Televisiosarjat ja -vinkit / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Televisiosarjat ja -vinkit

Eli täällä keskustelua kaikenlaisista TV-sarjoista ja jos pitää jostain TV-sarjasta oikein niin antaa muille vinkin.

Minä tykkään katsoa semmoista Tanskalaista sarjaa kuin Kyllä nolottaa. Sarja on melkein samanlainen kuin Jäitä hattuun, mutta paljon paljon parempi.

Ohjelmassa kaikki on omilla nimillään(?), ja kaikki ovat koomikkoja ammatiltaan oikeassa elämässä(?). Sarjan päähahmo on hyväntahtoinen Frank, jolle tapahtuu noloja tilanteita. Frankilla on tyttöystävä (tai vaimo) jonka nimi on Mia. Frankin paras ystävä on Casper.

Sarja näkyy FST5:deltä tiistai-iltaisin. En suosittele herkkähermoisille ja huumorintajuttomille. Sarjssa ei ole jatkuvaa tarinaa melkein yhtään vaan yksittäisiä tapahtumia.

Kuudennen tuotantokauden ensimmäinen jakso.

Kunpa aloitusviestiä voisi muokata.

Syksy on täällä taas eli sarjat palaavat tauoiltaan. Nyt on kovassa seurannassa ainakin nämä sarjat:
Sons of Anarchy, How I Met Your Mother, The Big Bang Theory, South Park ja Dexter. Jenkkilän tahtia siis katson tietenkin. Ei kiinnosta katsoa mainosten kanssa tv:stä näitä, etenkin kun kausi ellei parikin ovat aina jäljessä.

Kaikki nuo sarjat ovat sellaisia joita on useampi vuosi tullut seurattua ja ihan rutiinina nuita kattelen. SoA:n tällä hetkellä menevä kausi (S04) on tuntunut parannukselta verrattuna edelliseen joka tuntui laahaavan paikallaan turhan paljon. Dexterin uusin on myös ollut positiivinen yllätys kun edellinen kausi meinasi tylsistyttää. Vieläkin sarjan ensimmäinen kausi on iskenyt koviten mutta ei tuo huono ohjelma ole kun näin monta vuotta jaksanut seurata.

HIMYM ja TBBT ovat ne pakolliset sitcomit joita en fanaattisesti katso mutta paremman puutteessa helppoa ja kivaa hupia sen 20min ajan mitä kestävät. Kummankin sarjan laatu on kylläkin laskenut melkeinpä kausi kaudelta ja etenkin HIMYM alkaa enemmän ja enemmän haukotuttamaan vaikkakin aina välillä tulee ihan hauskoja jaksoja.

South Park, kuka tätä ei katsoisi? Sarja jossa ei ole yhtäkään paskaa jaksoa, mutta tietenkin jokunen "vähemmän hauskempi" on myös seassa. Nyt viimeisimmistä Assburger jakso oli kerrassaan nerokas. Nauroin koko jakson ajan.

Melkolailla kokoajan on joitain sarjoja joita seuraan. Ihan vasta loppui Breaking Bad, True Blood ja Weeds. Hyviä sarjoja jokainen, viimesimmät kaudet olivat vähintään hyviä. The Walking Dead taitaa olla seuraava ohjelma jota alan katsomaan, 16.10 tulee S02E01. Ensimmäinen kausi oli ihan hyvä kliseisyydessäänkin joten sama jatkaa uudenkin katsomista.

Lainaus käyttäjältä Oselot+

Syksy on täällä taas eli sarjat palaavat tauoiltaan. Nyt on kovassa seurannassa ainakin nämä sarjat: How I Met Your Mother, The Big Bang Theory, South Park ja Dexter. Jenkkilän tahtia siis katson tietenkin.

Ihan vasta loppui Breaking Bad ja Weeds. The Walking Dead taitaa olla seuraava ohjelma jota alan katsomaan.

Nämä.

Itse katson myös ihan viikko-ohjelman mukaisesti sarjoja sitä mukaan kun niitä jenkkilässä pyörii. Ei ole mitään järkeä seurata sarjoja Suomen tv:stä, kun tuntuvat poikkeuksetta lähettävän sarjoja vähintään kahden vuoden viiveellä. Edellä mainittujen sarjojen lisäksi myös House, It's Always Sunny in Philadelphia, Louie, Misfits ja Curb Your Enthusiasm ovat seurannassa.

House on kyllä sellainen sarja, joka ei paikoillaan pysy yhtä kautta pidempää. Kaksi jaksoa on nyt tullut kahdeksatta tuotantokautta, ja homma on taas laitettu ihan uusiksi mikä on mainio juttu. It's Always Sunny in Philadephia on ehkä hauskin tv-sarja ikinä. Noin sairasta huumoria en South parkin lisäksi ole tv-sarjassa ikinä nähnyt. Louie on mainio sarja kaikille standupin ystäville. Tuo on siis koomikko Louis CK:n luoma ja kertoo miehen joka päiväisestä elämästä New Yorkissa. Sarjan parasta antia on jaksoihin ripotellut standup-pätkät. Misfits on aivan helvetin tyhmä sarja. Tuossahan ideana on siis, että salama iskee joukkoon teinejä ja heistä tulee supersankareita. Imdb:ssä tuolla on yllättävän korkea 9.0 keskiarvo ja on kieltämättä todella hauska sarja typeryydestään huolimatta.

Curb Your Enthusiasm on kaikista näistä tällä hetkellä oma suosikkini. Sarja on Larry Davidin (Seinfeldin luoja) nerokas komedia, joka on lähestulkoon täysin improvisoitu. Get in that Ass

Syksyn on laatusarjojen aikaa kuten Oselot sanoi, joten itsekkin paljon sarjoja on tullut katsottua viimeisten kuukausien aikana, vaikka armeija pahasti tätä haluaakin sekoittaa. Juuri eilen tuli katsottua Breaking Badin 4.kauden viimeinen jakso, ja oli kyllä taas aikamoinen "VAU"-efekti minkä viimeinen jakso aiheutti. Sen enempää spoilaamatta on sanottava että Vince Gilligan ja kumppanit osaavat kyllä rakentaa todella hyvin draamaa. Ja sarjallehan tulee vielä jatkoakin, jonka myötä 5.kausi lopettaa tämän hienon sarjan. Mutta miten? En malta odottaa...

