The Secret World / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
The Secret World

IMAGE(http://counterattackgames.files.wordpress.com/2012/12/tsw_banner.jpg?w=470&h=140&crop=1)

Noh, itse vasta pelin aloittaneena vaikea kertoa intohimoisesti kaikesta mahdollisesta, mutta katsotaanpa mitä osaisin kertoa tästä Funcomin kehittämästä ilmaiseksi pelattavasta mörpistä (toki maksaa sen 30€, mutta ei kuukausimaksua).

Omana sepustuksena sanottakoon että peli on MMORPG joka sijoittuu jotakuinkin nykyaikaan, ja niin että kaikki mahdolliset urbaanit legendat ja tarut ovat totta. Cthulhu, vampyyrit, zombiet jne. Pelissä keskenään pelailee Templarit, jotka polttaisivat kokonaisen kylän saadakseen nirhattua yhden demonin, New Yorkista kotoisin oleva Illuminati jotka ovat pragmaattisia ja kokevat että kovassa maailmassa vain vahvimmat selviävät, ja Seoulista kotoisin oleva Dragon, jotka ovat neutraali puolue ja koittavat hallinnoida kaaosta ja odottavat "oikeaa hetkeä".

Lähde kertoo meille samanlaista huttua seuraavasti

Lainaus

The Secret World tapahtuu nykyaikana, mutta vuonna 1923 kaikki urbaanit legendat ja myytit muuttuivat todeksi. Pelin sankareita ovat normaalit ihmiset kaikkien salaliittojen keskellä ja ihmiset siis taistelevat pahuuden voimia vastaan. Jokainen pelaaja valitsee yhden salaliiton kolmesta mahdollisesta: illuminateista, lohikäärmeistä ja temppeliherroista. Pelissä on kolme erilaista sukupuuttoa lähestyvien ihmisten perustamaa salaliittoa. Jokainen salaliitto taistelee toisiaan ja pimeän olentoja vastaan omilla tavoillaan.

Vähäisen questauksen ohella on itse tullut testailtua myös PvP warzoneja, jotka ovat ihan hyvä paikka ainakin grindailla expaa jos ei muuta, sillä vasta aloitetulla hahmolla ei bolster systeemistä huolimatta juhlita.

Pelissä ei muuten ole minkäänlaisia classeja, löytyy vain eri skillejä mitä otetaan, ja jos on oikeat skillit käytössä niin saa ilmeisesti bonuksia niihin(!?). Joku osaavampi henkilö voisi selittää nämä asiat kunhan saadaan ketju ensin kunnolla pystyyn.

Klikatkaa kuvia niin tulee isompaa/koko ruutuun.

IMAGE(http://media.pcgamer.com/files/2012/02/ability_wheel1-590x331.jpg)

IMAGE(http://t.fireden.net/t/fireden.net/wp-content/uploads/2012/07/The-Secret-World-general.jpeg)

IMAGE(http://www.incgamers.com/wp-content/uploads/2012/06/TheSecretWorldDX11-2012-06-11-19-14-58-14-1024x640.jpg)

IMAGE(http://www.incgamers.com/wp-content/uploads/2012/06/TheSecretWorldDX11-2012-06-13-20-11-12-82-1024x640.jpg)

Katsokaa vaikkapa vielä tämä

Kertokaa ihmeessä omia kokemuksia! Itse olen täysi nyyppä. Tuntui vain kovin väärältä että pelille ei löytynyt omaa ketjua niin piti tehdä asialle jotain.

Omaa kokemusta voin sen verran sanoa että kaikin puolin tuntuu paremmalta ja mielenkiintoisemmalta kuin esimerkiksi SWTOR. Tuntuu virkistävältä pelata peliä joka sijoittuu moderniin aikakauteen.

Itse majailen Leviathan serverillä. Praemorior nimellä löytyypi Illuminatin riveistä.

Tätä on nyt tullut taas vähän enemmän pelattua ja aion myös enemmän pelata kun Guild Wars 2:n sekä varsinkin Old Republicin lähes kaikki tarinasisältö on tullut nähtyä. Tunnelmassa peli päihittää molemmat tekeleet ja tällaista vahvempaa yksinpelimäistä fiilistä olisin toivonut Old Republicilta. Hahmon puhekyvyn puute tosin sitten syö fiilistä eläimen lailla, ainakin omalta kohdaltani.

Käyttöliittymä tuottaa itselleni myöskin hankaluuksia sillä kaikkien tekstien kokoa on mahdoton muuttaa, joten osa tekstistä on lähes mahdotonta nähdä eikä hirveästi helpota kun osassa on käytetty milenkiintoista väriratkaisua laittaa valkoista tekstiä vaaleanharmaalle taustalle. Waypoint teleporttauksen (onko tässä edes quick travelia?) sekä craftauksen tekemisestä ei ole mitään hajua ja moni muukin pikkuasia on hiukan epäselvää. Näissä asioissa sekä Guild Wars että Star Wars vetävät mielestäni paljon pitemmän korren.

Hahmonkehitys on myös itselleni hiukan mysteeri miten hahmoa tulisi kehittää jos esim haluaa luoda dps:n. Pistin kaiken damageen ja vaikuttaa siltä että pystyn varustamaan hahmolleni hyvät aseet, mutta haarniskat (tai talismanit vai mitälie) ovat vain quality 1 kamaa jotka hahmolle käy tai sitten tämäkin osa-alue on jäänyt hiukan hämäräksi, helpottaisi ehkä jos näkisi lukea mitään.

PVP:tä ei ole tullut kokeiltua ollenkaan, mutta eiköhän tässäkin ole sama juttu kuin Guild Warsissa sekä Star Warsissa eli turpaan tulee niin että soi ja sitä riemua on tullut koettua ihan riittävästi tason 50 warzoneissa Star Warsissa. Toki tässä on huomattavan paljon vähemmän yhtä aikaa käytettäviä abilityjä, joka on vieläkin suurin ongelmani Star Warsissa, mutta toisaalta Guild Warsin PVP:ssä minut jyrättiin pahemmin kuin Star Warsissa ikinä vaikka abilityjä on siinäkin huomattavasti Star Warsia vähemmän.

Joka tapauksessa tunnelmallinen tekele, joka kiinnostaa kolmikosta itseäni eniten tällä hetkellä. Arcadialta löytyy oma Templar Shania "Shas" Summers, tosin 2 muutakin hahmoa on luotuna ja 1 hahmopaikka vapaana, mutta noilla en ole vielä pelannut. En muista oliko mikään noista Leviathanilla, saattoi olla.