Yleinen PS4-keskustelu / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Yleinen PS4-keskustelu

IMAGE(http://img209.imageshack.us/img209/6814/zpk7.png)

PlayStation 4

Julkaisu:
USA: 15.11.2013
EU: 29.11.2013
JP: 22.02.2014

Hinta:
USA: $399
EU: 399€ (Vaihtelee jälleenmyyjittäin)
JP: ¥39,980

Lisälaitteet:
DualShock 4 (Saatavilla kolmella eri värillä)
PlayStation Camera

IMAGE(http://www.imagenes-juegos.com/playstation-4-imagen-i318191-in.jpg)

PlayStationin tulevaisuus

20.helmikuuta.2013 PlayStation Meeting 2013 -tapahtumassa Sony valoitti PlayStationin tulevaisuutta, julkistamalla PlayStation 4-konsolin. Tapahtumassa Sony kertoi avoimesti, miten he olivat oppinneet PlayStation 3:n kanssa sattuneista virheistä, joita he eivät halunneet toistaa uudella konsolilla. PS4 kerottiin olevan kehitetty monien eri pelintekijöiden avustuksella ja konsoli tulisi olemaan entistä sosiaalisempi pelikonsoli. Konsolin ulkonäköä ei tapahtumassa vielä paljastettu, mutta Sony esitteli uudistetun DualShock 4-ohjaimen ja ensimmäisiä PS4 -pelejä.

E3 2013 -messuilla, Sony esitteli omassa lehdistötilaisuudessaan ensimmäistä kertaa itse konsolin ja he näyttivät paljon uutta pelikuvaa tulevista PS4-peleistä. Lopuksi Sony paljasti konsolin hinnan ja PS4 luvattiin ilmestyvän maailmanlaajuisesti syksyllä 2013. Myöhemmin Gamescom 2013 -messuilla USA ja EU saivat konsolille virallisen julkaisupäivän. Japani sai myöhemmin Tokyo Game Show 2013 -messuilla konsolin julkaisupäivän, mutta valitettavasti konsolin julkaisu siirtyi japanissa vuodelle 2014.

IMAGE(http://cdn2.gamefront.com/wp-content/uploads/2013/07/killzone-shadow-fall-e1374176009867.jpg)

Pelejä pelaajille

Sonyn omien pelistudioiden lisäksi lukuisat kolmannen osapuolen pelijulkaisijat ja indiekehittäjät ovat tukemassa PS4:sta heti konsolin julkaisupäivästä lähtien. Julkaisupäivänä julkaistaan 31 peliä, joista 13 julkaistaan fyysisesti, että digitaalisesti ja loput 20 julkaistaan vain digitaalisesti. Alhaalta löydät listan kaikista julkaisupeleistä.

[spoiler]Assassin's Creed 4: Black Flag (Blu-ray/digitaalinen)
Basement Crawl (digitaalinen)
Battlefield 4 (Blu-ray/digitaalinen)
Blacklight (digitaalinen)
Call of Duty: Ghosts (Blu-ray/digitaalinen)
Contrast (digitaalinen)
DC Universe Online (digitaalinen)
Doki-Doki Universe (digitaalinen)
FIFA 14 (Blu-ray/digitaalinen)
Flower (digitaalinen)
Hohokum (digitaalinen)
Just Dance 2014 (Blu-ray/digitaalinen)
Killzone: Shadow Fall (Blu-ray/digitaalinen)
Knack (Blu-ray/digitaalinen)
Lego Marvel Superheroes (Blu-ray/digitaalinen)
Madden NFL 25 (Blu-ray/digitaalinen)
Minecraft (digitaalinen)
N++ (digitaalinen)
NBA Live (Blu-ray/digitaalinen)
NBA 2K14 (Blu-ray/digitaalinen)
Need for Speed: Rivals (Blu-ray/digitaalinen)
Pinball Arcade (digitaalinen)
Planetside 2 (digitaalinen)
Pool Nation Extreme (digitaalinen)
ResoGun (digitaalinen)
Skylanders: Swap Force (Blu-ray/digitaalinen)
Super Motherload (digitaalinen)
The Playroom (valmiiksi asennettuna)
Tiny Brains (digitaalinen)
Warframe (digitaalinen)
War Thunder (digitaalinen)[/spoiler]

Vuoden 2014 keväällä on luvassa myös paljon uusia pelejä mm. Sonyn Driveclub ja Infamous: Second Son, sekä Ubisoftin Watch Dogs.

Aiheesta lisää:

PS4 suomenkieliset kotisivut.
PlayStationin Youtube-kanava
Valtteri Hyttinen esittelee PS4-konsolia Digiexpoilla.

*Muokkausia tulossa aina tarpeen mukaan*

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eli tähän ketjuun saa postailla kaikkea PS4-aiheisia juttuja. Konsolisotimista voi harrastaa jo tuolla Next-Gen -ketjussa, joten kaikki ylimääräinen sinne.

Itse olen ennakkotilannut konsolin ja odotan kuumeisesti 29.päivää. Killzone & Resogun tulen launchissa hommaamaan, etenkin Resogun teki itselleni suuren vaikutuksen Digiexpoilla. Knack vaikutti aluksi hyvin mielenkiintoiselta nimikkeeltä, mutta peli sai tänään hyvin myrskyisän vastaanoton amerikkalaisilta pelimedioilta, joten päätin jättää pelin toistaiseksi väliin. Kingdom Hearts 3 on tällä hetkellä minun odotetuin peli PS4:lla, mutta sitä saadaan varmasti odotella vielä seuraavat 2-3 vuotta.

Lupaavan olonen vehje ja näin tech intoilijana tekis melkein mieli ostaa, MUTTA... Eipä juuri mielenkiintoisia pelejä julkaisussa joten lykkääntyy osto ensivuoteen. Tietty jos en pelikelpoista myllyä omistaisi niin saattaisi olla täysin toinen ääni kellossa.

Julkasu pelit ovat kyllä.... Pakko sanoa että omaan makuun todella kuraa. AC: IV pelaillaa pari päivää ja sitte jääki konsoli pölyyntymään vähäksi aikaa. Silti suht innoissaa julkasusta onhan se kuitenkin upouusi masiina jonka parissa tullaan viettämään tulevien vuosien kuluessa todella paljon aikaa : D

Mitens muuten onko jengille tullut jo näitä "Nouda pleikkarisi 29 päivä sieltä ja sieltä" viestejä? Itse ennakkotilasin konsolin kuukausia sitten Puolenkuunpeleistä mutta vielä ei sieltä ole mitään kuulunut sen jälkeen..

Iski paniikki aikaisemmin kun kuulin konsolien olevan loppuunmyyty. Sen seurauksena tilasin vikkelästi Shadow Fall bundlen, toisen DualShock 4:n ja Fifa 14. Näil näkymin vehkeen pitäis ilmestyy paikalliseen postiin 13.12.

Mielenkiinnolla odottelen mitä PS+ pystyy tarjoamaan ekana vuotena.