HIMYM on myös näitä sarjoja mitä tulee seurailtua, kuten jotkut saattoivat tietää jos lukisivat tekstejäni vanhoilla boardeilla. Oselotin sanojen mukaan, taso on hieman tosiaan pudonnut mutta kyllä sarja jaksaa edelleen myös usein naurattamaankin ja toimii nimenomaan tällaisena 20 min viihdyttäjänä. Dexter on myös ehdottomasti seurannassa, ja avausjakso vaikutti todella hyvältä. Ja tällä tuotantokaudellahan sarjasta myhäilee myös Edward James Olmos, a.k.a kaikkien rakastama uuden Battlestar Galactican Amiraali Adama. Siinä on vasta hieno näyttelijä.

Lisäksi tulee seurailtua Entouragea (6.kausi) sekä Boardwalk Empirea, joka on myös aivan uskomaton sarja. Sarja sisältää ehkä kokonaisuutena parhaat henkilöhahmot tv-sarjoissa koskaan, ainakaan muutamaan vuoteen. Jos kieltolain aikainen gansteridraama kiinnosta, Boardwalk Empire on kuin sinulle tehty.

Ehkä hiukan offtopicia, mutta jos joku on sattunut unohtamaan niin kello 19 alkaa Jimillä Tilt, juontajana Anni Uusivirta, jos ketään edes kiinnostaa. Tilttiä tulee 10 osaa. Peliohjelmia on vähän, joten pitää tämä katsoa, mutta mitähän mahtaa olla laatu eikä juontajakaan miltään peliasijantuntijalta vaikuta, tosin ulkonäkö on ihan kohdallaan. Saa nähdä onkohan edes ajankohtaisia arvosteluja...

Katsokaa ihmeessä, vaikka edes sen takia että saatte haukkua kuinka paska se oli. Suomalaista pelijournalismia pitää tukea, ainakin silloin kuin se ei maksa mitään...

Edit:

Lainaus

Ehkä hiukan offtopicia

Miksi ihmeessä tämä olisi offtopicia...?

Tilt tuli katsottua ja ei voi kuin ihmetellä miten se on onnistuttu taas ryssimään noin laadukkaasti. Pelkosen aikoihin se oli oikeasti melko siedettävä, mutta nyt se on täysi vitsi. Ei ihme, että valtavirrassa pelaamista ei pidetä oikeana harrasteena, kun tätä mainostetaan sellaisena "oikeana" peliohjelmana. Juontaja sössöttää (vaikka onkin ihan nätti) ja arvostelut olivat taas aivan hirveitä. Toki se vaikuttaa Änärin arvosanaan kun EA sponsoroi. Ja mielestäni kun Singstarin miinukseksi lasketaan JVG:n musiikki, niin ei oikein voi ottaa koko juttua vakavasti (kyllä minä pidän JVG:stä). On melko suuri virhe kaupallisesti haukkua JVG ja Poju "täydeksi paskaksi", kun tietty urheiluvoitto on niin tuoreessa muistissa. Toki arvostelija saa esittää oman mielipiteensä, mutta kun koko arvostelu nojaa siihen ja sponsorin lahjuksiin, niin ei voi kuin miettiä, että miksi emme saa parempaa peliohjelmaa?

Hyvää oli kyllä sen yhden kaverin esittämät faktat peleistä ja siitä että ne eivät tee kenestäkään koulusurmaajaa, vaan päässä pitää olla ihan valmiiksi vikaa. Tälläistä sisältöä ja kunnollista sellaista kaivataan todellakin lisää, ainakin jos tätä nyt meinataan tehdä enemmän kuin 10 jaksoa.

Toivotaan nyt, että tämä ensimmäinen jakso oli vain "pikkuisen" kömö ja että ne muut ovat sitten parempia.

Kyllähän tuo Tiltti tuli tsekattua. Itse ainakin pidin ja sain hyvät naurut siitä kun JVG:tä ja Pojua mentiin haukkumaan, ihan oikein :D..olen kyllä ihan samaa mieltä. että kyseiset artistit ovat ihan hirveetä kuraa, joten se kai selittääkin jonkun verra.
Muuten oli aika ankeeta meininkiä (paitsi tuo Muksun mainitsema surmausjuttu), toivottavasti paranee jatkossa.

E: Ja harmittaahan se, ettei ole parempaa peliohjelmaa (mikä tulisi telkusta) tällä hetkellä. EA sponsorina pelottaa hieman, tosin en ainakaan nyt keksisi mahdollisesti muuta sponsoria tilalle. Toivottavasti tämä eka jakso oli pelkkää alkukankeutta..

Lainaus käyttäjältä ZaleraFF+

Kyllähän tuo Tiltti tuli tsekattua. Itse ainakin pidin ja sain hyvät naurut siitä kun JVG:tä ja Pojua mentiin haukkumaan, ihan oikein :D..olen kyllä ihan samaa mieltä. että kyseiset artistit ovat ihan hirveetä kuraa, joten se kai selittääkin jonkun verra. .

Jaa toi Tilt olikin musaohjelma?

Ikävä kyllä hiukan huomasi EA:n mukanaolon Tiltissä. Arvostelussa ei vaan tunnuttu ottavan ollenkaan huomioon sitä että NHL12 ei sisällä kovinkaan paljon uutta edellisvuoden versioon nähden. Lisäksi en oikein tajunnut NHL12:n loistavuutta ylistävällä tekijätiimin jäsenellä kuin selvääkin selvempi mainostus. Ei sentään kymppiä räväytetty NHL:lle.

