauta jos ei oo huomenna tullut discshopista pakettii niin tulee ruumiita!

3. Blair's:in habanero sipsit

<3 Loistavan tulisia. Ei sen kummempaa :D Kiva vaa popsia...

1. Skyrim ja elämänmenetys

Lähentelee 50h rajaa tuo pelimäärä ja olen juonessa noin puolivälissä, sivutehtäviä väännetty hurja määrä. Normaalisti muun pelin kohdalla kun pelaisin noin paljon, noin pienessä ajassa, saisin suurta kommenttia kaveripiiristäni, mutta kun kyseessä on Skyrim....kaikki pelaavat sitä, kaikki! Viikonloppuna kaverit tänne koneiden kanssa ja lanitusta :D

2. Töitä

Joulun alla kun saa töitä ja kivalla palkalla, ei voi olla ku tyytyväinen. Auto kulkee tälläkin hetkellä tahdonvoimalla ja bensasta tietoakaan. Nautinto siis suurta. Ja työ liittyy vielä videopeleistä puhumiseen ja neuvomiseen. Kyllä kelpaa .

3. Koulunkäynti

Normaalisti neljä päivää viikossa koulua, nyt vain kolme, joten tänään se viikonloppu alkoi. Luvassa pelaamista, kahvia, pelaamista, syömistä, juomista ja muuten vaan laiskottelua. Hyvää viikonloppua kaikille :D

Runner-Up = Joulunodotus

Tätä kirjoittaessa huomasin, että vielä kuukausi matkaa jouluun!

Nyt tulee top 4 lista, on vaan pakko hehkuttaa kaikesta teille!

1. Kitaransoitto
Loistava opettaja ja kouluntarjoamat tunnit (vieläpä ruotsin tuntien päällä <3) kaks kertaa viikossa, ja nyt tuntuu että homma alkaa sujumaan oikeen kunnolla. Klasari vai sähkökitara, saa nähdä kummasta tulee "pääsoitin".. Vois seuraavassa jaksossa tehä anomuksen jos sais rummut kolmanneks instrumentiks.

2. Odottaminen
Perjantaina Arkham City PC: lle, helmikuussa Jak&Daxter Collection ja Vita, kesän alkaessa (?) uusi Bioshock. Ainiin ja Back to Karkand parin viikon sisällä mitä luultavimmin.

Battlefield 3
Tämä vain maistuu niin hyvin kavereitten kanssa räimiessä. Back to Karkandia tosiaankin odotan vesi kielellä, uudet kartat ja aseet maistuvat hyvin. CO-OP: kaan ei aivan hassumpaa ole hyvässä seurassa!

4.Meshuggah
Onse vaan rautaa. Jotenkin tää iskee omaan musiikkimakuhermoon ja lujaa.

1. Assassin's Creed: Brotherhood
Loistava peli, ei voi muuta sanoa. 10 minuuttia sitten vedin juonen läpi ja pelihän vakuutti minut, kuten AC2. Tarinakin jäi sellaiseen paikkaan, että Revelations on pakko-ostos, vaikka on saanutkin osakseen paskaa niskaansa. Ezion tarina on yksinkertaisesti pakko nähdä loppuun. Odotan kyllä innolla jo AC3:a.

2. Elämä noin muuten vaan
Lähes kaikki on mallillaan. Koulussa menee ihan mukavasti, sählynpeluu maistuu ja kotonakin on kaikki hyvin. Kaiken tämän jälkeen ehdin pelata myös pelaamatta jääneitä loistavia videopelejä. Seuraavaksi tähtäimessä on Episodes from Liberty City, josta tosin TLAD on jo lähes läpäisty.

Talven, joulun ja synttäreiden odotus
Talvesta en suoraan sanottuna välitä paskaakaan, ulkojäät on ainoa asia, mikä saa minut innostumaan. Joulustakaan ei saa samoja asioita irti, kun vielä pari vuotta sitten. MW3 ja joululoma saavat minut odottamaan joulua hieman. Syntymäpäivä on tammikuussa, jolloin mittariin kolahtaa 15 vuotta. Eipä siinä ihmeellistä, vuosi muiden joukossa, mopokorttia odotellessa. En vaan ole varma, että voinko suorittaa sitä talvella, kun on kaiken helvetinlaiset ajokokeet. Jos ei onnistu, niin keväällä hoidetaan homma. On kyllä 4000 kilometriä tullut mopolla ajeltua ilman korttia, eikä poliisia ole näkynyt vielä kertaakaan. Ajelen tosin syrjäisillä teillä enimmäkseen.

