Tunnista paikka! -Lukossa- / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Tunnista paikka! -Lukossa-

Tämä on taas uusi "tunnistus" ketju, jossa henkilö x laittaa jostakin (vähän)kuuluisasta paikasta kuvan ja henkilö y yrittää arvata mikä on paikan nimi. Paikka voi olla joko pelistä tai oikeasta maailmasta, mutta yritetään välttää tuntemattomien paikkojen pistämistä tänne (esim. oma takapiha). Mikäli mikään ensimmäisestä 5 arvauksesta ei ole oikein kannattaa laittaa vinkkiä peliin, jotta saman kuvan ympärille ei tule 20 viestiä. Se joka vastaa oikein voi joko siirtää vastausvuoron seuraavalle, tai jatkaa ketjua uudella kuvalla.

Aloitetaan helpohkolla:
IMAGE(http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQpZBMVEMHQSwOh3tP7O5zBNMR4O_xcG9AC1ERic08e7R8U2VNkYQ)

Ihan hauska idea. Kuvassahan on Skyrimin Riverwood. Seuraavalle vuoro!

kokeillaas sitten toisenlaista:

IMAGE(http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQGIjRKiG_KBnmD0ltZpzDP2G1qjtzYiR9uovT3bi4lYOdExL7YRw)

Siis oikeasti? Tätä turhempaa ketjua on vaikeampi löytää. Tai no, meikäläisen ääni ei varmaan auta yhtään, mutta turha mikä turha. Just sayin'...

Tämä on todettu ennenkin, mutta todetaan vielä nyt näin uusilla boardeillakin: lisää tunnistuspelejä ei nykyisen kolmikon lisäksi tarvita. Foorumipelit ovat toki kivoja olla olemassa ja niitä kyllä sallitaan tulevaisuudessakin, mutta vaatimuksena kuitenkin on, että pelit olisivat myös oikeasti vähän luovempia ideoiltaan.

Lukkoonhan tämä siis menee.

Lisäksi:

Lainaus käyttäjältä GH Player+

Siis oikeasti? Tätä turhempaa ketjua on vaikeampi löytää. Tai no, meikäläisen ääni ei varmaan auta yhtään, mutta turha mikä turha. Just sayin'...

Jos jotain erityisen turhaa tästä ketjusta löytyy, se on tämä kyseinen viesti. Jos mahdollinen turhuus turhauttaa ja siitä on pakko päästä puhumaan, voi ketjun tekijälle antaa asiallista ja rakentavaa vinkkiä, jos kukaan muu ei ole sitä vielä tehnyt. Se, että tullaan vain toteamaan, miten turha jokin ketju mahtaakaan olla, on sekin itsessään turhaa ja näin vain paisuttaa yleisen turhuuden määrää aivan turhaan.

Tästä on jauhettu ennenkin, mutta voipi olla, että asiaa täytyy mahdollisesta tehdä vielä rankemmin selväksi.

-Riepu, moderaattori

Topic locked