Warcraft / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Warcraft

Eli kuten otsikosta voikin jo päätellä, niin aiheena on Warcraft

IMAGE(http://3.bp.blogspot.com/-DTjQmyAy27A/T8S-aNHkN8I/AAAAAAAAC-Q/OeDn72SB2XU/s400/1375985-warcraft_logo_large.gif)

Warcraft on Blizzard Entertaimentin luoma pelisarja, johon kuuluu myös novelleja, sarjakuvia, keräilykortteja sekä sun muuta. Pelit sijoittuvat Azerothin fantasiamaailmaa. Sarjan ensimmäinen osa, Warcraft: Orcs & Humans ilmestyi vuonna 1994 ja viimeisin, World of Warcraft: Mists of Pandaria, vuonna 2012 (4. laajennus World of Warcraft-mörpille)

Sarja on saamassa tänä vuonna 5. lisäosan World of Warcraftille, nimeltä Warlords of Draenor.
Tänä vuonna on tulossa myös tällä hetkellä avoimessa betassa oleva sarjan uusin osa, Hearthstone: Heroes of Warcraft, joka on digitaalinen korttipeli.

Tekeillä on myös kokoillan elokuva. Elokuvan kuvaukset ovat tällä hetkellä käynnissä Kanadan Vancouverissa. Elokuvan ohjaajana on mm. Moonista tunnettu Duncan Jones. Elokuvan on tarkoitus ilmestyä 16. maaliskuuta 2016. Elokuvan nimi on yksinkertaisesti Warcraft. Elokuva sijoittuu ensimmäisen sodan aikaan, jolloin örkit saapuivat Azerothiin Dark Portalin avulla ja sytyttivät sodan heidän ja ihmisten välille.

Alhaalle saa kirjoitella mitä mieleen juolahtaa. Voi keskustella peleistä, elokuvasta sun muusta. Kysymyksiä ja omia kokemuksia voi mielihyvin jättää.

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin!

Asian tiimoilta lötyy jo WoW -topic, joten ihan yksittäiselle asialle ei liene oleellista tehdä uutta topikkia. Mainittu topikki ei ole ollut kulutuksella hetkeen, joten yleisen tason Warcraft -keskustelu olisi myös siellä ihan paikallaan?

Lainaus käyttäjältä Burning

Asian tiimoilta lötyy jo WoW -topic, joten ihan yksittäiselle asialle ei liene oleellista tehdä uutta topikkia. Mainittu topikki ei ole ollut kulutuksella hetkeen, joten yleisen tason Warcraft -keskustelu olisi myös siellä ihan paikallaan?

WoW osio ei ole sama kuin Warcraft. Ne jotka haluavat keskustella vain WoWista voívat keskustella siellä pelkästään kyseisestä pelistä. Itse kävisin kyllä mielelläni ihan Warcraft keskusteluja, kun tuli aloitettua Warcraft 3 muutama päivä sitten. Tosissaan tämä on IMO hyvä topic, koska voi keskustella kaikesta Warcraf sarjaan liittyvästä. Toivottavasti löytyy muitakin faneja, koska kyseessä on mahtava pelisarja.

Jep, mielestäni WoWille voi ihan hyvin olla se oma ketjunsa...ei tosin sillä, että siellä(kään) keskustelu kävisi vilkkaana, mutta tähän ketjuun voisi kaikesta muista Warcraft-aiheista (RTS pelit, Hearthstone, kirjat, tuleva leffa) kirjoittaa. Toki kun keskustelua ei paljon ole ollut, niin yleinen Warcraft-keskustelukin olisi ihan hyvä ratkaisu.

Mutta pistäs Hugejorma fiiliksiä pelistä (ja The Frozen Throne lisäristä, jos sitäkin pelaat) tulemaan =). Oletko siis ensi kertaa Warcraft III:sta pelaamassa?

Mutta tosiaan, ei varmaan tarvitse mainostaa kuinka suuri Warcraft (RTS-sarjan) fani olen, Warcraft II: Tides of Darkness oli ensimmäinen pelaamani RTS, ja kun Warcraft III: Reign of Chaos ilmestyi v.2002 niin siitä alkoi se todellinen fanitus....suurin osa Warcraft-kirjoista on tullut luettua, Warcraft III ja sen lisäosa The Frozen Throne ovat edelleenkin ne kaikkien aikojen suosikkipelit ja WC IV:sta (jossa juoni kirjoitettu uusiksi puhtaalta pöydältä, unohtaen WoWin sekoilut) olisin valmis myymään sieluni saatanalle :D.