1. Musiikki
Nyt olen taas innostunut soittamaan bassoa oikein kunnolla kun aina välillä se vain tuntui tylsältä. Yksi syy innostukseen voi olla se, että olen kaverin kanssa saanut treeni porukan kasaan ja ensi viikolla alamme treenaamaan bändinä :)
Aina on kiva kun löytää uuden bändin jota kuunnella ja nyt löytyi Trivium joka osuu juuri omaan musiikki makuuni!

2. Lähestyvä talvi, Joulu ja synttärit!
Kesä on mielestäni paras vuodenaika, mutta talvikin on aivan mahtavaa aikaa juuri joulun synttäreiden ja uudenvuoden takia. Synttärit on 26 päivä joulukuuta ja nyt tulee mittariin 16!
Myös yksi talven parhaista asioista on lumilautailu! Huoneen nurkassa odottaa uusi K2:n lauta joka on vain laskemista vailla :)

3. Koulu! Usko tai älä!
Minusta on mukava, että päivässä on rutiinia, kun esim lomalla jään vaan kotiin pelaamaan yöhön asti jolloin seuraavana päivänä on aivan järkyttävä päänsärky jolloin vedän kahvia tai/ja energiajuomaa naamariin ja kun sitä jatkuu monta päivää seuraa lievä kofeiini "riippuvuus" ja jos kofeiinia ei saa niin seurauksena on lisää päänsärkyä! Joten menen aamulla menen ihan mieluusti kouluun vaikka esim. matikka, kemia ja ruotsi ovat aivan hanurista. Samoin koulussa näkee kavereita jotka myös erakoituvat lomalla pelien ihmeelliseen maailmaan.

1. Uusi asunto
- Heti ensi vuoden alussa pääsen pois tästä rotankolosta. On tätä odotettu. Mukava on myös kun pääsee kaupungin sykkeeseen ja työmatka lyhenee n. 10km. Olispa jo Tammikuu.

2. Mastodon
- Miksen ole löytänyt tätä bändiä aiemmin? Ihan tajuttoman kovaa settiä. Varsinkin Blood Mountain ja Crack The Skye on pärissyt tässä viimeaikoina.

3. Mässyttömyys
- Tarkoituksena on ollut vähentää kaikenlaisten herkkujen mässäilyä ja ainakin alku on ollut lupaava. Kattoo nyt miten Jouluna repsahtaa.

1. Battlefield 3 - Tähän olen jäänyt todella pahasti koukkuun eikä lopun merkkejä näy. Mahtava nettiräiske.

2. Joulun odotus - Vaikken nyt enää samalla tavalla joulua odota kuin skidinä niin kyllähän se joulun tunnelma on omaa luokkaansa ja ruoka se vasta parhautta onkin.

3. Juissi - Energia juomien kittaaminen on vähentynyt ja juissia tulee päivittäin kiskottua litran pönikän verran. Tulee paljon halvemmaksikin.

Dark Tranquillity
Jos DT oli ennen eilistä keikkaa loistavaa musiikkia, niin nyt se on keikan jälkeen vielä paremman kuuloista..Kyllä teki hyvää!

Pelikasa
Syksyn pelitulva ja muu pelikasa alkaa pikkuhiljaa olemaan taputeltu, enään olisi jäljellä Skyrimi ja BF3..Myös Dj Hero 2:n Empire-moden läpipeluu on loppupuolella.

Ensi vuoden pelit
Mukavasti tulee taas menemään rahaa uusiin peleihin. Mm. Bioshock: Infinite, MGS-collection, Mass Effect 3 sekä tietenkin FF XIII-2 (Crystal Edition) ovat ainakin suunnitelmissa hankkia..Kenties jostain täytyy myös repäistä rahaa Vitaa varten, tosin sen näkee sitten..

Skyr... siis joululoman odotus
Joulu tulee taas, mutta tänä vuonna se ei ole pääasia. Nyt loma on suurin odotuksenaihe, koska silloin voin suoda itselleni Skyrimin ja perehtyä siihen sen ansaitsemalla hartaudella, pitkistä putkista puhumattakaan. Oblivion ei sytyttänyt pääjuonen osalta (hemmetin Daedrat ja Oblivion gatet...), mutta kaikki valituksenaiheeni taitavat loistaa poissaolollaan Skyrimissä. Toivottavasti siinä on Fallout 3:n tapaan avoimen maailman peli, jota jaksaa oikeasti tahkota aktiivisesti.

