Janne "finngamer" Kaitila palaa vieraaksi tämän viikon Pelaajacastiin – lähetä kysymyksesi Kysy Pelaajalta -osioon / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Janne "finngamer" Kaitila palaa vieraaksi tämän viikon Pelaajacastiin – lähetä kysymyksesi Kysy Pelaajalta -osioon

27.09.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
11
Janne "finngamer" palaa vieraaksi tämän viikon Pelaajacastiin – lähety kysymyksesi Kysy Pelaajalta -osioon
Pelaajacastin uudet jaksot löytyvät:

Pelaaja | Supla Spotify | iTunes | Google Podcasts | YouTube | RSS

Lue myös: Tule mukaan tukemaan Pelaajacastin tekemistä!

Pelaajacastin torstaina ilmestyvään 283. jaksoon saadaan näillä tiedoin vieraaksi vanha kunnon ex-castilainen Janne "finngamer" Kaitila,  joka liittyy pitkästä aikaa Panun ja Villen seuraan höpisemään pelimaailman tapahtumista ja kuulumisista!

Kaitila on mukana vastailemassa myös kuulijakysymyksiin, joten pistäkäähän tuttuun tapaan peli-, leffa- ja sarja-aiheiset kyssärinne tulemaan! Kuten tapana on, omia kysymyksiään, toiveitaan ja kommenttejaan voi lähetellä toimituksen lueskeltavaksi seuraavin keinoin.

1) Pelaaja.fi: Kirjoita kysymyksesi tämän uutisen kommenttisarakkeeseen rekisteröitymällä Pelaaja.fi:hin.
2) Facebook: Kirjoita kysymyksesi tähän julkaisuun.
3) Twitter: Kohdista kysymyksesi tilillemme @pelaaja ja käytä merkintää #kysypelaajalta
4) Instagram: Kirjoita kysymysesi tämän kuvan kommentteihin.
5) Discord:
Kirjoita kysymyksesi Pelaajan Discordin Pelaajacast-kanavalle.

Pelaajacastin 283. jakso saapuu ääniaalloille tämän viikon torstaina 30. syyskuuta. Videoversiota pyritään saamaan linjoille vuorokautta myöhemmin, eli perjantaina 1. lokakuuta.

Kommentit

Käyttäjän Markka1 kuva
Markka1

Heipparallaa!

Onko Janne tehnyt uusia MtG hankintoja viime aikoina?
Jos muistan oikein Jannella oli Golos, Tireless Pilgrim EDH pakka. Millä fiiliksillä reagoit Gologsen bänniin?
Oliko bänni oikeutettu?
Korvasitko Gologsen jollain muulla creaturella vai laitoitko koko pakan palasiksi?
Cästiläisten suosikki jäätelömaku?

Veikkaan että Star Wars Visionsista on jo puhuttu jos se on katsottu, mutta siltä varalta jos ei ole vielä puhuttu niin kysyn: mitä piditte? Toki jos siitä ei ole puhuttu eli sitä ei ole katsottu niin sittenhän tämä on aivan turha kysymys? Ja jos on jo puhuttu eli katsottu, niin silloinkin tämä on aivan turha kysymys?

Kiitos hyvistä vastauksista ja että olette olemassa.
Keep on keeping on!

Käyttäjän Losstarot kuva
Losstarot

Kolminkertainen Hootle pöllön "huu huu huu" tervehdys kaikille castilaisille!

Vieläkö Tales of Arise on ollut peluussa Panulla vai joko peli on pelattu lävitse? Mitä mieltä Panu on ollut ko. pelin pomotaisteluista? Ainakin tähän mennessä pomot ovat olleet omaan makuuni turhan isoilla hp-pistemäärillä varustettuja iskusyöppöjä, jotka tuntuvat tekevän taistelukentällä mitä haluavat pelaajan vastustuksesta huolimatta. Näin siis ainakin moderate vaikeusasteella pelattaessa. Tämä sama "vika" tuntuu vaivaavan muitakin uudempia JRPG-pelejä, kuten FF VII Remakea ja Persona 5:sta, joten onko kyseessä vain tämän peligenren nykyajan trendi?

Onpa mukava päästä kuulemaan taas Kaitilankin ääntä. Millainen pelivuosi 2021 on ollut Kaitilan mielestä? Vieläkö Nintendo Switch on pysynyt aktiivikäytössä vai siirtynyt vähemmälle käytölle uudempien konsoleiden myötä?

Saisiko Villestä ja Kaitilasta (ja miksei Panustakin) irti pienen Metroid Dread hypen? Julkaisu ensi viikolla!

Käyttäjän SaskaKikkare kuva
SaskaKikkare

Kysymys Kaitilalle. Jos pyyntö kävisi, niin voisitko harkita palaavasi Pelaajaan?