Hard Resetin arvostelusta en tiedä mitä mieltä olisin. Nostaisinko hattua että otettiin arvosteluun hiukan tuntemattomampi peli mainstreamin ulkopuolelta vai olisinko huolestunut ettei arvosteltavaksi saatu nimekkäämpää peliä.

Itseäni huolettaa myös se että Anni Uusivirran ilmestyessä ruutuun tunsin vain ärtymystä, mikä ei pitäisi olla heteromiehelle validi reaktio nätin vastakkaisen sukupuolen edustajan ollessa ruudussa.

Ensi viikolla Fifa12 arvostelussa, koska EA:n peli on kyseessä arvosana lienee 9 tai 10. Forza 4 ja joku muukin peli taisi olla jota en nyt muista. Noh, oli mitä oli meinaan katsoa loputkin jos suinkin muistan.

Oli aika kasuaalimeininki Tiltissä. Arvostelussa perus änärit ja Sing starit ja sitten oli näitä mistään mitään tietämättömien ohjeistuksia, kuten "prossu ja näyttis on tärkeimmät". Näkee ettei meikä kuulu kohderyhmään. Meno varmaan kuitenkin paranee tulevissa jaksoissa, koska nyt tulee sen verran paljon ison luokan pelejä, että varmaan Tiltinkin ohjelma-aika täyttyy melko pitkälti niistä.

Jaana >>> Anni.
Muuten tuo jakso nyt oli ihan kohtalainen. Siis jos ootta rimaksi sen, mitä tiltti on aina ollut. Tämä miesääni on kait se sama, joka oli ihan alussakin mukana. Peliarvosteluissa olisi kiva, jos mentäisiin vähän vähemmän tuolla casual-linjalla, mutta menköön. Erityisenä plussana King of dragon pass ja se, että olivat saaneet vähän haastattelujakin mukaan. Jos vain juontaja voisi edes etäisestä vaikuttaa kiinnostuneelta siitä, mistä puhuu niin jaksaisi varmaan enemmänkin katsoa.
Ja tuo "prossu ja näyttis" tekevät pelikoneet on nyt vähän niin ja näin peliohjelmassa. Jos joku haluaa ostaa kunnon pelikoneen, niin ei vie kauaa googlata tärkeimpiä osia. Mutta antoihan tuo toki jotain tietoa, jos ei aiemmin ole tietokoneiden kanssa puuhastellut.

Lainaus

E: Ja harmittaahan se, ettei ole parempaa peliohjelmaa (mikä tulisi telkusta) tällä hetkellä.

Telkku päälle --> kanava 71, eli stadi.tv --> MoonTV, Gamer
Mutta jos et asu pääkaupunkiseudulla, niin eipä kannata tuota koittaa. Sääli tosiaan, että vuosikymmen takaperin meillä pyöri Suomessa useampi loistava peliohjelma ja nyt meillä on yksi TV:ssä ja ehkä muutama internetissä.

Lainaus käyttäjältä Airus+

LainausE: Ja harmittaahan se, ettei ole parempaa peliohjelmaa (mikä tulisi telkusta) tällä hetkellä.
Telkku päälle --> kanava 71, eli stadi.tv --> MoonTV, Gamer
Mutta jos et asu pääkaupunkiseudulla, niin eipä kannata tuota koittaa. Sääli tosiaan, että vuosikymmen takaperin meillä pyöri Suomessa useampi loistava peliohjelma ja nyt meillä on yksi TV:ssä ja ehkä muutama internetissä.

Ahaah, kiitoksia vaa..Empä ole koskaan kuulukkaan tommosesta. Mutta harmi vaan, että vaikka pk-seudulla asunkin, äsken piti ihan tsekata kanavaluetteloa, loppujen lopuksi ei mitään tollaista kanavaa löytynyt :/..Noh, onneksi voi kattoa netin puolelta tuota Gameria.

Itsehän katsoin silloin viisi tai kuusi vuotta sitten aktiivisesti joka lauantai klo. 14 Tilt tv:n, mutta tuon yhden jakson katsottuani tajuan millaista kuraa se on. Juontaja on ihan hyvän näköinen, mutta siinä se sitten onkin. Tyrmistyttävää on etenkin se, että juontaja on missi, mutta ei pelaa mitään pelejä ja silti juontaa peleihin liittyvää ohjelmaa, aivan sama juttu kuin Anna Abreu on tuomaroimassa tanssia. Oli aivan pakko jo lopettaa NHL-12 arvostelun aikana johtuen kökköydestä. Ei se vaan ole enään se sama tilt, mikä se oli Pelkosen aikaan. Jaana oli ainut ja oikea Tilt-juontaja. Hutiin menee tuo. Kauhulla odotan Battlefieldin arvostelua.

Minusta kaikki meni ihan nappiin, nähden siihen että tiltin yhtiö taitaa olla aika jorpakossa.
Arvostelu ääni oli miellyttävämpi, kuin wheeler-tiltin janus... Ja Annilla ei paljoa ruutu-aikaa ollut, eikä pahemmin minkäänlaista tunnetta siitä että olisi peli-ihminen. No ei anneta sen häiritä, kyllä tätä katselee.

Lainaus

mistään mitään tietämättömien ohjeistuksia, kuten "prossu ja näyttis on tärkeimmät".

Itsekään en noista mitään tiedä, mutta en silti itseäni kasuaali pelaajaksi laske. Ehkä nuo olivat enemmän ohjeistuksia meille täyspäiväisille konsoli pelaajille. (ainoa peli, mitä olen pc:llä pelannut on Civ4) Minustakin esim: Pokemonien Ev-treenaus on helppoa, mutta en usko, että täälläkään moni siitä mitään ymmärtää, koska eivät niihin ole perehtyneet, niinkuin en itsekään tietokoneisiin. (Miksiköhän esimerkkini ovat aina jotain pokemoniin liittyvää???)

