Uutiset / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Uutiset

IMAGE(http://i470.photobucket.com/albums/rr67/nevalju/newsP.jpg)

Onko joku kuollut? Loppuiko öljy? Verot nousivat? Työttömyys uhkaa?
Eli tänne maailman kuumimmat ajankohtaiset uutisaiheet.

Hyödyllisiä uutis linkkejä/sovelluksia voi myös jakaa,
esimerkiksi: Suomi teksti-tv Nokia OVI kaupasta.
__________________________________________________________
Pienet säännöt:
- Jos linkität jotain, niin pientä komenttia siitä uutis-aiheesta. Mitä itse olet mieltä aiheesta? Herättikö tunteita?
- Ei juoruja (Paris Hilton raskaana... yms)
- Ei tyhmiä kommentteja (LOL, IhQ.. yms)
- Ollaan asiallisia

Kun tätä aihetta lukee, niin pysyy boardilaiset maailman ajantasolla mukana.
_______________________________________________________________
Linkkejä:
Verkkomedia. - Avoin uutispalvelu. Uutisia mitä ei ehkä lue iltalehdissä.
Helsingin Sanomat. - Suomen suurin uutispalvelu.
BCC. - British Broadcasting Corporation.
Yle. - Yle:n uutiset & Yle Areenan uutiset.

Globaalinen talousromahdus 2-3 viikon kuluttua? Toivottavasti Shapiro on väärässä. Olisi aivan kauheeta, jos tuo tapahtuisi. Paljon synkkiä uutisia meneillään lähipäivinä.

Lainaus käyttäjältä Ton-Ton+

Globaalinen talousromahdus 2-3 viikon kuluttua? Toivottavasti Shapiro on väärässä. Olisi aivan kauheeta, jos tuo tapahtuisi. Paljon synkkiä uutisia meneillään lähipäivinä.

Itse olen jopa alkanut toivomaan kriisiä. Jatkuva Kreikan asioiden höpötys uutisissa ja pankki/talous kriisin tulemisen uutisointi alkaa todellakin puuduttamaan. Alkaa tuntumaan siltä, että se on tulossa. Sen ajankohtaa voidaan vain viivyttää. Kreikka ei tule selviämään veloistaan ja niitä joudutaan antamaan anteeksi. Mielestäni Kreikkalaisten poliitikkojen edut, eläkeikä...kaikki mellakat jne kertoo omaa kieltään siitä että Kreikassa ei edes haluta tarpeeksi säästöjä saada aikaan tai parantaa tilannetta. Eikö olisi parempi että Kreikka siihen saneeraukseen vai mikä olikaan, talouskriisi päälle, ne laitokset kaatuu ketkä kaatuu ja kun tuhot on tulleet aloitetaan uuden talousnousun rakentaminen. Stabiilin talouden varmuuden menetys sanoi eräs mukava opettaja koulussa. Pakollinen paha välillä eli joudutaan syöksymään alas, jotta voidaan taas nousta ylös. Ainainen kasvu ei ole mahdollista ja lisävelan otto.

Koko kreikka-touhu alkaa ottamaan jo pattiin. Ei tunnu aina olevan oikein tolkkua tuossa rahankäytössä.
Your text to link here...

IMAGE(http://static.iltalehti.fi/uutiset/ykkokous1410MT_503_uu.jpg)

"Suomessa järjestetään ensi vuonna YK:n konferenssi, jossa on tarkoitus käsitellä joukkotuhoaseettoman vyöhykkeen perustamista Lähi-itään."

"Uutistoimisto AFP:n mukaan YK pyrkii nyt kuumeisesti saamaan myös riitapukarit Iranin ja Israelin mukaan neuvotteluihin."

"YK:n ydinsulkusopimuksen osapuolet asettivat jo vuonna 1995 tavoitteen Lähi-idän ydin- ja muista joukkotuhoaseista vapaan vyöhykkeen perustamisesta. Konferenssin järjestämisestä sovittiin sopimuksen tarkastelukokouksessa viime vuonna. Neuvottelujen pitopaikaksi täsmentyi Suomi YK:n yleiskokouksessa New Yorkissa perjantaina, kun pääsihteeri Ban Ki Moon sekä Iso-Britannia, Venäjä ja Yhdysvallat tiedottivat valinnasta."
"- Olemme sitoutuneet tekemään kaikkemme aloittaessamme nyt työmme, nöyrinä tulevien haasteiden edessä mutta samalla luottavaisina siihen, että tämän pitkäaikaisen tavoitteen tärkeydestä vallitsee laaja yhteisymmärrys.