Musiikin odottelu
Torstaina tuli ensimmäinen osa Play.com-tilauksestani. Kyseessä oli God is an Astronautin All is Violent, All is Bright, joka on ollut pariin kertaan ihan kajarikuuntelussa. Toissapäivänä vallitsi maailmanlopun tunnelma talvimyrskyn riepotellessa kaupunkia ja paikallinen postiljouni ei ilmeisesti päässyt ovelle asti. Toivottavasti huomenna käy parempi säkä ja sekä Nightwishin Imaginaerum että God is an Astronaut tekevät paketteineen tuttavuutta ovimaton kanssa. Olen yrittänyt pitää Imaginaerumin kuuntelun minimissä kunnollista läpisoittoa varten, mutta tiukkaa on tehnyt. Aina välillä on vain ollut pakko pistää joku biisi soimaan Juuttupelistä. Toisaalta, ennakkokuuntelu on varmasti hyväkin asia, koska silloin varsinainen sulattelu on jo suoritettu ja musiikista voi nauttia täysillä.

Kuulokkeiden odottelu
Toissapäivänä lähti uudet cx-400II -tulpat cdonilta ja niitä olenkin odottanut. Tuntuu oudolta sotkea fillarilla kouluun ilman jytäjytää korvissa. Tiistainkin reissu olisi huomattavasti mukavampi tulppien kanssa, kun varasuunnitelma käsittää hyvät, mutta transportaation kannalta hankalat portaProt. Kiltti postin setä: tipauttaisitko huomenna luukusta kaksi levyä kera paketti-ilmoituksen? Pretty please?

Skyrim
Skyrim on vallan ihana peli. Yli kolmekymmentä tuntia pelannut enkä ole koskenut pääjuoneen kuin vasta siihen asti että olen päässyt tappamaan lohikäärmeen. WinterHoldin College on varmaankin seuraavana tekemislistalla. Kaikki mikä itseäni ärsytti Oblivionissa on korjattu.

Musiikki
Uusi Coldplayn levy on aivan mahdottoman hyvä, plus Gleen kappaleet Spotifysta viihdyttävät mainiosti. LIGHTSIN uusinta levyä odotellessa johon menee vielä pari viikkoa..

Pottuuntuminen kouluun
IB-kokeet eivät ole mikään ihanin asia maailmassa ja stressi painaa päälle. Lyhytelokuvan kuvaaminen, editoiminen ja käsikirjoittaminen jännittää eniten vaikka en olekaan aivan aloittelija kyseisessä hommassa. Onneksi on sentään aikaa tehdä näitä hommia..

1. Skyrim
tärä hakattu 2 päivää kun olen ollut kipeä.... olisikohan 3 streakki huomenna?

2. YLE:n vaalikone
Vastasin vaalikoneeseen "en osaa sanoa" jokaiseen kohtaan ja sain parhaaksi ehdokkaaksi Paavo Arhinmäen. Huippu hakija.

3. Uusi TV
Sain vihdoin päivitettyä vanhan kuvaputken ja nyt on reilu viikon omistanut tämä uuden 3d töllön.

1. Joulun odotus
Olen aina ollut jouluihminen, tänä vuonna ei ehk nii hyvä fiilis, ku tuntuu et ei ehi mitenkää järjestää kaikkee ja tiedos et ei mitää suurta oo tulossa lahjaksi.

2. Koulun viimeiset päivät
Se, että ei tule lähes yhtään läksyä ja kokeet ovat ohi tuntuu helvetin hyvältä. Meni tosi nopeesti aika, siis koulun alusta jouluun.

3. NHL
NHL:ää on tullu taas aktiivisesti seurattua. Liiga täynnä mielenkiintoisia pelaajia ja Winter Classic tulossa. Ja on tullu NHL12:st hakattua iha kohtuullisesti.

1. Pelivuosi 2011
Tänä vuonna on tullut aivan hillitön määrä toinen toistaan parempia pelejä. Alkuvuodesta oli hiljaisempaa, mutta loppuvuotta kohti pelejä on tullut vauhdilla. Itselläni tämä pelivuosi jatkuu vielä pitkälle ensi vuodelle.

2. Joulu
Irroittautuminen arjesta tuntuu aina yhtä mukavalta. Pitääkin nauttia tästä lomailusta, sillä arjen pariin täytyy palata heti 2. päivä tammikuuta.