Edit: Niin, jotta ei ihan offtopiciksi mene, niin suosittelen katsomaan Pikku Britannia ja Lennetään sarjoja. Lennetään sarjan kausi tosin loppui juuri. Onkos sille muuten tulossa jatkoa?

Pasilan neljäs tuotantokausi alkaa 20:30 TV2:lla, jos joku ei sattunut vielä tietämään. Osa 1: Jortsun muisto. Kaikki kiinnostuneet katsomaan. Itse en tiennyt vaan huomasin ihan sattumalta että Pasilan perässä lukee "Uusi jakso".

-

Itse suosittelenb kaikille poliisisarjoista tykkääville Numb3rsia. Aivan hillittömän mielenkiintoista rikosten ratkaisua matematiikan avulla. Sarjan etuihin kuuluu myös se, että katsojalla pitää olla myös hyvät hoksottimet.

Sons of Anarchy on toinen mainio tv - sarja. Itsellä kaksi kautta jo sisässä.

Sons of anarchy on kyl hyvä,itel neljäs kausi menos ja paranee vaa loppua kohen..Sit tietenki Dexter,vaik siinkää ei oikeestaa mun mielest oo ku kaks hyvää kautta,Sit o tietenki näitä AMC:n hittisarjoi:Breaking Bad ja The Walking dead,mut ei niist ny sen enempää..Ja onhan niit kyl monii muitaki hyvii mut ei jaksa alkaa kaikkee luettelee..

Sons of Anarchya vaivasi viime seasonilla vähän sellanen paikallaan junnaus. Osa tästä nelosseasonista tuntui menevän samaan pyörteeseen, mutta tämänpäiväinen jakso oli kyllä sellasta tykitystä taas, huhhuh :D

Joo se kolmoskausi oli kyl vähä sellasta,uusinta jaksoo en ite oo viel kerinny kattoo :( Sama homma o muute tos Dexterin kutos kaudel et tuntuu vaa junnaavan paikallaa,ainaki omasta mielestäni

Aargh! Unohtui katsoa Tilt ja Pasilan neloskauden toinen jakso. Pahuksen Skyrim!

Tiltin sain katsottua ruutu.fistä. Aikahan kyllä kultaa muistot, mutta näyttikö Unchartedit todellakin noin huonoilta vai onko Tiltin videossa poikkeuksellisen paska kuvanlaatu, sillä minä muistelin ne paljon paremman näköisiksi mitä Tiltin video antaa ymmärtää? Kasin arvosanaa en lähde enempää kommentoimaan kun itse peliä en ole vielä pelannut.

Jännä juttu että Yle Areena ei ilmeisesti 3G:llä toimi, mutta ruutu.fi ja youtube toimii ihan hyvin. No, taisipa se Pasila tulla vielä uusintana jonain päivänä kunhan vain selvitän ensin minä päivänä ja EN pelaa Skyrimiä tippaakaan koko sinä iltana.

Lainaus käyttäjältä mikke95+

Kuten varmaan ymmärrät niin JIM ei lähetä HD tasoista kuvaa joten kuvanlaatu on poikkeuksellisen paskaa.

Juu, mutta jos youtuben SD-kuvanlaadunkin videot näyttävät paremmilta, niin uskoisin että jossain muussakin on menty metsään.

Lainaus käyttäjältä Nick+

Tai sitten katsot sen Youtubesta.

No voihan. Ei muuten ollut kun etsin vielä vähän aikaa sitten. Thank you very much.

Kuten varmaan ymmärrät niin JIM ei lähetä HD tasoista kuvaa joten kuvanlaatu on poikkeuksellisen paskaa.

Lainaus käyttäjältä Angel of Death+

No, taisipa se Pasila tulla vielä uusintana jonain päivänä kunhan vain selvitän ensin minä päivänä ja EN pelaa Skyrimiä tippaakaan koko sinä iltana.

Tai sitten katsot sen Youtubesta.

Tulipa katottua tänään sitten Ozin viimeinen jakso. Huh että osaa olla loistava sarja! Sarja pysyy niin samanlaisena kokoajan, että sitä ei edes huomaisi että kausi vaihtuu jossain välissä, jos sitä ei tietäisi.

Onko kellään tietoa, tullaanko tuota sarjaa jatkamaan enään? [spoiler]Sillä lopussahan sanottiin, että Oz suljetaan toistaiseksi, eli viittaus mahdolliseen jatkoon?[/spoiler]

Lainaus käyttäjältä Rätsetti

Onko kellään tietoa, tullaanko tuota sarjaa jatkamaan enään?

Tuskinpa vaan jatkuu. Oikeastaan ei tarttiskaan jatkua. Vaikka hieno sarja onkin kyseessä, niin kyllä siinä neloskauden kieppeillä rupes taso hieman laskemaan.

Tänään alkaa näemmä jokin uusi peliohjelma TV5-kanavalla. Pitääkin katsoa, jos vaikka olisi edes vähän Tilttiä parempi. Ennakkotietojen mukaan vieraina on pelialan ihmisiä, joten saattaa olla ihan mielenkiintoisia haastatteluja.

Lainaus käyttäjältä kuribo

Tänään alkaa näemmä jokin uusi peliohjelma TV5-kanavalla. Pitääkin katsoa, jos vaikka olisi edes vähän Tilttiä parempi. Ennakkotietojen mukaan vieraina on pelialan ihmisiä, joten saattaa olla ihan mielenkiintoisia haastatteluja.

