Vuoden Boardilaiset 2013 -äänestys / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Vuoden Boardilaiset 2013 -äänestys

Joulu on jo ovella, on aika äänestää.

Vuosittaiseksi perinteeksi vakiintunut "Who's the bestest" -äänestys on taas edessä. Voittajille tarjolla kaikkea muuta paitsi kaikkea muuta kuin mainetta ja kunniaa virtuaalimaailmassa. Seuraaviin kategoriohin olisi tarkoitus antaa ääniä. Mikäli tiedätte vielä lisää kategorioita joita äänestykseen tarvitaan, niin ilmoittakaa toki.

Vuoden paras uusi ketju
Vuoden 2013 aikana ilmoille pöllähtänyt ketju, mikä oli paras?

THE Vuoden paras ketju
Mikä langoista olikaan se muistettavin? Saa olla vanhakin ketju, kunhan niitä mieleenpainuvia asioita on tullut tämänkin vuoden puolella

Vuoden hauskin boardilainen
Monia huvituksen aiheita...ei aina niin positiivisessakaan mielessä, mutta koitetaan pitää tämä silti iloisena, eli ne kirjoittajat joiden tekstistä olet saanut makeat naurut

Vuoden tietäjä
Kuka on vakuuttanut sinut nippelitiedoillaan ja suurella viisaudellaan, tai parhailla Googletus-kyvyillä

Vuoden quote
Saa näitä uutisistakin valita!

Vuoden tulokas
Lupaavia kirjoittajien alkuja näkynyt "Esittele itsesi" -ketjussakin

Vuoden käyttäjäblogi
Täältä äänestetään boardilaisten kirjoituksista, muistakaa että aikaa on vuoden loppuun

Vuoden kuva
Valitkaa suosikkinne täältä

Vuoden avatar
Toki saa olla sellainen joka on ollut pidemmänkin aikaa, mutta ken on kaikkein kaunehin?

THE Vuoden Boardilainen
Shit just got real

Kuukausi aikaa äänestää. Kaikkiin kategoriohin ei ole pakko antaa ääntä.

Muistakaa perustelut. Minun puolestani vastauksia saa editoida niin paljon kun haluaa. Äänet lasken sitten 11.1.2014.

Katso viime vuoden tulokset täältä!

Vuoden hauskin boardilainen
Norsukampa jonka jutut tuolla Pelaajaboardcastin puolella on erittäin hauskoja ja niille saa aina nauraa vatsa kipeänä.

Vuoden kuva
Vuoden kuva ei sinällää peleihin liity mutta on hieno kuva silti ja se on TheCpp0 käyttäjän laittama Kylymä pohojola, kuva on erittäin hieno ja tunnelma on kohdillaan.

Vuoden avatar
Itse pidän ehdottomasti vuoden avatarina Dempan dart waaderia se on jotenkin mielestäni vain erittäin hieno. Sen lisäksi jouluaiheinen tonttulakki hänen päässään on +++.

Vuoden käyttäjäblogi
On ehdottomasti Norsukamman konsoleita käsitellyt blogi se oli erittäin kiinnostava ja pisti miettimään asioita ja antoi milipiteitä jotka olivat todella hyviä. Suosittelen kaikille sen lukemista.

Muihin kohtiin palaan myöhemmina ja ajattelin että laitan tämän jo nyt niin saa vähän ketjua liikkeelle :)

EDIT: Lisäsin vuodenkäyttäjäblogi valintani.

Vuoden ketju
Next gen-ketju on ollut viime kuukausina tosi mielenkiintoista seurattavaa eräiden nimeltä mainitsemattomien pleikkarifanien ansiosta joten äänestän sitä

Vuoden paras uusi ketju
Vastataan tähän myöhemmin

Vuoden hauskin
Samaa mieltä ylemmän käyttäjän kanssa. Norsukampa vetelee etenkin pbc-jaksoissa sellaista settiä välillä että huhhuh

Vuoden tietäjä
Norsukampa tähänkin. Käyttäjäblogeissa, pelaajaboardcastissa ja teksteissä osoittanut huikeaa tietämystä peleistä ja pelialasta.

Vuoden quote
Varmaan joku maxwellin tai Gurgin aivopieru? Täytyy katella mitä löytyy

Vuoden tulokas
Megaman on mielestäni yksi tämän vuoden tulokkaista tai ainakin alkanut kirjoittelemaan tosi paljon viimeisen vuoden aikana joten ääni hänelle. Avatarikin on hieno.

