Twisted Metal / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Twisted Metal

Tiedättekö mikä on hyvää? Jäätelö. Jäätelöä voi ostaa kaupoista ja jäätelökioskeista, pientä korvausta vastaan. Joskus sitä toimitetaan lähelle ihmisten koteja autoissa, jotka soittavat mukavaa musiikkia. Kas, tuolta tuleekin sellainen, kuinka mukavaa. Jäätelöä on mansikan-, suklaan-, vanilijan-, mangon-, ja jopa salmiakinmakuisena. Heh, tuon jäätelöauton kuljettaja on pukeutunut pelleksi, riemukasta. Jäätelöä pidetään parhaana lääkkeenä kuuman kesän aiheuttamaan hikoiluun ja kuumoitukseen. Nyt minun on ikävä kyllä mentävä aiheeseen, sillä tuo hitusen agressiiviselta vaikuttava pelle aikoo heittää minua moottorisahalla. Moottorisaha on tulessa. Minä haenkin takkini, mutta keskustelkaa te sillä aikaa aiheesta joka on:

IMAGE(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/5/5f/Twisted_Metal_Series_Logo.png)

Nimi: Twisted Metal
Kehittäjä: Eat Sleep Play
Julkaisija: Sony Computer Entertainment
Alusta: PS3
Julkaisu: Maaliskuu 2012

Kyllä, boardeille tai kuten joku niitä haukkuu laudalle oli saatava paikka, jossa voimme jakaa tunteitamme Vääntyneestä Metallista. TM on pitkäaikaisin PS:lla pysytellyt yksinoikeussarja. Sarjan pelejä on nähty PlayStationilla, PS2:lla ja jos en aivan väärässä ole, niin Sonyn lempilapsi PSP on myös saanut osansa sarjasta. Sarja oli kuitenkin jonkin aikaa melkoisen hyvässä piilossa, kunnes vuonna 2010 David Jaffe ilmoitti E3:lla sarjan saapuvan viimein PS3:lle. Ei tämä paljastus mikään ullatus silloin enää ollut, mutta ei nyt nakerreta pilkkua.

Viime boardeilla heiluneet muistavat varmasti Norsukamman luoman mainion TM-ketjun, joka valitettavasti pyyhkiytyi bittiavaruuteen. Siinä ketjussa muisteltiin kauniisti myös sarjan aikaisempaa taivalta, mutta koska itse en ole sarjaan yhtä paljon vihiytynyt, niin suunnatkaamme katseemme tässä ketjussa tulevaisuuteen. Toki tämä ketju on lämpimien TM-muistojen jakamiseen se ehdottomasti paras paikka. Mutta tästä eteenpäin aloitusviesti keskittyy vain sarjan tulevaan uusimpaan osaan. Myöskin ylempänä annetut tiedot koskevat sarjan uusinta osaa.

Niile, ketkä eivät sitä vielä tienneet, niin TM on lyhyesti sanottuna autoilla pelattavaa mähellystä. Kaveria kuritetaan niin ohjuksilla, kuin miniguneillakin ja jokainen osaa jo tuosta päätellä, miten mahtavaa se parhaillaan voi olla. Pelin tarina on kietoutunut Sweet Toothin, Dollfacen, Mr. Grimmin, Preacherin ja Calypson järjestämän Twisted Metal-turnauksen ympärille. Calypso voi toteuttaa kilpailun voittaneen henkilön suurimman toiveen ja tästä viisaimmat vetävätkin jo johtopäätöksen, että sehän ei voi päättyä hyvin. Jaffe on luvannut kaikille hahmoille oman tarinansa ja kolme erilaista loppua kullekkin, riippuen miten peliä pelaa. Valmiista tuotteesta näemme miten paikkaansa pitävä tämä lupaus oli.