Halosen mukaa tuleva tehtävä ei ole helppo, mutta se on erittäin tärkeä. Ulkoministeri Erkki Tuomioja (sd) puolestaan sanoi lausunnossaan, että valinta on merkittävä tunnustus Suomelle."

ILTALEHTI

"The foundation for the new world order would be laid in Helsinki and it would be established under the United Nations.” Bush added later at a news conference, "If the nations of the world, acting together, continue as they have been we will set in place the cornerstone of an international order more peaceful than any that we have known." 1990 meeting in Finland

"- Ketään ei ole kummemmin vielä kutsuttu mihinkään konferenssiin, koska prosessi on vasta alkamassa. Pitää tarkkaan katsoa, miten Lähi-itä määritellään - esimerkiksi kansainvälinen atomienergiajärjestö IAEA käyttää erittäin laajaa määritelmää. Itse arvioisin, että konferenssia ei voida järjestää ainakaan ihan alkuvuonna, koska pohjatyötä täytyy tehdä aika pitkään." HAHHAHAHAHHEHHEHEHEHEH

Kaikki tämä tapahtuu Suomessa YK:n nimissä

" “If we do not follow the dictates of our inner moral compass and stand up for human life, then his lawlessness will threaten the peace and democracy of the emerging new world order we now see, this long dreamed-of vision we've all worked toward for so long.... The world can therefore seize the opportunity [Persian Gulf crisis] to fulfill the long-held promise of a New World Order where diverse nations are drawn together in common cause to achieve the universal aspirations of mankind… based on shared principles and the rule of law.... The illumination of a thousand points of light.... The winds of change are with us now.” George H. W. Bush, State of Union Message, January 1991."

“But this present window of opportunity, during which a truly peaceful and interdependent world order might be built, will not be open for long. Already there are powerful forces at work that threaten to destroy all of our hopes and efforts to erect an enduring structure of global interdependence.” David Rockefeller, September 14, 1994.

"Further global progress is now possible only through a quest for universal consensus in the movement towards a new world order." Mikhail Gorbachev, UN, December of 1988.

Keskustelua :Onko tämä Uusi Maailmanjärjestys lopettamassa kaikki konfliktit ja sodat maailmalla? Vai onko tämä teistä vaan eliittien propagandaa?

Tulenarka raportti julkisuuteen: pelko sodasta kasvaa? - Onpas ulkomailla kireä ilmapiiri. Uutinen lyhesti: Iran ehkä hyökkää Israeliin.

Hälytys Fukushimasta: Nelosreaktori ehkä romahtamassa?! Voi ei! Toivottavasti ei kaadu :o Paljon Suomessa on ydinvoimaloita?

Lainaus käyttäjältä Ton-Ton+

Voi ei! Toivottavasti ei kaadu :o Paljon Suomessa on ydinvoimaloita?

Vaikka uutinen on vakava tuli näille sinun "kommenteille" revettyä. Hieman tympeää aina nähdä Ton-Tonin viestejä kun ne ovat 99% ajasta linkkejä jonnekkin muualle ja ehkä pari sanaa omaa kommenttia jos sellaiseksi niitä voi laskea.

Tämä on kuitenkin KESKUSTELU-foorumi eikä linkkien nakkelemis paikka, ärsyttävää tommonen. Monesti jätän linkit katsomatta koska ei vaan jaksa katsella tommosia parin sanan ulostuksia.

Lainaus käyttäjältä Oselot

Tämä on kuitenkin KESKUSTELU-foorumi eikä linkkien nakkelemis paikka, ärsyttävää tommonen. Monesti jätän linkit katsomatta koska ei vaan jaksa katsella tommosia parin sanan ulostuksia.

Minä taas en jaksa aina kirjoittaa mitään romaania. Yritän kirjoittaa lyhyesti ja ytimekkäästi.
Omahan on ongelmasi kun et vilkaise linkkejä, tekstin määrän perusteella.

Kim Jong-il kuollut! Tämä tuli siis niin puun takaa? Mitähän nyt tapahtuu Pohjois-Koreassa? Ainakin Kim Jong Uni (Kim Jong-ilin poika) menee johtoon.
Heti on Yhdysvallat kurkimassa tilanetta.

Uutisreportteri Ton-Ton iskee taas, Oselotin harmiksi.

Jokohan on P-Koreassa bileet pystyssä?

Lainaus käyttäjältä Demppa+

Uutisreportteri Ton-Ton iskee taas, Oselotin harmiksi.

Jokohan on P-Koreassa bileet pystyssä?