Vuoden käyttäjäblogi
Norsukamman viimeisin eli muuttuneita konsolisotia käsitellyt.

Vuoden kuva
Oselotin PS4-kuva. Miten tuollaista edes voi päästää julkiselle nettisivulle?

Vuoden avatar
Milkshakella ja Oselotilla on aina ne omat perinteensä ja hienoja näyttelijöitä kumpikin kierrättää kuvissaan. Milkshakelle silti ääni koska Spacey.

Vuoden boardilainen
Muksu, Balnazzard, Airus. Kaikki hyviä ehdokkaita mutta Norsukampa vie voiton vähäsen lisääntyneen aktiivisuutensa sekä huikeiden käyttäjäblogien ansiosta. Hienoja tekstejä joissa ei yleensä kumarreta niitä joille ei pidäkään kumarrella eikä mies ikinä uskalla olla esittämättä mielipidettään vaikka se eroaisi kovasti kaikkien muiden mielipiteistä.

Vuoden paras uusi ketju
Norsukamman perustama Menneen konsolisukupolven never forget-hetket on sisältänyt välillä oikein mielenkiintoisia fiilistelyjä, ja onkin paras ketju mitä on vuonna 2013 aloitettu.

THE Vuoden paras ketju
Varmaankin eniten viihdettä on tarjonnut jo pari vuotta sitten aloitettu Next-Gen (PS4, Xbox One, Wii U) -ketju, joka on sisältänyt välillä aikamoista tappelua ja vääntelyä. Tavallaanhan siinä on vain aivot sulaneet kun on ketjua lukenut, mutta kaipa se on se ihmisluonnon hirvittävä masokistinen tarve välillä kärsiä mikä on saanut aina palaamaan ketjuun ihmettelemään meininkiä.

Vuoden hauskin boardilainen
Hassua kyllä, mutta eipä tosiaan tule ketään muuta mieleen kuin Mixon. En tietenkään esimerkkiä tähän osaa antaa, mutta ellei muistini täysin petä, sisältää miehen tekstit välillä ilahduttavan paljon sarkasmia. Heko heko.

Vuoden tietäjä
Jos tahtoo tietää mitään Nintendon kuulumisista, ei tarvitse kuin seurata että minne Mr. Mikanes kirjoittelee.

Vuoden quote
Piti vähän pikaisesti tätä tukiskella, kun ei varsinaisesti ole vuoden varrelta mitään jäänyt mieleen, mutta tällainen löytyi.

"Itse hankkisin Ghostin mieluummin Onelle ohjaimen takia. Mutta Xbonea en aio hankkia lähivuosina, joten PS4-versio lähtee mukaan. [b]Rehellisest itse en näe 720p:n ja 1080p:n välillä suurta eroa. Itselle sopii kumpikin.[/b]" -JoniH99

Voi kunpa kaikki olisivat samaa mieltä tämän kaverin kanssa, ja kommentin alkuosastakin selviää ettei edes fanita sokeasti yhtä konsolivalmistajaa!

Vuoden tulokas
JoniH99. Hyvinkin paljon uutiskommenteissa näkynyt käyttäjä, jolta on tullut paljon asiallista tekstiä! Eikä se avatarikaan nyt niin huonolta näytä...

Vuoden käyttäjäblogi
Norsukamman pikselisota oli ehdottomasti vuoden paras teksti. Kiteytti mahtavasti omatkin ajatukset tästä nykypäivän konsolisotimisesta, ja toivon että useat pysähtyisivät tämän johdosta mietiskelemään niitä oikeasti tärkeitä asioita peleissä.

Vuoden kuva
Werdon Big Box PC pelikokoelma saa sydämen hakkaamaan ja kateuden virtaamaan kyynelten lailla. Sen verran mahtava näky että vaikea sitä on ylittää...vaikka BlindFinnin Zelda-kokoelma pääsi kyllä lähelle...Oselotin vitsikuvat kyllä naurattivat, mutta nyt kävi näin.

Vuoden avatar
Milkshake meinasi menettää sijoituksensa Kevininsä kanssa kun tuli jotain Silent Hillin dogea välissä, mutta tuli sentään herra järkiinsä ja palasi parhauden äärelle.

