Unet / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Anonymous (ei varmistettu)
Käyttäjän Anonymous kuva
Unet

IMAGE(http://gyazo.com/bafce5ee8f856382e5a660306e379bca.png?1340385838)

Mitä käyt ajatuksissasi läpi kun nukut? Hypitkö kenties puissa vai hyppivätkö puut perässäsi? Sataako taivaalta kissoja ja koiria? Omistitko viime yönä pinkin ponin, ratsastitko sateenkaaren päällä pilvilinnoissa matkalla auringonlaskuun vai tapahtuiko kenties jotain tätäkin oudompaa? Uni on nukkuessa koettava elämys, jossa esiintyy ääniä, ajatuksia, tunteita, mielikuvia ja muita vastaavia ajatuksia. Uni on ns. paikka, jossa kaikki on mahdollista.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Unet voidaan jakaa esimerkiksi seuraavasti; hyvät, pahat, selko- ja enneunet.
Hyvissä unissa ei yleensä tapahtu loppujen lopuksi mitään erikoista tai sitten nimensä mukaisesti, jotain hyvää. Pahoissa unissa eli painajaisissa esiintyy jotain, mitä itse koemme kauheana ja joita emme normaalisti välttämättä kestäisi. Selkouni voi olla mikä tahansa edellä mainituista, mutta tässä tilassa tiedostamme olevamme unessa ja voimme joissain tapauksissa itse ohjata unen kulkua. Enneunet voivat kertoa tulevasta mutta ne voivat olla myös epätarkkoja; Esim. jos näet unta liukastuvasi jäällä mutta seuraavana päivänä kompastut kiveen, uni on voinut ennakoida kaatumista.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Unista on kirjoitettu paljon ja niiden mukana eri uskomukset unien mahdollisista tarkoituksista on lisääntynyt;
Itselläni on eräänlainen sanakirja, josta voit etsiä jonkun unessasi esiintyneen elementin ja josta voit lukea mitä se mahdollisesti tarkoittaa. Annetut tulokset voi olla ajoittain hulluja; jos näet unta esimerkiksi lottovoitosta, niin se voi tietää läheisten kuolemaa. Ei siis kannata ihan heti uskoa kaikkea mitä asioita ja merkityksiä sinulle annetaan unesi perusteella.

IMAGE(http://gyazo.com/4e41b0d420e6281bf093596407c54abb.png?1340385931)

Keskusteltavaa:
Mitä unta näit viime yönä? Onko jokin uni mikä on erityisesti jäänyt mieleen? Mistä uni on voinut johtua? Minkälainen oli kauhein painajaisesi ja miten reagoit siihen? Kuinka paljon näet unia? Puhutko unissasi?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- Ei mitään äärimmäisen kauheaa / häröä ym. tarvitse jakaa. Silloin kun unesi menee aivan täysin inhimillisyyden ulkopuolelle, ole hyvä ja jätä se kertomatta. Viisaina ihmisinä erotatte kyllä hyvän huonosta jutusta.
- 2. Ei kaikkea kerralla. Jokaisella on varmasti monta unta kerrottavanaan, mutta hirveän pitkiä romaneeja ei tarvitse kirjoittaa kerralla, jotta puhumisen aihetta riittäisi pidemmälle. Mutta jos välttämättä halutaan, niin noin 5 unta per viesti olisi hyvän maun pilvikatto. Jos viestin aihe on muu kuin itse uni, niin sille en aseta mitään.

Ei ole tullut pitkään aikaan nähtyä mitään unia, mutta nyt kolmena viime yönä on taas ajatus lentänyt melko mahtavalla tasolla. Tuppaa vaan käymään sillälailla että tähän aikaan päivästä ei enään mitään unia tule mieleen, vaikka aamulla kaiken muistaisikin ihan hyvin. Yksi uni kuitenkin jäi todella hyvin mieleen ja se meni suunnilleen näin..

Tyttökaverini oli tullut raskaaksi ja seisoskelimme pellolla, keskustellen tästä ongelmasta. Yht'äkkiä luoksemme käveli yksi koulukaverini, kiharapäinen kitaristi, Fallout tyylinen Power Armor päällänsä (ilman kypärää ofc). Hän potkaisi tämän kauniimman osapuolen selälleen maahan Bulletstorm/This is Sparta-tyylillä ja repi sikiön ulos käsin. Sitten tämä "ritari" käveli auringonlaskuun oikea kätensä verta valuen. Sillaa siististi. Hauskinta tässä oli että me pidettiin tätä "ritaria" suurena sankarina kun hän oli ongelmamme näin ratkaissut.

Eihän tämä nyt ihan rikkonut tätä kultaista sääntöä?

E: Pienempänä itselläni oli myös vähänniinkuin valveunia, nousin sängystä ja menin yleensä vessaan, tiedostin kaikki tekoni mutta kaikki tuntui tapahtuvan todella nopeasti. Samalla myös mielessä aina oli kuva taistelutantereesta jonka kummallakin puolella oli rivistöt panssarivaunuja ja ne ampuivat toistensa niskaan lasersäteitä jotka kaartu ja kaikki meni ristiin ja olo oli aina todella hämmentävä. Yleensä tämä meni hiljokseen ohi mutti nämä oli todella ahdistavia fiiliksiä eikä noiden "kohtausten" jälkeen tahtonut saada unta.

En muista kuin oikeastaan yhden TODELLA sekavan skenaarion kun olen kävellyt unissani. Kävelen todella harvoin unissani, nyt ei tule mieleen kuin kaksi kertaa. Näistä oudompi sattui siskollani kyläillessäni, olin mahataudissa ja kuumeessa, joka oli siinämäärin kivuliasta että lääkitys oli sen mukainen. Heräsin nurmikolta keskeltä pihaa polvillani, olin kastellut käsipyyhkeen ja kietonut sen pääni ympärille ja olin täysin vakuuttunut että maailmanloppu tulee. Pienen pakokauhun läpikäytyäni mieli vähän selkeni ja ensireaktio olikin se "mitä helv.." mutta kun sisälle pääsin ja kuumeen mittasin niin näyttikin yli 39 astetta, joten kaippa se vähän tuota toimintaa selittää.

Nyt kun tätä aikaa on kirjoitella, voisin kertoa tästä toisestakin unissakävelystä. Tai, tässä kaikki tapahtui tavallaan tietoisesti, vaikkei se mitenkään johdonmukaista ollutkaan. Olin aikaisemmin päivällä lainannut naapurilta kenkiä, ja näin unta että ne piti palauttaa välittömästi. Aamulla kouluun lähtiessä en löytänyt kenkiäni eikä aluksi ollut mitään muistikuvaa yöllisestä seikkailusta, mutta ulos päästyäni kun huomasin omat kenkäni naapurin katolla alkoi muisti palautua pätkittäin. Olin yöllä napannut omat kenkäni eteisestä ja lähtenyt viemään niitä naapuriin ja ilmeisesti kun ovi oli lukossa, olin jostain kumman syystä heittänyt kengät katolle.

Hmm. Mielenkiintoinen aihe. Tässähän voi herrojen Jung ja Freud avulla alkaa myös selvittelemään unien mysteerejä jos oiken syvälle mennään. Mutta asiaan. Puhun ja liikehdin paljon unissani. Kerran olin kysynyt serkultani vastausta laskutoimitukseen ja lopuksi toivottanut hyvää joulua vaikka oli syksy. Pahin painajaiseni oli ehkä kun ystäväni jahtasi minua labyrintissä palokirveen kanssa, tietenkin onnellisesti nauraen, ihan kuin hänellä ei koskaan olisi ollut yhtä hauskaa :( Kun keskellä yötä heräsin niin ei hirveästi haluttanut heti uudestaan nukahtaa.

EDIT: luulin että oma uneni oli outo, mutta appa-kingilla oli kyllä todella outo. Mitä mietit kun aamulla heräsit?

Ei, ei, ei... Haluaisin niin paljon tulla kertomaan unistani mutta silloin joku soittaisi varmaan valkotakkiset paikalle (uneni sisältävät hyvin vähän poneja, yleisimmiten ei ollenkaan). Olen sellainen uiniuja jolla on unia joka päivä ja minä pidän niistä päiväkirjaa. Muistan melkein kaikki uneni. Ja myös minä voin saada kontrollin unestani ja olla mikä tahansa ja kuinka voimakas tahansa ja ymmärrän joka hetken. Nämä ovat niitä hetkiä jolloin voit itse päättää millainen olet ja mitä teet. Ne on hienoja hetkiä. Yleensä ne unet joista saan kontrollin eivät ole niin hulluja kuin ne joita en voi ohjata. Mutta jos kukaan ei soita valkotakkisia kerron ne hullutkin unet. Olihan Apallakin aika hullu. Ei pahalla. Kerron tässä nyt aika monta.

1. (Painajainen) Tämän unen olen nähnyt jotain päälle kymmenen kertaa, ja nämä näin 7-10 vuotiaana. Unessa halusin liittyä yhteen kerhoon, jolla oli 20X20 kilometrinen alue täynnä kaikkea hauskaa. No sillä kerholla oli testi jossa piti selviytyä yksi päivä niin, että Muumien Mörkö jahtasi sinua. Alussa juoksin ja juoksin mutta Mörkö aina tiesi missä olin eikä se koskaan lopettanut jahtaamista ja lopulta se sai minut kiinni ja heräsin. Sitten kolmannella kerralla tajusin että tämä oli unta ja päätin aina, että herään nyt. Silloin juoksin aina Mörköä kohti. Kuudennella kerralla kun Mörkö koski, minä "spawnasin" uudestaan ja uudestaan. Lopulta kun olin juossut Mörön syliin heräsin.

2. (Painajainen) Olin 200 metriä korkeiden puolapuiden päässä ja sieltä ainoa tie pois oli hypätä. Mutta en minä uskaltanut.

3. (Painajainen)Olin TV ohjelmassa ja minulla oli neljä vaihtoehtoa. Joko laittaa vanhempani töihin suolakaivokseen ja minä pääsisin vapaaksi, tai minun mennä töihin suolakaivokseen ja vahempani pääsisivät vapaaksi, mennä leikkimään leikkipuistoon tai että me kaikki pääsisimme vapaaksi. Valitsin että kaikki pääsevät vapaaksi, mutta sitten vain vanhempani pääsivät vapaaksi ja minä jouduin suolakaivokseen töihin ja arvatkaa kuka siellä oli vahtimassa että kaikki tekevät töitä, NO SE SA*****N MÖRKÖ!!!