3. Insert something here

1. Jul
Joulu voi vihdoin alkaa, kun tentit loppuivat. Pääse vähän joulufiilikseen ja tarkoitus olisi ainakin A link to the past:ia vähän pelailla ja muu aika sitten lueskella ja chillailla. Ehkä GT5 käy myös koneessa. Itselle peli tuo aina sopivan rennon fiiliksen. Lahjoja en odota enkä joulua noin muuten kuusen tai mässäytysten muodossa, mutta ihan kiva vähän rauhoittua pitkästä aikaa. Tietty vähän fiilistä laskee se, että hesaan/heseen/stadiin jne.. tulee sitten musta joulu. Enpä muista yhtään sellaista vielä olleen, eli aika harvinaista tämäkin.

2. Hobitti
Traileri toi eilen mahtavan fiiliksen. Tätä tulen odottamaan enemmän, kuin mitään peliä tällä hetkellä ja varmaan odotetuin leffa ikinä. Tolkienin lore on vaan sitä tasoa, että ei voi muuta kuin katsella tuota traileria ja pelata Skyrimiä. Kirjakin pitää lukaista taas vaihteeksi ennen leffan tuloa.

3. Skyrim
Tuo hyvin mieleen Tolkienin maailman ja sen takia tätä oikeastaan pelaankin. Koska keskimaasta ei ikinä saada kovan luokan peliä, joten pitänee fiilistellä elder scrollsin maailmassa ja kuvitella samalla olevansa keskimaassa. Ilman fiilistäkin tämä peli on huippu ja paranee vain pelatessa. Oikein rattoisaa on ollut ja varmasti tulee ainakin pääjuoni vedettyä läpi. Sitten myöhemmin fiilistelemään muuta osaa pelistä.

Tähän listaan ei kuulu pelit. Pelaaminen on jo vähän alkanut tökkimään, kun ei sitä Battlefieldia jaksa hakata yhtään nytten. Taitaa jäädä pelaaminen tauolle vähäksi aikaa. Eli:

1. Bändi/kitaransoitto
Tai no, kitaramaikan kanssa kasattiin ryhmä jonka kanssa soitetaan sitten hyviä biisejä. Aivan uudenlainen ja inspiroiva kokemus. Huomenna taas seuraavat treenit jo kahdeltatoista joten pitää olla aikaisin liikkeellä. Creamia, Warrantia, Rollareita, Ramonesia tms. ollaan soiteltu ja todella mahtavaa ajanviettoa.
Kitaraa on taas tullut soiteltua tiuhaan. Eilen kymmenisen tuntia ja tänään kolme. Nytten kun on lomalla on koulun jälkeen sitä jaksamistakin soitella.

2. Jersey Shore
Kyllä. Big Brotheria vastaan voisin aloittaa ristiretken ja polttaa jok'ikisen ''BB-talon'' maantasalle, mutta Jersey Shore on aivan mahtavaa viihdettä! TV 5 aloitti juuri ensimmäiset jaksot, ja niitä kun en ole nähnyt katson innolla. Onhan siellä se Snooki :3

3. Musiikki
Last but not least... Musiikkia on tullut kuunneltua jokapäivä monta tuntia. Tällä hetkellä iskee eniten glami bändi rashdïet. Mötiköitten lämppärinä toimii sitten kesällä ja toinen on Hardcore Superstar todella hyviä ruotsalaisia pummpuja ovat. Wiz Khalifa, Megadeth, Snoop Dogg etc. iskee taas vaihteeksi. Se Black & Yellow on vain niin hyvä biisi. Parhaana versiona tietenkin toimii G-Mix jossa on mukana feattaamassa Snoop Dogg, Juicy J ja T-Pain.

1. Joulun odotus
Jänskättää kamalasti mitä kaikkee jouluks saan. CDONin tilauksen pitäis tulla huomenna, mutta Thomannin pakettia ei ole näkynyt :| Saisinpa sen bassokitaran jouluks, se vasta olis hienoo!
Jimmsin tietokoneen tiedän kyllä. saavani vasta uudenvuoden jälkeen lol.

2. Protest The Hero
Tähän bändiin taisin törmätä boardien Hitti vai huti -topikista. Oon tykästyny tähän yhtyeeseen ihan kympillä. Laulajasta ja basistista on tullu mun uusia idoleitani, Rodyn upee lauluääni ja Arifin komeet bassolinjat on jotain niin ihmeellistä! Ostan Fortress albumin ASAP, jos vaan satun löytämään kaupasta.

