Kisa: Voita tyylikkäitä Far Cry 6 -fanituotteita! / Kilpailut / pelaaja.fi

Kisa: Voita tyylikkäitä Far Cry 6 -fanituotteita!

7.10.2021 // Kirjoittanut: Toimitus
1
Kisa: Voita tyylikkäitä Far Cry 6 -fanituotteita!

Julkaisupäivän Far Cry 6 -kilpailu

Innolla odotettu Far Cry 6 on saapunut kauppojen hyllyille tekemään torstaista astetta toiminnantäyteisemmän. Pelissä ohjastetaan vapaustaistelija Dani Rojasia, joka lähtee Libertad-sissiliikkeen nimissä kaatamaan kotisaartaan rautanyrkein hallitsevan diktaattorin hallintoa. Tyrannia esittää Breaking Badistakin tuttu Giancarlo Esposito, jonka kasvot ovatkin koristaneet pelin mainoskampanjoita laajalti. Luvassa on ennakkotestimme perusteella ruudinkatkuista kaaosta, jonka ytimessä piilee syvällisempi viesti sinnikkyydestä ja taistelutahdosta.

Juhlimme pelin julkaisua Pelaaja.fissä kisalla, jonka palkintona on vino pino virallisia Far Cry 6 -oheistuotteita. T-paitojen ja Chorizo-mäyräkoiraa esittävien avaimenperien muodossa kapinallishenkeä voi kantaa mukanaan myös silloin, kun tosielämä pakottaa irtautumaan ruudun ääreltä. Vastaamalla oikein oheiseen kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jonka viisi onnekasta voittajaa nappaavat itselleen yhden kutakin fanituotetta.

Kisa: Voita tyylikkäitä Far Cry 6 -fanituotteita!

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

Palkinnot

5 × Far Cry 6 -paita
5 × Far Cry 6 -avaimenperä

Kilpailun vastausaika päättyy 14.10.2021. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.

Kommentit

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Ei mahdu päälle noin pienet paidat... Ei sillä että uskoisin voittavani mitään 😅