Huttunen palaa Pelaajacastin alkuvuoden päätösjaksoon – lähetä kuulijakysymyksesi keskiviikoksi! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Huttunen palaa Pelaajacastin alkuvuoden päätösjaksoon – lähetä kuulijakysymyksesi keskiviikoksi!

15.06.2020 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
20
Huttunen palaa Pelaajacastin alkuvuoden päätösjaksoon – lähetä kuulijakysymyksesi keskiviikoksi!
Pelaajacastin uudet jaksot löytyvät:

Pelaaja | Supla Spotify | iTunes | Google Podcasts | YouTube | RSS

Lue myös: Tule mukaan tukemaan Pelaajacastin tekemistä!

Tämän viikon Pelaajacast-jakso numero 256 on alkuvuoden viimeinen ennen kesätaukoa. Sen myötä koimme, että ääniaalloille on saatava kaivattu ex-päätoimittajamme Miika Huttunen, joka toimii nykyään pelinkehityksen puolella. Miika on perushöpinöiden ohella vastailemassa myös kuulijoiden mahdollisiin kysymyksiin, jotka olisi hyvä välittää eteenpäin keskiviikkona tapahtuvaan äänitykseen mennessä.

Miikan seuraan lyöttäytyy tuttuun tapaan vakiokaarti, eli Johanna, Panu ja Ville. Kysymykset voi välittää Kysy Pelaajalta -osioon seuraavia kanavia pitkin:

1) Pelaaja.fi: Kirjoita kysymyksesi tämän uutisen kommenttisarakkeeseen rekisteröitymällä Pelaaja.fi:hin.
2) Facebook: Kirjoita kysymyksesi tähän julkaisuun.
3) Twitter: Kohdista kysymyksesi tilillemme @pelaaja ja käytä merkintää #kysypelaajalta
4) Instagram: Kirjoita kysymysesi tämän kuvan kommentteihin.
5) Discord:
Kirjoita kysymyksesi Pelaajan Discordin Pelaajacast-kanavalle.

Pelaajacastin 256. jakso saapuu ääniaalloille tämän viikon torstaina 18. kesäkuuta, ja videoversiotakin yritetään saada linjoille vuorokautta myöhemmin perjantaina. Mikäli taivankappaleet siis tämän kaiken suostuu sallimaan.

 

Kommentit

Käyttäjän Spaiku kuva
Spaiku

Tervehdys Huttunen! Ja toki muutkin castilaiset. Mitä mietteitä Destiny 2:n tulevaisuuden näkymistä ja uskotko tulevan Beyond Light lisäosan olevan enemmän Shadowkeepin vaiko Forsakenin kokoluokkaa?

Käyttäjän Iso_Pomo kuva
Iso_Pomo

Hoi cästiläiset!

Ensikertalainen kysyjä täällä:

Kävipä taas niin, että Kusti polki. Ja tottakai suoraan Pelaajan kesäkuun numeron päältä vaurioiden perusteella. Ei ennen ole näin huonosti allekirjoittaneelle Kustin toimitukset menneet, mutta varmaankin viimeisen vuoden sisään näitä vandalisoituja lehtiä tullut jo paljon. Muistelin Huttusen saarnoja Kustin toiminnasta aikaisemmissa casteissä, joten tartuin härkää sarvista ja käännyin Postin asiakaspalvelun puoleen. Lyhyesti vastauksena oli: "Sori, pyydä uus lehti toimittajalta. Yritetään ens kerral sit."

Onko castilaisillä tullut uutta tietoa tai ajatuksia Kustin toiminnasta, jota ette aiemmin ole castissä jakaneet? Onko jotain mitä me "lempi-ihmiset" voisimme Kustin kuriinsaattamisen eteen tehdä, muuta kuin ruuhkauttaa Postin asiakaspalvelua?

No, ainakin uuden lehden pyytäminen on helppoa ja tulee ehjänä + digiä pääsee lukemaan sillä välin. Oli taas kovaa sisältöä, iso kiitos siitä!

Muita kysymyksiä:

Nyt kun toimintatonnikin on onnistuneesti lunastettu, voidaan varmaan sanoa "castin ystävän" olevan melko toimiva tukimuoto. Voiko vastaavanlaista saada PelaajaHD-kanavan tuotoksiin? On toki ymmärrettävää, ettei nykyisen kokoisella toimituksella ihmeitä tehdä edes avustajia kiusaamalla, mutta olisi kiva tukea toimintaa, jos sillä saataisiin varmistettua edes se yksi JoulukalenteriHD:n jinglellä varustettu video.