THE Vuoden Boardilainen
Balnazzard on tänä vuonna noussut päälimmäisenä huippunimiin, pitkien herkuttelutekstiensä ja järkevien (sekä ennen kaikkea perusteltujen) mielipiteidensä kera. Näen miehessä paljon itseäni, joka on tietysti aina hyvä asia, sillä kun itseään ei voi äänestää niin pitää löytää joku joka on itsensä kaltainen....vai miten se nyt meni. Vaikka herran mielipidettä Bioshockin putkimaisuudesta ja "yliarvostuksesta" ei voi ymmärtää naapurin Penakaan (vain sen takia koska Half-Life on kuitenkin niin lähellä miehen sydäntä), ei se muuta sitä faktaa että kyseessä on vuoden 2013 THE Boardilainen, nimike johon kaikkien pitäisi tavoitella. Hopeasijalla Muksu, onnea! Better luck next year.

Lainaus käyttäjältä Hellsinki+

Vuoden hauskin boardilainen
Norsukampa

Lainaus käyttäjältä Kaneli-Taneli

Vuoden hauskin
Norsukampa

Vuoden tietäjä
Norsukampa tähänkin.

Vuoden käyttäjäblogi
Norsukamman viimeisin

Vuoden boardilainen
Norsukampa vie voiton

Nuorison huumeiden sekakäyttö on näköjään huolestuttavasti nouseva trendi...

Lainaus

Vuoden kuva
Oselotin PS4-kuva.

..I rest my case.

Omat äänet menee abouttiarallaa tähän tyyliin...

Vuoden uusi ketju
?

Vuoden ketju
Next-Geniä käsittelevä ketju joka myös hienovaraisesta konsolisotimisesta tunnetaan, on ketju joka totaalisella aivottomuudellaan sai meikäläisen kirjoittamaan pitkästä aikaa boardeille ihan ajatuksen kanssa. Koko ketju on yhtä suurta aivopierua mutta se vaan muistuttaa meitä kaikkia siitä että miksi katsomme esim. Jerry Springer-show'ta, monster truck-ajoja tai showpainia. Oikeastaan koko ketju on eräänlainen sielumme peili jonne puramme pahaa oloamme ja paljastamme hieman synkempiä puoliamme. Menipä syvälliseksi

Vuoden hauskin boardilainen
Tahattomasti hauskaa jengiä löytyy etenkin uutiskommenteista kuin myös em. ketjusta mutta persoona jonka juttuja on tullut oikeasti peukutettua hymähtelyn kanssa on Muksu.

Vuoden tietäjä
Normaalisti äänestäisin tähän Akvavitixiä mutta koska kyse taitaa olla boardien laajimman tietotaidon omaavasta henkilöstä niin äänestän Balnazzardia jolla on järki jutuissa mukana ja jutuissa järkeä.

Vuoden quote
Käyn läpi jokaisen ketjun. Pieni hetki...

..tuo ei siis ollut vastaukseni.

Vuoden tulokas
Maailman parhaan pelihahmon mukaan nimetty Megaman on tämän vuoden aikana piirtynyt useassakin ketjussa verkkokalvoilleni ja löytyy kirjoituksista jotain sisältöäkin. Ensi vuonna tämän palkinnon viekin sitten varmaan Mega Man X... okei, kukaan ei tajunnut tätä vitsiä, NEXT!

Vuoden käyttäjäblogi
Oselotin blogi jossa raavas mies vuodatti kyyneliä siitä miten Nintendo on miehen hylännyt... se kosketti.

Vuoden kuva
Kuka ikinä postasikaan sen massiivisen Mario-kokoelman, ansaitsee Nobelin tai jos nyt ei Nobelia niin ainakin tämän kategorian voiton.

Vuoden avatar
Vastaus tähän kategoriaan on Megaman koska Mega Man on maailman paras videopelihahmo ja paras videopelisarja ja Capcom on kaikkien aikojen paras pelitalo.

Vuoden boardilainen
Jälleen kerran on monta hienoa ehdokasta tähän ketjuun mutta kuten Highlander meille aikoinaan opetti; There can be only one. Boardien vuoden 2013 Connor MacLeod on minun silmissäni Balnazzard joka on teksteillään minut aina yllättävä. Harvoin näissä teksteissä on mitään joka saisi lähinnä naamani muuttumaan kysymysmerkiksi ja nämä kirjoitukset ovat kautta linjan jopa hyviä ja mikä tärkeintä, keskustelua jatkavia. Hieno mies kaikin puolin.

Sanottakoon nyt tähän väliin ennen kuin mopo karkaa käsistä että vuoden tulokkaissa olisi tarkoitus äänestää tämän vuoden aikana rekisteröityneitä..