Jep, Verkkiksestä Killzone -paketti on loppuunmyyty. VPD:stä sitä vielä saa. Itse pistin juuri oman tilauksen sisään. Sitten odottelemaan Ellipsiksen tavoin joulukuun kolmattatoista päivää... :D

Onkohan tuo Contrast mistään päin kotoisin? No, pian saamme tietää. Kuuluuhan tuohon Killzone -pakettiin muuten se 14 päivän Plus -jäsenyys?

Tuli myös tilattua VPD:n Killzone-bundle! Olisi varmaan jäänyt konsolin osto ensi vuoteen, mutta kun verottaja päätti olla ystävä ja muistaa näin joulun alla, niin mikä ettei. Jossain vaiheessa tämä kuitenkin olisi tullut ostettua. Julkaisupelien liuta ei kyllä hyvältä näytä. Saattaa joulumuori laittaa vielä call of dutyn pukinpussiin, kun pari edellistäkin olen vaimolta saanut lahjaksi. Saapa nähdä. Killzonea nyt ainakin tulee jouluna pelailtua.

Kyllähän tämä näistä nexgen-konsoleista on ehdottomasti kiinnostavin, mutta ei auta kuin sanoa, että onneksi en ennakkotilannut.. Ohjain on uberhieno ja konsolin design muutenkin tyylikkäin kolmesta (tai kahdesta, riippuu keneltä kysytään) omaan makuun, tekniikka kunnossa jne. mutta ne julkaisupelit eivät ole mitenkään erityisen mahtavia eikä niitä ole mitenkään hirveästi (tosin kukapa muuta odottikaan?). Itse en ainakaan ajattele että joo julkaisupeli, kyllä sille nyt vähän voi antaa anteeksi, vaikka ei olekaan laadultaan ihan sitä mitä odotin tai, että en mä sitä nyt muuten ostaisi, mutta kun ei ole parempaakaan tarjolla. Surullista, että jotkut tuntuvat ajattelevan näin, ja ostavat pelin vaikka ei kiinnostakaan.. Niin no, katsellaan vuoden tai kahden päästä kun laatupelejä on konsolille mittava määrä ja muutenkin kaikki alkuhässäkät on saatu pois alta. Sillä välin voi hyvin pelata rästiinjääneet PS3-pelit pois alta, ja uudet tittelit voi pelata hyvin pc:llä, ja katsoo jos tänä vuonna ostaisi vielä mukaan 3DS:n tai WiiU:n.

Julkaisupelit on siitä vähän typeriä että tuntuu että niissä on tärkeintä aina se grafiikka. Killzonekaan tuskin kauheasti tarjoaa uutta jos unohdetaan se kiilto siitä päältä. Tai mitä uutta InFamous tarjoaa sarjaansa? On jotenkin outoa että harvoin yksikään kehittäjä päättää, että "nyt on hyvä idea peliksi, mitä jos tehdään uuden konsolin julkaisuun tämä".

Onhan uudessa raudassa aina opettelua, ehkä ne sitten sitä pelkäävät ja kun ilmeisesti kuitenkin ne dev-laitteet tulevat aika myöhäisessä vaiheessa verraten jo vuosia ulkona olleeseen laitteeseen, niin voihan se kiirekin vaikuttaa. Panostavat sitten siihen mikä tulee "automaattisesti" uuden raudan mukana, eli parempi ulosanti ja muuten peli on aika lailla samaa kuin aiemmin (kun siis vielä yleensä ovat niitä jatko-osia).

Kyllä minua tuo InFamous kiinnostaa, erityisesti kun aiemmat pelaamatta, mutta Killzone ei erityisemmin. Dead Rising 3 taas innostaa siitä huolimatta että on joidenkin mielestä ala-arvoinen next-genin tuotteeksi. Tämä kuitenkin tarjoaa jotain muuta kuin massa fps-kamaa.

Toivottavasti ei kauheasti mennyt aiheen ohitse mutta lähinnä aiemman kirjoittajan takia ja kirjoittamieni syiden kautta myöhempään siirtyneen PS4:n hankintani vuoksi tuli nyt tällainen juttu mieleen. Kyllä se laite pöydälleni ilmestyy aika lailla siinä vaiheessa kun Uncharted-sarja tekee tulonsa vehkeelle. Silloin on pelivalikoima muutenkin jo hieman kasvanut.

Eli... Dead Rising 3 on hyvä mutta InFamous:SS on huono. Mitä uutta Dead Rising tarjoaa sarjaan?

Makuasioitahan nämä toki ovat. Itse pidän molemmista InFamous peleistä mutta Dead Risingia koitin Off The Recordin muodossa ja se oli niin kankeaa pökkelöintiä että pian alun jälkeen jäi kesken.

Ison rahan konsolibisneksessä riskien ottaminen julkaisussa on sellaista arpapeliä että harva uskaltaa. Kaikki munat on yhdessä korissa ja tutuilla nimikkeillä on sitten lopulta ehkä kumminkin helpompi kosiskella isoja massoja.

Eipä sillä että PS4:n julkaisupelit kovin loistavia olisivat minunkaan mielestäni mutta jos maaliskuussa julkaisevat jonkinlaisen bundlen uuden InFamousin ilmestyessä niin mielelläni sellaisen hankkisin. Ennen kevättä uutta konsolia en osta kuitenkaan.

Infamous Secon son ainakin pelivideoiden ja trailereiden puolesta muuttaa kyllä aika paljonkin. Dead riding 3 muuttuu mielestäni huonompaan suuntaan.

Tässä muuten uusi gameplay video infamouksesta: http://www.youtube.com/watch?v=HdYI993lNcw

Hyvältä näyttää sekä DR3 että uusin inFamous, että eiköhän kummatkin tule sitten joskus ostettua. Mitään kiirettä konsoliostoksille ei kuitenkaan ole, antaa pelikirjaston kasvaa ja hinnan alentua, 7.sukupolven peleissä riittää vielä vallan mainiosti vuosiksi pelattavaa. Katsotaan sitten jos/kun Slim-mallit molemmista konsoleista vuosien päästä saapuvat kauppoihin, tässä menneessä sukupolvessakin PS3-slim tuli ostettua vasta 2011 kun hinta oli laskenut sinne 200 euroon.

Mutta täytyy tosiaan sanoa, että on PS4 kuitenkin jo nyt huomattavasti houkuttelevampi ostos kuin mitä PS3 600-700e hintaan oli 2007 julkaisussaan ja vaikka julkaisupelitarjonta jäi vähän köyhäksi, niin kyllä Shadow Fall ja Resogun kuitenkin paremmilta julkaisupeleiltä vaikuttavat kuin Resistance ja Motorstorm.

Lainaus käyttäjältä Balnazzard

Mutta täytyy tosiaan sanoa, että on PS4 kuitenkin jo nyt huomattavasti houkuttelevampi ostos kuin mitä PS3 600-700e hintaan oli 2007 julkaisussaan ja vaikka julkaisupelitarjonta jäi vähän köyhäksi, niin kyllä Shadow Fall ja Resogun kuitenkin paremmilta julkaisupeleiltä vaikuttavat kuin Resistance ja Motorstorm.