Joo :D Taitaa olla Pohjois-Koreassa epavakaa ilmapiiri tällä hetkellä.
Taitaa olla poikakin sekasin, kun vallan vaihtuminen seremonia on vielä kesken.
Aika näyttää mitä tapahtuu, tilanetta seuraen.
Näin tunteikkaasti kuolemasta kerottiin televisiossa.

Lainaus käyttäjältä Demppa+

Jokohan on P-Koreassa bileet pystyssä?

Eipä siellä propagandan luvatussa maassa paljon biletetä. Jotenkin huvittavaa katsoa uutisista, kun uutisankkurikin itkee kertoessaan tapahtuneesta ja kun kadulla ihmiset vain itkevät. Missään muualla ei tuollaista varmasti tapahdu, vaikka kuinka valtionjohtajia kuolisi. Tuomiojahan sen taisikin jo sanoa...."kukaan ei jää kaipaamaan". Saa nähdä tuoko tämä Pohjois-Koreaan mitään muutosta vai jatkuuko sama meininki.

Lainaus käyttäjältä Leze+

Lainaus käyttäjältä Demppa+Jokohan on P-Koreassa bileet pystyssä?

Eipä siellä propagandan luvatussa maassa paljon biletetä. Jotenkin huvittavaa katsoa uutisista, kun uutisankkurikin itkee kertoessaan tapahtuneesta ja kun kadulla ihmiset vain itkevät. Missään muualla ei tuollaista varmasti tapahdu, vaikka kuinka valtionjohtajia kuolisi. Tuomiojahan sen taisikin jo sanoa...."kukaan ei jää kaipaamaan". Saa nähdä tuoko tämä Pohjois-Koreaan mitään muutosta vai jatkuuko sama meininki.

Tämä menee jo ihan sairaaksi. Muistuttaa ihan tukholma-syndroomaa?

Pienestä pitäen kun on kasvatettu siihen mielikuvaan, että Kim-Jong on suunnilleen jumala, jonka voimat voivat mm. vaikuttaa säähän niin eipä tuo yhtään ihmetytä. Sellainen takapajula tuo Pohjois-Korea kuitenkin on, että siellä olevaa propagandaa ei kukaan edes tajua kyseenalaistaa saati vaikka tajuaisikin niin ei hän mielipiteitään uskalla julki tuoda. Paras oli mielestäni kun jalkapallon MM-kisoissa P-Korean valmentaja sanoi saavansa ohjeita Kimg-Jongilta näkymättömän puhelimen kautta, jonka Kimg-Jong itse oli keksinyt. :D Näkiköhän tuo joukkue kotimaassaan edes seuraavaa päivää pudottuaan kisoista?

Tuskinpa siellä hirveästi biletetään kun Rakkaan Johtajan poismenon johdosta on tanssi ja laulu kielletty seuraavan parin viikon ajan.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011121914971183_ul.shtml

P-Korea on kyllä aivan saatanan mielenkiintoinen valtio. Jengiä löytyy melkoisen paljon ja silti siellä keikkuu vuodesta toiseen pomon paikalle diktaattori, ketä voisi kuvailla melko värikkäillä adjektiiveilla. Faktaahan on, että ei siellä kukaan osaa johtajan jumaluutta kyseenalaistaa, koska ei sitä kukaan tee eikä sitä missään välissä opi tekemään. Ja jos sellaista sattuu tekemään, niin aika äkkiä häviää kartalta. Pitää miettiä miten kokonainen maa saadaan pidettyä pimennossa muun maailman menolta ja muutenkin niin kovassa kurissa ja nuhteessa. Toki siellä jengi näkee joka päivä nälkää ja ihmisoikeuksista ei ole kukaan edes kuullut. Keskiverto P-Korealainen tienaa vuodessa 800$:a ja edesmennyt Kimihän nautiskeli konjakkeja, jotka maksavat pullolta 500$:a. Vuodessa kyseiseen juomaan taisi upota rahaa lähemmäs puoli milliä. Että näin... Toivottavasti siellä meno muuttuisi, mutta en oikein näe sitä mahdollisena.

Oma henkilökohtainen suosikki näistä herran ympärillä kerrotuista tarinoista on varmaankin se, että koulukirjoissa opetetaan että korkea-arvoinen johtaja ei ulosta eikä virtsaa :DD. Tosin on se näkymätön puhelinkin on melko koominen. Silti kansaan nämä menevät kuin veitsi voihin.

