The Amazing Spider-Man 2 / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
The Amazing Spider-Man 2

IMAGE(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/0/01/TASP2-game.png)

Tekijä: Beenox
Alustat: PS4, PS3, Xbox One(ehkä peruttu), Xbox 360, Wii U, 3DS ja PC

http://www.theamazingspidermangame.com/

Beenox on tekemässä uutta Hämis-peliä joka julkaistaan samoihin aikoihin elokuvan kanssa(pelin virallista julkaisupäivää ei ole vielä kerrottu). Edellinen elokuvapeli oli aikamoinen pettymys mutta nyt asiat näyttävät olevan paljon paremmin. Peli tulee myös next-genille ja nyt seitit kiinnittyvät jälleen taloihin taivaan sijasta. Beenox sanoo myös että nyt on kiinnitetty paljon enemmän huomiota Manhattaniin ja että se olisi paljon aidomman oloinen kuin viimeksi. Itse en ole tästä ihan vakuuttunut uuden trailerin perusteella mutta vapaaseen maailmaan sijoittuva Hämis peli kelpaa lähes aina. Peli on graafisesti kyllä vähän pettymys koska odottaahan nyt next-gen peliltä enemmän.

Traileri:
http://www.youtube.com/watch?v=ctb06JQOgDc

Gameplay:
http://www.youtube.com/watch?v=L1RRyrWk0Vs

The Amazing Spider-Man 2: Building a Better Playground:
http://blog.us.playstation.com/2014/01/30/the-amazing-spider-man-2-building-a-better-playground/

IMAGE(http://farm8.staticflickr.com/7447/12106749964_0980d6b55b_z.jpg)

IMAGE(http://farm8.staticflickr.com/7402/12107026476_d54412c3ed_z.jpg)

Näyttää siltä että Xbox One versio saattaa olla peruttu:
http://www.videogamer.com/xboxone/amazing_spiderman_2/news/amazing_spider-man_2_cancelled_on_xbox_one.html
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?p=108478728

Ja julkaisu on kahden viikon päästä. Itse olen ostamassa PS4-version joten itseeni ei vaikuta mutta aika typerä veto tällainen fanien kannalta jos on totta. Itsekkin olen tässä lähiaikoina ihmetellyt kun pelin virallisilta sivuilta on poistettu kaikki Xbox Oneen viittaava.

Samaa mieltä Galactuksen kanssa, että näyttää olevan asiat paremmin tässä uudessa pelissä. Itsellä on ensimmäinen peli vielä kesken, enää n. 3 tuntia lopusta jäljellä ja sitten platinan perään. Mutta ei tuo itsestäni ollut mikään pettymys. Combat oli hieman tönkköä ja seitti tarttui ties minne, mutta todella laadukas näin lisenssipeliksi.

Spider-man 2 PS2:lle on kyllä kaikkien aikojen paras Hämis-peli, ellei tämä uusi peli muuta asiaa. Hämispelejä löytyy itseltä lähes joka laitteelle, ja niitäkin pelattu päiväkotiajoista asti. Listaan ne tuohon spoilereihin;

[spoiler]Spider-man (PS1)
Spider-man 2: Enter Electro (PS1)
Spider-man 2 (PS2)
Spider-man 3 (PS2)
Ultimate Spider-man (PS2)
Spider-man; Web of Shadows: Amazing allies edition (PS2)
Ultimate Alliance (PS3) (Ei varmaan lasketa ihan Hämikseksi, mutta silti)
Spider-man: Edge of time (PS3) (Lähes täyttä kuraa)
The amazing spider-man (PS3)[/spoiler]

Pelistä odotan eniten sitä, että seitit vihdoinkin tarttuvat rakennuksiin, niin kuin Spider.man 2:ssa. Ja seittisinkoilua on myös paranneltu niin, että jos haluat oikealle (seitti oikeanpuoleiseen rakennukseen), painat oikeaa liipaisinta ja jos haluat vasemmalle (seitti vasemmapuoleiseen rakennukseen), niin vasemmanpuoleinen liipaisin. Mukavaa lisäys tuokin, kun edellisessä pelissä pidit vain liipaisinta pohjassa liikkuaksesi.