Näinhän se on, ja vaikka en muistakaan millaisia arvosteluita Resistance ja Motorstorm saivat aikoinaan (Motorstorm taisi kuitenkin olla varsin kehuttukin peli aikoinaan..?) niin onhan se selvää, että PS4:n ja Xbonen julkaisuikkuna on huomattavasti paremman tuntuinen kuin edellisellä sukupolvella. Ihmiset eivät vain tunnu ymmärtävän, että jos peli saa 7/70 pistettä kymmenestä tai sadasta niin se on edelleen hyvä, todellakin pelaamisen arvoinen titteli. En ymmärrä, miten joillekin tämä ei tunnu uppoavan kalloon vaan peli on automaattisesti ostokelvoton tai alelaarikamaa jos pisteitä on alle 90. Huomaa kyllä, että peliharrastajien todellisuudentaju on löystynyt, kun heti jos AAA+ peli saa alle 90 pistettä niin kyseessä on maailmanloppu suunnalta tahi toiselta. Kovemmat kriteerit huippuarvosanoille prkl!

Lainaus käyttäjältä PussikissaHelvetistä

Näinhän se on, ja vaikka en muistakaan millaisia arvosteluita Resistance ja Motorstorm saivat aikoinaan (Motorstorm taisi kuitenkin olla varsin kehuttukin peli aikoinaan..?)

Saihan tuo sellaista tasaista kasia, seiskaa ja jostain jopa ysiä muistaakseni. Itse silloin vielä varsin aktiivisena tilt-tv:n seuraajana hypetyin ko. pelistä aika julmetusti kaikkien niiden ensitestien ja vilkaisujen ansiosta. Lopputulos oli aika pettymyksen ja ihan ok -tason rajamailla. "Tässäkö on tämä hd-grafiikka?" muistan ihmetelleeni ja mitä silloin ikää oli 14 vuotta vissiin joten en minä ainakaan osannut arvata, että pelaisin tismalleen samalla laitteella RDR:ää, GTA:ta, Unchartedia ja mitä muita huippuhyviä silmäkonvehtipelejä. Muuten Motorstorm oli hyvin perusmeininkiä joka osa-alueella vaikka olihan siinä tujaus enemmän extreme-henkeä mukana.

Itse en osta ps4:ää tämän vuoden puolella ja siihen syy löytyykin jo monen suusta tulleena. Julkkaripelit ja pelit ylipäätään horisontissa eivät ole saaneet väpättämään juuri lainkaan. Jos ja kun tällä hetkellä vain cross-plättien next gen versiot ovat niitä joita oikeasti tekisi mieli päästä kokeilemaan, niin ei se itselle riitä syyksi ostaa konsolia. Killzone-sarja ei ole koskaan iskenyt, eikä uusin osakaan vakuuta kun ei sarjan pelit kiinnosta. Sama pätee Infamousiin, joista sentään ensimmäisen osan kituutin läpi. Sinällään kuitenkin mukavaa, että jos on näiden pelisarjojen fani niin tämähän on suoraa hunajaa. Uusi rauta ja vanha tuttu tyyli ennen kuin hypätään kokonaan uusiin nimikkeisiin.

Viimeistään uuden Unchartedin tullessa taitaa olla jo pakko-ostos tämä laite vaikkakin edelleen kismittää, että sieltä tulee taas uutta osaa. Okei, sarja on pysynyt hyvin koossa ei lisäosan lisäosan spin offia ole joka jouluksi puskettu ulos. Silti nyt jos koskaan olisi taas hyvä hetki aloittaa puhtaalta pöydältä ja luoda jotain uutta. Tiedän että se voisi hyvinkin näkyä pelin laadussa, kun resurssit keskitettäisiin uuden maailman, hahmojen ja ideoiden ympärille. Täytynee siis koittaa pysyä vahvana ja äänestää kukkarollaan. Niitä uusia kokemuksia kumminkin minä uudelta raudalta haluaisin.

Lainaus käyttäjältä ouroboros

Eli... Dead Rising 3 on hyvä mutta InFamous:SS on huono. Mitä uutta Dead Rising tarjoaa sarjaan?

Eipä laiteta sanoja suuhun. Ei todellakaan vaikuta sen huonommalta kuin DR3:kaan.

Onhan tuo tekstini vähän huonosti jäsennelty ja ilmaistukin mutta missään vaiheessa en kyllä nostanut DR3:a InFamouksen yli. Kyseisessä (kolmannessa) kappaleessahan juuri kerron kuinka kyseiset pelit silti kiinnostavat VAIKKA ovat niitä jatko-osia, joita tavallaan kritisoin kun niillä pitää nextgenikin käynnistää. InFamous oli Killzonen kanssa samassa (alku)kappaleessa vain sen takia että juttuni lähti aiheen mukaisesti PS4-keskusteluna mutta joka jo ensimmäisestä kappaleesta lähtien ihan yleisesti pohti jatko-osiin panostamista, jolloin oli minulle loogista ottaa siihen myös varsinaisen aiheen ulkopuolelta myös kilpailevan konsolin nextgen jatko-osa. Tämä tosin tuli mukaan vasta tuossa kolmannessa kappaleessa, jossa lähinnä kerroin mitkä nextgen-pelit innostaa. Itse asiassa voisi jopa tulkita että DR3 olisi se vielä huonompi vaihtoehto tekstissäni sanavalinnalla "siitä huolimatta että on joidenkin mielestä ala-arvoinen next-gen tuotteeksi" ja kaiken lisäksi jatko-osa. Toivottavasti tämä vähän selitti mitä yritin kirjoittaa. Ehkä koin asiakseni perustella DR3:a kun siitä on jonkun verran negatiivisuutta ollut liikkeellä. InFamous ei taas mielestäni edes tarvitse lisäpuolustusta, se kun tuntuu jo yleisestikin olevan ihmisten mielestä hyvä.

Tuli tuossa katteltua yhden miekkosen PS4:n Resogun-streamia Ustreamista, ja pakko sanoa että vaikka aluksi en pitänyt striimausmahdollisuutta minkäänlaisena ominaisuutena ja luulin, että ihmiset eivät sitä paljoa tule käyttämään niin oli tuo aika kivaa kysellä tältä kaverilta kuulumiset ja päivän tapahtumat (no en ny oikeesti mitään henkilökohtaista kysellyt, mutta noin periaatteessa).