Etäcästeissä on joka jaksossa mukana PelaajaCast-logolla varustettu "haamucästiläinen". Onko kyseessä Huttunen tai H-Townin toimari valvomassa "höpötyksiänne", valmiina puuttumaan "sopimattomaan" sisältöön?

Tuli tässä lähiaikoina muisteltua Hotel Dusk: Room 215 ja Last Window:ta, joiden parissa itse viihdyin. Tuleeko cästiläisille mieleen vastaavia, vähän uudempia point-and-click seikkailuja esimerkiksi Switchille? Myös muut alustat ovat hyväksyttäviä.

Ja Huttunen! Valehtelevatko silmäni vai olitko toimintatonni-jaksossa huomattavasti pirteämpi kuin vakiojäsenenä? Jäikö mahahaavat H-Townille vai innostuitko vain siitä, kun pääsi puhumaan suunsa puhtaaksi Mass Effect 2:ta?

Hyvää kesää kaikille!

Käyttäjän kukkomestari kuva
kukkomestari

Tervehdys!

Saannen heti korjata, että muinoin castissanne nimeni taidokkaasi käännettiin englanniksi, "cock master". Se on itseasiassa "rooster master", senkin höpsöt.

Mutta sitäkin höpsömpi kysymys luvassa:

Mitä ajatuksia teissä herättää se, että "Official Playstation magazine - UK", koetti aikoinaan vedota kyseenalaisin keinoin "kypsempään" miespuoliseen lukijakuntaan?

Lehdessä julkaistiin lehden tilaajien tyttöystävien valokuvia, ja näitä neitoja sitten arvosteltiin, ja luullakseni "parhaat" saivat sitten valokuvasta kiitoksena jonkun peliaiheisen palkkion postitse.

Itsehän tulin tietoiseksi asiasta vasta äskettäin, kun katsoin brittiläisen tubettajan, "Caddicarus", tekemän videon lehden historiasta, ja siinä tätä aihetta sitten sivuttiin.
En meinannut uskoa asiaa ensin itse, mutta lehden englanninkielinen wikipediasivullakin tätä tarinaa vahvistetaan :D

Entä voisitteko ikinä missään tilanteessa kuvitella, että pelaajalehden toimitus pyytäisi lukijoita lähettämään esim Johannalle miespuolisten tilaajien kuvia? Lehden takimmaisella sivulla ei olisi enää "1000 sanaa", vaan kuukauden "Mr pelaaja" ?

Ps. Älkää bannatko minua sivustoltanne tämän tähden :D

Käyttäjän Turbomuna kuva
Turbomuna

Hutski, vanha kuoma!

Onko ikävä entistä työpaikkaa?

PlayStation 5 -eventin kiinnostavin julkistus?

Tuleeko Destiny-psykoosisi jatkumaan PS5:llä vaiko uudella Xboxilla?

Onko tullut testattua suklaakuorrutettuja Hot Rodeja? Laitahan kulinaristista arviota kehiin.

Kiitos informatiivisista vastauksista. Live long and prosper!

P.S. Happosalpaajat ehkäisevät tehokkaasti mahahaavojen syntyä.

Käyttäjän cab1nlake kuva
cab1nlake

Näin! Huttunen in the house, talo on liekeissä ja varauloskäynnit tukittu eli kukaan ei poistu ennenkö Destinyhammasta ei enää kolota. Koittakaa muut kestää.

Tulihan sieltä Bungielta vaikka ja mitä tulevaisuuden näkymiä esille ja ai kyllä jotta maistuu makealta. Joko uusi dungeon on koluttu läpi? Hyvällä tavalla happoiselta vaikuttaa trailerin perusteella, hetki menee vielä nostaa levelit vaadittavalle tasolle ja en ole halunnut katsoa enempää spoilereita ennen tätä, mutta olisi mukava kuulla muiden mietteitä/kokemuksia tästä.

Seurasitko Almightyn live-eventtiä? Onko tämänkaltaisissa tilaisuuksissa communityn tulevaisuus?

Mitä olet mieltä aseiden auringonlaskusta?

Destiny 3 on virallisesti kuopattu, eli puhtaalta pöydältä ei enää aloiteta vaan kaikki kiertää nykyisen alustan kautta niin uusilla kuin vanhoillakin konsoleilla. Uhka vai mahdollisuus? Jatkuuko grindi PS5:llä?