Vuoden tulokas
Katso vuoden boardilainen.

THE Vuoden Boardilainen
Vaikka Demppa on luonut mahtavaa yhteisöllisyyttä, niin valintani on Marioysikax. Aktiivisuutta ei ole ollut niinkään boardien puolella, mutta kommenttien puolella sitä enemmänkin. Valaiseva, puolueeton ja hauska. Toisin kuin eräät.

Vuoden paras uusi ketju
PS4-ketju. Perustelut alla.

THE Vuoden paras ketju
PS4-ketjussa on saanut lukea hyviä neuvoja ja kokemuksia.

Vuoden hauskin boardilainen
Norsukamman servaukset maxwellille ja kumppaneille on aina hajottavia. Casteissakin lentää aivan mahtavaa läppää.

Vuoden tietäjä
Norsukammalla tuntuu olevan tietämystä tyyliin jokasesta pelistä ja konsolista

Vuoden quote
Joku Muksun oudoista heitoista WiiU-triidissä.

Vuoden tulokas
Marioysikax vaikuttaa pätevältä tyypiltä.

Vuoden käyttäjäblogi
Norsukamman pikselisota oli hyvä teksti joka kannattaisi kaikkien Next gen-ketjuun kirjoittelevien fanipoikien lukea.

Vuoden kuva
Tunnalla on aika hauskoja mut menee jo vähän yli. Oselotin PS4-kuva siis voittoon.

Vuoden avatar
Airus. Sama kuva vuodesta toiseen mut ainakin siitä tunnistaa käyttäjän.

THE Vuoden Boardilainen
Norsukamman blogit, kirjoitukset ja podcast-jutut nostaa henkilön voittajaksi

Onkohan tässä nyt mitään järkeä? Viime vuonna tuli sentään 4 sivua kamaa, johtuiko se siitä että aloitin ketjun aiemmin? No, katsellaan nyt ehtiikö vielä parissa päivässä tulla vastauksia vai pitääkö aikarajaa vähän siirtää eteenpäin.

Lainaus käyttäjältä Demppa+

Onkohan tässä nyt mitään järkeä?

No eipä oikeestaan. Voisi sitä kuitenkin omat äänet heittää niihin muutamaan kohtaan joihin pystyy. Suurinosa noista kategorioista on vaan semmosia että ne vaatis ihan älytöntä taustatutkimusta enkä jaksa sitä tehdä.

THE Vuoden paras ketju
- No laitetaan nyt vielä tämä sitten. The Last of Us -ketju oli oikeasti semmonen mitä muistan vuoden aikana seuranneeni suurimmalla mielenkiinnolla ja taisin jopa itse sinne joskus postailla jotain mukahauskoja juttuja. Star Wars -ketjulle hopeasija koska siellä oli välillä niin uskomattoman vammasia viestejä että nauratti ihan oikeasti.

Vuoden hauskin boardilainen
- Yksi tyyppi on jäänyt mieleen sekä asiallisena että samalla myös helvetin hauskana tyyppinä ja se on Muksu. Tän jannun jutuille saa välillä nauraa ihan maha kuralla. Se on mukavaa että kaikki ei tällä foorumilla ota pelejä niin helvetin tosissaan vaan hauskanpitona ja mukavana puuhasteluna. Tällainen kuva mulla ainakin Muksusta on jäänyt.

Vuoden avatar
- Tuntuu että täällä vaihdetaan avatareja useammin kuin minä sukkiani, mutta Vulpes Arctosin omakuva on jäänyt positiivisella tavalla mieleeni.

THE Vuoden Boardilainen
- Tähänkin vastaan Vulpes Arctos. Vulpes on vähän samanlainen tyyppi kuin Muksu, eli asiallinen mutta samalla kutkuttaa mun nauruhermoja oikein mukavasti mukavilla viesteillään. Vuoden Boardilainen -palkinto menee kuitenkin Vulpesille hullunhauskojen YouTube-videoiden ansiosta, tai niistäkin huolimatta. Keep up teh good wörk! Taisin muuten äänestää Vulpesia viime vuonnakin. Oon fanipoika #1!

Lainaus käyttäjältä Demppa+

Onkohan tässä nyt mitään järkeä? Viime vuonna tuli sentään 4 sivua kamaa, johtuiko se siitä että aloitin ketjun aiemmin? No, katsellaan nyt ehtiikö vielä parissa päivässä tulla vastauksia vai pitääkö aikarajaa vähän siirtää eteenpäin.