Itelle konsoli tulee aikaisintaan Infamousin julkaisussa, mutta olen jo nyt aika paljon kiinnostunut. Toisaalta nykygen pitää tarpeeksi kauan otteessa kiitos/ei kiitos Sonylle, koska toitte uuden oikean Ratchetin ja itsenäisyyspäivänä vielä GT6. Ja sitten on vielä se BF3 MP............. [huokaisee]

ilmeisesti niitä ps4 konsoolia on sitten aika paljon lauennu

IMAGE(http://i.imgur.com/ob3DwA5.jpg)

Lainaus käyttäjältä frozen

ilmeisesti niitä ps4 konsoolia on sitten aika paljon lauennu

Mä olen kyllä ruvennut jo miettimään että pitäiskö vaihtaa ennakkotilaus Xbox Oneen, en meinaan jaksa sitä samaa palautus rumbaa mitä oli Xbox 360:n kanssa.

Lainaus käyttäjältä PussikissaHelvetistä

Ihmiset eivät vain tunnu ymmärtävän, että jos peli saa 7/70 pistettä kymmenestä tai sadasta niin se on edelleen hyvä, todellakin pelaamisen arvoinen titteli. En ymmärrä, miten joillekin tämä ei tunnu uppoavan kalloon vaan peli on automaattisesti ostokelvoton tai alelaarikamaa jos pisteitä on alle 90. Huomaa kyllä, että peliharrastajien todellisuudentaju on löystynyt, kun heti jos AAA+ peli saa alle 90 pistettä niin kyseessä on maailmanloppu suunnalta tahi toiselta. Kovemmat kriteerit huippuarvosanoille prkl!

Nyt tulee kyllä tekstiä siihen malliin kuin luulisit laittavan mukamas jonkinlaisia faktoja pöytään. Toki jos luen yhden arvostelun ja peli saa 7 ei se tarkoita vielä mitään. Mutta jos niitä 7:n arvosanoja tulee sadasta arvostelusta 100 kappaletta niin silloin on jokin vialla. Mielipiteitä on erilaisia ja jokin uppoaa paremmin toisiin kuin muihin, mutta jos keskiarvo pelin arvosteluista lähentelee 7:ää niin silloin voin 95% varmasti sanoa, että aikani menisi enemmän tai vähemmän hukkaan pelatessani pelin läpi. Toki pelin kehitykseen on edelleen nähty suunnattomasti vaivaa ja siinä on varmasti monia asioita toteutettu hyvin, mutta se ei yksinkertaisesti riitä minun aikani kuluttamiseen. Tarjonta on älyttömän laaja, rima on korkealla ja aika on rajallista. Jos antaisin mahdollisuuden kaikille alle 8 arvostelluille peleille niin aikani ei riittäisi mihinkään muuhun kuin pelaamiseen. Tämän takia pelit joita pelaan yleensä saavat vähintään keskimäärin 85 pistettä ja siitä yli. En todellakaan ymmärrä, jos jonkun mielestä ajattelutapani on jotenkin suppea tai epälooginen.

Samaisessa NeoGaf langassahan olivat muutkin kyselleet Amazonista, että pitääkö tuo tieto paikkansa ja vastaus oli ettei moisesta oltu kuultu edes. Eli aika hyvin saanut tämä yksi kaveri tiedon Sonylta ja hyvin tuntuu tämä kuva olevan ainut mikä on lähtenyt leviämään.

Ei kannata liittyä tähän hysteriaan mukaan, odotellaan kunnon tietoa eikä uskota jokaista huhua mikä netissä pyörii. http://www.forbes.com/sites/insertcoin/2013/11/16/social-media-making-it-hard-to-gauge-scope-of-ps4s-technical-difficulties/

Ja jos haluaa jotain kunnon meininkiä huhuihin väkisin, niin olkaat hyvä : http://www.ign.com/boards/threads/foxconn-intern-student-in-yantai-china-claimed-to-make-bad-ps4-consoles-thee-months-ago.453522435/

Lainaus käyttäjältä xtpro+

Lainaus käyttäjältä PussikissaHelvetistäIhmiset eivät vain tunnu ymmärtävän, että jos peli saa 7/70 pistettä kymmenestä tai sadasta niin se on edelleen hyvä, todellakin pelaamisen arvoinen titteli. En ymmärrä, miten joillekin tämä ei tunnu uppoavan kalloon vaan peli on automaattisesti ostokelvoton tai alelaarikamaa jos pisteitä on alle 90. Huomaa kyllä, että peliharrastajien todellisuudentaju on löystynyt, kun heti jos AAA+ peli saa alle 90 pistettä niin kyseessä on maailmanloppu suunnalta tahi toiselta. Kovemmat kriteerit huippuarvosanoille prkl!

Nyt tulee kyllä tekstiä siihen malliin kuin luulisit laittavan mukamas jonkinlaisia faktoja pöytään. Toki jos luen yhden arvostelun ja peli saa 7 ei se tarkoita vielä mitään. Mutta jos niitä 7:n arvosanoja tulee sadasta arvostelusta 100 kappaletta niin silloin on jokin vialla. Mielipiteitä on erilaisia ja jokin uppoaa paremmin toisiin kuin muihin, mutta jos keskiarvo pelin arvosteluista lähentelee 7:ää niin silloin voin 95% varmasti sanoa, että aikani menisi enemmän tai vähemmän hukkaan pelatessani pelin läpi. Toki pelin kehitykseen on edelleen nähty suunnattomasti vaivaa ja siinä on varmasti monia asioita toteutettu hyvin, mutta se ei yksinkertaisesti riitä minun aikani kuluttamiseen. Tarjonta on älyttömän laaja, rima on korkealla ja aika on rajallista. Jos antaisin mahdollisuuden kaikille alle 8 arvostelluille peleille niin aikani ei riittäisi mihinkään muuhun kuin pelaamiseen. Tämän takia pelit joita pelaan yleensä saavat vähintään keskimäärin 85 pistettä ja siitä yli. En todellakaan ymmärrä, jos jonkun mielestä ajattelutapani on jotenkin suppea tai epälooginen.

Minä ainakin ostan niitä pelejä mitkä ovatherättäneet mielenkiintoni, en mitän muuta ja ihan sam onko saanut 10 vai 100 pistettä. Mutta jos ei vaan kiinnosta, vaikka olisi saanut sen yli 90 niin en osta. Esimerkki GTA V tosi hyvä peli, mutta en ole kiinnostunut yhtään, joten en hanki. En mieti yhtään pisteitä vaan sitä itse pelin ideaa. Moni peli josta pidän suunnattomasti on saanut surkeita arvosteluja.

Lainaus käyttäjältä kurrinen123

Minä ainakin ostan niitä pelejä mitkä ovatherättäneet mielenkiintoni, en mitän muuta ja ihan sam onko saanut 10 vai 100 pistettä. Mutta jos ei vaan kiinnosta, vaikka olisi saanut sen yli 90 niin en osta. Esimerkki GTA V tosi hyvä peli, mutta en ole kiinnostunut yhtään, joten en hanki. En mieti yhtään pisteitä vaan sitä itse pelin ideaa. Moni peli josta pidän suunnattomasti on saanut surkeita arvosteluja.