Nyt aletaan menemään jännän puolelle. Eli siis omituista, lue omalla vastuulla!

4. (Painajainen) Olin vanhempieni kanssa bussissa ja jäin pois pienellä kumpareella. Tämä ei ollutkaan oikea pysäkki ja vaikka vanhempani huusivat perääni bussi jatkoi matkaa. Sitten samana päivänä me esi-koulussa (niin, siihen aikaa) lähdimme retkelle. Katselin bussista ulos ja huomasin sen saman kumpareen. Enkä ollut koskaan nähnyt sitä. Se hiukan pelotti.

5. (Kontrolli) Minä olin tässä oma itseni, mutta elin sellaisen perheen kanssa joka oli tehty valkoisesta muovailuvahasta ja kaikki olivat lankkujen muotoisia. Tässä kohdassa en ollut vielä kontrollissa. Sitten menin hyppimään maapalasille jotka olivat neliön muotoisia ja niiden välissä oli pohjaton tippuminen. Sitten hyppäsin omituiseen merkkiin joka tuli rintani kohdalle ja muutuin lentäväksi mustaksi demoniksi. Siinä kohdassa sain kontrollin. Siinä vieressä oli taloja ja ryhdyin polttelemaan niitä koska ei ollut muuta tekemistä.

Ja viieminen josta pidin mahdottoman paljon., koska sain olla lapsuudessa keksimäni hahmo.

6. (Täysi kontrolli alusta asti) Olin cyborgi jolla puolet käsistä ja puolet jaloista, vartalo ja pää vihreitä, ja sillä oli vielä metalliset sarvet päässä. Tässä oma piirtämäni (en ole mitenkään niin hyvä kuin Cpp0 tai no oikeastaan jokainen on minua parempi, älkää tuomitko. Tuo kuva on vain niille joita kiinnostaa minkä näköinen se jotakuinkin on, ei trolleille.) Eli kun uni alkoi seisoin erään hiukan Battlefield Heroes kentästä vaikutteita saaneesta paikasta. Sittensieltä juoksi Chuck (se televisio hahmo) ja huusi "Auta Cerker (hahmon nimi)!" ja osoitti tulevaa ydinohjusta. Minä juoksin ottamaan ohjusta vastaan, mutta räjähtihän se käsiini. Sitten uneni muuttui valkoiseksi, ja huomasin palanneeni tuntia enne noita tapahtumia mutta se sama paikka missä olin oli täynnä Half-Life 1:sen solttuja. Jos katsoit kuvaa näit sen pienen minigunin ponnahtavan esiin käsivarresta. Ne on oikeasti molemmissa käsissä mutta en nyt jaksa alkaa selittämään tuon hahmon kokovarustusta ja AI:tä. Joten minigunit siinä otettiin esiin ja lähdettiin terminaattorimaisesti kävelemään eteenpäin Powerin soidessa taustalla. (Oli tultua pelattua SR3:sta) Ja vastustajia kaatui. Olin todella harmissani kun uni päättyi, sillä se oli niin hieno uni.

Ja tulen varmaan postaamaan myös tulevaisuudessa kunhan kukaan ei täällä hulluksi ala haukkumaan. Minulla on aina ollut vilkas mielikuvitus joten alitajuntani järjestää tämän tästä tällaisia tempauksia.

Yritin kirjoittaa, jotain mutta puolet viestistä ei näy. Poistakaa tämä.

Lainaus käyttäjältä Cerker+

Joten minigunit siinä otettiin esiin ja lähdettiin terminaattorimaisesti kävelemään eteenpäin Powerin soidessa taustalla. (Oli tultua pelattua SR3:sta) Ja vastustajia kaatui.

Damn, haluaisin itsekin kokea tämmöistä ! Kanye West - Power saa minut aina syttymään, en tiedä miksi.

Aiheesta kukkarukkuun, en muista milloin olisin viimeksi nähnyt unen jonka aamulla muistan... Nyt tulee mieleen yksi toistuva painajainen jonka näin nuorempana. Siinä tein aina jotain säätöä ja siihen loppuun joko hyppäsin korkeasta talosta alas tai muuten vaan putosin maan läpi. Molemmissa siis putosin maan läpi.. Sitten kun olin siellä maan alla en nähnyt muuta kuin mustaa ja heräsin..

Hyviä unia on ollut monta, ja noin 50 % ovat olleet... kröh.. miten sen nyt sanoisi... aikuismaisia(?).. Älkää sanoko mitään, olen kaksimielinen... Mutta ne toiset 50% ovat olleet aika tavallisia, jotakuinkin ymmärettäviä unia. Yksi uni jonka muistan varmaan lopun ikäni oli että minä olin Batman. En asunut Gotham Cityssä vaan täällä kotikulmilla. Päivällä minä, yöllä ''dark knight''.. Hauskaahan se oli kun taskuvarkaita veti lättyyn ja sai ajaa batmobiililla.

Lainaus käyttäjältä Playboy

Kanye West - Power saa minut aina syttymään, en tiedä miksi.

Sama. :D

Aiheesta kukkarukkuun, en muista milloin olisin viimeksi nähnyt unen jonka aamulla muistan... Nyt tulee mieleen yksi toistuva painajainen jonka näin nuorempana. Siinä tein aina jotain säätöä ja siihen loppuun joko hyppäsin korkeasta talosta alas tai muuten vaan putosin maan läpi. Molemmissa siis putosin maan läpi.. Sitten kun olin siellä maan alla en nähnyt muuta kuin mustaa ja heräsin

Itsekkin näin joskus 10-12 vuotiaana samantyylistä unta. Millainen se uneni sitten oli? Noh, sekin oli silloin tällöin toistuva painajainen. Unessani putosin vain alaspäin ja näin vain ruskeaa/mustaa ja kuulin työmaa autojen ääniä (kuorma-autoja, kaivureita jne) noh tämän jälkeen olin yhtäkkiä vihreällä kostealla ruohikolla ja näin tien vierestä lähtevän soratien, jonka päässä oli pienehkö talo ja vieressä taisi olla puu. Tämän jälkeen heräsin.... Hyviäkin unia oon nähnyt monia ja kerron niistä sitten seuraavassa postauksessa. =)

Lainaus käyttäjältä Playboy

Yksi uni jonka muistan varmaan lopun ikäni oli että minä olin Batman. En asunut Gotham Cityssä vaan täällä kotikulmilla. Päivällä minä, yöllä ''dark knight''.. Hauskaahan se oli kun taskuvarkaita veti lättyyn ja sai ajaa batmobiililla.

Heh, tuliko katsottua/pelattua batmania tuona iltana?

Yhdessä unessa jahtasin Vihreässä haalareissa jouksevaa ukkoa pimeässä ja loputtomiin jatkuvassa tehtaassa. Hyvin surrealistinen ja huvittunut olo oli kun heräsin ja muistin sen niin hyvin.

Vuosien takaa muistan myös unen jossa hiippailin johonkin sairalaan(syystä tai toisesta liikuin ilmanvaihtokanavissa), mutta jo unessa mietin että millon tämä uni loppuu.

Omat uneni ei sen ihmeellisempiä, yleensä käyn unessa läpi arkipäiväisiä ihmissuhdeasioita. Toiset sanovat pystyvänsä hallitsemaan unia. Olen kyllä joskus kokeillut alitajuntaisesti, mutta tykkään kai silti unessa mielummin kulkea sinne mihinkä uni johdattaa. Unet ovat monesti moniosaisia kuten alta käy ilmi. Jaksot menevät myös toisinaan ristikkäin, saatan palata johonkin aiempaan tapahtumaan ja seuraavaksi olen taas aivan uudessa jaksossa ja paikassa. Yhtä kaikki, unessa en tiedosta näkeväni unta, paitsi joskus harvoin unen loppuvaiheessa. Tässä muutama esimerkki, kauniita unia jos nukahditte kesken lukemisen.

Chattituttavuus, vanha koti, 40 päivää, silmiä..

Unessa olin chatissa ja tutustuin johonkin uuteen naispuoliseen chattituttavuuteen, jonka kanssa mentiin juttelemaan privaattihuoneeseen. Huoneeseen ilmestyi joku toinenkin henkilö, joka ohjasi minut hämäräperäisille sivuille ja kadotin yhteyteni ensimmäiseen chattituttavuuteen. Yritin palata chattiin, mutta en enää löytänyt häntä.

Toinen henkilö lähetti minulle linkin jota klikkasin. Linkki asensi tietokoneelleni eräänlaisen ohjelman, joka ohjasi minut jollekkin tyhmälle pelisivustolle kun yritin loggatua chattiin uudestaan. Onnistuin jäljittämään koneeltani tuon ikävän ohjelman ja sain sen poistetuksi.

Uni vaihtui toiseen maisemaan ja unessa asuin edellisessä asunnossa kerrostalossa. Uneksin että oli marraskuu ja siinä oli 40 päivää. Uneksin, että oli myöhäinen sunnuntai-ilta ja ihmettelin kun äitini oli poissa kotoa. Isosiskoni taisi soittaa minulle kysellen kuulumisia ja sain tietää häneltä, että oli itseasiassa perjantai. Tarkistin tietokoneelta, että marraskuussa on tosiaan 40 päivää ja elettiin marraskuun 40. päivää.

Uneksin vahingossani soittavinani tälle chattituttavalleni keskellä yötä, ääni kuulosti jotenkin tutulta. Kysyin onko siellä eräs H:lla alkava henkilö (sen nimi oli Hansu tai sinne päin). Ei vastausta, joten päätin toivottaa hyvää yötä.

Uni jatkui siten, että äitini olikin yllättäen tullut takaisin kotiin. Kaadoin vahingossa vodkapullon huoneessani ja hain kylppäristä pyyhkeen jolla sen jäännökset lattialta kuivasin.