Uutisreportteri Ton-Ton iskee jälleen:
ACTA ja SOPA: lisää korporaatiovaltaa ja vakavia uhkia Internetin vapaudelle!
Herää pahvi! - Hugo.
Oikeesti v*tuttaa tämmönen touhu. Miksi pitää kokoajan keksiä uusia lakeja?
Eikä helvetti mitään EU liittovaltiota!

Anteeksi kielenkäyttöni.

Kovasti sanotaan että siellä surraan Kimiä, mutta onko P-Koreaan edes päästetty länsimaisia toimittajia vai tuleeko kuvamateriaali muualta? Voiko kokonainen kansa tosiaan olla niin sekaisin että ei ymmärrä mitä heidän rakas johtaja on tehnyt?

Eu hyväksyi salassa ACTA:an!
Siis mitä v*ttua?! Tässä vielä infoa ACTA:sta, niille jotka ei tiedä.

Lainaus käyttäjältä Demppa+

Kovasti sanotaan että siellä surraan Kimiä, mutta onko P-Koreaan edes päästetty länsimaisia toimittajia vai tuleeko kuvamateriaali muualta? Voiko kokonainen kansa tosiaan olla niin sekaisin että ei ymmärrä mitä heidän rakas johtaja on tehnyt?

tuubi-linkki

IMAGE(http://s3.amazonaws.com/kym-assets/entries/icons/original/000/006/434/tumblr_lkhs6sGE761qf1x6h.jpg?1311477073)

SOPA - Koordinoitu ydinpimennys kaataa verkon tammikuussa. Muun muassa facebook & google menossa nurin?

Vähän olisi hyvä juttu ja hyvä kannanotto! Heräisi ainakin politiikot yhdysvallassa.
Suomessakin pelaajalehti.com kiinni? :D Koskas tämä SOPA pitäisi olla käsittelyssä USA:ssa ja jos se menisi läpi, niin koska se tulisi voimaan? Onko mitään tietoa?

Suomi allekirjoitti ACTA sopimuksen. Sanokaa hyvästit sananvapaudelle...taidan tästä muuttaa etelänavalle.
Youtube: Say NO to ACTA.

Egyptiläispoliitikko: Olemme sodassa USA:ta, EU:ta ja Israelia vastaan kolmessa kuukaudessa? WW3 jo lähellä? Voi ei sanon, jos tuo on totta.
Miksi USA:n ja EU:n pitää mennä muiden maiden asioita kurkkimaan? Öjyn takia vai? Aika näyttää ja toivottavasti ei tule mitään sotaa.

Lainaus käyttäjältä Ton-Ton+

Egyptiläispoliitikko: Olemme sodassa USA:ta, EU:ta ja Israelia vastaan kolmessa kuukaudessa? WW3 jo lähellä? Voi ei sanon, jos tuo on totta.
Miksi USA:n ja EU:n pitää mennä muiden maiden asioita kurkkimaan? Öjyn takia vai? Aika näyttää ja toivottavasti ei tule mitään sotaa.

Sanoisin että tuohon kommenttiin voi vaikuttaa ihan hyvin se propaganda, mitä egyptissä ollaan levitetty mm. israelista. Todennäköisyys tuolle on pieni, mutta siihen vaikuttaa enemmänkin nuo Egyptin sisäiset asiat.

Lainaus käyttäjältä Moromopo+

Lainaus käyttäjältä Ton-Ton+Egyptiläispoliitikko: Olemme sodassa USA:ta, EU:ta ja Israelia vastaan kolmessa kuukaudessa? WW3 jo lähellä? Voi ei sanon, jos tuo on totta.
Miksi USA:n ja EU:n pitää mennä muiden maiden asioita kurkkimaan? Öjyn takia vai? Aika näyttää ja toivottavasti ei tule mitään sotaa. Sanoisin että tuohon kommenttiin voi vaikuttaa ihan hyvin se propaganda, mitä egyptissä ollaan levitetty mm. israelista. Todennäköisyys tuolle on pieni, mutta siihen vaikuttaa enemmänkin nuo Egyptin sisäiset asiat.

Voipi olla. En itsekkään usko 100% tuohon "uutiseen".
Aika näyttää! Tässä muutenkin pitäisi osallistua ihmisten ja reapersien väliseen sotaan ;D

Lainaus käyttäjältä Ton-Ton+

Egyptiläispoliitikko: Olemme sodassa USA:ta, EU:ta ja Israelia vastaan kolmessa kuukaudessa? WW3 jo lähellä? Voi ei sanon, jos tuo on totta.
Miksi USA:n ja EU:n pitää mennä muiden maiden asioita kurkkimaan? Öjyn takia vai? Aika näyttää ja toivottavasti ei tule mitään sotaa.