Yksinpeli on toki tärkeää, mutta TM:n kaltaisessa pelissä huomattavasti suurempaan osaan nousee moninpeli. TM:sta löytyykin niin jaetun ruudun hupailua, kuin netissä käytäviä kamppailuja. Ajoneuvoja pitäisi löytyä 17, pelimuotoja 7:n ja ratojakin yli 30:tä. Valinnanvaraa siis on yllin kyllin. Mukana on toki myös kustomointia, tasoilla kasvamista ja tietenkin vastapelaajia mikkeineen.
Moninpeliä pääseekin testaamaan jo lataamalla Pleikkarin kaupasta kaikille ilmaisen demon. Itse lämpenin demolle erittäin kovasti, sillä meininki oli juuri sellasita mitä PS3:lla ei ole nähty oikeastaan ollenkaa. Helvetin nopeaa, täysin älyvapaata romurallia. Unchartedin ja InFamouksen voi virittää raketilla kuuhun, sillä tässä meillä on todella potenttiaalinen kuningas PS3:n yksinoikeus valtataistelussa. Hymy oli herkässä demoa pelatessa ja toivon todella koko version olevan yhtä laadukasta settiä. Pelin viivästyminen oli ikävää, mutta sensuurin uskomattomalle voimalle emme voi mitään.

Mjaa, olisikohan siinä aloitusviestiä kylliksi. Kyseinen sarja oli itselleni melko vieras, mutta kun kokeilin demoa, niin totesin, että tässä on varmaankin ensimmäinen PS3:n yksinoikeus pitkään aikaan, johon haluan upottaa aikaani usean tunnin. Ainakin moninpeliin.

Nyt ojennan soihdun teille muille, toivottavasti ketju kelpaa ja keskustelua syntyy. Nyt viimeistään demoa kokeilemaan ja ihastumaan. Ja sen jälkeen tänne voi tulla avautumaan demon lisäksi myös wanhemmista TM-sarjan peleistä.

Pelin omat sivut.

Traikkua.

Traileria.

KIITOS MUKSU, KIITOS!!! Aloin jo kokemaan vieroitusoireita kun täsyä en päässyt puhumaan täällä ja meonasin jopa painella tietokoneelle tekemään tätä ketjua... Mutta asiaan. Demoahan täss on 3 päivää jauhettu ja edellen maistuu. Tässä ollaan taas aamu vietetty demon parissa ja tulin siihen tulokseen, että heti julkaisussa ostan. Mahtavuutta koko nettipeli! Ladatkaa hyvät ihmiset demo! Ladatkaa!

Storessa olevasta betasta jäi sen verran positiivinen kuva, että oli pakko laittaa tilaukseen. En silti hyväksy tuota sensuuria, joten tilasin oman kopioni VideoGamesPlus:sta, joka toimii Kanadassa. Olen tilannut kyseisestä kaupasta aiemminkin pelejä, jolloin toimitusajat ovat olleet 1-2 viikkoa. Joten jos tilaat sieltä, saat melko varmasti pelin ennen Euroopan julkaisua. Ainut ongelma tuossa on DLC, mutta senkin saa halutessaan hommattua pienen säädön kautta. Itse tosin en usein DLC:itä osta, joten minua tuo ei haittaa. Pelin kokonaishinnaksi tuli 51€ posteineen. Eläköön aluevapaus!

PS. Tyylikäs aloitusviesti.

Edit:

Lainaus käyttäjältä Moromopo+

niin... Pitääkö tämä ostaa kaupasta, vai tuleeko ihan ladattavaa versiota?

Tuskinpa tulee ladattavaa versiota.

niin... Pitääkö tämä ostaa kaupasta, vai tuleeko ihan ladattavaa versiota?

Lainaus käyttäjältä Moromopo+

niin... Pitääkö tämä ostaa kaupasta, vai tuleeko ihan ladattavaa versiota?

Jos ei tule, niin silloin jää Twisted Metalit pelaamata minulta.. Briteissäkin 18+.... Paitsi jos sisko suostus ostaa..

Lainaus käyttäjältä sasukeluffy

Lainaus käyttäjältä Moromopo+niin... Pitääkö tämä ostaa kaupasta, vai tuleeko ihan ladattavaa versiota?

Jos ei tule, niin silloin jää Twisted Metalit pelaamata minulta.. Briteissäkin 18+.... Paitsi jos sisko suostus ostaa..