Lopussa äiti oli tekemässä ruokaa keittiössä. Laitoin omat ruoat mikroon, se koostui jostakin kasviksista, keitosta ja pienistä silmistä. Äitini vaikutti jotenkin tyrmistyneeltä, mutta minä vain naureskelin, että makoisia silmiä. Ja siihen se uni päättyikin.

Selitys: Olen kiinnostunut eräästä henkilöstä, mutta en keksi miten sen sille ilmaisisin. Varo haksahtamasta vääriin ihmisiin, keskity vain siihen yhteen. Äiti ja sisko unissa, heihin tulisi pitää enempi yhteyksiä.

Kun nälkä ja väsymys tunektuvat uniin...

Unessa uneksin olevani johnakin salissa jossa oli ihmisiä. Meillä oli tarkoitus soittaa bändin kanssa jotakin, minä soitin bassoa. Emme olleet vielä aloittaneet soittamaan ja tunsin itseni hyvin väsyneeksi. Yksi solisteistamme lähti tupakalle ja minä seurasin häntä mukana, aioin mennä haukaamaan jotain syötävää.

Menin ulos ja siellä oli puistoon katettu seisova pöytä josta otin ateriaa. Huomasin yhden tutun seuraavan minua perässä, enkä oikein tykännyt ajatuksesta kun olin näin väsynyt, halusin syödä omassa seuraassa. Yllättäen paikalla oli myös eräs toinen tuttu joka ilmoitti minulle, että mennään tuonne valoisampaan reunapaikkaan istumaan. Tähän suostuin, sillä tiesin kaverin olevan mukavaa juttuseuraa. Nurmelle pöydän viereen oli katettu kahvia ja pullaa ja ajattelin, että ne tekisivät hyvää aterian jälkeen. Joku koira tuli kuitenkin nappaamaan viimeiset pullat ja tokaisin kaverille huvittuneena, että koira vei sitten nekin viimeiset.

Uni jatkui ja olin kotona. Asunnossani oli myös joku toinen miespuolinen henkilö, hän oli kai jostain syystä sinne majoittunut. Huomasin makuuhuoneessani kissani, mutta sen väri vaihtui omituisesti aina violetiksi milloin se poistui huoneesta ja tuli takaisin.

Taas uni jatkui uuteen skenaarioon. Meillä oli tarkoius tehdä talkootyötä parin kökkäporukan kanssa. Havaitsin olevani ulkona jonkin kerrostalon pihalla pyörätelineiden luona, kunnes huomasin, että kissani on varmasti kovasti nälissään. Asetin kissalle ruoan, mutta kissaa ei näkynyt. Sen sijaan paikalle tuli nainen joka talutti koiraa, mutta koiralla oli luonnottoman pitkä nokka täynnä teräviä hampaita (loll..). Nainen meni koiransa kanssa ja paikalle ilmaantui joku hylätty koira, otin koiran syliin ja silittelin sitä. Menin takaisin talkooporukan luokse jossa paraillaan jaettiin työvälineitä rekka-auton lavalta. Emme voineet kuitenkaan aloittaa työtä, koska lapio puuttui. Nauroimme porukassa huvittuneesti kökän vetäjälle, kun hän löysikin puuttuvan lapion lavalta.

Seuraavaksi olin jonkun laitoksen pihalla istumassa penkillä, siellä oli myös muita, jotakin naishenkilöitä. Olin aikeissani lähteä pois paikalta, ilmeisesti palatakseni takaisin kökkään, kun hipaisin yhtä penkillä istunutta tyttöä. Tyttö tarttui minua varovaisesti olkapäästä ja kysy tuliko häneltä verta silmästä. Tytöllä oli toisella silmällään lappu ja päällään aurinkolasit, huomasin tytön olevan sokea. Sanoin, että silmästä ei tullut verta. Tyttö hymyili ja piteli minua hienovaraisesti olkapäältä ja käsivarresta. Siine uni päättyi.

Selitys: Olen alati huolissani kissata kun käyn parvekkeella. Jos se jää sinne, sillä ei ole konsti eikä mikään karata. Se on tehnytkin sen kerran ollen viikon kateissa. Lost & found lapio kuvaa kai muistiani, tärkein aina viimeisenä.

Vanki, paikoilleen jäänyt mies, Ozzy ja transfesti

Olin unessani jonkun miehen vankina. Viihdykkeeksi mies tarjosi minulle musiikkia, jota sain kuunnella korvalappustereoilla. Musiikki oli 60-70 -luvulta. Muutoinkin mies oli jämähtänyt tuohon aikaan, mitään sen uudempaa musiikkia tai kirjallisuutta miehen hyllyiltä ei löytynyt. Löytyi mieheltä jokin kädessä pidettävä elektroniikkapeli. Huomasin isoveljeni tulleen samaan uneen ja yhdessä sitä elektroniikapeliä pelattiin. Jossain vaiheessa kai onnistuin pakenemaan miehen luota, päätin vain yksinkertaisesti, etten aio olla tässä vankeudessa.

Seuaavaksi laulaja Ozzy Osbourne joutui kuin kokeeksi saman miehen vangiksi. Miehellä oli joku toinen vanki myös, tai ehkä se oli rikostoveri. Ensivilkaisusta huomasi, että mies on transfesti. Siinä vaiheessa kun rikostoveri alkoi ehdottelemaan seksuaalisia asioita Ozzylle, Ozzynkin mitta alkoi täyttymään :D

Selitys: Tunnen joskus itse jääväni paikoilleni, jonkun pitäisi olla mua patistamassa eteen päin. Transfesti ja Ozzy kai kuvaa sitä, että jotan uutta olisi myös kokeiltava, ehkä vaikka pukeutusmityyliä vaihtaa, mutta ei kyllä mitään ransuilua, hehe.

Tulin vielä puhumaan hiukan.

Yksi uneni oli aika omituinen. (En ohjannut) Tässä unessa olin heavy stormtrooper, ja olin Haukiputaan Kirkonkylän alaasteella. Minä ja minun joukkueeni (niin olin stormtrooper ryhmän johtaja) olimme opettajan huoneessa keskustelemassa kuinka valmistaudumme alieneiden hyökkäykseen. Yhtäkkiä palohäkytys alkoi soimaan. Meidän piti mennä ilmastointiputkea pitkin pihalle, ja kun saavuimme sinne alieneiden alus laskeutui. No minä vedin tavallisen aseen esiin, mutta se ampui vettä. Ja pidin sitä ihan normaalina! Sieltä tuli sitten vihreitä marsilaisia ja ampuin niitä sillä vedellä ja kappas, nehän sulivat! Sitten heräsin.

Ja se on myös todella mukavaa kun jokin uni jää kesken ja sitten seuraavana yönä se saa jatkoa. Ja varsinkin silloin kun pääsee unien kontrolloijaksi, se tunne on niin ihana. Vahinko ettei jotkut ihmiset pysty ohjaamaan uniaan.

Voi kuule Sepposeni, kun aiheen pyöräytit. Unista olisi itsellä yhtä sun toista kerrottavaa, kerta olen ainakin omasta mielestäni nähnyt ja kokenut vaikka mitä unien maailmassa. Nyt olen kuitenkin jo tässä vaiheessa niin väsynyt, kun olen nukkumaanmenoa viivytellyt pelaajaboardeja selaillessa näin juhannuksen kunniaksi. Joten taidan tästä vain lähteä yhden anime-jakson kautta itsekkin höyhensaarille moikkaamaan Nukkumattia ja näkemään ihmeellisiä unia, joista voi sitten päivemmällä jotain kertoa (jos on edes mitään kerrottavaa). Samalla voisi jakaa myös niitä muita kokemuksia. Appalle kyllä erikoismaininta: hyvät naurut sain postauksestasi, kiitokset.

Ps. oikein hieno aloitus ketjulle.

TheCpp0 (ei varmistettu)
Käyttäjän Anonymous kuva
Lainaus käyttäjältä LordSipuli+

Voi kuule Sepposeni, kun aiheen pyöräytit. Unista olisi itsellä yhtä sun toista kerrottavaa, kerta olen ainakin omasta mielestäni nähnyt ja kokenut vaikka mitä unien maailmassa.

Ps. oikein hieno aloitus ketjulle.

Sepä se, sepä se. . . . Siksihän tästä on mukava keskustella kun puhuttavaa riittää! Ja kaikki saa nauraa jopa ääneen lukiessaan muiden outoja unia. Ja kiitos kaunis.

Tuli eilen pelattua varmasti yli 6 tuntia Minecraftia, ja tiesin jo nukkumaanmennessä että tulen näkemään siitä unta. . . . Kuinka ollakkaan, unessa oli samat maisemat, kaivokset ja henkilöt kuin siinä iltaisessa pelisessiossa poikakaverin kanssa. Ja osa tästä unesta tapahtuikin oikeasti.

Meillä oli asuinpaikka viidakossa. Siitä piti tulla iso kivinen torni ja se piti viimeistellä tarpeeksi korkeaksi ennen yötä ja mun piti kiirehtiä kaivokselle. Työnjako tehtiin; minä menin kaivokselle ja poikakaveri jäi rakentamaan. Matkalla ohitin pienen vesilammikon ja pienen pätkän aavikkoa, ja kohta huomasin että oli yhtäkkiä tullut yö. . . . Eka Enderman tuli vastaan blocki kädessä ja ainakin yksi hämähäkki. Tottakai se oitis hyökkäsi kimppuuni ja löin sitä sydämeni kyllyydestä. Yhtäkkiä se Enderman rääkäisi hirveällä äänellä ja alkoi lyödä. Yritin hakullani huiskia sitä kuoliaaksi mutta se vain teleporttaili ympäriinsä. . . . Lopulta juoksin vain kaivoksen toiselle ovelle ja tukin sen mullalla varalta.

Loput unesta olikin sitä kun eksyin ihan helvetin laajaan luolastoon enkä ollut päästä takaisin. Huhhuh.

Ei ole montaa kertaa tullut unta mitä olisi muistanut aamulla,mutta yksi oli jäänyt mieleen.