3. Joulutodistus ja alkanut loma
Ysiluokan joulutodistus tuli ja oon itte ihan tyytyväinen siihen. Pari numeroo laskenu, mutta samalla pari muuta noussu. Keskiarvo osui 8,5 paikkeille. Jos sitä sitten kevättodistukseen vähän nostaisi, ysin KA olis aika komia!
Lomaki tosiaan alkoi, huomenna en sitte nouse ennen kello kahtatoista, nyt kun on mahdollisuus nukkua vanhoja univelkoja pois!

Sympaattista joulua kaikille toivottaa Mixoni !

1. Jouluvitutuksen poistuminen
Vielä viikko pari sitten vitutti raakasti kun luki täältä ja kuuli kavereilta miten pelejä/pelaamiseen liittyvää on tulossa joululahjaksi, tai ihan mitä vaan mikä oikeasti kiinnostaisi tai jtn mistä voisi olla innoissaan. Itselläni on se tilanne, että mitään, ei sitten yhtään mitään, mikä viittaakaan pelaamiseen ole pukinkontista tulossa, ainut siisti juttu on se että ostettiin mulle joululahjaks kitara (klasari). Tää on totta kai siisti juttu, mutta kun se oli semmonen asia mikä olis joka tapauksessa pitäny ostaa, ni se ei vastaa ihan perus joululahjaa, u know? Älkää kivittäkö, totta kai mä arvostan mitä mulle annetaan joululahjaks, mut ei tässä oo enään yhtään semmosta fiilistä ku pari vuotta takaperin. Hyvä asia tässä on se, että oon nyt tajunnu et näin täs pitääki käydä, ja vanhemmat panostaa enemmän noitten pienempien lasten lahjoihin.

2. Kaikki joulusiivoukset tehty
Joululoma alkoi jo maanantaina itselläni, mutta tänään onkin ainoa päivä kun ei tarvitse siivota kymmentä tuntia. Ensimmäisenä päivänä pesin/vahasin kaikki talon puulattita (lähes 250neliötä) ja tätä rataa. Olin eilen illalla ihan kuollut, mutta kai se joulu huomenna tulee. Jos tulee.

3. Mass Effect
Päivät siivottu, yön pimeät tunnit käytetty tähän scifi-eepoksen läpikäymiseen. Nyt peli tuntuu vain ihan semihyvältä, koska ensimmäinen planeetta (Noveria, lumiplaneetta) jolle lähdin alkuselkkauksien jälkeen tuntuu järkyttävän tylsältä. Paitsi että taisteluiden vaikeustaso koki pystysuoran seinän edessään, niin planeetta on tuntunut liian pitkältä ja juoni ei etene kunnolla. Ensimmäiset kolme tuntia pelistä keskityin lähinnä kusemaan hunajaa. Alku oli mielestäni rautaa.

1. Uusi asunto
- Entinen 40 neliöinen koirankoppi vaihtui 55 neliöiseen penthouseen. Toimii.

2. Walking Dead (tv)
- Toista kertaa aloin nyt katsomaan ykköskautta. Edelleen yhtä hyvä kuin ekallakin kerralla. Ehkä joskus sais sen kakkoskaudenkin katsottua.

3. Mastodon (musiikki)
- Elämässäni ei ole viimeaikoina kulunut päivääkään ilman tätä ihanaista bändiä <3

Metro 2033 (kirja)
Loistava kirja ydinsodan jälkeisestä maailmasta, jossa selviytyneet ihmiset asuvat Moskovan synkissä metrotunneleissa. Todella sykähdyttävä tarina ei jätä kylmäksi. Yli 500-sivuisen kirjan olisi voinut lukea läpi vaikka yhdellä kerralla, niin jännittävä se oli. Heti kun aikaa on käyn ostamassa jatko-osan.

(Kirjahan siis on kirjoitettu, ja peli tehty sen pohjalta toisin kuin moneet luulevat. Itse en ole ikinä edes kokeillut kyseistä peliä)

Star Wars: The Old Republic
Vielä jonkin aikaa sitten minun olisi ollut mahdotonta nähdä itseni pelaamassa MMORPG- peliä, mutta SWTOR kiinnitti heti huomioni, kun sitä alettiin mainostaa. Ostinkin sen ja olen ollut tyytyväinen. Kyseinen peli on äärimmäisen koukuttava ja omannäköinen campaign, sekä kavereiden kanssa suoritettavat tehtävät ovat todellakin loistava juttu.

Viikonloppu
Viikonloppua odotellessa...