Käyttäjän S_Usagi kuva
S_Usagi

Nyt kun on Bayonettaa ja Metroidia niin mitä vielä olisi kiva nähdä Nintendolta? Itse ainakin kuulen kummasti Seth Rogenin naurulta kuulostavan Donkey Kongin itkun jostain nurkasta.

Kuunteletteko Abbaa?

Kaitila, mitäs mieltä laatikkokasasta aka Bloodborne-lautapelistä?

Kiitos ja hyvää kesäajan päättymisen lähestymistä teille J"fg"K/P/V

Käyttäjän bioshokkaaja kuva
bioshokkaaja

Arvoisa castin raati: Huomasin tuossa Steamia avatessani, että Civilization IV osalta "peliaikasi 5174 tuntia". Olenko tuhlannut elämäni, vei pelaanko vielä yhden vuoron?

Ville, mihin meillä ei ole aikaa? No Time To Die. Itse pyrin heti torstaina leffaan, ettei ehtisi spoilaantua siitä miten päättyy Craigin kausi Bondina.

Mukavaa syksyä teille ja kiva on kuulla pitkästä aikaa Kaitilan ääntä.

ps. Onko teillä mitään tietoa mitä kuuluu uudelle BioShockille, tuntuu ettei siitä ole aikoihin ollut pihaustakaan missään?

Käyttäjän Le Toillètte kuva
Le Toillètte

Oujeaaagghhh! Youraagh! Tätä päivää en uskonut enää tapahtuvan, mutta Finngamer mukana castissa! Mahtavuutta! Ja tervehdys arvon castilaiset!

Onko muistikuvia mikä on pisin cast jossa olette olleet mukana? Entä mikä on ollut pelialan vaivaannuttavin tapahtuma, hetki ja haastattelu jossa olette olleet osallisena/todistamassa? Fiilikset Dyyni elokuvasta? Entäpä onko Kaitilalla mitään odotuksia Kotor remakea kohtaan?

Bonuskysymys: Onkohan mitään toivoa löytää enää mistään WarioWare Inc peliä Gamecubelle?

Keep up the good work!

Käyttäjän Ne-pa kuva
Ne-pa

Mainiota syyspäivää.
1. Hadeksesta kysyttiin tuossa jokunen casti perätysten useaan kertaan. Itsellä ei niinkään kysymyksiä ole, mutta suositus että pelatkaa! Ollut itsellä backlogissa pitkään ja vihdoin löysin ajan sen pelaamiseen, kun iltaisin ennen nukkumaan menoa väänsin yhden tai usein useammankin runin. En näiden "roguelite" pelien ystävä pahemmin ole ollut, mutta tässä tuo on toteutettu mainiosti. No, samat kehut löytää vaikka Pelaajan arvostelusta niin en jaksa pidemmin tarinoida. Pelatakaa. Jannekin, jos vielä on pelaamatta.

2. Onko tullut katsottua Netflixistä Squid game sarjaa? Ensimmäinen jakso itsellä takana ja ai että! Enempää en paljasta :)

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Paras bond-leffa? Paras toimintaleffa?

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Tervehdys! Vaikka kysyinkin tätä joskus, muistuttaisitteko onko taidekirjat tehty kokemaan pelimaailma syvemmin vai rikkomaan immersio? Ostin taas sellaisen "jokaisen fanin tuotteen", jossa oli ympäristöjä joita ei laitettu peliin sekä luonnoksia hahmoista, miltä ne olisivat rumimmillaan voineet näyttää.
Ehkä pitäisi toimia Pyykkösen ehdotuksen mukaan ja koostaa ruutukaappauksistaan oma taidekirja. Oletteko esim. tulostaneet ruutukaappuksianne?

Käyttäjän Spodeli kuva
Spodeli

Hei Janne,

1. Paljonko olet käyttänyt kokonaisuudessaan rahaa pelikokoelmaasi? Ottaen postikulut, tullimaksut jne huomioon sekä toisaalta pelien mahdollisen arvonnousun, voitko lopulta saada peleistäsi enemmän rahaa kuin olet niihin kokonaisuudessaan käyttänyt?

2. Kuinka paljon käytät viikoittain aikaa tietojen etsimiseen peleistä ja niiden shoppailuun?

3. Mitä keräilisit, jos et pelejä?

4. Mitä mieltä olet Nintendo Switch Onlinen Expansion Pack:stä?

5. Olet ollut Pelaajalla ja Nordic XR Startupissa. Mikä on seuraava aluevaltaus?

6. Mikä on arvokkain MTG korttisi? Entä mielestäsi paras pelissä?

7. Mikä on seuraava tavoitteesi pelien keräilyssä? Jonkin konsolin kaikki pelit?

8. Onko YouTube-videoiden tekeminen yhä innostavaa ja kivaa? Miten YT on videoiden tekijän silmissä muuttunut alkuajoistasi?