Olin pelannut arkham cityä illalla ja tapahtui bugi jossa menin kissanaisella maan läpi,niin näin kävi sitten unessakin mutta jatkoin sitä putoamista ties kuin pitkään ja siellä pohjalla tapahtui sama juttu kun minecraftissa tippuisi voidiin(sinne bedrockin alle) aloin kärsiä damagea ja ruutu muuttui kokoaja verisemmäksi ja verisemmäksi,sitten näin screamerin jossa naamalleni tuli grunt.

Ihan pirun outo painajainen,pitäisikö rajoittaa pelaamista tai jtn.?

Se on muuten tossi jännä juttu että asiat joita olet tehnyt ennen nukkumaan menoa(tai muutenkin päivän tapahtumat) vaikkuttavat uniin ja niiden kulkuun. Tässä itselläni oli esimerkkinä se kun olin lukenut Elfen Liedin(kauhu manga) 4 pokkaria putkeen ja siinä klo 00:32 päätin mennä nukkumaan. Ja eiköhän unessani sarjan psykopaattiinen päähenkilö Lucy silponut tyyppejä ja ollut muutenkin todella karmiva. Klo 05:00 heräsin ja olo oli outo. Kumma kyllä eka ajatus oli että voisi lukea myöhemmin Elfen Liediä lisää, mistä lie tämä ajatus sitten tullutkin :)

Eipä ole tullut mieleenpainuvia unia nähtyä nyt viimeaikoina, mutta pari kk sitten nähty uni jäi kyllä mieleen.

Olin jonkinmoisen pikkuisen sairaalan vuodeosastolla syystä joka ei selvinnyt. Sairaala oli todella rähjäinen ja muutenkin kuin suoraan Silent Hillistä. Vanhempani ja sisareni olivat tulleet katsomaan minua sinne, minä makasin sängyssä, he istuivat ympäri huonetta. Ei edes puhuttu, vaan oltiin hiljaa ja katsottiin TV:tä. TV:kin oli joku 80-90 luvun ihme. Hoitaja tuli sanomaan että vierailuaika on ohi, ja heidän pitäisi lähteä, sillä onhan kello jo ilta 10. Ennenkuin he ehtivät lähteä, sanoin vielä että voisivatko he ottaa minut mukaansa, tai edes käydä kysymässä että milloin pääsen kotiin. He vain kävelivät ulos huoneesta ja näin ikkunasta kun he lähtivät suoraan autolla pihasta. Jäin yksin huoneeseen, ja kohta huoneeni/koko sairaalan sähköt katkaistiin yön ajaksi. Melkein tärisin pelosta pilkkopimeässä huoneessani, makasin sängyllä ja tuijotin oveen päin silmä tarkkana vaikken nähnytkään yhtään mitään. Sitten TV aukesi, vaikka sähköt olivat yhä katkaistuna. TV:stä näkyi kuvaa sairaalan valvontakameroista ja kanavaa vaihtamalla näki kuvaa eri kameroista. Vaihdon kanavaa eteenpäin, kunnes saavuin yhdelle kanavalle josta näkyi live-materiaalia ns. kidutuskammiosta joka sijaitsi siellä sairaalassa. Kuvassa näkyi, kun lääkärit mursivat potilaitten luita. Sammutin TV:n hädissäni ja melkein tärisin pelostani sängyssäni. Tuijotin ovelle päin, vaikken nähnyt mitään sillä oli pilkkopimeää, ikäänkuin olisin odottanut jotain. Sitten se tapahtui. Ovi aukesi saranat natisten, kuulin kun vaimeat askeleet lähestyivät kokoajan. Suljin silmäni.

Tuon jälkeen sitten heräsin.

Eniten jäi mietityttämään se, että miksi sairaalasta katkaistaisiin sähköt yön ajaksi.

Onko outoa nähdä unta pelaavansa jotain outoa peliä parhaan peli kaverinsa kansssa vaikka en ole koskaan nähnyt häntä muuten kuin virtuaali maailmassa

ja sitten oikeaan asiaan minulla on tullut enne unia useasti aluksi luulin että ne olisivat olleet niin sanottuja de ja vu juttuja mutta sitten niistä tuli tarkempia kuulen unissa samat asiat kun tulen kuulemaan tulevaisuudessa samoja ajatuksia (joka on yleensä: hei minähän olen ollut täällä jo sitten muistan unen missä se tapahtui. muuten en muista unia muuta kuin heti kun herään. tiedän että nämä unet eivät ole muistoja samanlaisesta tapahtumasta, koska kun muutin ja aloitin uudessa koulussa ja vielä tuntematon tyyppi juoksi ovesta ulos iloinen ilme naamallaan ja kuulin huutoa tämä oli jo 4-5 v sitten mutta olin saanut unen vuosia sitäkin ennen. tuoreempi tapaus olisi että näin unessani itseni syömässä aamiais muro ja radiosta kuului tietty uutuus hitti jotaen tunnistanut sitten kun se päivä koitti kaikki tapahtui kaikki oli aivan kuin unessa paitsi että nyt tunnistin biisin nyt ja heti tuli mieleen uneni missä tämä tapahtui heti alkoi ärsyttää koska en huommannut taaskaan että uneni tapahtuisi toteen en tiedä jatkuuko tämä niin kauan että näen oman kuolemani unessa viikkoja tai vuosia aikaisemmin jota en voi estää? olenko maaginen ihminen vai olenko vain täysin kahjo ja kuvittelin kaiken. olisiko jotain sivustoa josta voi lukea lisää

PS. Minä puhun, kävelen, nukun silmät auki samallu teen aikaisemmin mainittuja.

Lainaus käyttäjältä TheCpp0+

Tuli eilen pelattua varmasti yli 6 tuntia Minecraftia, ja tiesin jo nukkumaanmennessä että tulen näkemään siitä unta. . . .

Useiden tutkimusten mukaan minecraft tehtiin ruotsin hallituksen käskystä häiritä suomalaisten unia ja näin ylipäätänsä kaikkea urheilua ja suomalaisten suurta tekemisen intoa

Mode-edit: Ei tuplapostauksia näin lyhyen ajan sisään. Lisäksi lainauksia kannattaa suosiolla pilkkoa, jos lainattava teksti on pitkä. Omien viestien selkeyden kannalta on myös tärkeää, että käytetään muun muassa isoja kirjaimia oikeaoppisesti esimerkiksi pisteiden jälkeen. Tekstit kannattaa muutenkin pohtia kasaan ja koettaa rytmittää niin, että niitä olisi helpompi ja näin mukavampi lukea. Rohkeasti siis vain lopetetaan lause ajoissa. Pilkkujen käyttökin auttaa paljon.

TheCpp0 (ei varmistettu)
Käyttäjän Anonymous kuva

Pitkästä aikaa näin unta, ja yllätyksekseni tämä liittyi Pokemonkortteihin. Olin muka yläasteella jälleen ja liikuntatunti oli päättynyt. Tunti oli pidetty Jatulin liikunta- ja vapaa-aikakeskuksessa ja sieltä olin kävelemässä takaisin koululle päin. Ihmettelin suuresti, kun tienvierestä ojasta löytyi aivan järkyttävä määrä Pokemon-kortteja. Aloin keräillä niitä mutta lopetin huomatessani sen, että niitä oli pitkin ojaa metrikaupalla. Poimin maasta varmasti ainakin 50 korttia. Kyllä muuten ärsytti aamulla kun heräsi, se tuntui niin todelta!

Edit: Lativle, hieno uni. . . . . . Osaan melkein kuvitella päässäni ja voin sanoa että kylmät väreet tulee siitäkin.

Olen kateellinen. Toiset ihmiset pääsevät seikkailemaan mitä ihmeellisimpiin maisemiin, kun taas toiset (kuten minä) näkevät vain mustan ruudun ja sitten heräävät. Pitäisi kai alkaa taas kirjoittamaan unipäiväkirjaa, se auttoi muistamaan unet. Harmi vain että yleensä heräämisen jälkeen on niin tokkurassa ettei jaksa kirjoitella...vartti heräämisestä niin kaikki on varmasti unohdettu, jos jotain erehtyy alkuunkaan muistamaan.

Viimeisimmät kuumottavat unet ovat liittyneet sotimiseen tai armeijaan yleensä, johtuen ilmeisesti siitä että viimeiset puoli vuotta kuluivat armeijassa. Eräänä yönä näin unta, että sota iski ja lähtö rintamalle tuli. Jossain taisteluissa aivan kotikonnuillamme sitten isoveljeni sai osuman ja kaatui haavoittuneena hankeen. Uni päättyi kun koitin paniikissa väsätä painesidettä haavan kohdalle, enkä löytänyt ensiapupakettia mistään. Herätessä oli oikeasti pirun paska fiilis, sillä uni oli niin todentuntuinen. Toisaalta jotkin unet liittyvät perushajoiluun kasarmilla, ja kun herää ja muistaa että "ei enää koskaan", on olo vapautunut.

Jännä että muutenkin armeijan aikana näin paljon tavallista painostavampia unia kuin normaalisti. Kaippa se yllättävä rasituksen määrä tekee sen, vaikken muuten sinne inttiin niin kovasti hajoillut.

Onneksi pääosin ne unet mitä muistaa nähneensä ovat joko ihan normaalin arkista settiä tai sellaista absurdia pööpöilemistä että herätessä saa miettiä tosissaan että mitähän sieniä sitä on tullut taas vedettyä.

Loppuun vielä heitän kysymyksen: oletteko saaneet koskaan unihalvausta. Kyseessä siis jonkinlainen tila unen ja valveillaolon rajamailla, jolloin halvauksen saanut henkilö ei kykene liikkumaan tai puhumaan, mutta näkee ja kuulee kaikenlaista. Kaveri oli saanut ryyppyputken jälkeen tällaisen kohtauksen, ja kertoi että ensimmäistä kertaa ihan oikeasti pelotti niin että teki äitiä ikävä. Oli mm. tuntenut, kun joku hengittää niskaan ja että joku painaa rintakehää sisään. Halvaus oli tuntunut tuntien pituiselta ja herätessä oli kaveri ollut hiestä märkä. Tässä vielä wikipedia-linkki aiheeseen liittyen.

TheCpp0 (ei varmistettu)
Käyttäjän Anonymous kuva
Lainaus käyttäjältä Luffy

Loppuun vielä heitän kysymyksen: oletteko saaneet koskaan unihalvausta.

