Warframe (PS4) / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Warframe (PS4)

Kirjoittelin joutessani pienen oppaan kyseiseen peliin jolla pääsee alkuun.

Pelaaja on Tenno, joka ohjastaa Warframe taisteluhaarniskoita.
Käytössään pelaajalla on 1 primary weapon, 1 secondary weapon ja 1 melee weapon. Myös pelaajalla on mahdollista ottaa mukaan käyttöön Sentinel joka on mukana kulkeva robotti, näillä on eri kykyjä ja aseita jotka auttavat pelaajaa. Pelaajat muodostaa 1-4 ryhmän jossa suorittavat Co-op tehtäviä. Lotus on entiteetti joka auttaa pelaajaa tehtävien aikana kertoen mikä tilanne on tehtävässä ja välillä antaa vinkkejä miten edetä.

Kokemuksen kerääminen
Pelissä on eri tapoja nousta tasoja, Tennot keräävät Mastery rankkejä jotka avaavat uusia aseita käytettäviksi, Mastery rank ei vaikuta juurikaan muuhun mutta se kertoo miten paljon on pelannut peliä. Tämä luku näkyy avatar ikonin oikeassa alareunassa.
Warframet kerää affinity rankkejä välillä 0-30, mitä enemmän käytät Warframen kykyjä sitä nopeammin saat kokemusta ja nouset tasoja ylös, myös kaikki aseet ja sentinelit käyttävät tätä samaa 0-30 affinity rank systeemiä. Tämä affinity rank kertoo minkä tasoisia tehtäviä sinun kannattaa suorittaa. Mercury on ensimmäinen planeetta jonka ensimmäiset tehtävät on rank 1-1

Mastery rank
Mitä enemmän keräät affinity rankkejä aseille, warframelle ja sentineleille sitä korkeammalle Mastery Rank nousee. Kun nouset seuraavalle Mastery rank tasolle on sinun suoritettava soolo tehtävä jonka jälkeen nouset uudelle tasolle ja saat uusia aseita auki. Jos et meinaa käyttää platinaa ostaaksesi uusi slotteja aseille tai warframeille kannattaa myydä vain rank 30 aseita pois jolloin saat niistä täyden hyödyn nostaaksesi mastery rankkiä.

Modit
Aseita ja Warframeja voi parantaa lisäämällä niihin moduuleita jotka parantavat suorituskykyä tai lisäävät jonkun uuden efektin. Jokaisella eri Warframella on 4 omaa erikoiskykyä jotai ei voi ladata muihin frameihin. Kun Warframen ja aseen affinity level kasvaa niin sitä enemmän on niissä varaa laittaa modeja, itse modeja voi parantaa Fusion ominaisuuden kautta jossa moduuleita parannetaan fusion core moduuleilla, eli nämä parantavat kyseisen moduulin ominaisuuksi mutta myös lisäävät sen affinity hintaa. Aseita ja warframeja voi myös päivittää Orokin reactorilla ja Orokin Catalystillä. Molemmat tuplaavat pisteet modeille, eli voit pitää suuremman pistemäärän modeja warframessasi ja aseessasi. Reaktorin ja Catalystin käyttö ei pudota sen hetkistä rankkia alas, jos taas polarisoid aseen tai warframen Formalla tämä pudottaa rankin suoraan nollaan. Polarisointi tekee yhdestä mod slotista aktiivisen tietylle polariteetille, kaikki modit on luokiteltu näiden mukaan ja jos käytät sopivaa modia polarisoidussa slotissa vie se puolet vähemmän pisteitä.

Planeetat
Planeetoilla on eri tehtäviä ja tehtävät ovat linkitetty toisiinsa niin että joudut etenemään tehtävä kerrallaan ennenkuin pääset seuraavalle planeetalle, yleensä ei ihan kaikkia tarvitse tehdä päästäkseen eteenpäin mutta jos teet kaikki tehtävät planeetalta saat avattua mahdollisuuden tehdä sen planeetan tehtäviä vaikeammalla nightmare modella. Yleensä joka planeetalla on yksi Assassination tehtävä jossa taistellaan pomoa vastaan, nämä taistelut antavat hyviä palkintoja esim. osia uuteen warframeen tai aseeseen. Myös eri planeetat tiputtavat eri materiaaleja joten jotka näkyy planeetan kuvauksessa mitä materiaalia sieltä on odottevissa tehtävistä.

Warframe wikiasta löytyy tarkempaa tietoa täältä

Myös jos on kellään tietoa onko Suomalaista klaania niin olisin kiinnostunut liittymään tai jos enemmän täältä löytyy kiinnostuneita niin pistetään oma klaani pystyyn.

Jos tulee lisää askarruttavia kysymyksiä niin vastailen niihin tässä ketjussa.

Ihan mukava pelattava, kun on tylsää. Ei mikään erikoinen, mutta yhteistyö pelaaminen on aina ollut lähellä sydäntäni. Siksi rakastin Tom Clancy Vegas kakkosta, koska siinä voi pelata tietokoneita vastaan yhteistyöllä.

Jösses, kai tätä nyt on useampikin koittanut kun ilmainen on? Mielestäni oikein mainiota toimintaa, ja milloinpa ei avaruusninjat kiinnostaisi. Huomasin myös sellaisen hassun jutun että opastava Lotus-mikälie kuulostaa lähes identtiseltä kuin Command & Conquerissa kuultu mekaanisempi naisääni. Mukavaa ollut soolona sniikkailla ja jouskarilla niitata viholliset seinään.

Suunnitelmissa Huttusen(?) perustamaan Bushido Blade -klaaniin liittyminen, jahka kutsua tulisi.

Mainio aloitusopas btw! Lisäherkkua voisi kuvilla näyttää.

Tämä kyllä kiinnostaisi mikäli olisi uudempi konsoli tai pelaisin enemmän pc:llä. Enempää tästä en sitten osaakaan sanoa. Hauskalta peliltä vaikuttaa.