Tosiaan Warcraftille tulee marraskuussa 20-vuotta täyteen, joten elättelen heikkoja toiveita että Blizzconissa Blizzard ainakin lyhyellä teaserilla varmistaisi sen että jatkoa RTS-sarjalle on tulossa. Tosin pahaa pelkään nimenomaan juonen puolesta, sillä WoWissa niitä tuttuja ja rakastettuja hahmoja on teilattu oikein rankalla kädellä, joten mikäli Warcraft IV ei juonellisesti jatkaisi siitä mihin The Frozen Throne jäi, niin sitten kyllä yhtään liiottelematta menee Blizzardin pelit ikuiseen boikottiin...mikäli taas Blizzardilla on yhtään järkeä, eli jatkavat suoraan The Frozen Thronen tapahtumista ja kirjoittavat WoWin tapahtumat enemmän tai vähemmän paremmin uusiksi, niin sitten lähtisi Collector's Edition välittömästi ennakko-tilaukseen hinnasta välittämättä ;D

Jos täältä myös löytyy WC3:n moninpelistä kiinnostuneita, niin olisi kyllä mukava pitkästä aikaa pelata pari matsia jokin ilta =)

Tuli aikonaan pelattua Reign of Chaos, kun halusin päästä sisään Lich King tunnelmaan ennen kyseisen lisäosan julkaisua. Silloin pelasin hieman kiireellä läpi. Nyt meinasin ajan kanssa pelata itse pääpelin ja Frozen Throne lisäosan läpi. Voin laittaa tunnelmia pelin edetessä tänne foorumille. Itse olen pelannut uskomattoman määrät WoWia aikoinaan. Varsinkin Burning Crusade ja Lich King teki vaikutuksen lorellaan. Nyt tuli uuri sopiva hetki ottaa enemmän irti Warcraft maailmasta.

Kiinnostaisi kuullu vähän lisää Balnazzardin mielipiteistä, esimerkiksi ketkä ovat nämä teilatut rakastetut hahmot?
Itsekin odotan kovasti mahdollista Warcraft IV:sta, mutta en kyllä hetkeäkään odota sen jatkavan Frozen Thronesta. Blizzard voi tietenkin tunnetusti tehdä ihan mitä haluaa ja mahdollisessa seuraavassa RTS-Warcraftissa juoni voi alkaa ihan mistä vaan, tavataanhan tulevassa WoW-lisärissäkin kuolleita hahmoja.

Lainaus käyttäjältä Kingsta+

Itsekin odotan kovasti mahdollista Warcraft IV:sta, mutta en kyllä hetkeäkään odota sen jatkavan Frozen Thronesta.

Jos nelonen tulee, toivon Blizzardin aloittavan joko ihan uutta sivustooria tai unohtavan WoWin olemassa olon. WoWia pelatessa lore unohtui jo ennen Orgrimmaria, enkä ole kuullut kovin mairittelevia arvioita lisärienkään juonikuvioista. Etenkin seuraavan lisärin touhu kuulemma tuhoaa koko aikajanan jatkuvuuden. Vaikuttaa siltä, että käsikirjoittajat kuvittelevat deus ex machinan olevan paitsi hyvä kikka myös jatkuvaa käyttöä kestävä sellainen.

Lainaus käyttäjältä Kingsta+

Kiinnostaisi kuullu vähän lisää Balnazzardin mielipiteistä, esimerkiksi ketkä ovat nämä teilatut rakastetut hahmot?
Itsekin odotan kovasti mahdollista Warcraft IV:sta, mutta en kyllä hetkeäkään odota sen jatkavan Frozen Thronesta. Blizzard voi tietenkin tunnetusti tehdä ihan mitä haluaa ja mahdollisessa seuraavassa RTS-Warcraftissa juoni voi alkaa ihan mistä vaan, tavataanhan tulevassa WoW-lisärissäkin kuolleita hahmoja.