En varmaan ihan mitään noin vakavaa, mutta jotain sen tapaista. Esimerkiksi äiti tuli kerran herättelemään minua, olin kuitenkin niin unessa että en saanut sanotuksi sanaakaan vaikka kuinka yritin. Sitten nukahdin täysin.

Ja se minua ihmetyttää, että jos puhuu vanhempiensa kanssa unista ja ne sattumalta liittyvät peleihin, niin miksi pelaamista pitäisi sen perusteella rajoittaa? Ite en vaan oo tajunnu että onko tässä jokin poitti. Varmaan joka toinen unistani liittyy aina jollain tavalla peleihin, mutta mitä sitten? Ei sen pitäisi muuhun elämään vaikuttaa.

Olen joskus kauan sitten kokenut ainakin jotain unihalvauksen tyylistä (kai?): Olin varmaankin 7-9 vuotias, näin kamalaa painajaista ja kun heräsin ainakin jollain asteella niin painajainen jatkui: pelkäsin kuolevani, hengittäminen oli vaikeaa, olin sekava ja koin/näin että minua kohti tuli jotain joka puristi minua ja luulin kuolevani. Todella sekavia muistoja, mutta sen muistan että olin aina hiestä märkä, 5-15 minuuttia arviolta tuntui monilta tunneilta. Vanhemmat aina rauhoittelemassa.

Joskus on myös käynyt niin että olen vain kävellyt omasta huoneestani esim. olohuoneeseen ja seissyt siinä toooooodella pitkään tekemättä yhtikäs mitään, mutta tiedostaen edelleen olinpaikkani vaikka tunsin uneksivani. Jonkinlaista valveunta sekin varmaankin oli.

Sitten uuteen aiheeseen: Näen välillä sellaista painajaista että aluksi teen jotain täysin tavalliselta tuntuvaa jonkun tutun henkilön kanssa, lähdemme kävelemään jonnekkin ja jossakin vaiheessa jään jälkeen kaveristani. Yritäjn pysyä perässä, mutta en pysty pitämään samaa vauhtia. Huudan kaverilleni jotta tämä hidastaisi, mutta kun yritän huutaa niin ääntä ei kuulu. Jonkin ajan kuluttua siitä kun kaverini on kadonnut näkyvistäni, tunnen että takanani on joku (tässä vaiheessa tunnistan painajaisen kaavan) se joku on joku henkilö jonka kanssa olen tekemisissä päivittäin esim. oma äiti (henkilö vaihtelee) henkilö tuntuu uhalta ja lähden juoksemaan häntä karkuun sillä henkilö jahtaa minua, pystyn kuitenkin liikkumaan hidastetusti ja henkilö saa minut kiinni, huudan ja yritän lyödä ja potkia kiinniottajaani, mutta liikkeissäni ei ole yhtään voimaa, sillä liikun hidastetusti. Sitten herään. Herättyäni yritän pysyä hetken aikaa hereillä, mutta kun taas vaivun unten maille, alkaa sama painajainen aina uudestaan samoilla henkilöillä kuin aikasemmallakin kerralla... Nuorempana (7-9 vuotta) pelkäsin nukkumista juurikin tuollaisten unien takia ja siksipä olen oppinut herättämään itseni unesta kuin unesta hieromalla silmiäni ja koettamalla avaamaan ne voimieni takaa (en tiedä miten tämä toimii, mutta herään kuitenkin joka kerta). Hemmetin outoa, onko kenelläkään ollut kyseisen unen kaltaisia unia, tai onko teillä jonkinlaisia menetelmiä painajaisesta heräämiseen?

Lainaus käyttäjältä LordBarkus+

ja koettamalla avaamaan ne voimieni takaa (en tiedä miten tämä toimii, mutta herään kuitenkin joka kerta)

Minulla on myös täysin sama. Mutta yleensä kun alan avaamaan silmiäni, niin myös tiedostan että se on unta, ja en yritä avata silmiäni, vaan otan siitä kontrollin. Yritin etsiä kontrolliunen (ei löytynyt tuolla nimellä) wikipedia arikkelia. Olen sen joskus lukenut, mutta nyt en vain muista sitä.

Joo itselläkin painajaiset johdattelevat aina kahta tuttua kaava. Vaihtoehto A on se, että on hirveä kiire johonkin ja tuntuu, ettei kunto riitä ja juoksisi vain jossain hiekassa. Nämä nyt eivät yleensä ole kovin pelottavia unia koska mitään ei itselle tapahdu, mutta kuitenkin sangen epämiellyttäviä. Toinen vaihtoehto B on sitten ne, joissa juostaan jotain pakoon ja lopussa aina suljen silmäni ja huudan, kunnes herään. Mutta huudan onneksi vain unessa, enkä oikeasti.

Mielenkiintoinen juttu painajaisista itsellä on muuten se, että sellainen tulee jos ja vain jos nukun ilman peittoa tai muuten tulee kylmä yöllä. Jos olen kokonaan peiton alla, ei ikinä tule painajaisia, mutta odotas vaan, jos yksikin käsi on kokonaan ulkona. Sitten aina painajaisesta herätessäni huoman, että joku ruumiinosa on kylmä. Näin pystyn myös hankkimaan painajaisen jos haluan, mitä en kyllä ole tehnyt sillä ei ne niin mukavia ole.

Noita selväunia yms. Tulee joskus nähtyä ja jos uni on oikein hyvä, niin voin yleensä hypätä mukaan ja päättää itse unen kulkua. Tätä lystiä kestää yleensä uniajassa ehkä 5 minuuttia ja sitten uni on jo niin haalea, että herään. Muistan hyvin kerran, kun olin Helsingissä koirana ja mukana oli joku kaveriporukka myös koiria. Otin ohjat käsiini ja tein mitä halusin, eli ensin juoksin kerrostaloon ja hyppäsin sieltä alas. Sitten tein jotain voltteja ja kirmasin läheiselle työmaalle. Siellä potkin ja räyhäsin työntekijöille ja lopuksi tein vielä jotain. Jäänyt tuo uni tosi hyvin mieleen koska siinä oli paljon aikaa temmeltää ja olihan se koirana juokseminen mukavan ketterää. Meillä ei siis muuten ole koiraa ja en niistä erityisemmin edes pidä, kun olen allerginen. Mutta ottaisin mieluusti uusinnan tuosta unesta.

Lainaus käyttäjältä LordBarkus+

onko kenelläkään ollut kyseisen unen kaltaisia unia, tai onko teillä jonkinlaisia menetelmiä painajaisesta heräämiseen?

Itse näen harvoin painajaisia, mutta osaan myös herättää itseni unesta joka tukistamalla itseäni tai sitten yritän alkaa huutamaan ihan tietoisesti, mikä yleensä on joku ynähdys mihin herään. Kertailen tässä nytten kaksi yleisintä painajaistani tänne.

Painajianen 1: Meillä on ollut kaksi minulle todella rakasta koiraa jotka molemmat ovat kuolleet vanhana, toinen veteen keuhkoissa ja toinen vietiin piikille kasvaimien takia. Ne olivat todella kovia paikkoja minulle ja voin tunnustaa itkeneeni silloin ihan perkeelesti.

Aina, kun näen tämän unen, herään sängyssä ja ensimmäiseksi kuollut koira on vieressäni nukkumassa ja elossa. Kaikki tuntuu ihanalta, silitän sitä, halaan sitä ja rapsutan, koska simppelisti minulla on ollut sitä niin ikävä. Teen kaikki rutiinit unessa mitä normaalistikin ja tämä koira on aina vastassa ja tuntuu oikealta. Sitten minua alkaa ahdistaa ja huomaan koiran kadonneen. Sitten yleensä herään ja olo on todella surullinen, kun kuvittelin oikeasti olevani sen koiran kanssa.
Toinen uni on itselleni paljon pahempi. Tämä toinen koira mikä kuoli vuoden alussa on ihan normaali ja iloinen kanssa ja silittelen sitäkin. Sitten huomaan miten ne molemmat (ensimmäinen ja tämä) koira makaa kynttilän valossa omissa pehmokoreissaan (tämä johtuu siitä, kun tämä vuoden alussa kuollut vietiin korissa pois). Sitten molempien silmät aukeavat ja ne alkavat pitää ihmeellistä korinaa eivätkä ne saa henkeä. Se ei kuulosta miltään, mutta minua se pelottaa niin perkeleesti. Alan huutaa ja itkeä, kun ne vaan pitävät sitä ääntä ja näen miten ne tekevät kuolemaa. Tässä vaiheessa yritän sitten herättää itseni huutamalla tai jollain vastaavalla.

Painajainen 2:
Toinen painajainen on outo. Olen tainnut saada jonkin sortin traumat ensimmäisestä Kaunasta, kun tämä tavallaan liittyy siihen:

Olen vanhassa koulussa yläasteella, myöhässä tunnilta ja kävelen yksin kierreportaikkoa ylös. Sitten näen tämän kaunasta tutun naishahmon tyhjässä aulassa, ruokalan edessä selkä minuun päin. Se kääntyy hiljalleen ja alkaa pitää sitä helvetin pelottavaa korinaa ja minä kaadun maahan. Painan pään käsiin ja kuulen, kuinka se tulee lähemmäksi. Alan jotenkin ryömiä tilanteesta pois, mutta se kulkee vierelläni kokoajan. Sitten, kun olen päässyt tietylle ovelle, se katoaa ja kaikki ihmiset ovat tulleet takaisin ja minä alan juosta. Sitten sitä ei enää näy unessa. Se seuraaminen tuntuu kestävän todella kauan ja olen todella ahdistunut siinä.

Naurakaa pois vain, ette voi varmaan kuvitella miten paljon pelkään noita unia...

TheCpp0 (ei varmistettu)
Käyttäjän Anonymous kuva

Ei ole kuule mitään nauramista GH Playerille, osaan jo aikahyvin kuvitella omassa päässäni nuo unesi ja uskon olevan aika tuskallista nähdä tuollaisia unia.