Ainahan on mahdollisuus, että tuollainenkin konflikti syntyy, mutta todennäköisyys WW3:lle on todella pieni. Koko maailma muistaa vielä kaksi edellistä sotaa ja voisi kuvitella, että sellaisia vältetään loppuun asti!

^Tuskin tuosta maailmansotaa tulee. Afghanistanissa on tälläkin hetkellä sotilaita useista maista. Irakin sota käsitti jenkkien lisäksi britit ja ranskalaiset, ellen aivan väärin muista. Viimeisimpänä Libyan tapahtumat, joissa niissäkin oli mukana kohtuu monta valtiota joukkoineen. Kaikki vastaan yksi ei ole maailmansota siinä mielessä kuin 1900-luvun alun rähinät olivat. Tuo mahdollinen yhteenotto tapahtuisi varmaankin Egyptin maaperällä ja tuskin heillä olisi varaa laittaa joukkoja marssimaan pitkin Eurooppaa. Vai tarkitatteko maailmansodalla sitä, että Israel yrittäisi valloittaa koko maailman? Jotenkin en usko, että se onnistuisi. Tämän päivän tilanteessa vain USA ja Kiina saattaisivat pystyä moiseen ja silloinkin olisi todennäköisesti edessä ydinsota.

Lainaus käyttäjältä Munkk1+

^Tuskin tuosta maailmansotaa tulee. Afghanistanissa on tälläkin hetkellä sotilaita useista maista. Irakin sota käsitti jenkkien lisäksi britit ja ranskalaiset, ellen aivan väärin muista. Viimeisimpänä Libyan tapahtumat, joissa niissäkin oli mukana kohtuu monta valtiota joukkoineen. Kaikki vastaan yksi ei ole maailmansota siinä mielessä kuin 1900-luvun alun rähinät olivat. Tuo mahdollinen yhteenotto tapahtuisi varmaankin Egyptin maaperällä ja tuskin heillä olisi varaa laittaa joukkoja marssimaan pitkin Eurooppaa. Vai tarkitatteko maailmansodalla sitä, että Israel yrittäisi valloittaa koko maailman? Jotenkin en usko, että se onnistuisi. Tämän päivän tilanteessa vain USA ja Kiina saattaisivat pystyä moiseen ja silloinkin olisi todennäköisesti edessä ydinsota.

muista minun taisteluni... voi olla että jos tuo käy toteen, niin sitten ollaan kaikki kusessa.

Lainaus käyttäjältä Moromopo+

muista minun taisteluni... voi olla että jos tuo käy toteen, niin sitten ollaan kaikki kusessa.

Sori, nyt meni kyllä ihan täysin ohi. Miten Mein Kampf (?) liittyy tähän? Ja mikä toteutuu?

Lainaus käyttäjältä Munkk1+

Lainaus käyttäjältä Moromopo+muista minun taisteluni... voi olla että jos tuo käy toteen, niin sitten ollaan kaikki kusessa.
Sori, nyt meni kyllä ihan täysin ohi. Miten Mein Kampf (?) liittyy tähän? Ja mikä toteutuu?

aka. juutalaisten salaliitto, mitä hitler hoki tuossa kirjassaan.

Lainaus käyttäjältä Moromopo+

aka. juutalaisten salaliitto, mitä hitler hoki tuossa kirjassaan.

Ota pieni tauko, ja mieti onko jutuissasi mitään järkeä.

Miksi en tuosta Egyptin uutisesta ole missään muualla kuullut? Ja kuten jos sanoin niin ei tuosta kyllä mikään maailmansota syty. Korkeintaan Egyptin maaperällä käytävä taistelu jonka suuri ja mahtava AAAMEERIKAAA voittaa... Onko Egyptillä muuten minkäänlaisia liittoumia muiden maiden esim. Venäjän kannssa?

Nukkukaa pojat ihan rauhassa, Egyptin tilanne ei ole mitään mistä kannattaa uniaan menettää. Siellä päin maailmaa on ilmapiirii pikkuisen toisenlainen kuin täällä meidän hoodeilla. Jos Egyptissä poliisi sulkee tien puoleksi tunniksi, niin puoli maata on barrikaadeilla korjaamassa vääryyttä, tästä seikasta voitaisiin ottaa jossain määrin täälläkin oppia. Jos siellä nyt jonkilaista sisällissotaa aletaan käymään, niin suurella todennäköisyydellä muut valtiot häärivät siellä vain varmistaakseen naisten, lasten ja vastaavien turvallisuuden. Ainakin toivottavasti. Mitään kansainvälistä konfliktia tuosta ei tule koskaan syntymään.