En ollenkaan tiedä kuinka vanhoja olette, mutta eikö teille oikeasti myydä noita +18 pelejä? Vai onko vanhemmista kiinni? Muistaakseni sain niitä jo joskus 12-13 vuotiaana ostettua kaupasta.

tiedän 1 kaupan joka myy, mutta helvetin kallista puuha se on.

Lainaus käyttäjältä luolaeläin

Lainaus käyttäjältä sasukeluffyLainaus käyttäjältä Moromopo+niin... Pitääkö tämä ostaa kaupasta, vai tuleeko ihan ladattavaa versiota?

Jos ei tule, niin silloin jää Twisted Metalit pelaamata minulta.. Briteissäkin 18+.... Paitsi jos sisko suostus ostaa..

En ollenkaan tiedä kuinka vanhoja olette, mutta eikö teille oikeasti myydä noita +18 pelejä? Vai onko vanhemmista kiinni? Muistaakseni sain niitä jo joskus 12-13 vuotiaana ostettua kaupasta.

Vanhemmat ei anna ostaa. Muuten kyllä.
Isosisko taas tilasi ainakin kerran yhden pelin, voisi se tämänkin laittaa tilaukseen.

//Offtopiccia

Jokunen tunti tuli demoa pelailtua ja eiiii kovin iskenyt. Pelattavuus oli ihan jees kunhan vaan tottui melkoiseen ADHD-meininkiin jota peli tarjoaa. Positiivinen ylläri oli ulkoasu joka näytti omasta mielestä paremmalta kuin mitä videoista olin saanut kuvan. Eihän tuo mitenkään upea ole mutta ihan mukava, talot ja paikat menee ihan kivasti paskaksi joten siitä plussaa.

Vielä pitää hieman tuota tesmailla mutta varmaa on se etten tätä kovin heti osta. Joskus parilla kympillä ehkäpä jos tälle netissä löytyis pelaajia. Tietokonetta vastaan kun pelaaminen oli huomattavasti tylsempää kuin netissä.

Viitsisikö joku sivistää tyhmää.. Onko Twisted Metal nyt PSN- vai ns. "oikea" 60€ retail peli?

Olen ymmärtänyt aiemmin että tämä tuleva TM olisi PSN-peli, josta on saatavilla myös hieman pimpatumpi retail versio, joka sisältää PS2:n TM: Black klassikon (samalla tavalla kuin Warhawk, joka julkaistiin PSN:ssä, sekä kivijalkaliikkeissä headsetin kanssa)

ensimmäiset arvostelut ulkona... eikä ihan huono numore tullutkaan!1

klik

Tosifanit, katse muualle. Seuraa ensikosketukensa arvion kautta saaneen mietteitä. Miten pelistä saadaan noin epätasaisen ruma? Parissa kentässä tuntuu olevan metrin piirtoetäisyys ja toisissa se on käytännössä rajaton. Pimeissä yörellestyksissä jokainen räjähdys haittaa näkyvyyttä ja tuliefektit ovat naurettavan munattomia. TW:n graafinen ulosanti on verrattavissa vastaavaa tuhoa mallintavaan FlatOut: Ultimate Carnageen. Sehän on boksipeli viiden vuoden takaa. YouTube ei tietenkään ole paras paikka arvioida grafiikoita, mutta ei tuosta kaunista saa. Jotkin neonvaloradoista näyttävät oikeasti näteiltä, mutta niissä onkin käytetty vanhaa sumukikkaa. Ympärillä olevan radan kauneus katoaa, kun kaikki 100m päässä on harmaata. Sitä en uskonut näkeväni enää tässä sukupolvessa.

Tuho on siistin näköistä, mutta kaikki menee rikki hipaisusta. Itse kaipaisin jonkinlaista "vastavoimaa" pylvääseen törmätessä. Paperikulissien läpi ajelu ei sytytä. Ilmeisesti itse pelaaminen on hauskempaa kuin miltä se videoiden perusteella näyttää, mutten ole lainkaan pettynyt "only on plösö" -lätkästä. Tulee mieleen Duke Forever monessakin mielessä.

E: Autot ovat hienoja ja niissä on käytetty hiukan mielikuvitusta. Varsinkin potilaalla varustettu ambulanssi hymyilytti.