Joo ei se suuri pistemäärä takaa todellakaan sitä että pidän pelistä, mutta alhainen pistemäärä kyllä antaa tarpeeksi suuntaa minulle kannattaako osto vai ei. Ymmärrän toki ajatustapasi ja että sinulla saattaa olla erilaiset mieltymykset kuin minulla :) GTA V tuli hankittua korkeiden arvosanojen takia, mutta enpä ole edelleenkään sitä läpäissyt.

Liittyen PS4:ään; olen tätä kailottanut aiemminkin pelaajan sivuilla, mutta löytyykö täältä keskustelualuuelta ketään BF4:n moninpelistä kiinnostunutta henkilöä peliseuraksi? Minulla on tällä hetkellä yksi kaveri, jonka kanssa pääsee heti julkaisussa pelailemaan, mutta seuraa kaivattaisiin vielä kipeästi!

Lainaus käyttäjältä xtpro+

Nyt tulee kyllä tekstiä siihen malliin kuin luulisit laittavan mukamas jonkinlaisia faktoja pöytään. Toki jos luen yhden arvostelun ja peli saa 7 ei se tarkoita vielä mitään. Mutta jos niitä 7:n arvosanoja tulee sadasta arvostelusta 100 kappaletta niin silloin on jokin vialla. Mielipiteitä on erilaisia ja jokin uppoaa paremmin toisiin kuin muihin, mutta jos keskiarvo pelin arvosteluista lähentelee 7:ää niin silloin voin 95% varmasti sanoa, että aikani menisi enemmän tai vähemmän hukkaan pelatessani pelin läpi. Toki pelin kehitykseen on edelleen nähty suunnattomasti vaivaa ja siinä on varmasti monia asioita toteutettu hyvin, mutta se ei yksinkertaisesti riitä minun aikani kuluttamiseen. Tarjonta on älyttömän laaja, rima on korkealla ja aika on rajallista. Jos antaisin mahdollisuuden kaikille alle 8 arvostelluille peleille niin aikani ei riittäisi mihinkään muuhun kuin pelaamiseen. Tämän takia pelit joita pelaan yleensä saavat vähintään keskimäärin 85 pistettä ja siitä yli. En todellakaan ymmärrä, jos jonkun mielestä ajattelutapani on jotenkin suppea tai epälooginen.

Mutta kuten sanoin, seiskan arvosana on edelleen hyvä peli 1-10 asteikolla, joten en ymmärrä miten pelissä voisi silloin olla sen kummempia vialla arvostelijan mielestä, tämänhän sanoo ihan järkikin. 5 on keskinkertainen (eli ei huono vieläkään jne.) ja siitä eteenpäin peli on arvostelijan mielestä pelaamisen arvoinen, ja siitä alaspäin peli on huono, eikä täten pelaamisen arvoinen tai alelaarikamaa. Toki, jos olet havainnut, että jos MC-keskiarvo ei ole 80-90 ja se on huono sinun mielestäsi niin mikäs siinä. Mutta olen edelleen sitä mieltä, että arvostelijoiden pitäisi tiukentaa kriteerejä, että millä näitä kärkipäiden arvosanoja jaellaan, että 70:n pisteen peliä ei heti teilattaisi paskaksi kuluttajen keskuudessa.

Ja ei, en ole sanonut yhden yhtäkään faktaa teksteissäni.

Onko muuten tiedossa alkaako PS4;n tukemaan jossain vaiheessa isossa määrin hiiri+näppis-komboa? Lähinnä tuli mieleen edellisen sivun BF4-kyselystä ja muutenkin tuntuu aika FPS-painotteinen olevan koko konsoli tällä hetkellä.

Lainaus käyttäjältä ExPReS

Onko muuten tiedossa alkaako PS4;n tukemaan jossain vaiheessa isossa määrin hiiri+näppis-komboa? Lähinnä tuli mieleen edellisen sivun BF4-kyselystä ja muutenkin tuntuu aika FPS-painotteinen olevan koko konsoli tällä hetkellä.

Se on täysin pelinkehittäjien asia, että jo PS3 tukee sitä, mutta kun pelinkehittäjät eivät ole jaksaneet käyttää sitä niin sitä ei kovin monessa pelissä ole. Mutta esim Dust ilmais pelissä on hiiri näppis kombo mahdollinen vaihtoehto tai ainakin hiiri, mutta luulisin että näppiskin olisi, eihän siinä muuten olisi järkeä.

Lainaus käyttäjältä ExPReS

Onko muuten tiedossa alkaako PS4;n tukemaan jossain vaiheessa isossa määrin hiiri+näppis-komboa? Lähinnä tuli mieleen edellisen sivun BF4-kyselystä ja muutenkin tuntuu aika FPS-painotteinen olevan koko konsoli tällä hetkellä.

FPS pelejä pystyy ihan hyvin pelaamaan pädillä ja ne jotka eivät osaa, voivat pelata FPSsät PC:llä. Kyllähän sieltä varmaan on taas niitä frag ohjaimia yms tulossa, mutta toivottavasti ei mikä tahansa hiiri+näppis kombo tule toimimaan PS4:lla.

Lainaus käyttäjältä gurgi+

FPS pelejä pystyy ihan hyvin pelaamaan pädillä ja ne jotka eivät osaa, voivat pelata FPSsät PC:llä. Kyllähän sieltä varmaan on taas niitä frag ohjaimia yms tulossa, mutta toivottavasti ei mikä tahansa hiiri+näppis kombo tule toimimaan PS4:lla.

Milläs ihmeen tavalla se on sulta pois, jos sellainen hiiri+näppis combo toimisikin PS4:llä? Toivottavasti kirjoitit hiukan väärin tuon viimeisen lauseesi, koska muuten se oli kyllä naurettavin kommentti mitä olen vähään aikaan lukenut.

Lainaus käyttäjältä gurgi+

Lainaus käyttäjältä ExPReSOnko muuten tiedossa alkaako PS4;n tukemaan jossain vaiheessa isossa määrin hiiri+näppis-komboa? Lähinnä tuli mieleen edellisen sivun BF4-kyselystä ja muutenkin tuntuu aika FPS-painotteinen olevan koko konsoli tällä hetkellä. FPS pelejä pystyy ihan hyvin pelaamaan pädillä ja ne jotka eivät osaa, voivat pelata FPSsät PC:llä. Kyllähän sieltä varmaan on taas niitä frag ohjaimia yms tulossa, mutta toivottavasti ei mikä tahansa hiiri+näppis kombo tule toimimaan PS4:lla.

Eihän tässä osaamisesta ollut kyse, vaan siitä millä niitä on luontevampaa pelata. Vai onko se sinulta pois joku vetää hiiri+näppis-kombolla? Ei ainakaan pitäisi koska padilläkin voi pelata ihan hyvin.

Kyllä se vähän on muilta pois.. tosin konsoleilla aim-assist lienee varsin yleinen MP FPS-peleissä? Ei siitä mihinkään pääse että on se hiiri tarkempi input-metodi kuin tatti. Konsoli FPS:ssä on se kiva puoli, että tietää kaikkien pelaavan pitkälti samoilla varusteilla. Jos ei huomioida aim-assistia, niin väittäisin että saman tasoinen pelaaja veisi kyllä loppuserveriä aika helposti jos ko. henkilöllä olisi hiiri/näppis-kombo ja muilla pädit.