Uutisesta sen verran, että vaikutti "hitusen" väritetyltä.

Lainaus käyttäjältä mikke95+

Miksi en tuosta Egyptin uutisesta ole missään muualla kuullut?

Koska se on yhden julkisuudenkipeän muslimin antisemitistinen rantti, eikä mitään muuta.

Tämän päivän Hämeen Sanomissa oli juttu (ja on ollut aiemminkin) tämän illan valot-pois -tempauksesta, jota myös Earth Houriksi kutsutaan. Homman jujuhan on siinä, että tänään lauantaina 31.3.2012 klo 20:30 sammuvat valot tunnin ajaksi. Tapahtumaan on osallistunut tällä kertaa 147 maata Suomi mukaan lukien. Helsingistä turhat valot sammuvat mm. Stadionin tornista ja Presidentin linnasta. Tapahtuma kehottaa ihmisiä ajattelemaan ilmastonmuutosta ja tekemään ilmastotekoja.
Minun kotoa ainakin valot sammuvat kyseisen ajankohdan ajaksi. Telkkari saa olla päällä ja ledejä on lupa polttaa.

Yrittäkääpäs tekin pelaajat: Jättäkää illan pelailut pois ja lukekaa vaikka Aku Ankkaa tai pelatkaa Monopolya :)

Lainaus käyttäjältä Jonppe+

Tämän päivän Hämeen Sanomissa oli juttu (ja on ollut aiemminkin) tämän illan valot-pois -tempauksesta, jota myös Earth Houriksi kutsutaan. Homman jujuhan on siinä, että tänään perjantaina 31.3.2012 klo 20:30 sammuvat valot tunnin ajaksi. Tapahtumaan on osallistunut tällä kertaa 147 maata Suomi mukaan lukien. Helsingistä turhat valot sammuvat mm. Stadionin tornista ja Presidentin linnasta. Tapahtuma kehottaa ihmisiä ajattelemaan ilmastonmuutosta ja tekemään ilmastotekoja.
Minun kotoa ainakin valot sammuvat kyseisen ajankohdan ajaksi. Telkkari saa olla päällä ja ledejä on lupa polttaa.

Yrittäkääpäs tekin pelaajat: Jättäkää illan pelailut pois ja lukekaa vaikka Aku Ankkaa tai pelatkaa Monopolya :)

Enpä taida vaivautua. Yksin olen tuolloin kotona ja musaa aion kuunnella. I'll pass.

Lainaus käyttäjältä Jonppe+

tänään [b]perjantaina[/b] 31.3.2012

Anteeksi mitä? En tiedä, mitä kalenteria käytät, mutta ainakin miellä on lauantai ;) Noh, leikki leikkinä. Omakin päiväjärjestys on sekaisin lukuloman ja kirjoitusten jäljiltä. Tuo Earth Hour on hyvä tempaus, vaikka vaikutus onkin enimmäkseen psykologinen. Muutokset kuitenkin lähtevät liikkeelle pienistä asioista ja tuollaiset temput osoittavat, että kaikki on kiinni tahdosta. Itse toki unohdin koko jutun jälleen kerran...

E: Tuo säästö oli yllättävän suuri. Pistää miettimään, kuinka paljon sähköä säästyisi, jos kaikki laittaisvat aina valot pois huoneista, joissa ei oleskella. Myönnän itsekin harrastavani turhia valoja, joten pitänee parantaa tapani.

Itsekkin piti mainostaa tuotaa Maa Tuntia täällä, mutta unohdin. Onneksi asia oli hoidossa. Ihan saatanan jepa juttuhan tuo on. Helsingissähän säästettiin sähköä yhden yksiön vuoden kulutuksen verran, kun suljettiin valot noista nähtävyyksistä sun muista. Tähän sitten vielä ihmisten oma osallistuminen päälle. Saisivat kyllä vähintään kerran kuussa vetää tuollaisen tempauksen, tekisi mannaa suomikuvalle.

Lainaus käyttäjältä Munkk1+

Lainaus käyttäjältä Jonppe+tänään perjantaina 31.3.2012
Anteeksi mitä? En tiedä, mitä kalenteria käytät, mutta ainakin miellä on lauantai ;) Noh, leikki leikkinä. Omakin päiväjärjestys on sekaisin lukuloman ja kirjoitusten jäljiltä. Tuo Earth Hour on hyvä tempaus, vaikka vaikutus onkin enimmäkseen psykologinen. Muutokset kuitenkin lähtevät liikkeelle pienistä asioista ja tuollaiset temput osoittavat, että kaikki on kiinni tahdosta. Itse toki unohdin koko jutun jälleen kerran...

