Uuden keskusteluketjun luominen / Foorumit / pelaaja.fi
1 viesti / 0 new
Uuden keskusteluketjun luominen

Ennen kuin aloitat uuden keskusteluketjun, mieti seuraavaa:

Olenko ensimmäinen? Tarkista esimerkiksi hakua käyttämällä onko juuri tälle aiheelle olemassa oma keskustelu jo ennestään.

Kiinnostaako ketään? Pohdi ja ota ehkä jopa hieman selvää saako aiheestasi aikaan keskustelua, kiinnostaako se ketään ja voiko keskustelu äityä mielenkiintoiseksi. Suurta stressiä tästä ei kannata ottaa, sillä seuraavaan kohtaan panostaminen auttaa. Tämä ohje on vain varoituksena niille, jotka suunnittelevat perustavansa "mitä söit aamupalaksi?"-aiheen.

Panosta aloitusviestiin. Aloitusviestin pitäisi saada muut käyttäjät innostumaan ja muutenkin kiinnostumaan ketjustasi, joten sen tekeminen hyvin on erityisen tärkeää. Muista siis tuoda rohkeasti esiin esimerkiksi omia mietteitäsi, aiheeseen liittyvää faktaa ja muuta mielenkiintoista.

Oikea paikka? Katso, että aihe menee oikealle alueelle.

Ei näin. Älä tee aihetta a) osta/myy/vaihda -ilmoituksille, b) nettisivuille, jotka tuntuvat kalastavan erinäisiä tietoja, c) mainostaaksesi toista peliaiheista keskustelupalstaa, tai d) yksittäisille opinnäytetyökyselyille tai vastaaville. Jälkimmäisille löytyy oma aihe tästä.

Nopea kysymys. Yksittäiset kysymykset kannattaa esittää valmiissa, jo aihetta koskevassa keskustelussa tai Kysy & Vastaa -threadissa. Älä tee niitä varten uutta keskustelua. Tämä koskee kysymyksiä kuten: "Missä on se tietty ase pelissä X?"