1. Muutto
Viisi vuotta Hyvinkäällä, sen jälkeen 10 vuotta Launosissa ja nyt matka jatkuu Riihimäelle. Ylihuomenna alkaa kamojen roudaus uuteen kämppään ja pääsen taistelemaan Riihimäen katujen vallasta Zenoxin kanssa. Innolla odotan uutta seutua ja uusia kujeita.

2. Skeba
Pitkästä aikaa sain kunnon inspiraation istua pari tuntia päivässä kitaran kanssa. Master of Puppetsin James Hefieldin kaunista sooloa ja harmoniaa olen opetellut ja nyt ollan jo puolessa välissä.

3. Saarioinen broileri kermakastikkeessa
Tähän oli pakko keksiä jotain niin laitetaan tuo Jumalainen valmisruoka. Mitään muuta valmisruokaa en ole syönyt pariin viikkoon kuin tuota. Eikä tuo nyt ravintoarvoiltaan siitä huonoimmasta päästä ole.

Lainaus käyttäjältä GH Player+

Jumalainen valmisruoka.

Tämä on niin väärin.

Oma lista näyttää tältä:

1. Loma(utus)
- Mukavaa kun saa aamulla jäädä kotia nukkumaan kun muut painuu duuniin. Nam nam.

2. L.A. Noire
- Nyt kun on aikaa pelata niin päätinpä ottaa V.M. Loirin uusintapeluuseen. Tarkoituksena olisi vetää jokainen keissi viiden tähden suorituksella.

3. Leffat
- Viimeaikoina olen ostanut luvattoman paljon Blu-ray leffoja ja katselua tuossa odottelee Scream 4, Vihreä Maili, Faster, Donnie Darko ja Sucker Punch. Nuo kun nyt tästä alkuun katselis ennenkuin ostelee uusia.

+ TV
Nyt kun sitä aikaa tosiaan on niin myös TV-ohjelmien katselu on lisääntynyt. Game Of Thrones, Terminator: Sarah Connorin aikakirjat ja Boardwalk Empire on nyt tiukimman syynäyksen alla. Myös Discoveryn ohjelmat on kovaa kamaa varsinkin yöaikaan.

Lainaus käyttäjältä Ravenwood+

Lainaus käyttäjältä GH Player+Jumalainen valmisruoka.Tämä on niin väärin.

Siis itsehän en osaa mitään ruokaa melkeinpä tehdä, kun suurimminosin olen yksin kotona. Tokihan oman äidin tekemä makaronilaatikko, uunimakkara, muusi + kaikki on parempaa kuin valmisruoka. Tarkoitin tuolla sitä tiettyä valmisruokaa jumalaisena sellaisena, kun katsoo yleistä tarjontaa (lue: mummonmuusi ja lihapullat). Mieluummin söisin tietysti kotona tehtyä makaronilaatikkoa tms.

Lainaus käyttäjältä GH Player+

Mieluummin söisin tietysti kotona tehtyä makaronilaatikkoa tms.

Minä olen mieluummin syömättä kuin söisin valmisruokia. En ole yhtäkään valmisruokaa löytänyt joka maistuis siedettävältä.

Lainaus käyttäjältä Ravenwood+

Lainaus käyttäjältä GH Player+Mieluummin söisin tietysti kotona tehtyä makaronilaatikkoa tms.Minä olen mieluummin syömättä kuin söisin valmisruokia. En ole yhtäkään valmisruokaa löytänyt joka maistuis siedettävältä.

No kannattaa maistaa tuota. Yllätyt vielä. :)

Lainaus käyttäjältä Ravenwood+

Lainaus käyttäjältä GH Player+Mieluummin söisin tietysti kotona tehtyä makaronilaatikkoa tms.

Minä olen mieluummin syömättä kuin söisin valmisruokia. En ole yhtäkään valmisruokaa löytänyt joka maistuis siedettävältä.

Aamen. Valmisruuat ovat kerrassaan hirveitä keksintöjä. Ne ovat kalliita, kamalan makuisia, ravintoarvot sun muut numeeriset jutut heittävät häränpyllyä ja kaiken lisäksi ne tekevät helvetisti hallaa Suomen ruokakulttuurille ja ruokaidentiteetille. Aina kun näen kaupassa naisen ja hänen neljä pentuaan lappaamassa kärryyn Saarioisen valmispatoja, niin tekisi mieli mennä kaatamaan se kärry ja lyödä se täyteen jauhelihaa ja mausteita. Sen jälkee infoaisin mammaa siitä, miten tehdään esim. kunnolliset lihapullat.