Mitä hemmettiä se höpöttää. Laskin huvikseni kerääntyneet äänet ja tässähän on nimenomaan sitä kuuluisaa järkeä koko touhussa. Onhan meidänkin hallituksessa puolue nimeltä Perussuomalaiset...

Lainaus

Vuoden hauskin boardilainen
Tahattomasti hauskaa jengiä löytyy etenkin uutiskommenteista kuin myös em. ketjusta mutta persoona jonka juttuja on tullut oikeasti peukutettua hymähtelyn kanssa on Muksu.

Lainaus

Vuoden hauskin boardilainen
- Yksi tyyppi on jäänyt mieleen sekä asiallisena että samalla myös helvetin hauskana tyyppinä ja se on Muksu. Tän jannun jutuille saa välillä nauraa ihan maha kuralla. Se on mukavaa että kaikki ei tällä foorumilla ota pelejä niin helvetin tosissaan vaan hauskanpitona ja mukavana puuhasteluna. Tällainen kuva mulla ainakin Muksusta on jäänyt.

Putous ei ilmeisesti ole ainut asia mitä nykynuoriso pitää hauskana. Huolestuttavaa...

THE Vuoden paras ketju

NextGenille pyhitetty sivu on saanut itkemään, nauramaan ja kaikkea siltä väliltä. Tajuttomalla tahdilla sinne osa käyttäjistä tykitti tavaraa E3:n aikaan. Hieno paikka, kerrassaan.

Vuoden hauskin boardilainen

Mixonin musta huumori iskee samalla tavalla, kuten Housen huumori iski ensimmäisillä kausilla.

Vuoden tietäjä

Kusipäähomo nimeltä Norsukampa on edelleen besserwisser. Lyökää nenään tavattaessa.

Vuoden quote

Maxwllin koko tuotanto.

THE Vuoden Boardilainen

Hyviä vaihtoehtoja on vaikka kuinka paljon (no ei oikeasti), mutta voisin heittää äänenin JayeizH:lle. Nimi on kuin Koraanista, mutta ukon/akan tekstejä lukee aina mielellään. Ei siinä sen kummempaa.

Vuoden paras uusi ketju

Menneen konsolisukupolven never forget-hetket, erottui selkeästi joukosta. Omalla kohdalla mennyt sukupolvi ei ole vielä todellakaan ole päättynyt, joten kyseiseen ketjuun tulen luultavasti vielä vuosienkin päästä (toivottavasti) jotain kirjoittelemaan.

THE Vuoden paras ketju

Next-gen saa myös täältä äänen...mieleen ovat erityisesti jääneet keskustelu Microsoftin "DRM"-sekoilusta ja myöhemmin pixelien ja ruudunpäivityksen merkityksestä next-gen peleissä. Kiivasta väittelyä, järkeviä ja vähemmän järkeviä kommentteja, Next-gen-ketju ei todellakaan ole ollut tylsää luettavaa.

Vuoden hauskin boardilainen

Norsukammalle jälleen yksi ääni, tosiaan hervotonta settiä mies heittää boardcasteissa :D

Vuoden tulokas

Valitettavan vähän on tähän ehdokkaita, mutta JoniH99 on tosiaan aktiivisuudellaan (myös boardien puolella) ja järkevillä kommenteillaan noussut esille...ja kirjoittipa äskettäin myös hienon ennakon Elokuvat-ketjuun

Vuoden käyttäjäblogi

NK:n Konsolisodasta pikselisodaksi kyllä tiivisti täydellisesti myös omat ajatukseni siitä miten next-gen peleiltä ei muuta odoteta/vaadita kuin täydellistä ruudunpäivitystä ja resoluutiota ja tästä syntyvää väittelyä siitä onko peli X next-geniä vai ei

Vuoden kuva

Niin (paskuudessaan) mahtavia ja hykerryttäviä kuin Oselotin tuotokset olivatkin, niin täytyy palkinto antaa oikeasti taiteellisesti taitavalle henkilölle, eli Klonoa: Door to Phantomile made by Marek on vuoden kuva

Vuoden boardilainen

Ääni menee viimevuoden voittajalle, eli Vulpes Arctosille. Viime vuonna en vielä ehtinyt tämän hienon pelaajan YT-videoihin tutustua, mutta aktiivisesti mies jaksaa kanavalleen uutta sisältöä ladata ja tulipa myös Vulpesin Wireless Speed Wheel (Xbox 360) - Testi / Arvostelun ansiosta kyseinen ohjain ostettua

Pistetään vähän aikarajaa eteenpäin että saa kansa aikaa mietiskelyyn. Äänestäkää siis rauhassa. Viikon päästä deadline?