Itse tulin kyseisen pätkän katsoneeksi ja pakko kyllä myöntää että petyin pahasti. Ohjelma kykyni laadullaan jopa sukeltamaan Tilt.tv alle. Itse ohjelma kesto oli vain vaivaiset 8 minuuttia ja suurin osa tästä ajasta meni Battefield 3 synnyin tarinan kerrontaan ja loppuaika (se toinen 4min) NRJ aamupoikien Rennen "haastatteluun". Toki tälläiseen kyseiset ohjelman tekijät varmaankin tähtäsivät, mutta ei nykypäivänä 23 minuutin jakson vääntäminen pitäisi olla mikään mahdottomuus.
Mitä sitten tulee itse esitysaikaan , niin se on kyllä sitten yksi huonoimmista ideoista pitkään aikaan.
Ohjelma piti alkaa ohjelmatietojen mukaan vasta klo 23:50 , mutta TV-5 päätti tehdät ilkeät ja aloittaa ohjelman jo klo 23:30 . Olettaisin että aika monelta jäi näkemättä kyseinen pätkä tämän vuoksi.
Myöskin on kyllä pakko mainita pari sanaa ohjelman juontajasta. Vaikka kyseessä onkin vasta aloittava 16 vuotias pojan kloppi , niin kyllä pitäisi näkyä edes jonkinnäköisestä kiinnostusta aiheesta. Nykyisellään juontaja Niki on lähinnä samaa ärsytystasoa kuin Tilt.tv:kin juontaja.
Myöskään se, että kyseessä on ohjelman tuottajan avovaimon poika , ei nosta kyseisen jätkän arvoa piiruakaan.

Minulta meni sitten tuo Score täysin ohi, kun siirsivät aloitusaikaa. Mutta mitään en siis näemmä menettänyt...Taitaa olla turha toivoa mitään laadukasta peliohjelmaa televisioon. No, eipä sieltä kyllä mitään muutakaan laadukasta pahemmin tule (paitsi Teemalta joskus).

Ompahan tullut katseltua mielenkiintoista ohjelmaa nimeltä Deadliest Warrior. Ideana on otaa kaksi jonkinmoista ryhmää historiasta ja sitten laittaa tappeluun ja katsoa kuka voittaa. Paritukset ovat yleensä niin kaukaa haettuja, että alkaa karisemaan uskottavuus pisteet aika nopeasti. Parhaat paritukset ovat juuri jotain Waffen SS vs. Vietkong, kun taas turhimmat ovat tyyliin Napoleon vs. George Washington (mielenkiintoista sinäänsä, että spekuloivat kenraalien välistä taistelua). Voittaja päätetän siten, että molempien puolien aseet testataan ja se jompikumpi tappaa enemmän, voittaa siinä kategoriassa. Lopulta kaikki data heitetään maagiseen tietokoneohjelman, joka "luo" pätkän, jossa joukkueet tappelevat. Uusimmassa jaksossa onkin Vampyyrit vs. Zombit, joka onkin oudoin heidän valinnoistaan.

Ohjelmahan on kuin luotu nörteille, jotka pätevät netissä Waffen SS ylivoimaisuudesta kaikkiin muihin ja kuinka samurait olisi voittanut viikingit. Harmi vain, että ohjelma epäonnistuu hommassaan itsekkin. Taistelutilanteet eivät ole realistisia siinä mielessä, että IRA ei ikimaailmassa tarkoituksella hyökkäisi toisen terroristiryhmän kimppuun huvikseen. Tuo luo taas ongelman siihen, että aseistus on päin persettä heillä ja heidän pitäisi hävitä. Muttam iten kävikään? IRA voitti. Ja voittohan tulee sen perustellaa, että kuinka paljon maalitauluja sai tapettua testauksissa.

Eli toisin sanoen, koko ohjelman pointtina on testata aseiden tappovoimaa paikalalan olevia maalitaulua vastaan. Onko parempaa ideaa? Jos joku ei saa seksuaalistaviettiä siitä, että aikuiset miehet huutavat ilostaan kun poltavat maalitauluja Flamenwerfer 41 tai ammu maalitauluja paskaksi RPG, niin voi sanoa itsensä terveeksi mieleltään. Kannattaa katsoa ihan vian sen takia, että nauraa ohjelman pseudotieteelle ja katsoo kuinka suurta tuhoa oikeat aseet saavat aikaan.

Kaikki lapset ja lapsenmieliset voivatkin tänään säätää vastaanottimensa näyttämään kuvaa Maikkarilta eli 3:lta eli MTV3:lta kellon lyödessä 17.00 Silloin ruutuihin pärähtää Disneyn klassikko Aristokatit. Helvetin hauska musiikkipiirretty. Papukaijamerkki humalaiselle ankalle.

Itse tuli vähän aikaa sitten katsottua loppuun loistava HBO:n sarja Entourage. Syksyllähän tämä sarja siis päättyi Yhdysvaltojen puolella kahdeksan tuotantokauden aikana. Pakko on kyllä sanoa että kyseessä on helposti yksi lempisarjoistani. Päätähdet Vinnie, Drama, E, ja Turtle ovat kaikki loistavia hahmoja ja heittävät hyvää läppää varsinkin toisistaan jolle tulee repeiltyä aina. Mutta kaiken kruunaa itse sovinismin kuningas: ARI GOLD!. Mies selkeästi vie sarjassa päähuomion loistavilla letkauksillaan, ainakin omalla kohdallani. Hahmoa voi pitää tietyssä mielessä aika kliseisenäkin, mutta meikäläiseen ainakin hän iskee.

Kaikki tuotantokaudet ovat olleet loistavia. Mutta, [spoiler]itseäni harmitti että viimeisillä kausilla ei enään niinkään kunnolla seurattu Vincen elokuvaprojektien tekoa, vaan ne lähinnä ohitettiin niin että ne tapahtuivat kausien välissä. Ja sarjan lopetus: mielestäni todella mukava, vaikka olikin hieman "täydellinen loppu". Tosin, kaikki eivät lopussa kävellee alttarille. Myös lopputekstien jälkeinen kohtaus oli mahtava.[/spoiler].

Sarjaa voin ehdottomasti suositella katsottavaksi, eli sarja on todella ansainnut monissa eri lähteissä saaneet kehunsa.

Arvosana: 9/10.