GH-Playerille sellainen vinkki, että tuossa iässä kannattaa viimeistään alkaa opettelemaan sitä ruuanlaittoa. Onnistumisen ja erehdyksen kautta vain rohkeasti kokeilemaan. Tämä taito tulee nimittäin aikuisena olemaan helvetin arvokas, viimeistään kun niitä omia penskoja täytyy alkaa ruokkia.

Lainaus käyttäjältä Muksu+

Aamen. Valmisruuat ovat kerrassaan hirveitä keksintöjä. Ne ovat kalliita, kamalan makuisia, ravintoarvot sun muut numeeriset jutut heittävät häränpyllyä ja kaiken lisäksi ne tekevät helvetisti hallaa Suomen ruokakulttuurille ja ruokaidentiteetille. Aina kun näen kaupassa naisen ja hänen neljä pentuaan lappaamassa kärryyn Saarioisen valmispatoja, niin tekisi mieli mennä kaatamaan se kärry ja lyödä se täyteen jauhelihaa ja mausteita. Sen jälkee infoaisin mammaa siitä, miten tehdään esim. kunnolliset lihapullat.GH-Playerille sellainen vinkki, että tuossa iässä kannattaa viimeistään alkaa opettelemaan sitä ruuanlaittoa. Onnistumisen ja erehdyksen kautta vain rohkeasti kokeilemaan. Tämä taito tulee nimittäin aikuisena olemaan helvetin arvokas, viimeistään kun niitä omia penskoja täytyy alkaa ruokkia.

Noh osaan kyllä makaronit keittää ja jauhelihan paistaa, mutta siinä se. Ranskalaisetkin saan kärvennettyä uunissa syötäväksi. Opettelisin kyllä jos riittäisi aikaa ja jaksamista. Itse en vain viitsi vielä sitä ruokaa väsäillä. Katsoo sitten, kun on joskus pitemmän aikaa yksin kotona. Onhan se itsetehty/jonkun muun tekemä ruoka parempaa kuin valmisruoka. Pidän siitä kuitenkin.

Modern Warfare 3
N. 30h pelattu, mahtava on.

Hurjapäät
1-5 katsoin viime viikolla, nyt katon vitosta uudestaan. Mahtava sarja, autoja, naisia, toimintaa.

Pelin ostaminen
Kaikki joululahjarahat män, 15€tällä hetkellä. Pitäisi ostaa:
Jak & Daxter HD
Uncharted Golden Abyss
Final Fntasyt VII, XII ja XIII näin aluksi
Skyrim
Driver San Fransisco CE
Mass Effect 1 ja 2
Battlefield 3
Far Cry 3
Sly 4
Metal Gear Solidit
Prince of Persia HD Trilogy
motorstorm RC
miljoonia muita... Vanhatkin kesken..

Lainaus käyttäjältä sasukeluffy

Pitäisi ostaa:
Jak & Daxter HD
Uncharted Golden Abyss
Final Fntasyt VII, XII ja XIII näin aluksi
Skyrim
Driver San Fransisco CE
Mass Effect 1 ja 2
Battlefield 3
Far Cry 3
Sly 4
Metal Gear Solidit
Prince of Persia HD Trilogy
motorstorm RC
miljoonia muita... Vanhatkin kesken..

Pitäisi ostaa? Nyt järki käteen. Jos vanhatkin pelit ovat vielä kesken, niin tuskin tarvit jokaisen Metal Gear Solidin, Prince of Persian, Mass Effectin ja Final Fantasyn juuri tällä hetkellä.

1. Musiikin tunnit
Yksinkertaisesti helvetin hauskaa soittaa kavereiden kanssa biisejä. Ala-asteen musiikin tunneilta jäi todella paska maku suuhun (lue 5. ja 6. luokka pelkkää musiikin historiaa), mutta tämä on korjannut tilanteen. Jo viime vuonna oli hauskaa musiikin tunneilla ja tänä vuonna valinnaisessa viellä hauskempaa. Vaihtelevasti olen soittanut akustista ja koskettimia. Kitaran soitosta innostuneena ehkäpä jo ensi vkl menen ostamaan oman akustiseni.

2. Lätkä
Jääkiekosta en välitä kilpalajina ollenkaan ( penkkiurheiluna menee ), mutta kavereiden kanssa pelaaminen on kyllä mahtavaa ajan vietettä. Ja te senkin hikiset nörttiystäväni olen pelannut jääkiekko viime viikolla mahdollisesti jopa enemmän kuin pelannut plösöllä (johtuu lievästä vitutuksesta Cod4:ään).