Asetin päivämääräksi 11.1., saataisiko lisää niitä ääniä? Miksi tämä onnistui viime vuonna paremmin..

Vuoden hauskin boardilainen
Paljon on tekstiä nähty, hauskaa ei juurikaan. Vastaan jetlagoon

Vuoden boardilainen
CurryFrank, perusteluina vapaus, veljeys ja tasa-arvo. Naisetkin on ihmisiä, hei.

The Vuoden paras ketju
Vuoden selkeästi eniten seuraamani ketju on Next Gen -ketju. Välillä asiallista ja välillä täynnä paskaa, mutta aina niin viihdyttävä.

Vuoden tulokas
Ainut tulokas joka on päähän jäänyt hyvässä mielessä, on JoniH99

Vuoden hauskin boardilainen
Pelaajaboardcasteissä tietty kolmikko naurattaa joka kerta ja heistä hauskimman valitseminen olisi julmaa.

THE Vuoden boardilainen
Paljon hyvää tekstiä on tullut useasta eri suunnasta, mutta Balnazzardin kirjoitusten laatu on helvatan korkealla.

Täällä pohdittu ketjun tyhjyyttä. Itellä syy siihen että tämäkin vastaus on näin lyhyt, on ajanpuute. Niin paljon kaikkea muuta säädettävää paraikaa, että boardeilla tuleekin usein vain luettua Next Gen -ketju ja sen jälkeen Chrome kiinni.

Minulta tulee täsmälleen samat kuin Muksulta. :)
Ja melkolailla samoista syistäkin.
(sori, jos suutut, että "varastin sinun kirjoituksesi, mutta se on täysin totta, että olen lähes tismalleen samaa mieltä, joten turha tässä omia ruveta kirjoittelemaan. )

Mode-edit: Vähän nyt enemmän yritystä näihinkin listoihin - ei vain kopioida toisten juttuja perusteluineen. Kehoitan tähän ihan jo senkin vuoksi, että sinun viestissäsi ilman mitään lainausmerkintöjä toisen kutsuminen "kusipäähomoksi" saa jo vähän toisenlaisia merkityksiä kuin alkuperäistekstissä, vaikket moista suoraan tarkoittaisikaan.

Ok. Mutta kummiskin.
Ja sanoin lähes.
Olin aikeissa ottaa "sen" sanan pois, mutten ehtinyt, ennekuin mode tuli: :)
Kirjoitan kun ehdin omat perustelut tänne.

Suurensuuret anteeksipyyntöni Demppa, ettei tätä ole vaan millään joululoman aikana saanut aikaiseksi kirjoittaa. Noh nyt kun viimeinen vapaapäivä on koittanut, niin rustaampa vielä omatkin ääneni. Vuosi 2013 oli itselle täällä boardeilla pientä hiljaiseloa varsinkin kesällä. Muutto ja muu hässäköinti vaan vei ajatukset kauas pelirintamalta ja eipä noita itseä kiinnostavia pelejä sitten tänä vuonna niin montaa julkaistukkaan.

THE Vuoden paras ketju

Uusi Geni on herättänyt tunteita yhdessä jos toisessa siihen malliin, että pakko se on ensimmäiseksi nostaa. Myös kestosuosikit, eli konsoleiden omat ketjut ovat ilahduttaneet ja naurattaneet läpi vuoden. Kiinnostus lukea muiden pelihankinnoista sekä pelitarjouksista sen sijaan väheni itsellä huomattavasti viime vuonna.

Vuoden käyttäjäblogi

Monsieur Norsukampa ja hänen Konsolisodasta pikselisodaksi oli vuoden kovin tekstintynkä. Lähinnä siksi, että aihe oli niin polttavan kuuma niihin aikoihin sekä se, että NK uskaltaa tuoda sitä omaa näkökantaa esille perusteluineen enemmän, kuin ehkä yksi jos toinenkin muu täällä kirjoitteleva henkilö.