Ari Gold ei saatana<3 Ite kattelin kanssa vitoskaudelle saakka, sitten vähän väsyin ja nyt oon taas jatkanut tauon jälkeen tsiigailua. Ei vaan mitenkään pysty kerrallaan vaan yhtä jaksoa katella.

Eilen viimeinkin aloin katsomaan American Horror Storyä joka on vähintään... mielenkiintoinen ohjelma. Aluksi sai tosissaan katsella "WTF" ilme kasvoilla sarjaa kun randomin kohtauksen jälkeen tapahtui jotain vielä kummallisempaa. Nyt viitisen jaksoa takana ja tuntuu taso vain nousevan jakso jaksolta.

Kyseessä siis vanhaan kummitustaloon sijoittuva kauhu/jännitys-ohjelma jossa perhe muuttaa uuteen taloon ja ylläri ylläri siellä on yhtä jos toista kummajaista asukkina. Myös naapurit ovat mukavan outoja, aluksi sarja tuntui mielikuvituksettomalta perushötöltä mutta pääsi yllättämään laadullaan. Mitenkään erityisen jännä tämä ei ole ollut mutta mielenkiinnolla jaksaa katsoa ja ihmetellä tapahtumia. Verellä taikka gorella ei pahemmin tässä mässäillä vaan enemmän luotetaan tunnelmaan. Suosittelen tsekkaamaan.

Televisioihimme on rantautunut uusi pelien ympärillä pyörivä ohjelma. Kyseessä on TV5:llä eilen alkanut Score. Kyseinen ohjelma on mennyt kokonaan ohi itseltäni, mutta sattumalta näin siitä mainoksen telkkarissa ja rupesin pohtimaan onko siitä kuultu täällä. Mitään mahtavaa ja mullistavaa tuskin on tulossa, mutta ei voida ainakaan alittaa Tiltin tasoa. Juontajakin voi tuurilla olla jopa tietoinen aiheesta, herra kun sattuu olemaan 16-vuotias poika.
Vieraaksi lupaillaan niin Vihaisten Lintujen isää, kuin Battlefieldien tekijääkin. Toivotaan että tästä saadaan jotain edes etäisesti laadukasta.

Tietoa ohjelmasta.

VGA 2011 jälkilähetys pyörii TV5:llä para-aikaa.

Tänään jatkuu Sons of Anarchy uusilla 3. tuotantokauden jaksoilla. Kanava on Sub ja kellonaika 22:00. Katsokaa ihmeessä.

Lainaus käyttäjältä GH Player+

Tänään jatkuu Sons of Anarchy uusilla 3. tuotantokauden jaksoilla. Kanava on Sub ja kellonaika 22:00.Katsokaa ihmeessä.

Lainaus

21.30 Muodin huipulle -
mallien silmin
22.00 Lainvalvojat
[b]22.30* Sons of Anarchy[/b]

^Ohhoh.
No parempi aikaisemmin kuin myöhään. Pahoittelen tuota väärinymmärrystä.

Loistavaa! Anni Uusivirralla ei ole enää paluulippua takaisin Suomeen! Tuskinpa Tilttiin enää tuon huonompaa juontajaa onnistutaan löytämään tilalle, mikäli sarja nyt vielä joskus jatkuu.

Ehkäpä seuraavalla kerralla ohjelman tekijät vaativat juontajaehdokkailta bikinikuvan lisäksi myös koeluvun, jotta edes pahimmat puheviat saataisiin karsittua joukosta pois... Uusivirtaahan ei uskallettu päästää enää lukemaan edes niitä valmiiksi kirjoitettuja peliarvosteluita.

Neljä jaksoa hypetettyä Breaking Badia takana ja täytyy myöntää kyseisen sarjan laatu. Dialogi ja hahmojen kehitys ovat nappiin, kaikkea tahdittaa musta huumori, eikä sopivaa actioniakaan puutu. Kerrassaan hieno sarja vaikuttaa olevan kyseessä. Tästä on jauhettu monessakin paikassa muiden toimesta, joten ei siitä enempää.

Ennen joulua katselin myös tieteis-huumorisarjaa nimeltä Eureka. Kyseessä on kaikki sci-fin hauskat puolet tiivistävä sarja mukavan positiivisella asenteella. Joku voisi kuvata sitä jopa komediaksi. Pääideana siis on Amerikassa sijaitseva kaupunki, jossa kaikki maailman huipputiedemiehet ovat tehneet työtään vuosikymmeniä, sekä paikan sheriffin ja muiden asukkaiden seikkailut. Kaikki mahdollinen menee pieleen aika-avaruuden reikiä ja monistuvia lihansyöjänaniitteja myöten. Karikatyyrimaisia hahmoja ei puutu ja meno on freshiä ainakin vielä tokalla kaudella. Eihän Eureka mikään B5 tai Galactica ole, mutta se tyydyttää hieman kevyemmän tieteilyn nälän vallan mainiosti. Suosittelen poimimaan mukaan lähimmästä alelaarista.

E:

Lainaus käyttäjältä Muksu+

Infona kaikille, että tänää neloselta klo: 21:00 yksi kaikkien aikojen parhaista sarjakuvaelokuvista: Watchmen. Katso tai ole kolmio, vai mikäseoli.

Aamen. Lopetus on käsittämättömän upea ja Rorshackin vajakohtaus samaten. Kaikki muukin toimii.

Lainaus käyttäjältä TkHX+

Loistavaa! Anni Uusivirralla ei ole enää paluulippua takaisin Suomeen! Tuskinpa Tilttiin enää tuon huonompaa juontajaa onnistutaan löytämään tilalle, mikäli sarja nyt vielä joskus jatkuu.

Ehkäpä seuraavalla kerralla ohjelman tekijät vaativat juontajaehdokkailta bikinikuvan lisäksi myös koeluvun, jotta edes pahimmat puheviat saataisiin karsittua joukosta pois... Uusivirtaahan ei uskallettu päästää enää lukemaan edes niitä valmiiksi kirjoitettuja peliarvosteluita.