Mullakin on yksi painajainen mikä on pinttynyt päähän pitkäksi aikaa (olen kuitenkin nähnyt tämän vain kerran). Unessa minä ja toinen paras kaverini ollaan keskellä sotaa ja juostaan metsässä karkuun tulitusta. Vihollinen kuitenkin ilmeistyi puun takaa ja ampua kaverini suoraan nenäni eteen. Hän sitten kaatui ja vuoti verta todella paljon. . . . Minua alkoi itkettää aivan suunnattomasti ja kumarruin kaverini viereen. Hän sopersi vain että olen hänen paras ystävänsä ja että ei varmasti unohtaisi mitään yhdessä vietettyä hetkeä.

Sitten herään ja huomaan että kyyneliä on valunut poskille. Sen päivän ajan olin todella alakuloinen ja mikään ei oikein innostanut. Tämä uni johtui siitä kun kuulin että hän aikoi muuttaa pois ja tällöin näkisimme paljon harvemmin. Se oli aika järkyttävää minulle joten en ihmettele miksi näin siitä tällaista unta.

En tiedä kuuluuko tänne, mutta laitetaan kuitenkin.
Olen nyt kahtena perättäisenä yönä nähnyt peli aiheista unta. Joku roolipeli se taisi olla, mutta sama homma molempina öinä. Jos yöllä herää niin näkee kämpässäkin jotain siihen liittyvää. Jotenkin tuon voisi ymmärtää jos olisi joku ryyppyputki takana, mutta kun ei ole.
Noh viime yönä sain sen 100% läpi joten jokohan sitä tulevana yönä saisi nukkua jotenkin normaalisti.

Jostain syystä olen joskus nuorempana pojankoltiaisena nähnyt joitain käsittämättömän outoja painajaisia. Varsinkin joskus kuumeessa ollessani olen nähnyt sellaisia houreunia, että en tiedä osaanko kirjoittaakaan niitä. Mutta näin oikeasti unia paisuvista huoneista, maailman sulamista ja vaikka mitä outoa. Yhden kuumeessa nähdyn unen voisin oikeastaan jakaa:

Minulla oli uskomattoman kuuma. Olin isäni luona mökillä maaseudulla keskitalvella. Lunta oli tullut aivan törkeästi ja pakkasta oli paljon. Olin juossut takapihalle (missä oli myös puoliksi jäätynyt joki). Olin huutanut koko ajan kuinka helvetin kuuma minulla oli ja olin heittäytynyt suoraan lumihankeen. Hassuinta tässä on se, että kaikki lumet sulivat samantien koko pihalta ja olin turhautuneena hypännyt jokeen. Kaikki joen vesikin oli sitten samantien haihtunut ja meitä kohti vyöryi valtava laava-aalto.

Herätessäni huomasinkin, kuinka hemmetin kuuma minulla olikin.

TheCpp0 (ei varmistettu)
Käyttäjän Anonymous kuva
Lainaus käyttäjältä Marttijuntti

Kuuma uni!

Minulla on ollut joskus samantyyppistä, tosin päinvastoin. Yleensä mun huoneessa on suorastaan jäätävää, monta astetta kylmempi kuin muussa talossa. välillä jopa herään öisi siihen. Viimeyönä näin sitten sellaista unta että hölkkäsin kouluun hirveässä lumisateessa ja paleli :'D Oli vielä sellaista oiken märkää ja räntäistä, kylmä tuuli ja vaatteet olivat märkänä lumesta. Yöllä kun tämän unen jälkeen sitten heräsin hain ihan suosiolla villatossut ja en sitten heräillyt enää.

Itse en painajaisia näe ollenkaan, mutta arkea esittävien kuivan rationaalisten unien joukkoon eksyy välillä kummajaisia. Tässä viime viikollakin näin unta, jossa (minä mukaanlukien) kaveriporukassa naurettiin kun joku läski akka otti perseeseen sonnilta. Herätessä fiilis oli lievästi sanottuna hämmentynyt.

Itselläni unet ovat muuttuneet raivostuttavalla ja ankealla tavalla: ne kaikki liittyvät jollain tavalla inttiin!! Intti unet eivät todellakaan ole mitään herkkua :( Aina unissani teen jotain väärin ja tulee runtua sekä muut haukut päälle. Jotenkin sitä luulisi, että unien maailma olisi yksi niistä harvoista paikoista, joissa intistä voisi päästä edes vähäksi aikaa irti, mutta näin ei valitettavasti näytä olevan... :(

TheCpp0 (ei varmistettu)
Käyttäjän Anonymous kuva

Se kun näkee unia sairaana / migreenissä / muussa vaivassa on jotain niin värikästä.

Viime yön kärsin järkyttävästä migreenistä ja uniinhan se tuli. Ensimmäisessä unessa tuli esiin se perinteinen zombie maailmanloppu. Tässä tapauksessa invaasion teki Torchlight 2:n zombiemöllit (en tietenkään ole pelannut paljoa.....). Jossakin vaiheessa yötä taisi olla melkoisen huono olo, koska toisessa unessa oksensin ollessani koulussa. En edes ajatellut sitä pahaa oloa, vaan sitä kuinka paljon voi hävettää tuollainen! :'D

Mielenkiintoinen aihe tämä!

Tuleehan unia lähes joka päivä nähtyä, mutta aamulla ne painuvat unholaan. Unissani esiintyy joskus jotain hyvinkin todentuntuisia tai toisinaan ”kuin elokuvasta otettuja kohtauksia”. Esimerkiksi kerran ajoin kaupungissa moottoripyörällä karkuun harmaata isoa pakettiautoa ja samalla tulitin sitä aseella. Tämän tapaisissa unissa olen usein tuttujen ihmisten kanssa seikkailemassa. Tuntemattomia ihmisiä en unissani tapaa oikeastaan ikinä. Useammin tapahtumapaikkana on joku olemassa olematon paikka ja joskus ihan olemassa oleva miljöö. Uneni ovat nykyään aika realistisia, kun niissä ei (ikävä kyllä) esiinny piirrettyjä hahmoja vaan kaikki on yleensä oikean näköistä.

Zombiuniakin on tullut nähtyä viime aikoina, eikä ne ole koskaan kivoja. :D Jokaisella kerralla joku tumpelo pilaa oman varovaisuuteni ja jättää ovet ja ikkunat auki ja zombit pääsevät sisälle aiheuttamaan kaaosta. Unielämäni on kuitenkin aiheiltaan rauhoittunut muutaman vuoden takaiseen: Yhteen aikaan näin monta kertaa tiettyä painajaisunta, jossa minua piinasi sama pelottavan näköinen pitkätukkainen mieshiippari. Joskus tuli juostua kaksikin yötä peräkkäin kyseistä lotjaketta karkuun... Harmi vain, että tällä tuntui riittävän aina yliluonnollisia voimia teleportauksesta venyviin käsiin, niin joka kerta jäin kiinni. Nuorempana lähinnä näin tätä painajaista, nyt en ole moneen vuoteen nähnyt. Mutta muistan edelleen joitakin kohtia ja jopa kyseisen hiipparin kasvojenpiirteet joten kuten... Ei ole sentään kadulla vastaan osunnut vielä. :D

Lukioaikoina tuli stressattua milloin mistäkin asiasta ja se heijastui yleensä myös uniini. Ahdistavimpia olivat sellaiset, joissa minun piti lähteä yo-kokeisiin ja piti olla tiettyyn kellonaikaan paikalla. Unessa oli hirveästi erilaisia ongelmia: koko ajan tuli jotakin mitä piti muistaa, enkä päässyt koskaan lähtemään.
Kaikkein parhaimpia ovat unet, joissa osaan lentää! Joskus näen unia, joissa hyppelen rakennuksesta toiselle ja lopulta hyppään reunalta alas niin huomaankin osaavani lentää!

Unet on sellainen asia josta minulla riittäisi vaikka kuinka kerrottavaa. Nukkuminen onkin yksi lempipuuhistani mm. unien takia. Kaikkein jännintä on jos uni kääntyy lucid-uneksi, eli pystyn kontrolloimaan sitä itse. :)

Kohtalaisen erikoinen fiilis oli, kun näin unta että olin entisen luokkakaverini kanssa Indonesiassa lomailemassa. Ollaan opiskeltu kymmenisen vuotta sitten yhdessä ja viimeksi oltu puheissa joskus kolme vuotta sitten. Mielenkiintoista on, että näin reissu-unen samana yönä kun kyseinen henkilö täytti vuosia. Eipähän unohtunut onnittelut.

Nyt parin viime yön unet on ollut niin omaa luokkaansa, että pakkohan ne tänne on jakaa. Saattepahan nauraa jos muuta ette keksi. :D
Siispä toissa yönä muistan jopa kolme erilaista unta ja ensimmäisessä olin töissä Helsinki-Vantaalla lumenharjaajana autotien vieressä. Ei tässä muuta, mutta piti niitä liikennemerkkejä harjata, etteivät vaan autot aja penkkaan. Enpä muista heräsinkö välillä tai mitään, mut seuraavaksi uni muuttuikin Tokyo Jungle - peliksi sillä erotuksella, että kasvinsyöjät ja lihansyöjät yrittivät syyä miut, ja joukkoa muita ihmisiä. Sentään ei oltu enää lentokentällä auton ikkunaharjan kanssa...
Ja lopuksi olinkin muuttunut Harry Potteriksi ja meikäläistä jahtasi PyramidHead ja Freddy Krueger faijan lapsuuenkodin pihalla Tuusulassa. Potterin ymmärrän, kun satuin äskettäin katsomaan yhen niistä, mutta Silent Hillia en ole kuukausiin pelannut, ja vuosiin en ole nähnyt yhtäkään leffaa missä Freddy heiluisi. ö___ô

Ja sitten viime yönä sain jälleen kerran nauttia Pyramiidipään seurasta, tällä kertaa jahtasi yhä tutuilla kulmilla, mutta oli pimeää, eikä ollut sitten fikkaria mukana. Kiva oli lumessa tarpoa, muistan sen uniärtymyksen selkeästi.
Uni sitten vaihtui -luojan kiitos- ja olin jossain keskellä metsää hengailemassa. Tänne sitten randomisti poukkasi pari boardilaista. ö_Ö Hitto, kun en osaa naamoja yhdistää nimimerkkeihin. :D

Ei kyllä ollu eka kerta, kun boardilaisia tunkee mun uniin, Digiexpon jälkeen näin unta, missä oltiin balettiharjotuksissa aika suurella porukalla.
Älkää kysykö, mistä revin tollasia unia, oli hyvin hämmentävää silloi taannoin herätä. :D

TheCpp0 (ei varmistettu)
Käyttäjän Anonymous kuva
Lainaus käyttäjältä Yaki

Älkää kysykö, mistä revin tollasia unia, oli hyvin hämmentävää silloi taannoin herätä.