Vuoden kuva

Ellei tänä vuonna tullut Kaze_88:n E3-koostetta, niin sen on oltava Tunnan ensimmäinen tuotos. Mies jaksaa aina naurattaa kuvillaan ja vaikka homma vedettiinkin läskiksi viimeisessä kuvaryöpyssä, niin kyllä tämä ensimmäinen on edelleen vuoden paint-töherry.. kuvan ainesta.

Definitiivinen Vuoden Boardilainen

Kaikki se, mitä rakas Demppamme on pelaajaboardcastin eteen tehnyt ja miten hän täällä boardeillakin jaksaa kirjoittaa edelleen innostuneesti, on erittäin hienoa. Ihan kärkiboardilaisia. Samoin NorsCämp, jonka kirjoitusvimma on nostanut taas hyvin päätään. Kiitos myös tälle herralle vuoden blogeista, casteista, viesteistä ja videoista. Palkinnon annan kuitenkin sitten lopulta Balnazzardille. Casteissa mies on näyttänyt, että hänellä riittää objektiivista silmää. Jos minun pitäisi tietää nyt ja heti, että kumpi Xbone vaikko Pleikkari on se kuuluisa parempi ostos, niin kääntyisin ensin Balnazzardin puoleen. Sieltä tulisi odotetusti hillitty, erinomaisesti perusteltu vastaus. Juuri näitä kynäniekkoja boardit tarvitsevat ehdottomasti.[/quote]

No jos sitä nyt pariin vastaisi....

THE Vuoden paras ketju
Eiköhän se tuo Next-Gen (PS4, Xbox One, Wii U) -ketju ole. Sielä tulee kuitenkin eniten pyörittyä.

THE Vuoden Boardilainen
Tämä on ehkä vähän tulkinnan varainen titteli. Jos puhutaan juurikin kirjaimellisesti Vuoden Boardilaisesta, niin eiköhän se ole Demppa. Miehen panostus yhteisöön on kuitenkin aika selvää ja omassa luokassaan. Jos puhuttaisiin Vuoden Keskustelijasta, ehdokkaita voisi olla enemmänkin ja tällöin oma ääni ei välttämättä Dempalle menisi. Olisiko uuden kategorian aika?

Vuoden Boardilainen

Mielessäni oli kolme vahvaa vaihtoehtoa, mutta itse voittajan nimeämin onnistui yllättävän helposti. Ensimmäinen vaihtoehto oli Demppa, joka on toiminnallaan koittanut ylläpitää tietynlaista ysteisöllisyyttä, mutta ennenkaikkea, on vastuussa Suomen toiseksi parhaasta podcastistä. Aktiivisuus boardeilla on kuitenkin ollut hieman laskussa, joten ykköspaikkaa en hänelle anna.

Kullasta jäivät kilpailemaan keskenään Balnazzard ja JayeizH. Molemmat loistavia kirjoittajia, joiden tekstejä on mukava lukea. Sisäinen hipsterini kuitenkin kallistuu ketsuppijäbään, ihan vain siksi, että Ballnazzard on jo saanut riittävän monta ääntä.

Vuoden tulokas

Äänestän Electric_Carcassia. Kyseessä ei ole aktiivisin tai huomionarvoisin tulokas, eikä kyseinen henkilö ole edes viime vuoden puolella rekisteröitynyt (8.2012). Siitä huolimatta minulle on jäänyt hänestä erittäin positiivinen kuva, ja onhan hänellä myös Vuoden Avatar.

Vuoden kuva

Ocelotin mestariteosten ja Tunnan pelottavien "Pyykkös -kuvien" lisäksi viime vuonna ilmestyi pari ihan hienoakin töherrysstä. Hienoimmaksi valitsisin illosuxen Black Widown ihan jo siitä syystä, että kyseinen suitaisu on tehty iPadilla. Ainakin jos häntä itseään on uskominen...

Vuoden Hauskin Boardilainen

Ocelotin tarjoama "huumori" (niin kuvien, kuin podcastien muodossa) on heikompaa kuin keskiverron energiajuomapäissään tärisevän ala-asteikäisen, mistä syystä kyseinen herra jutut ovat niin hervottomia. En kylläkään ole varma onko moraalisesti oikein nauraa Ocelotin kaltasille "erikoisimmille" tapauksille, mutta toisaalta, hekotan minä UncleSamPatriotillekin...