Onnea hänelle. Olen tehnyt Annin kanssa sopimuksen, jossa lukee, että minä en vie hänen mallikeikkojaan ja hän ei koske minun peliohjelmiini. Kaikki voittavat.

Infona kaikille, että tänää neloselta klo: 21:00 yksi kaikkien aikojen parhaista sarjakuvaelokuvista: Watchmen. Katso tai ole kolmio, vai mikäseoli.

Lainaus käyttäjältä Munkk1+

Neljä jaksoa hypetettyä Breaking Badia takana ja täytyy myöntää kyseisen sarjan laatu. Dialogi ja hahmojen kehitys ovat nappiin, kaikkea tahdittaa musta huumori, eikä sopivaa actioniakaan puutu. Kerrassaan hieno sarja vaikuttaa olevan kyseessä. Tästä on jauhettu monessakin paikassa muiden toimesta, joten ei siitä enempää..

Oma henkilökohtainen lempisarja kyllä kyseessä. Jälleen mielenkiintoinen sarja siinä mielessä, että meininki muuttuu täysin erilaiseksi tuon ensimmäisen kauden jälkeen, eli sen jälkeen tulleet kolme muuta kautta ovat paljon lähempänä toisiaan kuin tämä ensimmäinen kausi. Hyvä ehdottomasti sekin ja meno vain paranee, sen voin luvata.

Itse tullut jokunen aika sitten katsottua Boardwalk Empiren toinen kausi loppuun, joka oli kyllä erittäin maittava. [spoiler]Jimmy Darmodyn kuolema oli kova kyllä lopussa, pidin todella tästä hahmosta[/spoiler]. Suosittelen kyllä edelleen kaikille hyvän draaman ja gansterimeiningin ystäville. Muut sarjat mitkä tällä hetkellä ovat katselussa ovat Game Of Thrones ja koko maailman hehkuttama The Wire. Mad Meniäkin tullut pari jaksoa katsottua. Mutta näistä kertomusta myöhemmin...

Viime aikoina on itselläni ollut Dexter suurkulutuksessa vaimon kanssa. Juuri aloitimme viidennen kauden, ja perhana vieköön että jaksaa vieläkin sarja viihdyttää. En malta odottaa että joskus pääsee seitsemänteen kauteen, kun menin Dexter huumassa lukemaan hieman kuudennesta kaudesta spoileria että [spoiler]Debra näkee Dexterin lempipuuhassaan[/spoiler] mutta sitä ennen nyt tämä viideskin kausi katsomatta. Nerokas sarja. Siitä olen kyllä iloinen että [spoiler]Astor ja Cody lähtivät helvettiin sarjasta. Ärsyttäviä pentuja. Ja nyt kun Dexterillä on pieni poika niin kiinnostus hahmoon nousi vielä lisää.[/spoiler].

Game of Thrones. Sekin perkeleen hyvä sarja. Pientä spoileria seuraavan Pelaajaboardcastin loppumusan jälkeen. Varoitus.

House M.D. on tällä hetkellä lempi TV-sarjani, harmi vain että se on tauolla. Viimeksihän MTV3 näytti 5. kautta ja sehän jäi aikas mielenkiintoiseen tilanteeseen. Viidennen tuotantokauden viimeinen jakso oli yksi parhaista koko House sarjassa. Olen aikomassa hankkia noita tuotantokausi-bokseja, alkaen 6. tuotantokauden Blu-ray lootasta. muista tuotantokausista en ole löytänyt oikein mistään Blu-ray versioita :/ Jos joku löytää 1. - 5. tuotantokaudet BD versioina niin linkatkaa se ihmeessä tänne. (Kuulostipa taas hyvin kirjoitetulta tekstiltä :D)

Lainaus käyttäjältä Demppa+

Dexter

Oma suosikkisarjani kyseessä :D 4 ensimmäistä kautta omistan, ja viides olisi myös tarkoitus hommata. Onko sulla se muuten ihan fyysisenä kopiona, vai mistä sitä kattelet?

4. kauden lopetuksen jälkeen kyllä mielenkiinnolla odotan mitä on luvassa...

Lainaus käyttäjältä Demppa+

Viime aikoina on itselläni ollut Dexter suurkulutuksessa

Kyseistä sarjaa olen alusta asti kovalla innolla seurannut, vaikkakin omasta mielestä sarja on ollut parhaimmillaan ekat kolme kautta. Sen jälkeen on tuntunut vaan sellainen toisto joka vähän haittaa itseä hieman. Kuitenkin, jenkkien vauhtia olen ekasta kaudesta lähtien katellut ja aina innolla odottelen uuden kauden alkamista. Nyt viimeisin (eli kuudes) kausi loppui kyllä niin mehukkaasti kuten Demppa tuossa spoilerissaan pisti. Sen verran kova juttu että huh huh. S07 tulee olemaan jotain parhautta ainakin tästä asetelmasta.

Neljännes ja viides kausi olivat itselle pettymyksiä. Neljännen kauden parhautta oli John Lithgowin näyttelemä Trinity Killer mutta muuten jätti meikät kylmäksi. Vitosessa taas ärsytti:
[spoiler]sen naisen kanssa sekoilu. Tavallaan toi vaihtelua mutta jotenkin vaan tuo eukko ärsytti meikää, hyvä ettei jäänyt pysyväksi hahmoksi.[/spoiler]
Kuudes kausi paransikin tästä taas, Doomsday Killer iski meikään vaan tosi lujaa. Hullut kristityt ovat aina vaan niin perkeleen viihdyttäviä. Mutta niin, kaikkiaan loistava sarja. Ei voi muuta sanoa.