Lopuksi vielä pakko kysyä neuvoa, mutta tämä taitaa koskea enemmänkin istuvaa toimituksen jäsenistöä. Eli jos joku järjestäisi pienimuotoisen etäturnauksen esim Destinyssä (köh köh) Pelaajacastin kuulijoille, onko Pelaajashopista mahdollista tilata tuotteita tai esim lehden tilaus kilpailupalkintona toisille henkilöille? Vai puuttuuko tähän byrokraattipetri jos ette itse toimi järjestäjänä?

Kiitos ja keep it up!

Käyttäjän Viinatrokari kuva
Viinatrokari

Hei! Minulla ei ole varsinaista kysymystä, halusin vain kiittää teitä kaikkia siitä sisällöstä mistä olemme saaneet nauttia, niin lehden, cästin, kuin digimuodossa. Olen jo useamman vuoden kulkenut mukananne ja aion jatkossakin jatkaa lehden tilaamista sekä cästin kuuntelemista. Oikein mukavaa kesää tasapuolisesti kaikille ja mukava kuulla myös Huttusen ääntä pitkästä aikaa.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

Nyt kun uusi konsolisukupolvi on taas aivan nurkan takana, niin kysynkin, minkälainen rooli mielestänne konsoli-eksklusiivi -peleillä on vielä tänä päivänä kuluttajien konsolihankintaan ja miten paljon näette niillä olevan vaikutusta konsolin valintaan, konsolien nykyisten palveluiden ja ominaisuuksien, ym. rinnalla? Ja onko mielestänne eksklusiivipelien merkitys vähentynyt konsolisukupolvien varrella?

Käyttäjän Le Toillètte kuva
Le Toillètte

Tervehdys arvon castilaiset! Ja Huttunen in da HOUUUSE OUJEEAaah!!!

Milloin castin ystävien kauden toinen bonusjakso on tulossa? Miksi Arvekarilla oli huhtikuun ja toukokuun numeroissa samat kuulumiset? Onko ikäkriisi painanut huhti-toukokuussa sen verran pahasti?

Kummalle puolelle castin väki kääntyy tulevan sukupolven muotoilussa, Microsoftin eleetön ja brutalistinen tuhkakuppi vai Sonyn futurismilla ja cooliudella leikittelevä A4-PS2-sämpylä? Mitä ajatuksia Sonyn esittelyn graafinen ilme herätti, saadaanko vihdoinkin elokuvatason grafiikka- ja tehostetykitystä? Kuinka hype asteikolla 1-5 on Pyykkönen uudesta Horizonista, entäs te?

Sitten kaikki lapset ja alle 18v korvat kiinni: Huttunen mikä olisi hyvä kesäviski?

Jos ei enempiä casteja niin aurinkoista kesää!!

Käyttäjän Karvalakki kuva
Karvalakki

Tersehdys castilaiset!

Huttunen lupasi meille Destiny-castikketta aikaa sitten. Ja kuten on todettu, pitää kaikki täällä höpäjämänne jutut täysin paikkaansa ja ovat absoluuttista faktaa. Mietin vain milloin tätä olisi luvassa?
En pelaa Destinyä, mutta jotain oudon rauhoittavaa Huttusen vaahtoamisessa on.
Tulisiko Huttunen toimintatonnin lunastuksen jälkeen turisemaan? En väitä minulla olevan siihen varaa, kysyn vain näin hypoteettisesti. Kaverin puolesta tms.

En ole kovin vakavissani kysymyksen kanssa, ei tullut muutakaan järin fiksua mieleen.

Erinomaista kesää ja loisteliasta juhannusta sinne, senkin rantaleijonat!

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Onko Borderlands 3 menettänyt jo mahdollisuutensa saada lisäosistaan arvosteluita lehteen?

Huttusen puolesta tuntuu yhä harmilliselta, että lehteä tilaamatta joku olisi kalliimmalla valmis tukemaan vain podcastia. Itseäni kiinnosti tämä lisävaihtoehdoksi, kun olin saanut yläkouluikäisen veljeni pelaamaan tuon erään teoksen, joka oli mielestäni niin "kehittävä", että ansaitsi sekin hieman näkyvyyttä tai kuuluvuutta.

Onko Pelaajashopin kautta tulossa myyntiin Villen kuvittama seinäkalenteri tai muuta kuvataidetta?

Ovatko mansikat parhaita sellaisenaan?

Nostoja