En nyt väitä mitään "lol pädinobot!"-settiä ja suurimman eron tekee varmaan pelaaja itse, mutta siksi yllä oleva esimerkki edellytti saman tasoisia pelaajia. Itse harrastan urheiluammuntaa, joten lainaan analogian sieltä: moni ase on tarkempi kuin ampujansa, mutta ei siitä halvasta venäläisestä sohlosta saa millään yhtää tarkkaa kuin 3000€ kivääristä, joka on rakennettu kilpa-ammuntaa varten. Huono ampuja ei välttämättä pärjää kalliimmalla paljoa paremmin, mutta se ei sikäli analogiaa heikennä :P Ja tämä analogia taas ei tarkoita mitään "glorious PC master race" scheissea, vaan ihan sitä että shoottereissa tähtäämiseen nuo kaksi input-metodia ovat niin eri planeetalta, etten niitä ihan heti vertailisi saumattomasti.

Lainaus käyttäjältä Core

Kyllä se vähän on muilta pois.. tosin konsoleilla aim-assist lienee varsin yleinen MP FPS-peleissä? Ei siitä mihinkään pääse että on se hiiri tarkempi input-metodi kuin tatti. Konsoli FPS:ssä on se kiva puoli, että tietää kaikkien pelaavan pitkälti samoilla varusteilla. Jos ei huomioida aim-assistia, niin väittäisin että saman tasoinen pelaaja veisi kyllä loppuserveriä aika helposti jos ko. henkilöllä olisi hiiri/näppis-kombo ja muilla pädit.

En nyt väitä mitään "lol pädinobot!"-settiä ja suurimman eron tekee varmaan pelaaja itse, mutta siksi yllä oleva esimerkki edellytti saman tasoisia pelaajia. Itse harrastan urheiluammuntaa, joten lainaan analogian sieltä: moni ase on tarkempi kuin ampujansa, mutta ei siitä halvasta venäläisestä sohlosta saa millään yhtää tarkkaa kuin 3000€ kivääristä, joka on rakennettu kilpa-ammuntaa varten. Huono ampuja ei välttämättä pärjää kalliimmalla paljoa paremmin, mutta se ei sikäli analogiaa heikennä Ja tämä analogia taas ei tarkoita mitään "glorious PC master race" scheissea, vaan ihan sitä että shoottereissa tähtäämiseen nuo kaksi input-metodia ovat niin eri planeetalta, etten niitä ihan heti vertailisi saumattomasti.

Okei myönnetään, että ihan hyvä pointti. En itse ole niin paljoa FPS-moninpelejä pelannut, joten ei tullut mieleen tuota ongelmaa. Toisaalta olisiko mahdotonta hoitaa asia niin ettei noissa moninpelimatseissa tukea hiiri+näppis combolle olisi, mutta muuten saisi pelaaja pelata miten itse halajaa? Todennäköisesti ei, mutta se on taas eri asia jaksaako kehittäjät nähdä vaivaa tällaisen vaihtoehdon luomiseksi ja olisiko sille tarpeeksi kysyntää. Joka tapauksessa, jos gurgi tuota asiaa juuri tarkoitit niin sitten perun sanani edellisestä kommentistani.

Olisi hyvä, jos moninpeleissä toimisivat ainoastaan ohjaimet. Hiiri ja näppis-yhdistelmät sitten ainoastaan yksinpeleissä. Silloin ei tulisi liikaa "eriarvoisuutta" moninpeleissä.

Ja Corelle tuosta tähtäysavustus-jutusta: Killzone: Shadow Fallin tapauksessa kehittäjät ovat ainakin videoissa kertoneet, että uusi ohjain on niin tarkka, ettei tähtäysavustuksia tarvita lainkaan.

Jos uusi pad on niin tarkka, niin eihän silloin suurta eriarvoisuutta edes pääse syntymään? Eihän muutenkaan kaikki pelaa esimerkiksi samoilla pingeillä, joten siitäkin tulee jo eriarvoisuutta.

Lainaus käyttäjältä xtpro+

Okei myönnetään, että ihan hyvä pointti. En itse ole niin paljoa FPS-moninpelejä pelannut, joten ei tullut mieleen tuota ongelmaa. Toisaalta olisiko mahdotonta hoitaa asia niin ettei noissa moninpelimatseissa tukea hiiri+näppis combolle olisi, mutta muuten saisi pelaaja pelata miten itse halajaa? Todennäköisesti ei, mutta se on taas eri asia jaksaako kehittäjät nähdä vaivaa tällaisen vaihtoehdon luomiseksi ja olisiko sille tarpeeksi kysyntää. Joka tapauksessa, jos gurgi tuota asiaa juuri tarkoitit niin sitten perun sanani edellisestä kommentistani.

Moninpelien tasapainoa ajattelin, olisi pitänyt vähän tarkentaa. Niin eihän minulla ole mitään hiiri+näppäimistöä vastaan, jos se hoidetaan fiksusti samalla tavalla kuin esim. Unreal Tournament 3 ps3lla, jossa oli serverit erikseen pädeille ja hiiri+näppikselle.

Lainaus käyttäjältä ExPReS

Jos uusi pad on niin tarkka, niin eihän silloin suurta eriarvoisuutta edes pääse syntymään? Eihän muutenkaan kaikki pelaa esimerkiksi samoilla pingeillä, joten siitäkin tulee jo eriarvoisuutta.

Ei mulla ollut mikään tarkoitus ylistää Pleikkarin uutta ohjainta maasta taivaisiin, jos niin luulit. Kerroin vain, miten videoissa on sanottu.

Eikä ohjain ikinä pääse tarkkuudessa (tai ainakaan nopeudessa) samalle tasolle hiiren ja näppiksen kanssa.

Kuulostaa kyllä houkuttelevalta yksinpeliä silmällä pitäen. Hard / veteran -vaikeustasot saisivat ihan uusia ulottuvuuksia, kun pääsisi kokeilemaan hiiri+näppis -kombolla. Moninpelissä mielestäni tulisi kaikilla olla sama setup. Omat servut näppäilijöille ja hiiren heiluttajille ei kuulosta huonolta idealta. Ottakaamme asia esille seuraavassa Sonyn board meetingissä, not.