Tällä hetkellä on valitettavan hiljaista tv-sarjojen osalta. Melkolailla kaikki ohjelmat ovat joko tauolla tai loppuivat joulun aikoihin. Viimeisimpänä Beavis and Butt-headin 8. kausi joka oli kerrassaan loistava. En olisi mitenkään uskonut että näin vuosien jälkeen sarja pystyisi olemaan nuin perkeleen hyvä. Vastaan on tullut jotain niin hauskoja läppiä että jaksavat naurattaa aina vaan uudestaan. Suosittelen kaikille jotka pitävät hyvästä huumorista (eli jos katsot Putousta, älä edes vaivaudu).

Pakko sanoa kyllä Dexteristä myös, että itsellenikin maistui todella hyvin tämä 6.kausi. Oselot tapaan Doomsday Killer iski itseeni myös todella kovaa, ja loppu tosiaan oli...noh, erittäin mehukas. Innolla odotan seuraavaa kautta. Oman käsitykseni mukaan mikäli jotain tv-sarja sivustoa uskoo, niin sarjaa tulisi vielä [spoiler]kaksi kautta[/spoiler].

Mutta asiaan: Game Of Thrones katsottu eilen loppuun, ja unohdinpa viime löpinöiltäni myös että Ozia on tullut katsottua nyt kaksi tuotantokautta. Ja pakko sanoa vaikka omasta mielestäni GoT:n ensimmäinen jakso oli todella sekava, oli kausi kokonaisuudessaan loistavaa ja taattua HBO:n viihdettä. Hahmot olivat todella eläviä, ja joihinkin hahmoihin todella rakastui ja vihastui. Se on mielestäni jo hyvä merkki hyvästä sarjasta. Loppu oli kyllä tässäkin sarjan tuotantokaudella aika huikea [spoiler]Ned Stark really died? DAMN![/spoiler].

Mutta sitten päästään taas Oziin...tähän monien hehkuttamaan, "yhteen maailman parhaimmista tv-sarjoista". En tosiaan tiedä olenko muka katsonut väärää sarjaa, vai mikä ihme tässä sarjassa viehättää niin paljon niin monia? Sarja ei missään nimessä ole huono, ja Prison Breakin 1.kausi on yksi suurimmista tv-sarjojen tuontantokausi suosikeistani (kyllä, täysin hyvällä omalla tunnolla voin sanoa näin), mutta mitään koukutusta en tähän sarjaan vaan saa, vaikka katsoinkin entisen tupakaverini kanssa toisenkin kauden kolmessa päivässä läpi. Sopranoskaan ei sanan varsinaisessa merkityksessä koukuttanut, koska sen jaksot eivät yleensä päätyneet mihinkään cliffhangeriin, vaan kertoivat koko kauden taustalla pyörivää taustajuonta. Mutta Sopranoksessa oli mielenkiintoiset hahmot, minkä takia tämä ei haitannut. Ozissa ei mielestäni ole. Adebisi ja Said ovat tosin kyllä ehkä kovimmat tummaihoiset tv-sarjojen hahmot, mutta se ei yksinään riitä, ainakaan itselleni. Itseeni on vain yksinkertaisesti iskenyt kovempaa viime aikoina mm. Breaking Bad ja Boardwalk Empire (joka muuten alkaa kohta YLE:ltä, katsokaa!).

Minäkin aikoinaan tuota Ozin suurta suosiota ihmettelin kun sitä 2000-luvun alussa neloselta katselin. Sarjalle annoin kuitenkin uuden mahdollisuuden tuossa pari vuotta sitten ja jäin siihen aika pahasti koukkuun. Kaikki kaudet katsoin alle kuukauden sisällä suurella innolla. Ensimmäiset kolme kautta ovat ne parhaimmat mutta kyllä niidenkin jälkeen tulee paljon aivan loistavia jaksoja mutta kaudet kokonaisuuksina ovat heikompia.

Mikä siinä sitten iski niin kovaa? Ohjelman niin karu ja likainen kuva vankilassa olemisesta. Eihän tämä mikään realistinen ohjelma ole mutta kyllä sitä paljon hullumpiakin juttuja ihan oikeassakin elämässä etenkin jenkkien vankiloissa käy. Omasta mielestä myös sarjan hahmot ovat hyviä ja niitä oppii tosissaan vihaamaan taikka rakastamaan. Monilla ainakin tuntuu olevan juuri itse ohjelman konsepti se joka tökkii, eli vankila. Eihän nyt kaikkia se kiinnosta, minua kylläkin paljon. Johtunee varmaan siitä että löydän vielä joskus itseni sellaisesta....

Oz on loppujen lopuksi itsellä yksi suosikki sarjoista. Se on siellä Sopranosin, Romen ja X-Filesin kanssa ihan kärjessä.

Kaikille tiedoksi että tänään alkaa yle-kakkoselta klo. 22.05 Game of Thrones.
Itselleni ylivoimaisesti paras sarja ikinä vaikka ainoastaan ensimmäinen kausi tullut. Nuorempana olin hirveä Taru sormusten herrasta-elokuvien fani ja Game of Thrones luo melkein vielä voimakkaamman reaktion.

Vaikka ensimmäinen jakso saattaa olla hyvinkin sekava kun pitäisi tutustua kaikkiin henkilöihin niin eipäs kestä kauaa kunnes valtapeli alkaa. Sarjassa on todellakin henkilöitä ja tapahtumia jotka saavat nostettua verenpainetta ja se on yksi asioista joka tekee Valtaistuinpelistä niin erinlaisen ja kiinnostavan.

Ei kannata jättää katsomatta vaikka olisi "tiarapää" sillä sarja voisi melkein yhtä hyvin sijoittua meidän maailmamme keskiaikaan sillä fantasiaa on niukasti niin että se pysyy salaperäisenä.

Toinen kausi on jo purkissa ja odotus on sietämätön. Taitaa alkaa jenkeissä joskus parin kuukauden päästä?
Toivottavasti kausia tulee todella monta ja laatu pysyisi samana sillä tähän mennessä kaikki kymmenen tunnin jaksoa ovat olleet silkkaa parhautta.