Grafiikkakaan ei ole mitään tajunnanräjäyttävää, mutta Beenoxin mukaan pääasiassa peli kehitetty edelliselle sukupolvelle. Kun katsoo noista kuvankaappauksista Hämisksen asua niin huomaa, että on yritetty tuoda peliin sarjakuvamaista tyyliä, josta itse nautin suunnattomasti.
Mutta ei taida tulla poimittua ihan heti, vaan taidan odotta kesälle tai edes tuonne toukokuulle.

[spoiler]Kun peli sijoittuu rinnakkaistodellisuuteen niinkuin edellinen pelikin, sellaisella ''entä jos''-tyylillä ja tapahtumatkin sijoittuvat elokuvan tapahtumien jälkeen. Eli jos pelissä on Elektro ja Vihreä Menninkäinen, niin eikös se tavallaan spoilaa sen, että hahmot eivät kuole elokuvassa, vaan selviävät hengissä. (Raimin trilogiassa pahiksia kyllä kaatui kuin heinää :D)[/spoiler]

Ja itse elokuvaankin on enään tasan viikko. Itse en meinaa pysyä aloillani. Lontoossa ollaankin oltu jo ensi-ilta tunnelmissa ja HC-fanit päässeet elokuvasta jo nautiskelemaan. Tulee olemaan kyllä todella pitkä pääsiäinen...

Ensimmäisestä osasta pidin paljon ja tämäkin varmaan tulee jossakin vaiheessa hankittua. Kaupungista saisi enemmän vaihtelevaa tekemistä löytyä, sillä se ensimmäisessä pelissä eniten häiritsi.

Pelin voi muuten ennakkotilata Steamista hintaan 29,99€. Nyt kyllä antavat halvalla. Itsellä on silti PS4-versio ennakkotilauksessa koska en usko että oma kone pyörittäisi tätä täysillä asetuksilla.

Harkinnassa tämä kyllä on, kun oli se edellinen versio ihan kelpo peli, vaikka vielä odotellaan sitä Rocksteadyn käsittelyä (taitaa Activisionilla olla pitkäänki vielä kaikki oikeudet?) tai muutenki Arkham pelien tasosta hämispeliä. En kovin kummosia tältä peliltä odota, mutta kyllähän tämän PC:llä pelaa, kun ei hintakaan niin päätähuimaava ole. Tätä kakkostahan saa siis ennakkotilattua halvimmillaan PC:lle 19.99€ ainakin täältä, mutta tiedä sitten saako jostain vielä halvemmalla (tuskin).

Lainaus käyttäjältä Galactus

Pelin voi muuten ennakkotilata Steamista hintaan 29,99€. Nyt kyllä antavat halvalla. Itsellä on silti PS4-versio ennakkotilauksessa koska en usko että oma kone pyörittäisi tätä täysillä asetuksilla.

Tarviiko aina laittaa täydet asetukset päälle? Eihän PS4 versiokaan vastaa täysin pc:n ultra asetuksia + siihen päälle vielä reunanpehmennykset, varjot jne. Ei hirveän erikoista konetta vaadi, että pelit saa näyttämään samalta kuin PS4 versio (varsinkin kun kyseessä on perus multiplattari).

Lainaus käyttäjältä PS3Player

Tätä kakkostahan saa siis ennakkotilattua halvimmillaan pc:lle 19.99€ ainakin täältä. Tiedä sitten saako jostain vielä halvemmalla (tuskin).

Ihmettelen kun suostuvat myymän noin halvalla. Normaalisti PC:llä maksaa uudet pelit ainakin 40 euroa. Toivottavasti tämä ei kerro mitään pelin laadusta. :D