Ihmisten ilmeet ovat näkemisen arvoisia kun jaat unia heidän kanssaan, ja katseet ovat melko kummastuneita vaikka toisaalta et voi itse uniin vaikuttaa tavallaan. . . . .

Toissa öinen uneni liittyi takaisin töihin paluuseen. Unessa heräsin liian myöhään ja yritin kamalalla vauhdilla päästä lähtemään, mutta siitä ei tullut mitään koska jostain kumman syystä en löytänyt housuja mistään. En tiedä miksi, mutta matkustin sitten jotain 500km kalsareissa HELSINKIIN etsimään niitä. Ei löytynyt, matka jatkui takaisin Ouluun ja siellä sitten kalsareissa töihin. . . . . .

Pitää nyt oma uneninkin jakaa tänne. Mun unet on siitä aika outoja, että yleensä kesken unen vaihtuu "tapahtumapaikka ja aika", eli siis siirryn eri aikaan ja paikkaa unessani. Nyt näin tällä sen unen.(En halua nähdä uudestaan)

Olin omakotitalon kokoisessa huoneessa, jossa toisessa päässä oli ns.keittiö ja sänky. Muuten "huoneessa" ei ollut muuta, paitsi toisessa päässä oli nojatuoli. Tulin kaverin kanssa sisällä, koska kaverini oli saanut zombi tartunnan ja menimme zombeilta turvaan taloon. Hänen naamastaan tuli koko ajan mustempi. Sanoin hänelle, että istuisi nojatuoliin ja minä kiinnittäisin hänet kettingillä, kunnes hänestä tulee zombi. Kun kaverini oli kiinni hain "keittiöstä" veitsen ja jäin istumaan toiselle tuolille (joka yhtäkkiä vain teleporttasi eteeni) kaverini viereen odottamaan kunnes hänestä tulee zombi. Aijoin törkätä sillä veitsellä kaveria sitten silmään kun hänestä tulee zombi. Juttelimme siin sitten vielä jotain. Sitten sitä odottelua jatkuu loputtomiin kunnes herään.................................

HUH ! Onneksi ei ollut totta/ en ehtinyt sohaista kaverin silmää tohjoksi :D.
Yksi oudoista unistani.

Tulipa taas nähtyä unia missä todellakin kaikki on mahdollista. Pitkästä aikaa pystyy jälleen muistamaan ainakin neljä skenaariota, vaikka niitä saattoi olla enemmänkin.

Näin jälleen unta että kiusaajani oli jossain lähimailla ja olin peloissani. Maalaisjärjellä ajatellen todellisuudessa yhtälö ei ole tosi, kun aikaa melko mitättömästä nokkapokasta on jo melkein toistakymmentä vuotta. Lopulta poliisit oli molempien perässä ja poliiseja vältelläkseni otin auton alle ja pakenin sivutietä. Sain poliisit karistettua kannoiltani ja en muista miten tuo skenaario päättyi.

Ni No Kuni oli itse asiassa järvi Kiinan ja Venäjän rajalla kaukaisessa Aasiassa. Järvi oli enempi tunnettu sen kapeasta joesta joka pujotteli parin metrin levyisenä äkkijyrkkien vuoren seinämien välissä. Seurueessa taisi olla 6 henkilöä. Siitä päästyämme olimme vuorien välisellä kuivalla kumpualueella jonka toisessa päässä häämötti luolansuu. Vastaamme tuli luolasta neljä neliraajaista robottia. Kukin roboteista oli noin 20 metrin korkuisia, väriltään oranssin metallisia. Muodoltaan muistuttivat kirppuja joidenka jalat suippenivat maata kohden, muodoltaan kuin jäätelötötteröt. Koko retkue kuoli taistelussa minua lukuun ottamatta, joka onnistuin selviytymään robottien katseilta ja ohjusiskuilta. Onnistuin tuhoamaan kaikki robotit, kuhunkin meni kaksi ohjusta. Viimeinen robotti droppasi jonkun elämän kiven ja huomasin että taskussa oli muutama lisää niitä ollut jemmassa. Kivillä sitten herättelin toisia henkiin niin kuin jossain roolipelissä. Kaikkia ei saanut herätetyksi ja havahduin että näin on käynyt ennenkin, sillä retkueessa oli pari korkeamman tason jäsentä ja muutama aivan tuore jäsen, joten seurueessa oli ollut aikaisemminkin käynyt ihmiskatoa. Ajattelin että jos en kaikkia voi nyt herättää niin voisin myöhemmin tulla herättämään loput, nyt kun alueelta oli robotit tuhottu.

Sitten olin jossakin Taru sormusten herrasta / Pirates of caribbean -tarinassa. Joku himoitsi sormusta tai vastaavaa esinettä jota kannoin mukanani. Tuo joku esittäytyi parrakkaana merirosvoihmisenä ja oli olevinaan hyvää pataa. Yhtäkkiä miehen kasvot muuttuivat mustekalan lonkeroiksi ja, luultavasti, miekalla ja voimallisilla totuuden ja oikeuden sanoilla sain sen pakenemaan. Sitten oli joitakin mystisiä kiviä, joissa oli eri värein hohtavia riimuja ja niillä oli jokin mystinen merkitys. Yritimme parin ystävän kanssa selvittää riimukivien salaisuutta yhdistelemällä niitä erilaisiksi jonoiksi.

Skenaario vaihtui ja oltiin menossa meille. Asuin tuolloin jälleen vanhan kahdeksan kerroksisen kerrostalon neljännessä kerroksessa. Yksi meistä sanoi että mennään 0 kerroksen kautta. En olisi halunnut suostua, mutta pidätin malttini kertoa asiasta, sillä tiesin että 0 kerroksessa hissillä mentäessä hississä olisi taas oksennusta ja ulostetta. Näin olikin ja kolmistaan tuumasimme että ryhmähalaus oli paikallaan mokoman järkytyksen päätteeksi. Mentiin kerrokseen 4 ja unet tältä osin päättyivät tähän. Miten nämä neljä skenaariota liittyvät toisiinsa on silkkaa mystiikkaa ja miksi näemme sellaisia unia kuin näemme on suurempi mysteeri.

TheCpp0 (ei varmistettu)
Käyttäjän Anonymous kuva

Ja jälleen pitkästä aika kunnon peliin liittyvä uni. Kyseessä oli 'painajainen' jossa pelasin hahmollani WoWissa; koko ajan joku pelaaja hyökkäsi kimppuuni ja hakkasi minut tärviölle. Koitin puolustautua mutta jostain syystä hahmoni tavallaan nukahti koko ajan, mutta jokaisen iskun jälkeen heräsin taas. Kuolin siis useamman kerran sen takia koska en pysynyt hereillä. . .

Vinkkaako tämä sitä että pitäisi nukkua enemmän pelaamisen sijaan? :'D

TheCpp0 (ei varmistettu)
Käyttäjän Anonymous kuva

Heitetäänpä herätystä hieman.

Tällä hetkellä minua piinataan painajaisilla pimeydestä ja harakoista. . . . . Olen alkanut nähdä useammin kuin kerran viikossa unia harakoista. Niiden kulku on yksinkertainen; käveleskelen loskaisessa harmaassa Oulun keskustassa ja se on aivan täynnä harakoita. Ahdistuneena ja pelokkaana väiselen niitä etten vahingossakaan säikäytä niitä tai kävele päälle, ja muut ihmiset katsovuat minua hyvinkin oudosti. Ikään kuin he eivät näkisi niitä mutta minä näen. Karmivaa suorastaan.

Unet pimeydestä liittynee yleisesti todella kovaan pimeyden pelkooni. Siksi monesti heräänkin otsa hiessä näihin.

Jotain ihme myrkkykäärmeunta tuli nähtyä viimeyönä. En ymmärrä että mitä tein sademetsässä jonkun retkioppaan kanssa ja sehän ensimmäisenä kuollakuukahti ku erehty käärmeen lajista. Loppuviimeks se saakelin kärmes oli meikäläisen käsissä ja rutistin sitä siitä pään takaa, ettei pääse puremaan. Vähän aikaa meni kunnes päätin heittää sen läheiseen pöpelikköön, ja sehän lähti perään niin maan perkeleesti :D No siinä sitten unessa lähin pakoon ja heräsin, kun koitin kiivetä sängynpäätyä myöden kohti kattoa ja täysi huuto päällänsä. Emäntä vieressä oli hiukan ihmeissään, että mihin koitan oikein kiivetä...

Niin pitkään olin kärsimättä painajaisista... Yleensä en näekään painajaisia juuri ikinä, mutta sitten kun näen, toivon etten nukahda enää ikinä uudestaan.
Viime yö: Herään hiekkakuopassa, vettä sataa päälle ja kuulen puhetta kauempaa. En voi nousta, makaan vain kuopassa naamalteni ja kuuntelen ääniä ja tunnen, kun vesi putoaa päälleni. Hetken aikaa makoiltuani kuulen askeleita hiekassa ja kuinka ne tulee lähemmäksi. Suljen silmät ja siirrän kädet naaman sivuille peitoksi samalla kun hautaan naamani hiekkaan. Joku hengittää raskaasti niskassani ja tunnen vain voimakkaita kosketuksia ympäri kehoa, jostain syystä minua tunnustellaan ja jokin vain nauraa ja hengittää raskaasti samalla niskassa. Unessa ainakin itkin, en tiedä mitä sitten oikeasti tapahtui nukkuessa, mutta unessa itkin ja toivoin tuon olevan kohta ohi.
Loppua en muista ja tuo saattaa kuulostaa huvittavalta, mutta tuo oli harvinaisen pelottava uni itselleni. En voi tehdä mitään, makaan hiekkakuopassa (tukehtumiskuolema on suurtakin suurempi pelko) ja jokin, ehkä ihminen tulee ja tunnustelee eikä kai tee muuta. Koskaan unen aikana en uskaltanut ''avata silmiä'' ja kääntyä ympäri, koska pelotti niin perkeleesti.
Sama juttu oli toisen unen kanssa, jonka näin joskus lapsena.
Makaan sängyllä ja pimennysverhoni on jäänyt auki kaihtimien kanssa. Olen vaipumassa uneen, kun näen miehen ikkunan takana. Viiksekäs, hiukset sliipattu taakse, laiha mies seisoo ikkunan takana ja tuijottaa suoraan silmiin. Pakokauhu valtaa ja haluan huutaa, mutten pysty tai en ainakaan kuullut omaa huutoani. Mies näyttää asetta takin alta, hymyilee ja lähtee kävelemään talon ympäri tullakseen sinne huoneeseeni. Sitten heräsin omaan huutooni

Tämmöisiä painajaisia tällä kertaa. Pelottaa nukahtaa ensi yönä. :/

Minulla oli likainen olo herätessäni tänä aamuna ja varmasti unella oli osuutta siihen.