No aivan ensinnäkin Arthas ja Illidan Stormrage, joilla molemmilla oli suurin rooli Warcraft III:ssa. Toki Arthas oli jo käytännössä vainaa viimeistään The Frozen Thronen loppuratkaisun myötä, mutta;

"While he dreamed, Arthas banished his humanity and suppressed Ner'zhul's spirit, allowing him to become the dominant personality of the Lich King" -wowwiki

Tuosta olisikin saanut varsin hyvän juonikuvion Warcraft IV:sta ajatellen, kaksi sielua yhdessä ruumiissa :P...mutta tosiaan eihän se mikään yllätys ollut että Arthas/Lich King oli yksi niistä hahmoista joka sai raidbossin roolin...ja sitten vielä tylysti korvattiin jollain hemmetin Bolvarilla, jotta Lich Kingin hahmoa voitaisiin kierrättää vielä jossain WoWin lisärissä....

Illidan teilattiin jo Burning Crusadessa, mutta sitten Warcraftin loresta vastaava Chris Metzen ilmeisesti jo päättikin, että tuodaanpas hahmo sittenkin vielä tulevaisuudessa takaisin kun fanit sitä niin kovasti haluavat....eli melkoista sekoilua tämänkin hahmon kanssa..

muita Warcraft III:sta tuttuja hahmoja jotka ovat saaneet maistaa kirvestä:

-Kel'Thuzad
-Anub'arak
-Kael'thas
-Lady Vashj
-Cairne Bloodhoof

Enkä näe yhtään mahdottoman ajatuksena että viimeisessä WoWin lisärissä sitten joskus teilataan itse Sargeras....

Toki selvähän se on että hahmoja "pitää" kuolla jotta lore edistyisi johonkin suuntaan, mutta kyllä näiden hahmojen kuolemat nyt pystyttäisiin paremminkin kuvaaman juurikin Warcraft IV:ssa....tosiaan en näe miten Warcraft IV voisi edes mitenkään jatkaa siitä mihin WoW sitten aikanaan päättyisi kun lorea on väännetty/tullan vääntämään ties mihin suuntaan aikajana muutoksilla ja näinkin monta keskeistä hahmoa on jo pistetty lihoiksi....

Kuten Munkki1 totesi, niin se on sitten joko täysin uusi storyline tai sitten tosiaan kirjoitetaan WoWin tapahtumat uusiksi ja PAREMMIN jatkamalla sitä juonta siitä mihin The Frozen Thronessa jäätiin. Toki sieltä WoWista löytyy paljon hyviäkin asiota loren kannalta, enkä sano että juoni pitäisi välttämättä kirjoitaaa edes kokonaan uusiksi, voisivat ihan hyvin käyttää monia WoWin tapahtumia pohjana Warcraft IV:n juonikuvioille, mutta Warcraft IV:ssa samat asiat pystyttäisiin kertomaan paremmin ja yksityiskohtaisemmin kuin WoWissa...muutenkin MMO yksinkertaisesti asettaa rajat sille mitä pystytään/ei pystytä kertomaan...toki Blizzard on yrittänyt näitä rajoja rikkoa "phasing"-systeemillä, eli pelimaailmassa näkyykin jotain muutoksia sitä mukaa kun questeja suorittaa, mutta esim tämänkaltainen skenaario ei olisi WoWissa ollut mahdollista:

Täysimittainen epäkuolleiden invaasio, missä Ogrimmar ja Stormwind vallataan/tuhotaan ja Alliance ja Horde joutuisivat perääntymään Outlandiin, ja joutuvat liittoutumaan Illidanin kanssa...

Erittäinkin yksinkertainen skenaario helposti toteuttavissa Warcraft RTS-pelin puitteissa, mutta ei WoWissa, ja tuskin edes tarvitsee selittää miksi....ja toinen juttu on juuri tämä raidboss homma, eli yksi toisensa jälkeen hahmoja pannaan lihoiksi, eikä WoWissa yksinkertaisesti pystytä samanlaiseen tarinankerrontaan ja syventymään hahmoihin kuin mitä Warcraft III:ssa pytyttiin, tai mihin Warcraft IV:ssa olisi mahdollisuuksia...