E: Tuo säästö oli yllättävän suuri. Pistää miettimään, kuinka paljon sähköä säästyisi, jos kaikki laittaisvat aina valot pois huoneista, joissa ei oleskella. Myönnän itsekin harrastavani turhia valoja, joten pitänee parantaa tapani.

Joo, eli lauantainahan tämä tempaus olikin :) No, ei voi mitään.

Kyllä siinä useita euroja todellakin säästyisi jos puoli maapalloa sammuttaisi turhat valot edes puoleksi minuutiksi joka päivä. Ei se yhden ihmisen kannalta miltään juurikaan tunnu, mutta kokonaisen planeetan mittakaavalla se olisi mittava säästötoimenpide. Ja tämäkään ei olisi ongelma, jos jokin maailman Pelle Pelottomista keksisi laitteen joka nappaisi salaman energian talteen. Olisi se sähkö silloin halpaa. Ainakin kesäisin!

Tony Scott on kuollut. (Top Gun, True Romance, Man on Fire..Ridley Scottin veli)
Voi harmi :( Hyviä elokuvia teki. Top Gun 2 oli myös tekeillä. Olisi kiva saada tietää, mitä luki viestissä.

Rip In Peace

RIP in peace? Rest in peace in peace!?

Ton-Ton varmaan kikkaili vaan Pelaajaboardcastin tutulla tunnuslauseella. Koetetaan jättää tämmöiset hieman turhahkot reaktioviestit pois, ellei sitten jotain enempää ole kerrottavaa aiheeseen liittyen.

- Snakeleader, moderaattori

Eikai tuo nyt mitenkään tyhmä kysymys ollut, itekkin oon ihmetelly mikä järki tuossa nyt on. Eikä kaikki kuuntele Pelaajaboardcasteja, tai tajua mikä järki on levätä rauhassa nuin montaa kertaa.

Lainaus käyttäjältä JaniFromHell+

Eikai tuo nyt mitenkään tyhmä kysymys ollut, itekkin oon ihmetelly mikä järki tuossa nyt on. Eikä kaikki kuuntele Pelaajaboardcasteja, tai tajua mikä järki on levätä rauhassa nuin montaa kertaa.

Jos olen suuri fani ;) Siinä sinulle mietittävää läpi yöksi...

Takaisin asiaan! On todella mielenkiintoista seurata Curiosityn matkaa Marsissa.
Nyt on ilmestynyt lisää hieman värikuvia matkasta. Ehkä kohta saamme nähdä vilkaisun Tuskenin ratsastajasta.

Onko kukaan muu poistanut Jaavaa? Link linketi link link
Säikähdin hiukan tänään, koska työpöydälleni oli ilmestynyt jotain Javan luomia muistiotiedostoja, vaikka mulla on Java 6 Update 22, eikä Java 7.. ?

No joo, en tiennyt tuosta Boardcast-hommasta, mutta muistelin törmänneeni tuohon RIP-hommaan Pelaajan ulkopuolellakin. Luulin, että ehkä se on joku sisäpiirin "vitsi".

Mutta olihan mulla asiaakin. Järkytys oikeudessa: 8-vuotias tyttö surmattiin karmealla tavalla. Tämä uutinen pisti miettimään tavallista enemmän, on se hurjaa ettei näihin osata vieläkään puuttua vaadittavalla otteella. Poliitikotkaan eivät osaa muuta tehdä kuin kerätä mahdollisia irtopisteitä puolivillaisella voivottelullaan.

Lainaus käyttäjältä PureBattery

No joo, en tiennyt tuosta Boardcast-hommasta, mutta muistelin törmänneeni tuohon RIP-hommaan Pelaajan ulkopuolellakin. Luulin, että ehkä se on joku sisäpiirin "vitsi".

Mutta olihan mulla asiaakin. Järkytys oikeudessa: 8-vuotias tyttö surmattiin karmealla tavalla. Tämä uutinen pisti miettimään tavallista enemmän, on se hurjaa ettei näihin osata vieläkään puuttua vaadittavalla otteella. Poliitikotkaan eivät osaa muuta tehdä kuin kerätä mahdollisia irtopisteitä puolivillaisella voivottelullaan.

Pitipä tuokin mennä taas lukemaan, muutenkin mieli mustana.