Kylläpä muuten voi olla aikuinen mies olla kärsimättömän innoissaan tulevasta. Laitteen ja pelien revikoita on tullut kahlattua sivukaupalla uskomattomalla lapsuuden innolla, kuin Pelimestaria aikanaan. Peleille en edelleenkään lataa odotuksia, mutta perhana kun syyhyttää. Haluaisin vain jo käynnistää toivon mukaan toimivan PS4:n ja käydä audiovisuaaliseen päättymättömään tanssiin. Ottaa vastaan uuden tekniikan tuoreen tuulahduksen, nauttia puhdasta hekumaa hohkaavasta, uuden sukupolven ihmeellisestä, maailmoja pelastavasta eternaalisesta ihmeiden imperiumista. Haluaisin nousta bittiloisteen korkeimmalle aallonharjalle, mihin katseeni sieltä kiinnittyisikään, olisi se vain teräväpiirron tarkkaa, joka aistia syleilevää laajakuvaa vailla sahalaitaa. PS4:n supertehokkaan raudan lähes unenomaisen rauhallisesti hyrrätessä ei pääse edes lataustaukopaholainen keskeyttämään tätä loppumatonta ilottelua. Haluaisin asettaa käteni tuoreuttaan tuoksuvan ohjaimen ympärille ja tuntea sen värähtelyt. Palan halusta asettaa Killzoneni uuden rakkaani huulille ja seurata, kun hän imee sen kokonaan sisään ja lataa koko lastin sisuksiinsa. Joka aamu katson halveksien vanhaa pleikkariani, kun taitan aamukammastani piikin.

Lainaus käyttäjältä SEPPO-SILAKKA

Kylläpä muuten voi olla aikuinen mies olla kärsimättömän innoissaan tulevasta. Laitteen ja pelien revikoita on tullut kahlattua sivukaupalla uskomattomalla lapsuuden innolla, kuin Pelimestaria aikanaan. Peleille en edelleenkään lataa odotuksia, mutta perhana kun syyhyttää. Haluaisin vain jo käynnistää toivon mukaan toimivan PS4:n ja käydä audiovisuaaliseen päättymättömään tanssiin. Ottaa vastaan uuden tekniikan tuoreen tuulahduksen, nauttia puhdasta hekumaa hohkaavasta, uuden sukupolven ihmeellisestä, maailmoja pelastavasta eternaalisesta ihmeiden imperiumista. Haluaisin nousta bittiloisteen korkeimmalle aallonharjalle, mihin katseeni sieltä kiinnittyisikään, olisi se vain teräväpiirron tarkkaa, joka aistia syleilevää laajakuvaa vailla sahalaitaa. PS4:n supertehokkaan raudan lähes unenomaisen rauhallisesti hyrrätessä ei pääse edes lataustaukopaholainen keskeyttämään tätä loppumatonta ilottelua. Haluaisin asettaa käteni tuoreuttaan tuoksuvan ohjaimen ympärille ja tuntea sen värähtelyt. Palan halusta asettaa Killzoneni uuden rakkaani huulille ja seurata, kun hän imee sen kokonaan sisään ja lataa koko lastin sisuksiinsa. Joka aamu katson halveksien vanhaa pleikkariani, kun taitan aamukammastani piikin.

Sanoit kaiken sanottavan. Turha jatkaa tätä ketjua enää :D

PS4-kuume on kyllä erittäin korkealla tällä hetkellä. Se ei auttanut yhtään, että sain tänään postista lapun jossa ilmoitettiin yhden peleistäni olevan siellä (FIFA 14). Suorastaan kyrsii ajatus siitä, että pelini on siellä, mutta en pääse millään ilveellä pelaamaan sitä.

War Thunder tukee lentotikkuja ja Näppäimistöä+Hiirtä.

PS4 julkaisussa tulee järjestelmäpäivitys ja luultavasti tulee vielä toinenkin.

Lainaus

New in FW 1.51 :
Stability fixes
Minor UI overhaul
Now it states what are you downloading (patch,game).

Täältä löytyy paljon kivoja pikkutietoja.

Meikäläinen ennakkotilasi oman konsolini kesäkuussa NetAnttilasta, jolloin konsoleita myytiin 429€:lla ja se oli tuohon aikaan edullisin myyntihinta PS4:sta verratuna muihin suomalaisiin verkkokauppoihin. Hinta, toimitus- ja maksutapa ovat omasta mielestäni kohdallaan, mutta toimitusaika on jäänyt itselleni epäselväksi. "Ennakkotilausten toimitusaika on noin viikko myyntiintulopäivästä" lukee tilausvahvistuksessani. Eli saanko konsolin vasta viikko julkaisun jälkeen? En ole aiemmin tilannut tavaraa NetAnttilan puolelta.

Modet huomio! Ylimääräinen tuplapostaus

Lainaus käyttäjältä Andzerx+

Meikäläinen ennakkotilasi oman konsolini kesäkuussa NetAnttilasta, jolloin konsoleita myytiin 429€:lla ja se oli tuohon aikaan edullisin myyntihinta PS4:sta verratuna muihin suomalaisiin verkkokauppoihin. Hinta, toimitus- ja maksutapa ovat omasta mielestäni kohdallaan, mutta toimitusaika on jäänyt itselleni epäselväksi. "Ennakkotilausten toimitusaika on noin viikko myyntiintulopäivästä" lukee tilausvahvistuksessani. Eli saanko konsolin vasta viikko julkaisun jälkeen? En ole aiemmin tilannut tavaraa NetAnttilan puolelta.

Eipä siitä kannattane olla huolissaan, niissä on vain tuollainen "pelivara" jos syystä tai toisesta toimitukset viivästyvät. Esimerkiksi Wii U:n sai Netanttilasta tilattuna jo kaksi päivää ennen julkaisua.

Lainaus käyttäjältä Andzerx+

mutta toimitusaika on jäänyt itselleni epäselväksi. "Ennakkotilausten toimitusaika on noin viikko myyntiintulopäivästä" lukee tilausvahvistuksessani. Eli saanko konsolin vasta viikko julkaisun jälkeen? En ole aiemmin tilannut tavaraa NetAnttilan puolelta.

Tilasin samasta paikasta. Soitin viime viikolla niiden asiakaspalveluun ja kysyin asiasta. Sanoivat, että riippuu siitä milloin itse saavat koneita. Eli kunhan maahantuoja on ajoissa, pitäisi niiden olla julkaisupäivänä meillä.

Muussa tapauksessa epäili 2-4pv viivästystä korkeintaan. Julkaisupäivän ollessa perjantai yksikin päivä olisi jo tosin maanantai...

On toi PS4 laitteena tosi kiva, mutta ei sen pelit nyt NIIIN paljon paremmilta näytä, kuin edellisessä sukupolvessa. Killzone tietysti on jäätävän upea, mutta tosi asiassa todella upeita pelejä on nähty jo PS3:lla.

Mutta samalla täytyy todeta, että itse olen sen verran teknofetisisti, että kun pari päivää olen katsellut tv-tasolla lymyävää kaunotarta, niin ajatus pelaamisesta PS3:lla alkaa tuntua vähän retrolta. Ja retrohan on tunnetusti paskaa. Se ohjain on aika OK, ääniohjaus on ihan pop, videokuvan streamaaminen nettiin tosi jees ja käyttöliittymän sulavuus täyttä mannaa.