Vaikka kaikesta tästä huolimatta Warcraft IV ei jatkuisi The Frozen Thronesta, niin se kyllä tarkoittaisi sitten sitä että WoWia ja kaikkia sen lisäreitä pelaamattomat Warcraft-RTS fanit olisivat täysin pihalla juonen suhteen, saatika että kuinka pirun ontolta ainakin henk-koht juoni tuntuisi ilman että näitä Warcraft III:n lopussa vielä elossa olevia hahmoja ei enää Warcraft IV:ssa nähtäisi.

Mielestäni paras "kompromissi" olisi nimenomaan jatkaa siitä mihin The Frozen Throne jäi ainakin Warcraft IV:n ensimmäisessä osassa (on nimittäin todennäköistä että Blizzard julkaisee yksinpelikampanjan useammassa osassa yksi sodan osapuoli/rotu kerrallaan Starcraft II-tyyliin) keskityttäisiin syventämään ja parantamaan WoWin aikaisia tapahtumia ja sitten jatkaa uusien juonikuvioiden pariin. Näin ei "sorrettaisi" sen paremmin Warcraft RTS-sarjan faneja kuin niitä WoWin pelaajiakaan joita Warcraftin lore ja juoni kiinnostavat.

Valitettavasti pelkään että Blizzardin suhtautuminen näitä pyyntöjä ja Warcraft-RTS sarjan faneja kohtaan on tämä:

IMAGE(http://replygif.net/i/1372.gif)

Ja että Warcraft IV:n juoni tosiaan luodaan niin, että kaikkien kuvitellaan olevan perillä mitä WoWissa on tapahtunut ja jollei ymmärrä/tykkää, niin se on voi voi.

Illidan ja Arthas ovat toki omiakin suosikkihahmojani (kuten varmasti monilla muilla), mutta ne ovat myös hahmoja, joiden paluuta en halua nähdä, varsinkaan WoW:ssa, kuolleet pysyköön kuolleina.
Kirjoitin edellisessä viestissäni vähän huonosti ja tarkoitin nimenomaan, että en toivo juonta kirjotettavan uusiksi Warcraft IV:een, WoW-tapahtumien esittämistä RTS-muodossa en vastusta ja onhan tuossa toki tuo Frozen Thronen ja WoW:n välinen aika, jota ei ole pelissä vielä nähty.

Lainaus käyttäjältä Kingsta+

Illidan ja Arthas ovat toki omiakin suosikkihahmojani (kuten varmasti monilla muilla), mutta ne ovat myös hahmoja, joiden paluuta en halua nähdä, varsinkaan WoW:ssa, kuolleet pysyköön kuolleina.
Kirjoitin edellisessä viestissäni vähän huonosti ja tarkoitin nimenomaan, että en toivo juonta kirjotettavan uusiksi Warcraft IV:een, WoW-tapahtumien esittämistä RTS-muodossa en vastusta ja onhan tuossa toki tuo Frozen Thronen ja WoW:n välinen aika, jota ei ole pelissä vielä nähty.

No siitä olen kanssa samaa mieltä että jos hahmot kerran tapetaan, niin pysykööt sitten kuollein, nimenomaan tarkoitin sitä, että jatkamalla juonta The Frozen Thronesta saataiisin nämä hahmot vielä kerran mukaan ja pystyttäisiin luomaan paremmat, eeppisemmät loput näille hahmoille....itse tosin olen sitä mieltä että ei näitä kaikkia hahmoja olisi alun alkaenkaan tarvinnut tappaa, mutta WoWissa raidbossien tarve pitkälti saneli hahmojen kohtalon...mutta tosiaan ns "recap" WoWin tapahtumista Warcraft IV:n ensimmäiseen osaan tosiaan toimisi kaikkein parhaiten. Frozen Thronen ja WoWin välillä (6 vuoden aikana) sen sijaan ei tapahtunut juuri mitään merkittävää ainakaan nykyisen loren mukaan, lähinnä kaikki jälleenrakensivat sodan jälkeen.

Jokatapauksessa tavalla tai toisella juonen on jatkuttava The Frozen Thronesta, tai muuten saisi omasta puolestani jäädä koko peli tekemättä....Wrath of the Lich Kingin intro olisi kyllä ollut mitä parhain lähtökohta Warcraft IV:lle...