Mitä tuohon nyt voi kukaan sanoa. Lastensuojelu on (taas?) ryssinyt enemmän kuin reilusti ja molemmat tapahtumaan osallisena olleet voisi ampua raketilla aurinkoon. Tässä kohtaa lämmittää todella vähän, että päät tutkitaan, sillä siinä on ilmeisesti epäselvää, ettei siellä pala edes valot. Sitten sen jälkeen mukavaan vankilaan/mielisairaalaan, mistä voi joskus vielä päästä kotiokkin. The system works. Onneksi tuo tyttö on sentään nyt paremmassa paikassa. Rauha sielulleen.

Kertoo aika paljon jo se, että IS on poistanut jutusta yksityiskohtia ja sulkenut keskustelumahdollisuuden uutisesta. Hyvä päätös.

Lainaus käyttäjältä Muksu+

Lainaus käyttäjältä PureBatteryNo joo, en tiennyt tuosta Boardcast-hommasta, mutta muistelin törmänneeni tuohon RIP-hommaan Pelaajan ulkopuolellakin. Luulin, että ehkä se on joku sisäpiirin "vitsi".

Mutta olihan mulla asiaakin. Järkytys oikeudessa: 8-vuotias tyttö surmattiin karmealla tavalla. Tämä uutinen pisti miettimään tavallista enemmän, on se hurjaa ettei näihin osata vieläkään puuttua vaadittavalla otteella. Poliitikotkaan eivät osaa muuta tehdä kuin kerätä mahdollisia irtopisteitä puolivillaisella voivottelullaan.

Pitipä tuokin mennä taas lukemaan, muutenkin mieli mustana.

...tekstiä...

Kertoo aika paljon jo se, että IS on poistanut jutusta yksityiskohtia ja sulkenut keskustelumahdollisuuden uutisesta. Hyvä päätös.

Joo ei tosiaan ollut mitään nannaa luettavaa, ei sinne päinkään. Passittaisivat nuo suoraan selliin tai sitten ampumaradalle maalitauluksi. No ei nyt sentään, mutta ei nyt ainakaan mihinkään mukavaan selliin. Eikä vuoden tuomiota, vaan mahdollisimman pitkä. EI näitä uutisia pitäisi tulla, mutta toisaalta on vaan hyvä, mitä enemmän tapauksia saadaan julki ja niistä uutisoidaan. Ja tuo oli jo tuollaisenaan tarpeeksi järkyttävä, enkä tosiaan halua tietää mitä siinä on alunperin lukenut. No soitampa pari kertaa Gangdam Stylen ja yritän piristyä.

Lainaus käyttäjältä Airus+

Lainaus käyttäjältä Muksu+Lainaus käyttäjältä PureBatteryNo joo, en tiennyt tuosta Boardcast-hommasta, mutta muistelin törmänneeni tuohon RIP-hommaan Pelaajan ulkopuolellakin. Luulin, että ehkä se on joku sisäpiirin "vitsi".

Mutta olihan mulla asiaakin. Järkytys oikeudessa: 8-vuotias tyttö surmattiin karmealla tavalla. Tämä uutinen pisti miettimään tavallista enemmän, on se hurjaa ettei näihin osata vieläkään puuttua vaadittavalla otteella. Poliitikotkaan eivät osaa muuta tehdä kuin kerätä mahdollisia irtopisteitä puolivillaisella voivottelullaan.

Pitipä tuokin mennä taas lukemaan, muutenkin mieli mustana.

...tekstiä...

Kertoo aika paljon jo se, että IS on poistanut jutusta yksityiskohtia ja sulkenut keskustelumahdollisuuden uutisesta. Hyvä päätös.
Joo ei tosiaan ollut mitään nannaa luettavaa, ei sinne päinkään. Passittaisivat nuo suoraan selliin tai sitten ampumaradalle maalitauluksi. No ei nyt sentään, mutta ei nyt ainakaan mihinkään mukavaan selliin. Eikä vuoden tuomiota, vaan mahdollisimman pitkä. EI näitä uutisia pitäisi tulla, mutta toisaalta on vaan hyvä, mitä enemmän tapauksia saadaan julki ja niistä uutisoidaan. Ja tuo oli jo tuollaisenaan tarpeeksi järkyttävä, enkä tosiaan halua tietää mitä siinä on alunperin lukenut. No soitampa pari kertaa Gangdam Stylen ja yritän piristyä.

Jos piristyä haluat, niin katsoppa sen musavideo..

Partavaahtopurkki räjähti
Onko Iltalehdeltä loppunut uutisaiheet kesken? Ei tuo omasta mielestäni ainakaan uutisenarvoinen ole.