3. Ristiriitaisesti Call of Duty 4
Vaikka pienesti olen suuttunut spawneista jaksan silti pelata tuota (varsin säästeliäästi kylläkin n. 20 tuntia takana). Toivottavasti Activision ei tapa Cod4:ää koskaan

1. DVD & Blu-ray kokoelman kasvattaminen.

Viime vuodesta lähtien minun DVD & Blu-ray kokoelmani on kasvanut oikein kunnolla. Olen viime vuonna ostanut yli 50 kpl elokuvia/tv-sarjoja. Olen ensisijaisesti kerännyt kauhuelokuvia koska olen ollut viime aikoina innostunut tästä genrestä. Vielä pitäisi tutustua noihin hiukan vanhempiin kauhuklassikoihin eli Frankesteiniin & Draculaan.

2. Työharjoittelun alkaminen helmikuussa.

Helmikkuun alussa aloitan 6-viikoisen työharjoittelun paikallisessa Agri-Marketissa. On kiva ottaa pientä hermolomaa koulusta ja eikä minun tarvitse herätä aikaisin linkkaan. Olen käynyt tuolla samassa paikassa ennenkin lyhyissä työharjoittelupäivissä ja tiedän että tuolla erittäin hyvä työilmapiiri ja lähimmästä lounasravintolasta saa hyvää ruokaa. Halusin ensisijaisesti mennä tuonne töihin koska tuo on ainoa tavaratalo paikkakunnallani ja enkä olisi halunnut mennä mihinkään ruokakauppaan töihin. On kyllä perseestä asua pienessä paikkakunassa maaseudun ympäröimänä. Haluan täältä joskus pois...

3. Vuoden 2012 elokuvatarjonta.

The Dark Knight Rises, The Hobbit, Prometheus, Skyfall and the list goes on... Tämän vuoden elokuvatarjonta on aivan huikea. Yleensä käyn vuodessa vain 3-4 kertaa elokuvateattereissa (Mikä johtuu yleensä siitä että lähin elokuvateatteri on 30-40 km päässä paikkakunnaltani) mutta tänä vuonna aion rikkoa nuo lukemat helposti. Kevään elokuvatarjonta ei ole päätä huimaava mutta aion käydä katsomassa Star War Episodi I:sen 3D-version & American Pie Reunionin. Kesällä ja syksyllä sitten ramppaan koko ajan elokuvissa. En ole myöskään koskaan ollut katsomassa elokuvaa heti ensi-iltana mutta voisin mennä batmanin ensi-iltaan jos lippuja myydään ennakkoon.

1. Dexter
Aivan helvetin upea sarja kyseessä, juuri sain katsottua ensimmäisen tuotantokauden, viikonloppuna aloitin, eilen katsoin 7 jaksoa ja tänään loput 2. Nyt kello on vitusti ja aamulla väsyttää. Mutta itse sarja iski lopulta kuin tuhat volttia, ja täytyy myöntää että aiheutti samanlaiset wibat kuin Walking Dead. Päähenkilö on öö, kiinnostavin ikinä, no kidding, mutta viimeinen jakso jätti "ei-niin-upean" maun suuhun. Jotenkin viimiseen jaksoon oli tungettu liikaa informaatiota ja tavaraa. Innolla odotan että pääsen seuraavien tuotantokausien kimppuun. Ainut vain kun tuntuu että sarja aiheuttaa unettomuutta. Kerrassaan hämmentävää.

2. Juha Vuorisen blogikirjat
Olen aina pitänyt blogikokoelmia ihan vitun tyhminä, mutta nuo Vuorisen blogit toimivat loistavina iltasatuina. Vuorinen oikeastaan muutenkin lempikirjailijoitani, ja varsinkin herran lasten toilailuja on hauska lukea. Tosin hämmennyn aika-ajoin kuinka avoimesti kyseinen jätkä puhuu perheestään.

3. DJ Heron odotus
Tilasin tänään CDON.COMista DJ Hero 2 Party Bundle, joka siis sisältää 2 DJ pöytää, mikin, ja kummatkin pelit. Hintaa tuotteella oli ruhtinaalliset 20€. Laatikko näytti isolta, ja iso laatikko on aina kiva. Musiikkityyli ei itseeni iske, mutta aina on kiva kokeilla jotakin tällaista uutta.