No, Warlords of Draenorissa matkustetaan ajassa taaksepäin. Joten ei muuta kuin laajennuksen viimeiseen raidin loppuun cutsene, jossa aikajatkumo sekoaa, sekoaa, ja sekoaa että kohta ollaankin Frozen Thronen loppulaitamilla, eikä tulevaisuudesta (WoWin tapahtumista) mitään tietoa. Siinä ainakin yksi mahdollisuus, miten Warcraft IV:n tarina saataisiin aikaan. Toinen mahdollisuus olisi myös rinnakkaistodellisuus. Silti aika epätodennäköistä, että noin käy koska WoW jatkuu, halusi tai ei, WoD:n jälkeen.

Voisihan Blizzard vain ''unohtaa'' koko WoWin olemassaolon ja tehdä IV:n mistä haluaa, miten haluaa.
Tosin aika uskottavaa, että lopputekstien jälkeen tällainen kuva olisi mahdollinen...

IMAGE(http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20111022043550/nintendo/en/images/4/49/Mario2ending.jpg)

WotlK:n introsta puheen ollen...
Näyttää aika hyvin koko laulu sopivan tuohon pätkään :D

Onkos kukaan seuraillut tuota 'Azeroth Chopper'-nettisarjaa? Itse en mikään prätkien ystävä ole, mutta osaa kyllä olla mielenkiintoista katsottavaa. Vielä kun tuossa saataisiin vähemmän puhetta ja enemmän työtä...
Azeroth Choppers

No niin! Ensimmäiset viralliset kuvat Warcraft-elokuvasta ovat saapuneet ihmisten ilmoille.
Klaffi
Ensimmäinen on vain klaffitaulu, ei mitään erikoisempaa, mutta paljastaa elokuvan logon. Ei tiedetä onko se vielä lopullinen versio, mutta itse tykkään enemmän siitä fontista, mitä käyttivät pelienkin nimissä.
Ja toinen paljastaa hieman enemmän;
Kohtaus kulisseista
Itse mestari tuolissaan ja kuvaukset meneillään. Aivan vasemmassa nurkassa näyttää olevan jonkinsortin ritari/vartija. Kuvassa olevat henkilöt saattavat mahdollisesti olla osa elokuvan päänäyttelijöistä. (Tai lvl 1 noobeja Nortshire Valleyssa, heh heh...) Ei, kyllä minä Loren tunnen. Lotharista ja Durotanista pitäisi ainakin elokuvan kertoa, mutta nämä miehet saattavatkin olla Lotharin puheilla.
Oikeanpuoleisesta ruudusta kun vielä katsoo taustoja, niin näyttää olevan visuaalisesti uskollinen peleille.
Suuri sali, viiri seinällä, suuri kynttilöiden pidike. Aivan kuin suoraan peleistä.

EDIT: Juuri äsken on vahvistettu, että tämän vuoden Comic-Conissa tullaan näkemään Warcraft elokuvasta materiaalia. Ei tiedetä julkaistaanko se koko maailmalle vai pelkästään Comic-Conssa olevien 'ei kameroita'-ovien takana.
http://www.ign.com/articles/2014/05/14/warcraft-movie-will-focus-on-two-tribes

Lainaus käyttäjältä JoniH99+

Ensimmäinen on vain klaffitaulu, ei mitään erikoisempaa, mutta paljastaa elokuvan logon. Ei tiedetä onko se vielä lopullinen versio, mutta itse tykkään enemmän siitä fontista, mitä käyttivät pelienkin nimissä.

Tuon täytyy olla surkein logo piiitkään aikaan, eikä se voi olla lopullinen. Mikä muu selittäisi infotekstit tutulla fontilla ja logo jollain taaperon aikaansaannoksella? Ei tuo toinenkaan kuva ihan vakuuta leffan puitteista, mutta ylivalottuneista monitoreista on paha sanoa mitään. Odotan erittäin varovaisella mielenkiinnolla. WarCraftin tarina kustiin jo WoWissa, joten eihän tämä voi enää pahentaa tilannetta. Eihän?