Olin nimittäin siirynyt vuoden 2011 syksyyn. Tuolloin kävin Parkanon ajokoulua C ajokortti tavoitteenani. Olin ajamassa kohti amikseni asuntoloita, vanhalla kunnon Suzuki Swift merkkisellä autollani. Oli Talvinen ilta, eli pimeää. Huomasin että tien ylitti neljä aikuista miestä, jotka olivat pukeutuneet "my little Pony" lastenohjelman hahmoiksi. Painoin kaasua ja osuin yhteen niistä, joka lensi aluksi konepellille ja pyörähti siitä katon kautta asfalttiin. Se tuntui hyvältä.

Sitten iski paniikki, konepelti oli lommolla ja se oli veren + kankaan kuorruttama. Ajoin lujaa ja toivoin että pimeän turvin vastaantulijat eivät kummastelisi asiaa. Ennen asuntoloihin päätymistä ajoin paniikissa järven rantaa, joka oli tyypillinen Suomalainen pieni metsäjärvi. Rannalla tosin oli laituri sekä savusauna ja sinne johti hiekkatie. Rupesin jostain löytämälläni ämpärillä äystäröimään vettä konepellille ja hetken uurastettuani jäljellä oli enään lommo. Mietin kauhuissani miten voisin selittää asiani kouluun päästyäni, saati vanhemmille.

Mutta sitten tilnne muuttui kun huomasin hiekkatietä tulevan toisen auton. Se oli Fordin lava-auto, jossa nämä kolme ketterämpää ponihinttiä olivat hirvikivääreineen lynkkaustuulella. Auto saatanallisessa kuumotuksessa päälle ja ajoin jostain syystä järveen. Hetken aikaa ajoin sillä kuin sukellusvenettä, mutta luoteja ostui autoon ja sitämyötä se rupesi täyttymään vedellä. Potkin ikuisuudelta tuntuvan ajan lasia, jotta se rikkoutuisi ja uin paniikissa pintaan. Huomasin olevani keskellä järveä ja luoteja tuli ja paljon. Uin ja uin kauhuissani, kunnes koirani pelasti minut. Hän nimittäin haukkui sänkyni vieressä ja herättyäni hyppäsi nuolemaan naamaani.

Lainaus käyttäjältä Portable

Minulla oli likainen olo herätessäni tänä aamuna ja varmasti unella oli osuutta siihen.

Olin nimittäin siirynyt vuoden 2011 syksyyn. Tuolloin kävin Parkanon ajokoulua C ajokortti tavoitteenani. Olin ajamassa kohti amikseni asuntoloita, vanhalla kunnon Suzuki Swift merkkisellä autollani. Oli Talvinen ilta, eli pimeää. Huomasin että tien ylitti neljä aikuista miestä, jotka olivat pukeutuneet "my little Pony" lastenohjelman hahmoiksi. Painoin kaasua ja osuin yhteen niistä, joka lensi aluksi konepellille ja pyörähti siitä katon kautta asfalttiin. Se tuntui hyvältä.

Sitten iski paniikki, konepelti oli lommolla ja se oli veren + kankaan kuorruttama. Ajoin lujaa ja toivoin että pimeän turvin vastaantulijat eivät kummastelisi asiaa. Ennen asuntoloihin päätymistä ajoin paniikissa järven rantaa, joka oli tyypillinen Suomalainen pieni metsäjärvi. Rannalla tosin oli laituri sekä savusauna ja sinne johti hiekkatie. Rupesin jostain löytämälläni ämpärillä äystäröimään vettä konepellille ja hetken uurastettuani jäljellä oli enään lommo. Mietin kauhuissani miten voisin selittää asiani kouluun päästyäni, saati vanhemmille.

Mutta sitten tilnne muuttui kun huomasin hiekkatietä tulevan toisen auton. Se oli Fordin lava-auto, jossa nämä kolme ketterämpää ponihinttiä olivat hirvikivääreineen lynkkaustuulella. Auto saatanallisessa kuumotuksessa päälle ja ajoin jostain syystä järveen. Hetken aikaa ajoin sillä kuin sukellusvenettä, mutta luoteja ostui autoon ja sitämyötä se rupesi täyttymään vedellä. Potkin ikuisuudelta tuntuvan ajan lasia, jotta se rikkoutuisi ja uin paniikissa pintaan. Huomasin olevani keskellä järveä ja luoteja tuli ja paljon. Uin ja uin kauhuissani, kunnes koirani pelasti minut. Hän nimittäin haukkui sänkyni vieressä ja herättyäni hyppäsi nuolemaan naamaani.

:D Siinä ovat unet taas kohdallaan. Ja vielä mukavempaa oli kun käytit sanoja kuten ponihintti.

Unissa eipä oikein ole ollut mitään uutta. Pari Mörkö unta on taas tullut nähtyä ja yksi kontrolloitu, mutta ikävä kyllä olen sen jo suuremmiten osin unohtanut.

TheCpp0 (ei varmistettu)
Käyttäjän Anonymous kuva

Arvatkaa mitä, taas tuli yhdenlainen maailmanloppu epäkuolleiden kanssa! Jostain syystä joka kerta tällaisissa unissa minulla on nimenomaan pesismaila, jolla sitten mätkin näitä örvelöitä tohjoksi. . . . Olisi muuten aika vinkeää saada selville mitä tällainen unenlaatu tarkoittaa.

Nyt oli taas niin random uni, ettei mitään rajaa. Eli viime yönä tuli katseltua sellaista unta, missä sain täällä menolipun banaanisaarille syynä se, etten käyttänyt tarpeeksi hymiöitä viesteissäni. Lisäksi aina silloin tällöin ikkunani taakse tultiin vahtaamaan,etten varmana yritä haksata itteäni takaisin tänne ennen aikojani.
Voisin vain kysyä anteeksi, mutta mitä sviidua nyt taas aivot?

TheCpp0 (ei varmistettu)
Käyttäjän Anonymous kuva

Jokaisesta maailman laulajasta mun unissa on jostain syystä aina Antti Tuisku, eikä mitään helvetin hajua miksi. . . Toissayönä olin päättäreissä koululla, ja kaikki oli tekemässä lähtöä siinä ja hakemassa takkeja naulakoista ja ym. muuta säätöä. Sitten yksi koulun opettajista juoksee Antti Tuiskun kanssa paikalle tyyliin "Älkää vielä lähtekö! Antilla on vielä esitys tähän loppuun!". Ketään ei kiinnostanut ja kaikki jatkoivat samaa rataa ja Antti itse kysyi että haluaisiko joku laulaa hänen kanssaan. Kukaan ei reagoinut vieläkään mitenkään, sitten hän alkoi MOPATA, tanssia ja laulaa. Kaikkea noita samaan aikaan. Eikä tässä vielä kaikki, jonkun ihmeen takia mulla oli puku päällä siellä juhlassa. . . .

Viime yönä sitten olin laivamatkalla, pari kaveria mukana. Tottakai se laiva törmää johonkin kiveen ja alkaa upota. Pelastaudutaan näiden parin kaverin kanssa jonnekki saarelle, ei mitään tietoa missä päin ollaan. Autiolta siellä näytti muuten, mutta muutamia silmiä kiilui kauempana metsässä. Ainoana asutuksena siellä oli villejä eläimiä, kuten pirun isoja papukaijoja, koiria ja sen sellaisia. Hetki kun ne näkivät meidät liikkumassa siellä saaren rannassa, niiden silmät alkoivat hohtaa ja yhtäkkiä yö alko laskeutua hirveen nopeeta.

Ne eläimet alko lähestyä meitä ja koitettiin tehdä soihtu jostain että saatais huidottua niitä kauemmaksi. Kauheinta tässä oli se ku kuulin kaukana avunhuutoja, koska joitain laivasta pelastuneita SYÖTIIN ELÄVÄLTÄ jossain päin sitä saarta. Yksi mun kaveri sai tehtyä soihdun ja tottakai me päädyttiin umpikujaan huitomaan niitä elukoita pois. Hyi helvetti.

TheCpp0 (ei varmistettu)
Käyttäjän Anonymous kuva

Yleisin unityyppi mitä näen tällä hetkellä: jokin rakennus jossa juoksen pakoon jotain, ja siellä rakennuksessa on helvetisti ovia. Joko mikään niistä ei johda minnekään, ne johtaa samaan huoneeseen tai kuljen vain yhtä suurta ympyrää niiden takia. Joskus jotkut ovista ei mene takaisin kiinni, ripa on rikki tai muuta vastaavaa. Uskomattoman turhauttavaa juosta karkuun jotain kamalaa kun pakoon ei pääse.

Näin toissa yönä kyllä kummallisinta unta koskaan. Se oli todella pitkä ja siinä oli mukana kaikki ihmiset ja tapahtumat, jotka elämässäni on viime aikoina ollut. Unissa toteutui moni unelmani... Sen takia herääminen ei ollut kivaa...
En viitsi siitä tarkasti kertoa, kun suurin osa niistä on yksityisasioita ja ette te ymmärtäisi, kun unelmani ovat hieman erilaisia, kuin monella muulla. (Pienempiä)