Turpakellari - Taistelupelejä Turussa / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Turpakellari - Taistelupelejä Turussa

Pitänee tämäkin threadi luoda uudestaan vaikka ei kovin aktiivinen vanhalla foorumillakaan ollut.

Turpakellari on Turkulaista taistelupeliyhteisö varten luotu sivusto, jolla pyrimme ilmoittamaan järjestämistämme peli-illoista, turnauksista ja kaikenlaisista muista taistelupelisysteemeistä, joita keksimme järjestää. Tähän mennessä olemme keskittyneet järjestämään viikottaisia peli-iltoja, jotka ovat avoinna kaikilla iästä, sukupuolesta ja taitotasosta riippumatta. Suurimman osan illoista olemme pitäneet minun asunnossani, josta olemme kuitenkin nyt viimein siirtyneet parempiin tiloihin Jyrkkälän nuorisotalolle. Peli-illat ovat myös siirtyneet lauantaista sunnuntaille (klo 14:00 - 21:00). Peli-illat ovat edelleen ilmaisia.

Eli kaikki taistelupeli-ihmiset Turun alueelta (ja miksei muualtakin) rohkeasti mukaan. Pääpeleiksi ovat muodostuneet Marvel vs Capcom 3, Super Street Fighter 4: Arcade Edition ja Tekken 6. Monia muitakin pelejä pelataan ja suurin osa vähän vähemmän tunnetuista peleistäkin ainakin jonkun meidän pelihyllyistä varmasti löytyy. Omasta taitotasostaan ei myöskään kannata tosiaan olla huolissaan. Joukossa on monentasoisia pelaajia jotka kaikki ovat tähän asti hyvin mukana viihtyneet ja ovatpa myös omassa pelissään huomattavasti kehittyneet.

Vanhalta foorumilta muistan monen olleen kiinnostunut pelaamaan myös Smashiä, jonka suhteen olemme joutuneet ottamaan tilan puutteessa kielteisen kannan. Nyt kun tilat ovat vaihtuneet, myös sille saadaan raivattua tila kunhan pelaajia vaan löytyy. Eli Turun Smash-kuninkaat ovat myös tervetulleita.

Nostanpa häpeilemättömällä tuplapostauksella tämän tuolta kolmannen sivun syövereistä.

Tuli vähän tunnelmoitua tuonne etusivulle viimeisimmästä peli-illasta. Näppärimmät huomaavat että nyt ollaan saatu niitä Smash-pelaajiakin paikalle eli toivottavasti täältäkin joku innostuu paikalle tulemaan (Norsukampa?).

Näin pitkän ajan jälkeen triplapostauskin sallittaneen...

Nostanpa taas topikkia jos vaikka tuurilla vielä jostain löytyisi tällaisesta kiinnostunutta porukkaa. Turpakellari siis toimii edelleen ja peli-illatkin ovat edelleen samassa paikassa, samaan aikaan. Turpakellarin pohjalta on vastikään perustettu myös Turun taistelupelaajat Ry. Yhdistyksen perustaminen ei vielä toiminnassa mitenkään näy, mutta toivon mukaan sillä saadaan kuitenkin jotain uutta jännää aikaan tulevaisuudessa. Eli jos ketään vähääkään kiinnostaa, kannattaa tulla rohkeasti mukaan vaan.

Älä elvytä kuolleita keskusteluja. Älä nosta kauas pudonnutta, kauan hiljaisena ollutta ketjua noin vain ilman syytä. Kirjoita siihen vain, jos sinulla on jotain järkevää lisättävää, ja aiheesta on tullut esimerkiksi uusia uutisia.
hyvän-keskustelun-perussäännöt

Mikähä sulla on ongelma? Tuossahan oli uutinen vastikään perustetusta yhdistyksestä ja tuskin haittaa jos tämä ponkasee ylös oltuaan yli vuoden haudattanu jonnekkin topiccien hautausmaalle, vai? Tiiä vaikka siinä vuodessa tällekkin laudalle on kirjautunu monta turkulaista joita sattuu tappelupelit kiinnostaan sen verran että vaivautuvat jopa nyt paikalle tietävät tuommoisen olemassaolosta,