Mielettömän hyvä yksityiskohta on se kuulokeliitäntä ohjaimessa. Nyt ei tartte miettiä, että millä ihmeellä saisi peliäänet kuulumaan kajareista korvat blokkaavien luurien läpi, kun voi ottaa vanhan puhelimen kuulokemikrofonin ja kytkeä sen kapulan perään. Sitten vain asetuksista peliäänet kuulokkeisiin ja kaikki pelittää. Toisaalta voi käyttää sitä onnetonta rimpulaa, joka tulee konsolin mukana ja surround-äänet jylläävät samalla kun itse roikottaa nappia toisesta korvasta.

Eniten odotan sitä, kun ensi viikon perjantaina alkaa online-seuraa saapua linjoille. Killzonessa en ainakaan saanut minkäänlaista yhteyttä muodostettua servereihin, jotka ilmeisesti ovat kaikki jossain rapakon takana. Vaikka en olekaan mikään moninpelihirvi, niin kyllä se sosiaalinen puoli muuttaa nyt muotoansa, kun on ryhmä-chat ja moninpeli tuntuu muutenkin olevan paljon paremmin leivottuna koko konsolin DNA:han.

Aika ihana laite. Innolla odotan tuhansia ja tuhansia tulevia hyviä hetkiä sen kanssa.

Lainaus käyttäjältä jryi

On toi PS4 laitteena tosi kiva, mutta ei sen pelit nyt NIIIN paljon paremmilta näytä, kuin edellisessä sukupolvessa. Killzone tietysti on jäätävän upea, mutta tosi asiassa todella upeita pelejä on nähty jo PS3:lla.

Mutta samalla täytyy todeta, että itse olen sen verran teknofetisisti, että kun pari päivää olen katsellut tv-tasolla lymyävää kaunotarta, niin ajatus pelaamisesta PS3:lla alkaa tuntua vähän retrolta. Ja retrohan on tunnetusti paskaa. Se ohjain on aika OK, ääniohjaus on ihan pop, videokuvan streamaaminen nettiin tosi jees ja käyttöliittymän sulavuus täyttä mannaa.

Mielettömän hyvä yksityiskohta on se kuulokeliitäntä ohjaimessa. Nyt ei tartte miettiä, että millä ihmeellä saisi peliäänet kuulumaan kajareista korvat blokkaavien luurien läpi, kun voi ottaa vanhan puhelimen kuulokemikrofonin ja kytkeä sen kapulan perään. Sitten vain asetuksista peliäänet kuulokkeisiin ja kaikki pelittää. Toisaalta voi käyttää sitä onnetonta rimpulaa, joka tulee konsolin mukana ja surround-äänet jylläävät samalla kun itse roikottaa nappia toisesta korvasta.

Eniten odotan sitä, kun ensi viikon perjantaina alkaa online-seuraa saapua linjoille. Killzonessa en ainakaan saanut minkäänlaista yhteyttä muodostettua servereihin, jotka ilmeisesti ovat kaikki jossain rapakon takana. Vaikka en olekaan mikään moninpelihirvi, niin kyllä se sosiaalinen puoli muuttaa nyt muotoansa, kun on ryhmä-chat ja moninpeli tuntuu muutenkin olevan paljon paremmin leivottuna koko konsolin DNA:han.

Aika ihana laite. Innolla odotan tuhansia ja tuhansia tulevia hyviä hetkiä sen kanssa.

Ulkomailtako tilasit konsolin, kun nyt olet jo päässyt siihen käsiksi vai kuinka?

Lainaus käyttäjältä jryi

Mielettömän hyvä yksityiskohta on se kuulokeliitäntä ohjaimessa. Nyt ei tartte miettiä, että millä ihmeellä saisi peliäänet kuulumaan kajareista korvat blokkaavien luurien läpi, kun voi ottaa vanhan puhelimen kuulokemikrofonin ja kytkeä sen kapulan perään. Sitten vain asetuksista peliäänet kuulokkeisiin ja kaikki pelittää. Toisaalta voi käyttää sitä onnetonta rimpulaa, joka tulee konsolin mukana ja surround-äänet jylläävät samalla kun itse roikottaa nappia toisesta korvasta.

Jaa itselle kuuloke paikka ohjaimessa on ainoa napinan aihe, toivottavasti saadaan kunnon Bluetooth kuulokkeet mahdollisimman pian kauppojen hyllyille. Vielä parempaa jos vanhat sonyn kuulokkeet saan toimimaan konsolissa.

Lainaus käyttäjältä gurgi+

Lainaus käyttäjältä jryi
Mielettömän hyvä yksityiskohta on se kuulokeliitäntä ohjaimessa. Nyt ei tartte miettiä, että millä ihmeellä saisi peliäänet kuulumaan kajareista korvat blokkaavien luurien läpi, kun voi ottaa vanhan puhelimen kuulokemikrofonin ja kytkeä sen kapulan perään. Sitten vain asetuksista peliäänet kuulokkeisiin ja kaikki pelittää. Toisaalta voi käyttää sitä onnetonta rimpulaa, joka tulee konsolin mukana ja surround-äänet jylläävät samalla kun itse roikottaa nappia toisesta korvasta.
Jaa itselle kuuloke paikka ohjaimessa on ainoa napinan aihe, toivottavasti saadaan kunnon Bluetooth kuulokkeet mahdollisimman pian kauppojen hyllyille. Vielä parempaa jos vanhat sonyn kuulokkeet saan toimimaan konsolissa.

Kuulokepaikka on erittäin tervetullut uudistus ohjaimeen. Eipähän tarvitse enää vetää olohuoneen poikki piuhoja kun saa suoraan ohjaimesta äänen ulos.

Ite odottelen ja pohdin juuri kuulokkeita. Joku kunnon langaton headset olis melko kätevä näis olosuhteis.

Käykö PS4 muuten kaikki pelikuulokkeet? Esim. Itselläni on Siberia V2 PS3:lle tarkoitetut kuulokkeet, mutta käyköhän nämä?

Europe Getting “Made in Japan” PlayStation 4?:

http://gearnuke.com/is-europe-getting-made-japan-playstation-4/

Näin näyttää olevan Made in Japan-tekstien perusteella. Jos näin on niin sitten ei tarvitse ainakaan huolehtia niistä Kiinan tehtaisiin liittyvistä huhuista.

Knackiin tulee co-op :3

Itse joudun odottamaan mun ps4 arviolta joulukuun 15 päivään kun en ehtinyt olla 100 ensimmäisen ennakkotilaajan joukossa, koska kyseinen pelikauppa oli vaan tilannu ens perjantaihin sadan kappaleen erän. Eli joulukuuta odotellessa....

Ainakin hinta ja ulkonäkö ovat oikein hyvät tuossa seuraavan sukupolven Playstationissa. Kun muistaa että Suomessa PS3 saattoi pahimillaan maksaa yli seitsemänsataa (!!). Taitaapa käydä jotain, mitä ei ole käynyt koskaan aikaisemmin uusien konsolien kanssa, eli meikäläisen kotiin saattaa eksyä tuo laatikko jo aika pian julkaisun jälkeen.