Ja äänet ovat selvillä. Syvä huokaus äänestysinnokkuuden vähyydestä. Seuraavassa äänestyksessä hieman erilaiset kategoriat sitten ja JayeizHin mainitsema "vuoden keskustelija" tulee näkemään päivänvalonsa tämän vuoden lopussa. Mutta kuitenkin, tässäpä nämä tulokset:

Vuoden paras uusi ketju
Huomasi kyllä että ihmisiä ei kiinnostanut tarkistaa yhtään mitä ketjuja viime vuonna oltiin tehty, sillä uusia ketjuja äänestettiin huimat 3 kertaa. Tämä on yksi kategoria joka tulee tippumaan.

Voittajaksi selviytyi huikeassa kamppailussa Norsukamman aloittama Menneen konsolisukupolven never forget-hetket, kahdella äänellään. Andzerxin PS4 -ketju sai yhden äänen.

THE Vuoden paras ketju
Tämä sentään keräsi jo enemmän ääniä, kun kansaa huvitti Eemeli Rekusen aikoinaan starttaama Next-Gen (PS4, Xbox One, Wii U) -ketju. Uusi sukupolvi kun saapui televisioiden alle niin kansa riemuitsi ja aivopieruitsi (sovitaan että tuo on sana).

Vuoden hauskin boardilainen
Kategorian voittaja Norsukampa nauratti boardilaisia Pelaajaboardcastissa.

Vuoden tietäjä
Norsukampa taas osoitti suurta kykyä käydä wikipediassa Pelaajaboardcastin nauhoitusten aikana...tai sitten mies oikeasti tietää jotain?! Taisipa herra pokata saman palkinnon myös viime vuonna, joten hänellä on varmasti massiivinen...aivokapasiteetti nippelitiedoille.

Vuoden quote
Kenelläkään ei ollut jäänyt vuoden varrelta mitään mieleen, vaikka sanoin jo vuosi sitten että muistakaa ottaa ylös kaikki hassut jutut äänestystä varten. Kukaan ei muistanut. Ainoa lainaus mitä oikeasti äänestettiin oli seuraava

Lainaus käyttäjältä JoniH99

Itse hankkisin Ghostin mieluummin Onelle ohjaimen takia. Mutta Xbonea en aio hankkia lähivuosina, joten PS4-versio lähtee mukaan. Rehellisest itse en näe 720p:n ja 1080p:n välillä suurta eroa. Itselle sopii kumpikin.

Vuoden tulokas
Alokkaista parhain, hienolla avatarillaan, tulee varmasti olemaan yksi huippunimiä tulevina vuosikymmeninä. I present to you: JoniH99.

Vuoden käyttäjäblogi
Tämä kategoria sai myös kohtuullisen paljon ääniä, ja selväksi voittajaksi pääsi Norsukamman Konsolisodasta pikselisodaksi. Tämä pitäisi kaikkien lukea.

Vuoden kuva
Kategoria jakoi paljonkin mielipiteitä, mutta sentään yksi kuva sai kaksi ääntä (huomaatteko miten pienestä tämä on kiinni?), Oselotin PS4-kuva....öh, elikkä ilmeisesti tämä? Äänestäjät mainitsivat vain PS4:n...cum bundle taisi jäädä mieleen?

Vuoden avatar
Eihän tässä olisi tarvinnut edes ääniä laskea, sillä kaikki tietää että Milkshake on kaikkein kaunehin.

THE Vuoden Boardilainen
Alkuun näytti siltä että tässä olisi tullu jo jonkinlainen suuri taistelu, kaikkien saadessa taisia äänimääriä, mutta yksi joukosta kiisi johtoon. Tämä herrasmies, kaikkien janoisten sankari, Blizzardin ja Half-Lifen suuri ystävä, vääriä mielipiteitä Bioshockista omaava, THE VUODEN 2013 BOARDILAINEN:
..
..
..
..
..
..
PALLINATSI! ..eli siis Balnazzard! Onnea hienosta lempinimestä ja uudesta tittelistä jonka voit nyt kirjoittaa ansioluetteloosi.

Palataan seuraavan äänestyksen merkeissä taas marraskuussa. Koittakaahan sitten olla aktiivisempia, jookos?

Syyttävä sormi tosiaan osoittaa nukkuvien puoleeseen, nyt voittomarginaali jäi aivan liian pieneksi...No ei, kiitos vain kaikille joita omat jutut ovat (tai eivät ole) mielyttäneet sekä erityiskiitokset vielä uudesta lempinimestä, lupaan jatkossakin laukoa vääriä mielipiteitä (etenkin Bioshockista ;)), tätä suurta voittoa tulen sitten vanhainkodissa muistelemaan lämmöllä.